Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
Respect στη Λάρισα.

Μας γαμάνε. :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Τελικά αποφασίσαν να μην κατέβουν στους τελικούς; :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Είπα κι εγώ,κοιμούνται στο σανοdna; :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Ένα άθλημα είχε και η παναθα. Πάει και αυτό. Κανα γυναικείο χάντμπολ

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Βρείτε τις ομοιότητες..
Screenshot_2022-06-05-22-15-24-622_com.android.chrome~2.jpg
Screenshot_2022-06-05-22-16-37-456_com.google.android.googlequicksearchbox~2.jpg

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Κοουτς μπομπορας παει την σειρα σε 5ο παιχνιδι για να δέσει παραπανω η ομαδα ενόψει τελικων :confused: :confused: :confused:
Για να ειναι σε φόρμα η ομάδα και οι άλλοι άπραγοι για 10 και μέρες.

:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Είπα κι εγώ,κοιμούνται στο σανοdna; :2funny:

Ευτυχώς έχουμε εσένα και τον ροπάο που ασχολείστε με το σάιτ αυτό και μας ενημερώνετε....

:tooth:

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Ευτυχώς δεν πολυασχολουμαι με τα μπιμπικια.....θα μουν στο Δαφνί

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Επειδη το ξέρω και έχω ταξιδέψει και για το μπάσκετ στο εξωτερικό γι αυτό λέω ότι αν ασχολιομουν τώρα σίγουρα θα πήγαινα στο Δαφνί με τον πρεζάκια.....
Τα μπμπίκια σου έχουν δώσει ηδονές που δεν έχει νοιώσει άλλος οπαδός σε αυτή τη χώρα....

:bigdick:

Ioannis1966

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Like
59
Πόντοι
0
Ευτυχώς δεν πολυασχολουμαι με τα μπιμπικια.....θα μουν στο Δαφνί
Αρα εισαι Παναθηναικος στη μπαλα, Αρης στο μπασκετ, δουκας στο χαντμπολ και εθνικος στο πολο. Σωστα? Αυτο το μειγμα του Ελληνα φιλαθλου. Στο εξωτερικο γιατι ταξιδεψες με το μπασκετ? Πηγαινε καλα το τμήμα τοτε? Α και κατι αλλο με τον γαυρο στους τελικους θα πας ή δεν πολυασχολεισαι και λιγοασχολεισαι με κατι αλλο? Μην πας και στο δαφνι δε λεει..

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Αρα εισαι Παναθηναικος στη μπαλα, Αρης στο μπασκετ, δουκας στο χαντμπολ και εθνικος στο πολο. Σωστα? Αυτο το μειγμα του Ελληνα φιλαθλου. Στο εξωτερικο γιατι ταξιδεψες με το μπασκετ? Πηγαινε καλα το τμήμα τοτε? Α και κατι αλλο με τον γαυρο στους τελικους θα πας ή δεν πολυασχολεισαι και λιγοασχολεισαι με κατι αλλο? Μην πας και στο δαφνι δε λεει..
Ασχολήσου με το τυρογαριδακι σου και άσε την επίδειξη παναθηναικοφροσυνης σε μενανε........αυτά σας φάγανε.....έχω πληρώσει χιλιάδες ευρώ εδώ και 40 χρόνια....και για ποδόσφαιρο και για μπάσκετ.....τζάμπα φίλαθλοι τζάμπα μάγκες και όταν κατι δεν πάει καλά την πέφτουν σε υγιεινής φιλάθλους τα τσουτσεκια της μαστουρας του χαρτζιλικιου και της μπύρας....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Τα μπμπίκια σου έχουν δώσει ηδονές που δεν έχει νοιώσει άλλος οπαδός σε αυτή τη χώρα....

Κόψε κάτι.Ηδονή σαν αυτή που πήραν οι γαύροι με τον Πρίντεζη ή με τα τρίποντα του Σπανούλη δε νομίζω να έχει πάρει κανεις.Και το λέω εγώ που είμαι και αντιγαύρος

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Με χαρτζηληκι μπαφο και μπυρα, παμε μετα σπιτι σου και σου γαμαμε τη μανουλα σου την πουτανα.. Παιδι μας
Είσαι ένας ζητουλας τζαμπατζης πρεζακιας μπαχαλακιας της θύρας 13 που δεν εχεις καμία σχέση με φίλαθλο του παναθηναϊκόυ και πέταξες μωρή κότα λυρατη στα ματ πλαστικο κάθισμα στον τελικό του κυπέλλου λες και θα του έκανες κάτι....σας έριξαν μερικές ματσακονιες και ισιωσατε κωλοπαιδα.....δεν θα σου πω για μάνες που ναι ιερές αλλά για την γιαγιά σου και την προγιαγια σου την γάμουσα ασυστόλως ενώ ταυτόχρονα πλήρωνα ένα γύφτο να γαμαει τον πουστη τον παππού σου.....

Ioannis1966

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2020
Like
59
Πόντοι
0
Είσαι ένας ζητουλας τζαμπατζης πρεζακιας μπαχαλακιας της θύρας 13 που δεν εχεις καμία σχέση με φίλαθλο του παναθηναϊκόυ και πέταξες μωρή κότα λυρατη στα ματ πλαστικο κάθισμα στον τελικό του κυπέλλου λες και θα του έκανες κάτι....σας έριξαν μερικές ματσακονιες και ισιωσατε κωλοπαιδα.....δεν θα σου πω για μάνες που ναι ιερές αλλά για την γιαγιά σου και την προγιαγια σου την γάμουσα ασυστόλως ενώ ταυτόχρονα πλήρωνα ένα γύφτο να γαμαει τον πουστη τον παππού σου.....
Εγω ξεκινησα και σε ρωτησα γιατι δεν πας στο γηπεδο ή γιατι σταματησες και αρχισες να λες για χαρτζιλικια μαστουρες και τετοια. Επισης να σου πω οτι δεν πηγα στον τελικο του κυπελλου αρα και δεν εκανα ολα αυτα που λες. Εσυ λογικα πηγες, εδωσες και 500 ευρω για την ομαδα και ολα καλα. Και μετα εβγαλε και ευχαριστηρια επιστολη η παε για σενα. Το τι ειμαι εγω το βρηκες. Σε ολα μεσα επεσες. Εσυ να μου πεις τι εισαι

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Κόψε κάτι.Ηδονή σαν αυτή που πήραν οι γαύροι με τον Πρίντεζη ή με τα τρίποντα του Σπανούλη δε νομίζω να έχει πάρει κανεις.Και το λέω εγώ που είμαι και αντιγαύρος
Δεν το έχεις ζήσει ρε μαν.
Η καύλα της Μπολόνια δεν έχει προηγούμενο.....
Όποιος ηταν εκεί καταλαβαίνει...
Και στην τηλεόραση TV MAGIC που περιμένανε γαυρο να παει 100% φ4(ειχε πολύ καλή ομαδα εκείνη τη χρονιά ο γαυρος)και είχανε αγοράσει τα δικαιώματα....
:wanker:

Να μην σου πω για κάθε πιθανό τρόπο που έχουμε νικήσει γαυρο μέσα έξω.
Για ομαδαρα να χύνεις ποτάμια με Σάρας,Σπανούλη,Μήτσο κτλ!!!!
Και άλλα πολλά μαν.

Εσυ μαν λες αντιγαύρος.
Δεν είμαι αντιγαύρος.Το θεωρώ υποτιμητικό μα είσαι οτιδήποτε αντί.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Εγω ξεκινησα και σε ρωτησα γιατι δεν πας στο γηπεδο ή γιατι σταματησες και αρχισες να λες για χαρτζιλικια μαστουρες και τετοια. Επισης να σου πω οτι δεν πηγα στον τελικο του κυπελλου αρα και δεν εκανα ολα αυτα που λες. Εσυ λογικα πηγες, εδωσες και 500 ευρω για την ομαδα και ολα καλα. Και μετα εβγαλε και ευχαριστηρια επιστολη η παε για σενα. Το τι ειμαι εγω το βρηκες. Σε ολα μεσα επεσες. Εσυ να μου πεις τι εισαι
Παναθηναϊκός από τον Πειραιά μλκ τυρογαριδακι.....κουκουλοφορε της συμφοράς....εσείς διώξατε τον dpg μαλακες γιατί δεν σας έδινε χαρτζιλίκι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom