barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 5.506
των ποδιων τυπε...το μεγαλο αριστερα με ταλαιπωρησε λιγο...ηταν μπελαλιδικο...τον χεριονε η των ποδιωνε τακη τα νυχια?
Βράζουν στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία, συγκράτησαν τον Παπαπέτρου από τα χειρότερα!Στον Παναθηναϊκό βλέπουν όλοι τι γίνεται και αγωνιστικά με την κατάσταση της δικής τους ομάδας αλλά ταυτόχρονα καταγράφονται και τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Δεν κρύβουν ότι είναι έξαλλοι με τη διαιτησία. Πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με Παπαπέτρου!
www.sdna.gr
|
Για να ειναι σε φόρμα η ομάδα και οι άλλοι άπραγοι για 10 και μέρες.Κοουτς μπομπορας παει την σειρα σε 5ο παιχνιδι για να δέσει παραπανω η ομαδα ενόψει τελικων
Ευτυχώς έχουμε εσένα και τον ροπάο που ασχολείστε με το σάιτ αυτό και μας ενημερώνετε....Είπα κι εγώ,κοιμούνται στο σανοdna;
Βράζουν στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία, συγκράτησαν τον Παπαπέτρου από τα χειρότερα!
Στον Παναθηναϊκό βλέπουν όλοι τι γίνεται και αγωνιστικά με την κατάσταση της δικής τους ομάδας αλλά ταυτόχρονα καταγράφονται και τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Δεν κρύβουν ότι είναι έξαλλοι με τη διαιτησία. Πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με Παπαπέτρου!www.sdna.gr
Τα μπμπίκια σου έχουν δώσει ηδονές που δεν έχει νοιώσει άλλος οπαδός σε αυτή τη χώρα....Ευτυχώς δεν πολυασχολουμαι με τα μπιμπικια.....θα μουν στο Δαφνί
Τα μπμπίκια σου έχουν δώσει ηδονές που δεν έχει νοιώσει άλλος οπαδός σε αυτή τη χώρα....
Αρα εισαι Παναθηναικος στη μπαλα, Αρης στο μπασκετ, δουκας στο χαντμπολ και εθνικος στο πολο. Σωστα? Αυτο το μειγμα του Ελληνα φιλαθλου. Στο εξωτερικο γιατι ταξιδεψες με το μπασκετ? Πηγαινε καλα το τμήμα τοτε? Α και κατι αλλο με τον γαυρο στους τελικους θα πας ή δεν πολυασχολεισαι και λιγοασχολεισαι με κατι αλλο? Μην πας και στο δαφνι δε λεει..Ευτυχώς δεν πολυασχολουμαι με τα μπιμπικια.....θα μουν στο Δαφνί
Ασχολήσου με το τυρογαριδακι σου και άσε την επίδειξη παναθηναικοφροσυνης σε μενανε........αυτά σας φάγανε.....έχω πληρώσει χιλιάδες ευρώ εδώ και 40 χρόνια....και για ποδόσφαιρο και για μπάσκετ.....τζάμπα φίλαθλοι τζάμπα μάγκες και όταν κατι δεν πάει καλά την πέφτουν σε υγιεινής φιλάθλους τα τσουτσεκια της μαστουρας του χαρτζιλικιου και της μπύρας....Αρα εισαι Παναθηναικος στη μπαλα, Αρης στο μπασκετ, δουκας στο χαντμπολ και εθνικος στο πολο. Σωστα? Αυτο το μειγμα του Ελληνα φιλαθλου. Στο εξωτερικο γιατι ταξιδεψες με το μπασκετ? Πηγαινε καλα το τμήμα τοτε? Α και κατι αλλο με τον γαυρο στους τελικους θα πας ή δεν πολυασχολεισαι και λιγοασχολεισαι με κατι αλλο? Μην πας και στο δαφνι δε λεει..
Τα μπμπίκια σου έχουν δώσει ηδονές που δεν έχει νοιώσει άλλος οπαδός σε αυτή τη χώρα....
Είσαι ένας ζητουλας τζαμπατζης πρεζακιας μπαχαλακιας της θύρας 13 που δεν εχεις καμία σχέση με φίλαθλο του παναθηναϊκόυ και πέταξες μωρή κότα λυρατη στα ματ πλαστικο κάθισμα στον τελικό του κυπέλλου λες και θα του έκανες κάτι....σας έριξαν μερικές ματσακονιες και ισιωσατε κωλοπαιδα.....δεν θα σου πω για μάνες που ναι ιερές αλλά για την γιαγιά σου και την προγιαγια σου την γάμουσα ασυστόλως ενώ ταυτόχρονα πλήρωνα ένα γύφτο να γαμαει τον πουστη τον παππού σου.....Με χαρτζηληκι μπαφο και μπυρα, παμε μετα σπιτι σου και σου γαμαμε τη μανουλα σου την πουτανα.. Παιδι μας
Εγω ξεκινησα και σε ρωτησα γιατι δεν πας στο γηπεδο ή γιατι σταματησες και αρχισες να λες για χαρτζιλικια μαστουρες και τετοια. Επισης να σου πω οτι δεν πηγα στον τελικο του κυπελλου αρα και δεν εκανα ολα αυτα που λες. Εσυ λογικα πηγες, εδωσες και 500 ευρω για την ομαδα και ολα καλα. Και μετα εβγαλε και ευχαριστηρια επιστολη η παε για σενα. Το τι ειμαι εγω το βρηκες. Σε ολα μεσα επεσες. Εσυ να μου πεις τι εισαιΕίσαι ένας ζητουλας τζαμπατζης πρεζακιας μπαχαλακιας της θύρας 13 που δεν εχεις καμία σχέση με φίλαθλο του παναθηναϊκόυ και πέταξες μωρή κότα λυρατη στα ματ πλαστικο κάθισμα στον τελικό του κυπέλλου λες και θα του έκανες κάτι....σας έριξαν μερικές ματσακονιες και ισιωσατε κωλοπαιδα.....δεν θα σου πω για μάνες που ναι ιερές αλλά για την γιαγιά σου και την προγιαγια σου την γάμουσα ασυστόλως ενώ ταυτόχρονα πλήρωνα ένα γύφτο να γαμαει τον πουστη τον παππού σου.....
Δεν το έχεις ζήσει ρε μαν.Κόψε κάτι.Ηδονή σαν αυτή που πήραν οι γαύροι με τον Πρίντεζη ή με τα τρίποντα του Σπανούλη δε νομίζω να έχει πάρει κανεις.Και το λέω εγώ που είμαι και αντιγαύρος
Παναθηναϊκός από τον Πειραιά μλκ τυρογαριδακι.....κουκουλοφορε της συμφοράς....εσείς διώξατε τον dpg μαλακες γιατί δεν σας έδινε χαρτζιλίκι.....Εγω ξεκινησα και σε ρωτησα γιατι δεν πας στο γηπεδο ή γιατι σταματησες και αρχισες να λες για χαρτζιλικια μαστουρες και τετοια. Επισης να σου πω οτι δεν πηγα στον τελικο του κυπελλου αρα και δεν εκανα ολα αυτα που λες. Εσυ λογικα πηγες, εδωσες και 500 ευρω για την ομαδα και ολα καλα. Και μετα εβγαλε και ευχαριστηρια επιστολη η παε για σενα. Το τι ειμαι εγω το βρηκες. Σε ολα μεσα επεσες. Εσυ να μου πεις τι εισαι