yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.020
- Πόντοι
- 3.346
Πρασινη αναπτυξη στο βοτανικο.πράσινο noor ?
Πρασινη αναπτυξη στο βοτανικο.πράσινο noor ?
Τι ειναι αυτο το ΠΑΟΚ τυπε? Τρωγεται?..και στηνουν αγωνες για το στοιχημα..γνωστα αυτα.
Παντως η μονη καθαρη καε ειναι του ΠΑΟΚ
Οταν περναμε πρωταθληματα και ευρωπαικα..εσεις δεν ξερατε τι χρωμα εχει η μπαλαΤι ειναι αυτο το ΠΑΟΚ τυπε? Τρωγεται?
Παλι πιωμενος εισαι ρε;Δε θα πινεις πολλες μαλαματινες,καινε εγκεφαλικα κυτταρα.....και στηνουν αγωνες για το στοιχημα..γνωστα αυτα.
Με πρακτορισκο KGB ο Σαββίδης μοιάζει και κοκαινεμπορα τον γιο του....βασικά στο τέλος θα πουλάνε μπουγάτσας στην Αριστοτέλους..και στηνουν αγωνες για το στοιχημα..γνωστα αυτα.
Επικοινωνείς με το εγκεφαλο σου παιδί μου?????.......κόψε τις ασυναρτησίες αλλιώς σπάσε....δεν μπορώ να ακούω μαλακιες.....Οταν περναμε πρωταθληματα και ευρωπαικα..εσεις δεν ξερατε τι χρωμα εχει η μπαλα
Με τον ποιον;Ρε τυπε μου αυτο προυποθετει να υπαρχει εγκεφαλος,και ο συγκεκριμενος δεν.Μην ασχολεισαι,απλα μας διασκεδαζει,για να γελαμε καλος ειναι...Επικοινωνείς με το εγκεφαλο σου παιδί μου?????.......κόψε τις ασυναρτησίες αλλιώς σπάσε....δεν μπορώ να ακούω μαλακιες.....
Βρε αν δεν ειμασταν εμεις και ο συμπολιτης..ακομα μπασκετ στις αλανες θα παιζατεΕπικοινωνείς με το εγκεφαλο σου παιδί μου?????.......κόψε τις ασυναρτησίες αλλιώς σπάσε....δεν μπορώ να ακούω μαλακιες.....
Επικοινωνείς με το εγκεφαλο σου παιδί μου?????.......κόψε τις ασυναρτησίες αλλιώς σπάσε....δεν μπορώ να ακούω μαλακιες.....Οταν περναμε πρωταθληματα και ευρωπαικα..εσεις δεν ξερατε τι χρωμα εχει η μπαλα
Κάτι σαν μπουγάτσα με παναθηναϊκό σαββατιάτικο σπέρμαΤι ειναι αυτο το ΠΑΟΚ τυπε? Τρωγεται?
μωρέ πως δεν γίνονται ? πρωτοσέλιδα θα γινόντουσαν για την προβολή και μόνονΤο σφαλμα του τρακη για εμενα ειναι οτι ειναι εγωκεντρικος και θελει τα φωτα πανω του.
Οσο για τους αγοραστες δεν νομιζω να εβγαινε κανενας σοβαρος ανθρωπος να διαφήμιζε οτι εκανε προταση για την καε
δεν γινονται ετσι αυτα.
Για τον αλαφουζο συμφωνω οτι περιμενει γηπεδο να πουλησει. Για αυτο μας πηρε και το προπονητηριο για να πουλησει καλο πακετομωρέ πως δεν γίνονται ? πρωτοσέλιδα θα γινόντουσαν για την προβολή και μόνον
Θυμάσαι κάτι πορείες που οργάνωνε ο βγενόπουλος,ο πατέρας ,τα σάιτ της μιας νύχτας, πούλα τζίγκερ κτλπ ?
αυτοί να δεις καμάρι που πρωτοστατούσαν στην πολυμετοχικότητα
και για να τα λέμε όλα λιθαράκι είχαν βάλει και οι 2 μακαρίτες . Ε δεν θα καμάρωνε ο παρορμητικός δημητράκης που έβαζε λεφτά στην καε ? ανθρώπινες αδυναμίες !
οι ελληνοαμερικάνοι δεν δημοσιοποίησαν το μειλ που ζήταγαν απο καραφλούζο αναλυτικό περιουσιολόγιο παε ?
η asia πολυεθνική τα ίδια ...
Τέλος πάντων νομίζω ότι δημητρης-αλαφούζος περιμένουν εξελίξεις με βοτανικό οακα λεωφόρο για να πουλήσουν μετά
με υπεραξία... Οι πιτσιρικάδες οπαδοί όλων των ομάδων να αντιληφθούν ότι δεν αξίζει να δηλητηριάζονται με φανατισμούς
για ανώνυμες εταιρίες, διασκέδαση χαβαλές ναί.
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗΒΑΖΕΛΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ
ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Τακη μιας που εισαι γνωστης ολων των αθληματων μια γνωμη για Κοβαρ?ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ
ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
καλος..κομπαρσος στην λουμπε, αλλα δεν σημαινει κατι αυτο, καθως μιλαμε για ομαδα ντριμ τιμ με χουανταρενα, λουκαρελι, ζαιτσεφ, ρομπερτνταλντυ, ντε κεκο, γιαντ και δεν συμμαζευεται...και μονο που ειναι σε μια τετοια ομαδα εδω και τοσα χρονια, εστω και σαν κομπαρσος, κατι δειχνει...Τακη μιας που εισαι γνωστης ολων των αθληματων μια γνωμη για Κοβαρ?
Για αυτο ενημερώνομαι απο εσενα και οχι απο τον βόθρο επειδη εισαι αντικειμενικοςκαλος..κομπαρσος στην λουμπε, αλλα δεν σημαινει κατι αυτο, καθως μιλαμε για ομαδα ντριμ τιμ με χουανταρενα, λουκαρελι, ζαιτσεφ, ρομπερτνταλντυ, ντε κεκο, γιαντ και δεν συμμαζευεται...και μονο που ειναι σε μια τετοια ομαδα εδω και τοσα χρονια, εστω και σαν κομπαρσος, κατι δειχνει...
μαζι με τον ερναντεζ που φερατε και ετσι οπως ειναι οι ομαδες μεχρι τωρα, παιρνετε περιπατο το πρωταθλημα...
τωρα βεβαια για κατι μπαμ και λοιπες πιπες που διαβαζετε, αυτα ειναι το κλασικο σανο του βοθρου...
για παραδειγμα ο μπρουνο που ακουγοταν για εσας, ειναι καλυτερος απο κοβαρ...
Για αυτο ενημερώνομαι απο εσενα και οχι απο τον βόθρο επειδη εισαι αντικειμενικος
ΣΚΑΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗμονο αληθειες θα ακουσεις απο μενα....ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!