ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
Ναι σίγουρα....μόλις τώρα τελειώνω έκτη δημοτικού....πόσο βλακες είστε ρε.....μα πόσο????ο βαγμα παω στοιχημα δεν εχει δει ποτε ευρωπη και παναθηναικο....
Ναι σίγουρα....μόλις τώρα τελειώνω έκτη δημοτικού....πόσο βλακες είστε ρε.....μα πόσο????ο βαγμα παω στοιχημα δεν εχει δει ποτε ευρωπη και παναθηναικο....
τι "παλι" ρε τυπε?Πάρε και μια κόκα....κόλα ξέρετε εσείς......και πάλι θα πάρετε τα αρχιδια μου και εντός και εκτός γιατί η παναθα θα μαζέψει βαθμούς που δεν είσαι ικανός εσύ και θα ναι πολύ ψηλά από την επόμενη χρονιά
να υποθέσω εννοάς ότι δεν είναι πλέον?τι "παλι" ρε τυπε?
την τελευταια φορα που μαζεψατε βαθμους στην ευρωπη, η τζουλια αλεξανδρατου ηταν παρθενα...
![]()
![]()
![]()
κατσε ρε τακη.....δλδ και στο καρνεσιον καπ εναι στους ανισχυρους η παναθα μας?η λα φιοριτα ειναι 1η στο σαν μαρινο....
θα ηταν καλη κληρωση, αλλα δυστυχως δεν γινεται γιατι ειναι και οι 2 στο γκρουπ των ανισχυρων...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μη θυμώνεις και μη μιλάς στον troubakis για τόπι αν τσαντίζεσαι εύκολα, έχει πάψει εδώ και καιρό να αγαπά τους πανάθες.Ναι σίγουρα....μόλις τώρα τελειώνω έκτη δημοτικού....πόσο βλακες είστε ρε.....μα πόσο????
λαθοςμη θυμώνεις και μη μιλάς στον troubakis για τόπι αν τσαντίζεσαι εύκολα, έχει πάψει εδώ και καιρό να αγαπά τους πανάθες.
μάτια μόνο για λιμάνι έχει
ομοίως raopaos, zebu και κάτι άλλοι...καλά παιδιά αλλά κατακόκκινα. συνοδεύουν ουζάκι![]()
Στα αρχιδια μου τους γράφω....και τους τυπώνω μόνιμα άμα συνεχίσουν εδώ....να πάνε στο μνήμα τους της ατέλειωτης πουτσας από πράσινα καυλιαμη θυμώνεις και μη μιλάς στον troubakis για τόπι αν τσαντίζεσαι εύκολα, έχει πάψει εδώ και καιρό να αγαπά τους πανάθες.
μάτια μόνο για λιμάνι έχει
ομοίως raopaos, zebu και κάτι άλλοι...καλά παιδιά αλλά κατακόκκινα. συνοδεύουν ουζάκι![]()
μην βριζεις ρε μανΣτα αρχιδια μου τους γράφω....και τους τυπώνω μόνιμα άμα συνεχίσουν εδώ....να πάνε στο μνήμα τους της ατέλειωτης πουτσας από πράσινα καυλια
troubakis ο φίλος vagmas δεν βλέπει αγάπη...λαθος
εμεις σας αγαπαμε. Εισαστε οι καλυτεροι φιλοι του ανθρωπου
Στο μνήμα σου γαυρακιμην βριζεις ρε μαν![]()
Εγώ επειδή είμαι από τον Πειραιά το γαυρολιμανο και επειδή ξέρω τους γαυρους από μικρός σου λέω ένα....είναι ενάντια στον αθλητισμό γενικώς.....έτσι έχουν μάθει τα λαμογια του πρεζεμποραtroubakis ο φίλος vagmas δεν βλέπει αγάπη...
φοβούμαι έχει δίκιο
τεςπα κι εμείς σας αγαπάμε, εγώ έχω να ψαρέψω στο λιμάνι από μικρό παιδί....
τι τσιμπισες?Στο μνήμα σου γαυρακι
έλα ρε φίλε κι εσύ μην το χοντραίνεις...Εγώ επειδή είμαι από τον Πειραιά το γαυρολιμανο και επειδή ξέρω τους γαυρους από μικρός σου λέω ένα....είναι ενάντια στον αθλητισμό γενικώς.....έτσι έχουν μάθει τα λαμογια του πρεζεμπορα
μια φορα πηγες να μπεις πειραια και σε πηρανε μετης κλωτσιες....να τα λεμε ολαΕγώ επειδή είμαι από τον Πειραιά το γαυρολιμανο και επειδή ξέρω τους γαυρους από μικρός σου λέω ένα....είναι ενάντια στον αθλητισμό γενικώς.....έτσι έχουν μάθει τα λαμογια του πρεζεμπορα
εμεις ειμαστε κατα του αθλητισμου ρε γανυμηδη????!!!!Εγώ επειδή είμαι από τον Πειραιά το γαυρολιμανο και επειδή ξέρω τους γαυρους από μικρός σου λέω ένα....είναι ενάντια στον αθλητισμό γενικώς.....έτσι έχουν μάθει τα λαμογια του πρεζεμπορα
Ναι ρε γιατί όταν φτιάξατε το καινούργιο κοτετσι χαλασατε το βοηθητικό του στίβου για να το κάνετε πάρκινγκ....και φιλοξενούσε τους γυφτουςεμεις ειμαστε κατα του αθλητισμου ρε γανυμηδη????!!!!
που οπου παμε ανθει ο αθλητισμος!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ο γανυμηδης ειναι ο αυναν τακη?εμεις ειμαστε κατα του αθλητισμου ρε γανυμηδη????!!!!
που οπου παμε ανθει ο αθλητισμος!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()