Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
το 8άρι +++ το παίζουν και οι 2 παιχτούρες που λέμε και δεν έχουμε έστω τον έναν.
Ο Σποράρ μια χαρά έτοιμος είναι , τον είδαμε πως γύρισε βολίδα στη φάση της κόκκινης
Το θέμα είναι να πάρει καμιά ασιστ διότι αν του κάνουν γιόμες ή αναγκάζεται να ανεβαίνει κέντρο να πάρει μπάλα, κλάφτα...

κίνηση Βίγια απο το ξεκίνημα της φάσης, όλα τα λεφτά !!!
Με μισο ημιχρονο επισημου παιχνιδιου και ελαχιστες προπονησεις κανενας παιχτης δεν ειναι στο απολυτο επιπεδο ετοιμοτητας φιλε μου.Την κοκκινη ο Σποραρ την κερδιζει λογω της κλασης και της εμπειριας του,οχι λογω ετοιμοτητας.Ακομα ψαχνεται να βρεθει με τους συμπαικτες,θελει χρονο.Αλλα ακομα και ετοιμος να ταν οπως ειπες ειναι ενα θεμα να τροφοδοτηθει...Το απο ποιον,εκει γελαμε (η μαλλον κλαιμε)...
Την γνωμη μου για τον Βιγια την εχω πει ξανα στο παρελθον.Πολυ καλος παιχτης αλλα εχουμε δει και πολυ καλυτερους στην ομαδα οι παλιοτεροι.Μπορελι,Ασανοβιτς,Μικλαντ,Εκι.Να πω κι αλλους;Δεν χρειαζεται...
Βεβαια αν μου εφερναν εναν ισο η καλυτερο του Βιγιαφανες,εκει ναι ας τον αφηναν να παει στο καλο.Οταν ομως δεν μου ενισχυεσαι εκει,ε ειναι το λιγοτερο προχειροτητα η μη ανανεωση του συμβολαιου του την δεδομενη χρονικη στιγμη που οντως χρειαζονταν...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Βεβαια αν μου εφερναν εναν ισο η καλυτερο του Βιγιαφανες,εκει ναι ας τον αφηναν να παει στο καλο.Οταν ομως δεν μου ενισχυεσαι εκει,ε ειναι το λιγοτερο προχειροτητα η μη ανανεωση του συμβολαιου του την δεδομενη χρονικη στιγμη που οντως χρειαζονταν...
+1

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Πανηγυρίζει το σανοδνα για το sold out της πανάθας με τα 15000 εισιτήρια :2funny:

Δε μας χωράει η Λεωφόρος :2funny: :rockon:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Ο Θεός πέθανε τυπε...
Serie A Football GIF by Tomi Ferraro, Sportz

:confused:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα σε όλους.
Η Σλαβια δεν είναι ομάδα φόβητρο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ήρεμος, με αυτοπεποίθηση και με πίστη. Μπαίνει, με ηρεμία στο παιχνίδι, η πίσω γραμμές με αυτοσυγκεντρωση, και η μεσαία γραμμή και μπροστά με πρεσαρισμα.
Ένα παιχνίδι είναι που πρέπει να τα δώσουν όλα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
εγω εριξα 3-1 και 1-3 τελικα σκορ.
ή του υψους ή του βαθους