Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.012
Πόντοι
8.236
Για να δούμε τι θα κάνετε σήμερα.

Θα βάλει γκολ ο Αϊτόρ ή όχι ?

:tooth:
Ο Αιτορ πλακα πλακα θα ειναι θεωρω ο πρωτος σκορερ του πρωταθληματος
Απο εκει και περα ο Παναθηναικος (οπως εχω ξαναπει)ειναι καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος απο την αρχη της σεζον και δικαιως αυτη την στιγμη ειναι στην κορυφη (μενει να φανει αν θα εχει διαρκεια)
:hi:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
95.073
Πόντοι
46.423
Ο Αιτορ πλακα πλακα θα ειναι θεωρω ο πρωτος σκορερ του πρωταθληματος
Απο εκει και περα ο Παναθηναικος (οπως εχω ξαναπει)ειναι καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος απο την αρχη της σεζον και δικαιως αυτη την στιγμη ειναι στην κορυφη (μενει να φανει αν θα εχει διαρκεια)

Την προηγούμενη εβδομάδα γλύτωσαν στο τσάκ το Χ.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα και θα δείξει αν έχουν την διάρκεια που απαιτείται στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Εγώ πιστεύω ότι δεν θα αντέξουν στη πίεση του πρωταθλητισμού.

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ.

Screenshot_105.png

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.012
Πόντοι
8.236
Την προηγούμενη εβδομάδα γλύτωσαν στο τσάκ το Χ.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα και θα δείξει αν έχουν την διάρκεια που απαιτείται στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Εγώ πιστεύω ότι δεν θα αντέξουν στη πίεση του πρωταθλητισμού.
Δεν εχεις αδικο, θα κανει γκελες και ο Παναθηναικος καποια στιγμη (ολοι κανουν και θα κανουν καθως δεν γινεται μια ομαδα να ειναι σταθερη ολη την σεζον)
Το θεμα ειναι οτι για την ωρα ο Παναθηναικος απλα πειθει σε σχεση με τους αλλους (μετα τον Παναθηναικο η Αεκ βγαζει μεχρι στιγμης μια πιστικοτητα)
Απο εκει και περα η συνεχεια της σεζον θα δειξει αν ο Παναθηναικος μπορει να αντεξει στον πρωταθλητισμο μεχρι τελους η οχι (για την ωρα παντως ειναι καλυτερος)
Υ.Γ. Οπως εχω ξαναπει δεν ειμαι Παναθηναικος αλλα ειμαι αντικειμενικος (και η πραγματικοτητα μεχρι στιγμης ειναι αυτο που περιεγραψα ποιο πανω)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.344
Πόντοι
2.356
Δεν εχεις αδικο, θα κανει γκελες και ο Παναθηναικος καποια στιγμη (ολοι κανουν και θα κανουν καθως δεν γινεται μια ομαδα να ειναι σταθερη ολη την σεζον)
Το θεμα ειναι οτι για την ωρα ο Παναθηναικος απλα πειθει σε σχεση με τους αλλους (μετα τον Παναθηναικο η Αεκ βγαζει μεχρι στιγμης μια πιστικοτητα)
Απο εκει και περα η συνεχεια της σεζον θα δειξει αν ο Παναθηναικος μπορει να αντεξει στον πρωταθλητισμο μεχρι τελους η οχι (για την ωρα παντως ειναι καλυτερος)
Υ.Γ. Οπως εχω ξαναπει δεν ειμαι Παναθηναικος αλλα ειμαι αντικειμενικος (και η πραγματικοτητα μεχρι στιγμης ειναι αυτο που περιεγραψα ποιο πανω)
Θα έχουμε ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ τον Γενάρη.

Προβλέπω τα καπνογόνα να φτάνουν μέχρι τα Πατήσια. :confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
σάαααααακη !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom