τοσα χρονια απο το σπερμα του μητσαρα,τωρα αρχισε να τουσ ψωλιαζει κ ο σαρας
ρε φιλε κατσε ομως,δεν ειναι αδικο αυτο?ΜΙΑ ΖΩΗ στο σπερμα?τοσο αδικη η ζωη μαζι τους?
δεν υπαρχει θεος τελικα ρε γμτ?
τοσα χρονια απο το σπερμα του μητσαρα,τωρα αρχισε να τουσ ψωλιαζει κ ο σαρας
ρε φιλε κατσε ομως,δεν ειναι αδικο αυτο?ΜΙΑ ΖΩΗ στο σπερμα?τοσο αδικη η ζωη μαζι τους?
δεν υπαρχει θεος τελικα ρε γμτ?
ναι εχεις δικιο,αποτι ακουσα δηλωσεις του δρακου θα προσφυγει σε δικαστηριο δικαιωματων
και θα ζητησουν να αφαιρεθει η νικη
δεν αντεχουν αλλο σπερμα λενε
το 'φτωχοπαιδο απο την νικαια΄γιατι εφυγε κλαιγοντας κ στα 4???χαχαχαχ
εκλαιγε και όταν ήτανε σε εσάς...είναι θέμα χαρακτήρος...
μην ξεχνάτε τις δικές σας καταστάσεις...
πάλι με χρόνια και καιρούς....
πρώτη χρονιά του δράκου είναι..μην αγχώνεστε....εσείς είστε στον εβδομο χρόνο με Ζότς νομίζω.
Ααλαρά...χαρείτε την τελαυταία σας χρονιά. Εμένα θα μου αρκεί να παιχθούν όμορφα και ανταγωνιστικά παιχνίδια σαν πέρσι.
Και με το Δράκο πάλι του χρόνου...με δικούς του παίκτες (γιατί φέτος ήταν επιλογές του μαλακο-Γκέρσον), τότε λοιπόν θα έχετε κάθε λόγο να πανηγυρίσετε αν το πάρετε στα ίσα. Τώρα...παίζετε με μισή ομάδα...αλλουνού...
αυτό το ματς θα μπορούσε να λέγεται και: "Πως απομυθοποιείται ένας άνθρωπος" πούλησε ολυμιακοφροσύνη ο Γιανάκης για να έχει την όποια εύνεια στα επόμενα ματς. Ήδη το μήνυμα φάνηκε από σήμερα. Το χειρότερο για μένα είναι πως αυτό το κλίμα στους τελικούς θα έχει κάποιο αντίκτυπο και στην εθνική ομάδα. Μακάρι βέβαια να μην γίνει κάτι τέτοιο αλλά χλωμό το κόβω...
έχω περιέργεια να δω την διαιτησία στο ΣΕΦ...
καλα θα κανει να μαθει στα 4
θα του χρειαστει στο μελλον ο ρουφιανος
αυτό το ματς θα μπορούσε να λέγεται και: "Πως απομυθοποιείται ένας άνθρωπος" πούλησε ολυμιακοφροσύνη ο Γιανάκης για να έχει την όποια εύνεια στα επόμενα ματς. Ήδη το μήνυμα φάνηκε από σήμερα. Το χειρότερο για μένα είναι πως αυτό το κλίμα στους τελικούς θα έχει κάποιο αντίκτυπο και στην εθνική ομάδα. Μακάρι βέβαια να μην γίνει κάτι τέτοιο αλλά χλωμό το κόβω...
εγώ μιλάω για συμπεριφορά. η σημερινή του συμπεριφορά δηλαδή τι ήταν?Ποιον και που ρουφιάνεψε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, συν-βάζελοι;
Αλλά όταν σήκωνε το πρώτο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού ήταν καλά;
Τόσο γάβρικα σκεφτόσαστε πια;
εγώ μιλάω για συμπεριφορά. η σημερινή του συμπεριφορά δηλαδή τι ήταν?
ο παναθηναικος τον εκανε ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ(σε συλλογικο επιπεδο),αν δεν ερχοταν σε εμας θα ηταν ενας ακομα Loser του αρη..Επαγγελματική, θα έλεγα.
Αλλά το "ρουφιάνος" που του κόλλησε ο άλλος ο έξυπνος, είναι εμετικό.
Εγώ τουλάχιστον σέβομαι τον αρχηγό της ομάδας που πήρε το πρώτο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού.
Επαγγελματική, θα έλεγα.
Εγώ τουλάχιστον σέβομαι τον αρχηγό της ομάδας που πήρε το πρώτο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού.
ο παναθηναικος τον εκανε ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ(σε συλλογικο επιπεδο),αν δεν ερχοταν σε εμας θα ηταν ενας ακομα Loser του αρη..
κ μην ξεχνας το λαθος στο τελευταιο λεπτο του τελικου με μπαρτσα που θα μας στοιχιζε την κουπα αν δεν ειχαμε τον ΘΕΟ ΒΡΑΝΚΟΒΙΤΣ..
Σεβαστή η άποψή σου, Λαπλάς, αλλά γάβρικη.
Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας.
Δεν θα σας παρακολουθήσω.
Και φυσικά ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ το σύνολο των φιλάθλων του τριφυλλιού.
με ποιο τροπο δεν τη σεβεται ρε παιδια?Χαλαρωστε λιγοΜόνο που αυτός δεν σέβεται ούτε την φανέλα που φόρεσε ούτε κ τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ γ αυτό από δω κ πέρα θα έχει την ανάλογη αντιμετώπιση. Τελος...
Αν αυτή είναι επαγγελματική συμπεριφορά, τότε το βλέπουμε αλλιώς το θέμα. Αν η προκλητική συμπεριφορά χαρακτηρίζεται έτσι θα πρέπει να επναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα. Όπως επίσης και η συνεχής διαμαρτυρία. Το σακάκι γιατί έβγαλε? Τόσο πολύ αδικήθηκε και βγήκε από τα ρούχα του?Επαγγελματική, θα έλεγα.