ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
Είσαι πανιβλακας....είμαι από τον Πειραιά μένω στον Πειραιά και είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣμια φορα πηγες να μπεις πειραια και σε πηρανε μετης κλωτσιες....να τα λεμε ολα
Είσαι πανιβλακας....είμαι από τον Πειραιά μένω στον Πειραιά και είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣμια φορα πηγες να μπεις πειραια και σε πηρανε μετης κλωτσιες....να τα λεμε ολα
φυτώρια !!!!εμεις ειμαστε κατα του αθλητισμου ρε γανυμηδη????!!!!
που οπου παμε ανθει ο αθλητισμος!!!!
μπορει....εχουμε και μουτσους στον πειραια.Είσαι πανιβλακας....είμαι από τον Πειραιά μένω στον Πειραιά και είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
τραβα δες σε τι ομαδες ανηκαν ολοι σχεδον οι ολυμπικονικες τις χρυσες εποχες του ελληνικου στιβου...Ναι ρε γιατί όταν φτιάξατε το καινούργιο κοτετσι χαλασατε το βοηθητικό του στίβου για να το κάνετε πάρκινγκ....και φιλοξενούσε τους γυφτους
Δεν χοντραίνει τίποτα.....βάζω το θέμα στην κανονική του διάστασηέλα ρε φίλε κι εσύ μην το χοντραίνεις...
η κάθε ομάδα έχει τους φίλαθλους και τους παπάρες
ειδα πολλα σκουπιδια στο πασαλιμανι το πρωι....δεν κανεις καλη δουλεια ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣΔεν χοντραίνει τίποτα.....βάζω το θέμα στην κανονική του διάσταση
Τους αγορατε τους πρωταθλητές του στίβου ρε άσχετες....δεν φτιάξατε κανέναν.....ήμουν σε ομαδες στίβου και κανένας δεν πήγαινε στον γαυρο....μόνο οι φτασμενοιτραβα δες σε τι ομαδες ανηκαν ολοι σχεδον οι ολυμπικονικες τις χρυσες εποχες του ελληνικου στιβου...
δεβετζη, θανου, ιακωβακης, κεντερης, ξανθου, μπακογιαννη, παπακωστας, μανιανι, τσατουμας κτλ.
για να μην πουμε για τις ολυμπιακες ομαδες του πολο και του βολευ....
μεχρι και στο βολευ γυναικων, εχετε παρει 26 πρωταθληματα αλλα ουτε 1 ευρωπαικο, ενω εμεις με το που σουλουπωσαμε και ριξαμε βαρος στο τμημα το 2010, φεραμε ευρωπαικο σε λιγα χρονια....
ειμαστε ο ανθος του ελληνικου αθλητισμου!!!!!
δεν ξέρω...Δεν χοντραίνει τίποτα.....βάζω το θέμα στην κανονική του διάσταση
Να πας να τα μαζέψεις....σκουπίδι του αθλητισμούειδα πολλα σκουπιδια στο πασαλιμανι το πρωι....δεν κανεις καλη δουλεια ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ
Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς....η πουτσα στο κωλο που φάγανε έφτασε στο λαρύγγι και άρχισαν τα κλαρίνα για να καθαρίσουν τα χυσιαδεν ξέρω...
εγώ άκουσε προχθές τον @Zebu μετά τον αγώνα να λέει "μας γαμήσατε, έχετε πιο φορμαρισμένη ομάδα. ίσως και καλύτερη"
συγκινήθηκα τα είδα όλα, είπα μέσα μου "να βρεθεί ένας βάζελος να μου πάρει το κεφάλι τώρα !!"
λαγε σημερα να εισαι στο ρολοι....πρεπει να τα γλυψεις τα πεζοδρομια.Να πας να τα μαζέψεις....σκουπίδι του αθλητισμού
και η ρεαλ δεν φτιαχνει παιχτες, αλλα εχει καμια 15αρια τσουλου στο ποδοσφαιρο και αλλα τοσα στην ευρωλιγκα του μπασκετ....Τους αγορατε τους πρωταθλητές του στίβου ρε άσχετες....δεν φτιάξατε κανέναν.....ήμουν σε ομαδες στίβου και κανένας δεν πήγαινε στον γαυρο....μόνο οι φτασμενοι
μιλας με μαλακα αν το καταλαβες....δεν ξέρω...
εγώ άκουσε προχθές τον @Zebu μετά τον αγώνα να λέει "μας γαμήσατε, έχετε πιο φορμαρισμένη ομάδα. ίσως και καλύτερη"
συγκινήθηκα τα είδα όλα, είπα μέσα μου "να βρεθεί ένας βάζελος να μου πάρει το κεφάλι τώρα !!"
ναι αλλα την γκροθες δεν την φτιαξατε εσεις τυπε..ετοιμη την πηρατε απο την ολλανδια...Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς....η πουτσα στο κωλο που φάγανε έφτασε στο λαρύγγι και άρχισαν τα κλαρίνα για να καθαρίσουν τα χυσια
και στην φαιη χαμουλης εγινε χτες....ρε παίδες για χαβαλέ είμαστε εδώ μέσα...
σκοτωνόμαστε στα σοβαρά θέματα. πολιτικά, ουκρανία, μάτζικ
τσίτα η φαίη, την τέντωσε ο χοντρός....και στην φαιη χαμουλης εγινε χτες....
Για τα επόμενα 10 χρονια τυπε θα μας βασανίζει το ερώτημα αν τελικά φόραγε κιλότα η οχι η Φαιη σε αυτό το live!και στην φαιη χαμουλης εγινε χτες....
Μιλάω για τον στίβο που είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα αυτά από ότι στο ποδόσφαιρο.....είναι ερασιτεχνικά τα σωματεία στο στίβοκαι η ρεαλ δεν φτιαχνει παιχτες, αλλα εχει καμια 15αρια τσουλου στο ποδοσφαιρο και αλλα τοσα στην ευρωλιγκα του μπασκετ....
τι σκατοπραγματα ειστε εσεις ρε πουστη μου????ο,τι και να σας πουμε, θα βρειτε μια μαλακια να πειτε απο το κομπλεξ σας....ακου εκει "ναι αλλα δεν τους φτιαξατε εσεις"....
Για δες έναν που έτρεχε πριν τον αγώνα να βρει μοδίστρες να τους μαντάρουν τα δύχτια. Αλλά μας βρήκατε μπόσικους, τι να σου κάνω.δεν ξέρω...