Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
θα μας κλάσει τ αρχίδια αδερφέ...
ΜΕ γιαννακό, βγενό και πατέρα ας πάρει και το μέγκα.....
Τα ψέμματα τελείωσαν. και μαζί μ αυτά και ο κρόκος απ τ αυγό.....

ετσι ειναι αδελφε,ηδη ειναι πολυ προχωρημενες οι συζητησεις του βγενο με αλφα κ μαλλον θα προχωρησει..τοτε να δω την κοτα τον κροκους!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αδελφια παναθηναικοι,επειδη εμεις ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,σας παραθετω ενα σπουδαιο ελληνικο ντοκιμαντερ για να μαθετε την ιστορια των μεγαλων αιωνιων αντιπαλων μας

«Η Μηχανή του χρόνου», στις 14:30

Τρούμπα

«Η Μηχανή του Χρόνου» με το Χρίστο Βασιλόπουλο, το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 14:30 ρίχνει φως στην αθέατη πλευρά του λιμανιού.
Η Τρούμπα, αποτέλεσε για δεκαετίες το κέντρο ενός σκοτεινού κόσμου, όπου πρωταγωνιστές ήταν γυναίκες του αγοραίου έρωτα, προστάτες, ναυτικοί και γενικότερα το περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας. Η εποχή με τα καμπαρέ και τα κόκκινα φανάρια ζωντανεύει μέσα από αποκαλυπτικές αφηγήσεις .
Η «Μηχανή του Χρόνου» ερευνά τον Τύπο της εποχής και αποκαλύπτει την ιστορία μιας δεκατετράχρονης που βρέθηκε να ζει μέσα σε κακόφημα κέντρα.
Ιστορίες σαν αυτή όμως, δεν ήταν αρκετές για να κινητοποιήσουν τις αρχές , που τη δεκαετία του ʼ50 ασχολούνταν με το κυνήγι των πολιτικών αντιπάλων.
Η εκπομπή περιγράφει τις αντιφάσεις και τα αδιέξοδα των ανθρώπων της Τρούμπας . Όπως θυμάται ο συγγραφέας Γιάννης Χατζημανωλάκης, μια ιερόδουλος στην επίσκεψή του σε ένα οίκο ανοχής, αντί για χρήματα του ζήτησε να της γράψει τη βιογραφία της.
Άνθρωποι που σύχναζαν στα καμπαρέ περιγράφουν το κλίμα που επικρατούσε κατά την έλευση του 6ου Αμερικάνικου στόλου. Ο στόλος για τους εργαζόμενους στην Τρούμπα, ήταν «γιορτή».
Για τους Πειραιώτες όμως, οι Αμερικάνοι ναύτες ήταν ανεπιθύμητοι καθώς δυσκολεύονταν να ξεχωρίσουν τα σπίτια από τους οίκους ανοχής. Όπως περιγράφουν, αναγκάζονταν να κρεμάσουν στις πόρτες τους επιγραφές με την ένδειξη «εδώ κατοικεί οικογένεια», για να αποφύγουν τις δυσάρεστες παρεξηγήσεις. Ο πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Νικολάου ιερέας Παναγιώτης Μπαλκανάς θυμάται τις εξομολογήσεις των γυναικών της Τρούμπας και περιγράφει με ποιο τρόπο η εκκλησία τις βοήθησε για να ορθοποδήσουν.
Για πολλές κοπέλες η δουλειά στα καμπαρέ είχε αίσιο τέλος, αφού εκεί γνώρισαν τους μετέπειτα συζύγους τους. Για κάποιες όμως, δεν υπήρξε επιστροφή.
Στα χρόνια της χούντας ο δήμαρχος Πειραιά Αριστείδης Σκυλίτσης, εκτός από το θρυλικό ρολόι, έβαλε τέλος και στην Τρούμπα.
Ήταν το τέλος μια ολόκληρης εποχής που έγινε γνωστή από τα κινηματογραφικά «κόκκινα φανάρια», τη «Λόλα» και το «Καλώς ήρθε το δολάριο».

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
laplace,αναβεις φωτιες βραδιατικα... :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ας πεταχτώ να κάνω κι εγώ την ανάλυσή μου... :grin: χονδρικά βέβαια... πιστεύω ότι κάτα κάποιο τρόπο το ποδόσφαιρο είναι σε ένα πλέγμα με τους πολιτικούς θεσμούς, πολύ περισσότερο στην Ελλάδα παρά αλλού...
Το 1996 ήταν μια σημαδιακή χρονιά. Ο Σημίτης και το μπλοκ των 'εκσυγχονιστών" ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας που θα την οδηγούσε στην Ο.Ν.Ε. με τον τρόπο που το έκανε. Έκ των βασικών πυλώνων στον επιχειρηματικό τομέα της κατεύθυνσης αυτής ήταν ο πράκτορας. Και δείτε και τις γενεαλογίες λίγο... από που προέρχεται ο καθένας. Στην εαμική κυβέρνηση του βουνού ο πατέρας του κρόκους και του πρώην πρωθυπουργού μαζί.
1996. Μια σειρά από πολλά γεγονότα : υπόθεση Μπόσμαν, πεθαίνει ο Θ. Βαρδινογιάννης και γίνονται και οι εκλογές στην Ε.Π.Ο. Τις οποίες φυσικά σαρώνει ο κρόκους και αυτές γίνονται σε τοπικό επίπεδο όπου ο κομματικός παράγοντας παίζει μεγάλο ρόλο...
όλα ήταν λοιπόν έτοιμα και κατάλληλα για την κυριαρχία το σημιτοκοκαλικού εκσυγχρονιστικού μπλοκ να ηγηθεί της χώρας... και οι 11 τίτλοι για το γάβρο ήταν φυσικό επακόλουθο.

2008. Η περίοδος του εκσυγχρονισμού, 6 χρόνια μετά την είσοδο της χώρας στην Ο.Ν.Ε. και ένα χρόνο μετά την επανεκλογή της Ν.Δ. στην κυβέρνηση και με το ΠΑ.Σ.Ο.Κ. όπως είναι έχει οριστικά τελειώσει. Η χώρα έχει εισέλθει σε μια χώρα άκρατου νεοφιλελευθερισμού θα το έλεγα εγώ. Στην αρχή με ελπίδες αλλά όχι λιγότερο αμαρτωλή από την προηγούμενη.
Ο Βγενόπουλος είναι χαρακτηριστικό δείγμα της τάσης αυτής : εκπροσωπεί ένα κρατικό επενδυτικό κεφάλαιο. Οι επενδύσεις που κάνει είναι επενδύσεις χαρτοφυλακίου και όχι άμεσες παραγωγικές επενδύσεις. Πλήρης και ελεύθερη κινητικότητα χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου. Με αραβικά πετροδολλάρια ( ή ευρώ :grin:). Χαλάρωση κρατικών θεσμών και καθήλωσή τους στο ρόλο απλού απαθούς θεατή των δρωμένων. Βρίσκει έκφραση κοινωνικά στο αντίπαλο δέος τον Παναθηναικό.
Πιστεύω δηλαδή ότι αυτές οι εξελίξεις δεν είναι τυχαίες αλλά απηχούν βαθύτερες και πιο δομικές εξελίξεις στην ελληνική κοινωνία

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
alphonso εθαψα το τσεκουρι της ανακωχης :P

skidoo ΠΟΛΥ σωστη η τοποθετηση σου κ εγω καπως ετσι τα βλεπω..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βάσικά όλοι συμφωνούμε εκτός από την κομπλεξική πάπια, αυτός μας έχει πρήξει τ αρχίδια με τον γιαννάκη κ το κωλοσύριζα. Μας την λέει κιόλας το πτηνό, βρε ουστ...

Ουστ απο που ρε βλακόμετρο;
Απο το θρεντ της ομάδας μου;
Και να με διώχνεις κιόλας εσύ, που ουδέποτε ακούσαμε τις απόψεις σου για κάτι σοβαρό;
Δεν πας να κοιταχτείς σε κανένα γιατρό;
Νούμερο, ε νούμερο!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ο βγενοπουλος απατεωνας?
παιδια ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ?
τον βγενοπουλο τον γνωριζω προσωπικα,ειδα πιο πανω συγκριση βγενοπουλου με κροκους,ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ?καταλαβαινουμε τι λεμε?

αναπαραγετε εδω μεσα την προπαγανδα των ΜΜΕ?η πωληση των μετοχων του οτε ηταν ΠΡΑΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,αν ηθελες τις χαριζε,δικες του ηταν!

Φίλε Λαπλάς, δεν αμφισβητώ οτι έχεις γνωρίσει προσωπικά το Βγενόπουλο.
Ξέρεις όμως πόσους ξέρω που είχαν γνωρίσει παλιά τον Κόκκαλη και ορκιζόντουσαν οτι πρόκειται για έναν έντιμο και με όραμα επιχειρηματία;
Προσωπικά δεν μου λέει κάτι να βάζει τη "μπάντα της εταιρείας" (sic) να παίζει τον ύμνο του Παναθηναϊκού.
Αυτό είναι ανέξοδο οπαδιλίκι.
Απο αλλού κρίνεται κυρίως.
Και αυτό το "αλλού" το μαθαίνουμε τώρα τελευταία και απο τις εφημερίδες, όχι κατ' ανάγκην τις αθλητικές.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Φίλε Λαπλάς, δεν αμφισβητώ οτι έχεις γνωρίσει προσωπικά το Βγενόπουλο.
Ξέρεις όμως πόσους ξέρω που είχαν γνωρίσει παλιά τον Κόκκαλη και ορκιζόντουσαν οτι πρόκειται για έναν έντιμο και με όραμα επιχειρηματία;
Προσωπικά δεν μου λέει κάτι να βάζει τη "μπάντα της εταιρείας" (sic) να παίζει τον ύμνο του Παναθηναϊκού.
Αυτό είναι ανέξοδο οπαδιλίκι.
Απο αλλού κρίνεται κυρίως.
Και αυτό το "αλλού" το μαθαίνουμε τώρα τελευταία και απο τις εφημερίδες, όχι κατ' ανάγκην τις αθλητικές.

φιλε ας μην το παμε στο πολιτικο γιατι θα βγουμε οφ τοπικ,ΣΥΜΦΩΝΩ οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ κ πολιτικοι αλλαζουν πολυ ευκολα ομως αυτο δεν εχει σχεση με τον παναθηναικο μας..

εγω σου λεω απο βγενοπουλος,γινεται ΚΡΟΚΟΥΣ νο2 εσυ πιστευεις οτι στον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ υπαρχει γονιμο εδαφος να κρυφτει απο πισω ενας Κροκους?
κανενας παναθηναικος δεν ειναι μαλακας φιλε κ το εχουμε αποδειξει με την σταση μας προς τον γιαννακοπουλο..κανενας επιχειρηματιας δεν μπορει να μας χρησιμοποιησει,ειμαστε αλλη παστα οπαδων

δες παραδειγμα παυλαρα:καλος,χρυσος,φοβερος αλλα κριτικη του γινεται..

εμεις δεν ειμαστε ολυμπιακοι που λενε:ΑΣ ΜΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΚΡΟΚΟΥΣ,ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..

Εμεις ειμαστε περιεργη παστα φιλε,μολις δουμε καποιον να παει να μας την φερει,αλλαζουμε δίσκο..

Ασε που ο βγενοπουλος δεν θα εχει αμεση σχεση με παναθηναικο,θα ορισει αντιπροσωπο στο ΔΣ κ αυτος θα κανει ολη την δουλεια..Δεν μας επηρεαζουν οι επιχειρηματικες κινησεις του σαν ομαδα..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
φιλε ας μην το παμε στο πολιτικο γιατι θα βγουμε οφ τοπικ,ΣΥΜΦΩΝΩ οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ κ πολιτικοι αλλαζουν πολυ ευκολα ομως αυτο δεν εχει σχεση με τον παναθηναικο μας..

εγω σου λεω απο βγενοπουλος,γινεται ΚΡΟΚΟΥΣ νο2 εσυ πιστευεις οτι στον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ υπαρχει γονιμο εδαφος να κρυφτει απο πισω ενας Κροκους?
κανενας παναθηναικος δεν ειναι μαλακας φιλε κ το εχουμε αποδειξει με την σταση μας προς τον γιαννακοπουλο..κανενας επιχειρηματιας δεν μπορει να μας χρησιμοποιησει,ειμαστε αλλη παστα οπαδων

δες παραδειγμα παυλαρα:καλος,χρυσος,φοβερος αλλα κριτικη του γινεται..

Αν εννοείς κριτική το σύνθημα ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ, τότε πάω πάσο.
Μιλάμε για τον άνθρωπο που έκοψε το μπάσκετ στο Νίκο Γκάλη, μην το ξεχνάς.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Αν εννοείς κριτική το σύνθημα ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ, τότε πάω πάσο.
Μιλάμε για τον άνθρωπο που έκοψε το μπάσκετ στο Νίκο Γκάλη, μην το ξεχνάς.

οχι φιλε,εγω σε διαφορα φορουμς,ακομα κ το μεγαλυτερο φορουμ των παναθηναικων,τους gwf εδχω ανοιξει θεμα με την μαλακια που κανει με την υπερκοστολογηση του φαρμακου του aids,γιατι το λες αυτο?ενα συνθημα ειναι αυτο που λες,δεν ειναι σταση ζωης

ναι στον γκαλη του εκοψε το μπασκετ,αλλα λαθη δεν κανουμε ολοι?ειναι ενα λαθος του κ αυτο..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Αμ δεν την είδα την "άλλη πάστα" οπαδών;
Τόσα μαλακιστήρια με βρίζουν, χωρίς να πουν λέξη γι' αυτό που συζητάμε.
Όχι φίλε, δεν μασάω με το "λαό" του Παναθηναϊκού.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όλα αυτά laplace βέβαια χονδρικά και εντελώς διαΙσθητικά. Και μπορεί να είπα για το Βγενόπουλο ότι δε κάνει παραγωγικές επενδύσεις και είναι ένδειξη του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου - γεγονός που εγώ κατά βάση αξιολογώ αρνητικά- αλλά διαφώνησα πριν με το φέθρυ- και σωστά πιστεύω- ότι δεν είναι νέος "κρόκους" υπό την έννοια ότι δε δρα σε ένα αυθαίρετο και διεφθαρμένο  κρατικοδίεταο σύμπλεγμα συμφερόντων και εξουσίας. Οι επενδυτικές δραστηριότητες του Βγενόπουλος δεν έχουν να κάνουν με προμήθεις του δημοσίου, μεσάζοντες κλπ. Θα μου πεις ο Ο.Τ.Ε? Ο Ο.Τ.Ε. είναι θέμα που πρέπει να συζητηθεί αλλού και κατά τη γνώμη μου δεν έγινε κάτι επιλήψιμο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ναι στον γκαλη του εκοψε το μπασκετ,αλλα λαθη δεν κανουμε ολοι?ειναι ενα λαθος του κ αυτο..

Και ο Χίτλερ με το Στάλιν κάνανε λάθος, μ' αυτή τη λογική.
Και εξολόθρευσαν κάτι εκατομμύρια ανθρώπους.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
μαλλον η ξεροκεφαλια και το πεισμα του ιδιου του γκαλη του εκοψαν το μπασκετ,οχι ο γιαννακοπουλος

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Όλα αυτά laplace βέβαια χονδρικά και εντελώς διαΙσθητικά. Και μπορεί να είπα για το Βγενόπουλο ότι δε κάνει παραγωγικές επενδύσεις και είναι ένδειξη του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου - γεγονός που εγώ κατά βάση αξιολογώ αρνητικά- αλλά διαφώνησα πριν με το φέθρυ- και σωστά πιστεύω- ότι δεν είναι νέος "κρόκους" υπό την έννοια ότι δε δρα σε ένα αυθαίρετο και διεφθαρμένο  κρατικοδίεταο σύμπλεγμα συμφερόντων και εξουσίας. Οι επενδυτικές δραστηριότητες του Βγενόπουλος δεν έχουν να κάνουν με προμήθεις του δημοσίου, μεσάζοντες κλπ. Θα μου πεις ο Ο.Τ.Ε? Ο Ο.Τ.Ε. είναι θέμα που πρέπει να συζητηθεί αλλού και κατά τη γνώμη μου δεν έγινε κάτι επιλήψιμο.

μα οσα λες ειναι απλη λογικη,ετσι ειναι φιλε..
και να πω κατι αλλο: το θεμα με ΟΤΕ,δεν ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ,αλλα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,πολεμουν οικογενειες επιχειρηματιων μεταξυ τους εδω κ 1 χρονο κ θα το δειτε κ σε αλλα θεματα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Και ο Χίτλερ με το Στάλιν κάνανε λάθος, μ' αυτή τη λογική.
Και εξολόθρευσαν κάτι εκατομμύρια ανθρώπους.
ε τωρα ειναι επιχειρημα αυτο?

σε τοσα χρονια παραγοντηλικι θα κανεις κ λαθη,δεν γινεται να φερνει μονο ντομινικ,πετροβιτς,σαρας,γιαννακη,φανη,γκαλη,διαμαντιδη,σπανουλη κλπ κ να μην κανει λαθη..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ε τωρα ειναι επιχειρημα αυτο?

σε τοσα χρονια παραγοντηλικι θα κανεις κ λαθη,δεν γινεται να φερνει μονο ντομικ,πετροβιτς,σαρας,γιαννακη,φανη,γκαλη,διαμαντιδη,σπανουλη κλπ κ να μην κανει λαθη..

Δεν σου φαίνεται όμως ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ λάθος;
Για το οποίο ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζήτησε σαν άντρας συγγνώμη;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Δεν σου φαίνεται όμως ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ λάθος;
Για το οποίο ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζήτησε σαν άντρας συγγνώμη;

ειναι τεραστιο λαθος,αλλα εχω διαβασει την βιογραφια του γυμναστη κ κουμπαρου του γκαλη(Δεν θυμαμαι επιθετο) κ αυτος εριχνε ολες τις ευθυνες στον γκαλη..ο πολιτης τις εριχνε στον γκαλη,οι γιαννακοπουλοι το ιδιο,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ πιστευω τον γκαλη κ λεω ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ,ομως δεν μπορω να ξερω τι εγινε επακριβως..

συγνωμη σιγουρα θα επρεπε να ζητησει αλλα πρωτα απο τον γκαλη κ μετα απο εμας αν κ νομιζω οτι υπαρχουν σοβαροτερα να ζητησει συγνωμη που δεν ειναι της συζητησης να τα αναφερω

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ειναι τεραστιο λαθος,αλλα εχω διαβασει την βιογραφια του γυμναστη κ κουμπαρου του γκαλη(Δεν θυμαμαι επιθετο) κ αυτος εριχνε ολες τις ευθυνες στον γκαλη..ο πολιτης τις εριχνε στον γκαλη,οι γιαννακοπουλοι το ιδιο,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ πιστευω τον γκαλη κ λεω ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ,ομως δεν μπορω να ξερω τι εγινε επακριβως..

συγνωμη σιγουρα θα επρεπε να ζητησει αλλα πρωτα απο τον γκαλη κ μετα απο εμας αν κ νομιζω οτι υπαρχουν σοβαροτερα να ζητησει συγνωμη που δεν ειναι της συζητησης να τα αναφερω

Η βιογραφία του πρώην γυμναστή και κουμπάρου του Γκάλη βγήκε χωρίς τη συγκατάθεση εκείνου.
Πρόκειται για ένα κατάπτυστο βιβλίο ενός σκουλικιού που προσκολλήθηκε στο μεγάλο Νικ και που θεώρησε οτι έπρεπε να βγάλει κι αυτός κανένα φράγκο απο την υπόθεση Γκάλη.
Ελπίζω να μην το θεωρείς αξιόπιστη πηγή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom