να σου την πω επειδή 5 χρονια πριν δεν ειχες τμημα στο γυναικειο μπάσκετ και βολλευ και αγορασες το ελληνικο και τον φαρο κερατσινιου?ενω εμεις είχαμε 10 συνεχομενα για παράδειγμα πριν?οχι ρε φιλε δεν μετρανε για μενα αυτά εκτος αν παιζει η γκομενα μου μπάσκετ η βολλευ..
τελος παντων ο χονδρος εφερε το καραβι και πληρωνει αερα τωρα για όλα ,εχει λαδωσει ότι κινειται στη χωρα και προχωραει.εριξε χρημα αλλα εβγαλε κιολας από τσαμπιονς λιγκ πωλησεις...γιατι μην ξεχνας ο ρωσος ειχε ομαδαρα 2 χρονια τωρα .καλη μερα
[/qu
οκ , το καραβι… καλημερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Φίλε εγω που δεν ειμαι ουτε οργανωμενος, ουτε θυρα 13, μπορω να σε ρωτησω?δεν υπερασπιζομαι τον βαρδινογιαννη
ειχε τα καλα του και τα κακα του
στο βασικο ομως, οτι οι πολυμετοχικοι ηταν απατεωνες, ειχε δικιο
εγω εκανα καμπανια μεσα απο τους GWF να φυγει ο βαρδινογιαννης, εχουν δημοσιευτει αρθρα μου στην πρωτη σελιδα, ημουν στην πορεια των 30.000
ομως δεν εχω τοσο εγωισμο να μην παραδεχτω οτι τοτε εκανα λαθος, παρασυρθηκα απο εναν απατεωνα και συμμετειχα στα γεγονοτα που επιταχυναν τις εξελιξεις για την οικονομικη καταστροφη της ομαδας
Είναι ψέμα οτι το 1979 που ο Παναθηναϊκος περασε στην οικογενεια (με πραξικοπηματικο τροπο ακουγεται για να μην τον επαιρνε ο Παύλος) η ομάδα ηταν 1η σε τίτλους και με 1 Ευρωπαϊκο τελικό? Φυσικα δεν θα τσουβαλιασω τον καπετανιο με τον τζιγγερ, αλλα μετα τον θανατο του Θοδωρη Βαρδινογιαννη το 1996 ειναι ψεμα οτι η ομαδα περασε σε 2η μοιρα για την οικογενεια? Σου εφτιαξαν ποτέ γηπεδο?
Πάμε και στο συλλαλητηριο: Μετα την διαλυση της ομαδας της ριζουπολης (πηρες με το ζορι ενα νταμπλ) αρχισαν σταδιακα να κοβονται και οι πορείες στην Ευρωπη (πενταρες απο Μπαρτσα-Βερντερ) αποκλεισμους στο Κυπελλο απο Εργοτεληδες και Λάρισα και 4ρες απο γαυρο-οφη.. Τι ηθελες να κανει ο κοσμος??
Να λεει πηδηξτε μας κι αλλο? Και κατι τελευταιο: Το 2008-2010 ο σοφερ παρεμεινε μεγαλομετοχος με το 54% των μετοχών... Άρα λιγο άτοπο να κατηγορουμε μόνο τους αλλους (ειχαν και αυτοι ευθυνη φυσικα)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τα ξερουμε ρε τυπε τα στραβα των βαρδινογιαννηδωνΦίλε εγω που δεν ειμαι ουτε οργανωμενος, ουτε θυρα 13, μπορω να σε ρωτησω?
Είναι ψέμα οτι το 1979 που ο Παναθηναϊκος περασε στην οικογενεια (με πραξικοπηματικο τροπο ακουγεται για να μην τον επαιρνε ο Παύλος) η ομάδα ηταν 1η σε τίτλους και με 1 Ευρωπαϊκο τελικό? Φυσικα δεν θα τσουβαλιασω τον καπετανιο με τον τζιγγερ, αλλα μετα τον θανατο του Θοδωρη Βαρδινογιαννη το 1996 ειναι ψεμα οτι η ομαδα περασε σε 2η μοιρα για την οικογενεια? Σου εφτιαξαν ποτέ γηπεδο?
Πάμε και στο συλλαλητηριο: Μετα την διαλυση της ομαδας της ριζουπολης (πηρες με το ζορι ενα νταμπλ) αρχισαν σταδιακα να κοβονται και οι πορείες στην Ευρωπη (πενταρες απο Μπαρτσα-Βερντερ) αποκλεισμους στο Κυπελλο απο Εργοτεληδες και Λάρισα και 4ρες απο γαυρο-οφη.. Τι ηθελες να κανει ο κοσμος??
Να λεει πηδηξτε μας κι αλλο? Και κατι τελευταιο: Το 2008-2010 ο σοφερ παρεμεινε μεγαλομετοχος με το 54% των μετοχών... Άρα λιγο άτοπο να κατηγορουμε μόνο τους αλλους (ειχαν και αυτοι ευθυνη φυσικα)
το μεγαλυτερο απο ολα ειναι οτι 30 χρονια διοικηση επαγγελματικης ομαδας δεν φροντισαν να εχει ιδιοκτητο γηπεδο και προπονητικο κεντρο
εφυγαν και η ΠΑΕ δεν ειχε ουτε γραφεια να στρωσουνε τον κωλο τους οι γραμματεις
το δευτερο ειναι οτι δεν προστατεψαν την ομαδα απο το 1997 και μετα οταν ο καρκινος που λεγεται πρακτορας της σταζι αρχισε να χρηματιζει πολιτικους, αθλητικους παραγοντες, διαιτητες, αστυνομικους κλπ και να φτιαχνει ενα πανισχυρο παρα-αθλητικο κυκλωμα με ορους μαφιας
και το τριτο ειναι οτι δεν φροντισαν οταν φυγουν να εξασφαλισουν τη διαδοχη κατασταση οπως εκανε ο πρακτορας. εδω βεβαια φταιει πιο πολυ απο τους βαρδινογιαννηδες ο κοσμος και κυριως οι οργανωμενοι που ειχαν το συνθημα "πουλα και φυγε"
ο βαρδινογιαννης δεν πληρωσε ποτε για να παρει τιτλους που δεν αξιζε, οπως εκανε ο πρακτορας. ουτε ο κουμπουριας, ουτε ο σωφερ. γι αυτο και πηρε 7 πρωταθληματα σε 30 χρονια, ενω με βαση την ισχυ που ειχε θα μπορουσε, εαν ηθελε, να παρει 20.
το θεμα ειναι εμεις οι οπαδοι, επρεπε να προτιμησουμε το κακο η το χειροτερο; δηλαδη επρεπε να συμβιβαστουμε με τον βαρδινογιαννη και τη 2η θεση η επρεπε να επιλεξουμε τους απατεωνες και τον σχεδον υποβιβασμο;
εγω λεω εκ των υστερων το πρωτο
γιατι εαν σε ποναει το νυχι του ποδιου, ειναι καλυτερο για θεραπεια να βγαλεις το νυχι απο το να κοψεις το ποδι απο το γονατο
δυστυχως πολυς κοσμος του ΠΑΟ λογω εγωισμου δεν παραδεχεται το ιστορικο λαθος που εγινε το 2009. ωρες ωρες μου θυμιζουμε συριζαιους που μας εταξε ο τσιπρας τον ουρανο με τ αστρα, μετα με το δημοψηφισμα εκανε το οχι, ναι και με την πολιτικη του επραξε τα αντιθετα απο οσα υποσχεθηκε, αλλα λογω εγωισμου δεν παραδεχομαστε οτι καναμε λαθος που τον πιστεψαμε και τον ξαναψηφιζουμε
ετσι κι εμεις μας πουλησε παραμυθα ο βγενο και ο πατερας, φαγωθηκαν 120 εκατομμυρια σε τρια χρονια, μειναμε χωρις λεφτα ουτε για τα λειτουργικα εξοδα κι ακομα και τωρα ψιθυροι ακουγονται για βγενο - πατερα και κραυγες για τους καρκινους
ειμαστε και η ομαδα με το παγκοσμιο ρεκορ γκαντεμιας
αλλαξε η διοικηση μετα απο 30 χρονια πανω στην εναρξη της οικονομικης κρισης που δεν εμπαινε κανενας και αφου χαριστηκαν χρεη σε οσφπ, αεκ, παοκ, αρη, ηρακλη κλπ ψηφιστηκε και νομος οτι τα χρεη τα κουβαλας για παντα, οταν χρειαστηκε να κανει χρηση του νομου ο παο
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Πουλί συμφωνώ μέχρι κεραίας εκτός από την 4η παράγραφο(δεν ήταν παρθένα ο καπετάνιος).
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Σε αυτά που ειπες βάλε και τα λάθη με Στοιτσκοφ και κυρίως με Χάτζι.
Και μετά το επικό λαθος με πακέτο Τζόλε-Γιαννακοπουλο από Σταυρόπουλο.
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
το θεμα ειναι εμεις οι οπαδοι, επρεπε να προτιμησουμε το κακο η το χειροτερο; δηλαδη επρεπε να συμβιβαστουμε με τον βαρδινογιαννη και τη 2η θεση η επρεπε να επιλεξουμε τους απατεωνες και τον σχεδον υποβιβασμο;
γιατι εαν σε ποναει το νυχι του ποδιου, ειναι καλυτερο για θεραπεια να βγαλεις το νυχι απο το να κοψεις το ποδι απο το γονατο
δυστυχως πολυς κοσμος του ΠΑΟ λογω εγωισμου δεν παραδεχεται το ιστορικο λαθος που εγινε το 2009. ωρες ωρες μου θυμιζουμε συριζαιους που μας εταξε ο τσιπρας τον ουρανο με τ αστρα, μετα με το δημοψηφισμα εκανε το οχι, ναι και με την πολιτικη του επραξε τα αντιθετα απο οσα υποσχεθηκε, αλλα λογω εγωισμου δεν παραδεχομαστε οτι καναμε λαθος που τον πιστεψαμε και τον ξαναψηφιζουμε
ετσι κι εμεις μας πουλησε παραμυθα ο βγενο και ο πατερας, φαγωθηκαν 120 εκατομμυρια σε τρια χρονια, μειναμε χωρις λεφτα ουτε για τα λειτουργικα εξοδα κι ακομα και τωρα ψιθυροι ακουγονται για βγενο - πατερα και κραυγες για τους καρκινους
[/quote]Το λαθος του κοσμου ηταν οτι το 2008 επρεπε να πει: ή τους διωχνετε τελειως, ή τον μπουλο και 'σεις.. Επαναλαμβανω οτι η οικογενεια κρατησε το 54% και αν δεν κανω λαθος ο Τζιγγερ ειχε πει οτι ο Πατερας αφησε περρισευμα στα ταμεια αρκετα εκατομμύρια..
Αλλά ακομα και αν δέχτουμε οτι υπερχρεωσαν την ομαδα οπως λεγεται, το καλοκαιρι του 2010 που ανελαβε ξανα προσωρινα ο Τζιγγερ με προεδρο Κωσταντοπουλο!! γιατι ανεβασε το ηδη χρεωμενο μπατζετ με τις μεταγραφες: Γκοβου,Πλεσις,Λουις Γκαρσια, Φερναντες κλπ?
Και λιγο αργοτερα που ανελαβε ο Γοντικας ειχαμε το συμβολαιο μαμουθ στον Βύντρα, τα παρκαρισματα των μετοχών, τους Τσάκες κλπ...
[/quote]Το λαθος του κοσμου ηταν οτι το 2008 επρεπε να πει: ή τους διωχνετε τελειως, ή τον μπουλο και 'σεις.. Επαναλαμβανω οτι η οικογενεια κρατησε το 54% και αν δεν κανω λαθος ο Τζιγγερ ειχε πει οτι ο Πατερας αφησε περρισευμα στα ταμεια αρκετα εκατομμύρια..
Αλλά ακομα και αν δέχτουμε οτι υπερχρεωσαν την ομαδα οπως λεγεται, το καλοκαιρι του 2010 που ανελαβε ξανα προσωρινα ο Τζιγγερ με προεδρο Κωσταντοπουλο!! γιατι ανεβασε το ηδη χρεωμενο μπατζετ με τις μεταγραφες: Γκοβου,Πλεσις,Λουις Γκαρσια, Φερναντες κλπ?
Και λιγο αργοτερα που ανελαβε ο Γοντικας ειχαμε το συμβολαιο μαμουθ στον Βύντρα, τα παρκαρισματα των μετοχών, τους Τσάκες κλπ...
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Όντως,αυτή ήταν η μεγαλύτερη μαλακία του Βαρδινογιάννη αγωνιστικά.Άλλαξε ουσιαστικά τον ρου της ιστορίας.Νομίζω ήθελε μόνο τον Γιαννακόπουλο (που ήταν και βάζελος) αλλά ο άλλος τους έδινε μόνο πακέτο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Όντως,αυτή ήταν η μεγαλύτερη μαλακία του Βαρδινογιάννη αγωνιστικά.Άλλαξε ουσιαστικά τον ρου της ιστορίας.Νομίζω ήθελε μόνο τον Γιαννακόπουλο (που ήταν και βάζελος) αλλά ο άλλος τους έδινε μόνο πακέτο.
Νομίζω στα λεφτά τα χαλασανε,μπορεί να έχεις και δίκιο,ο κολλητός του καπετάνιου όμως γατόνι τους τσίμπησε αμέσως μετά με τα γνωστά αποτελεσματα....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Το λαθος του κοσμου ηταν οτι το 2008 επρεπε να πει: ή τους διωχνετε τελειως, ή τον μπουλο και 'σεις.. Επαναλαμβανω οτι η οικογενεια κρατησε το 54% και αν δεν κανω λαθος ο Τζιγγερ ειχε πει οτι ο Πατερας αφησε περρισευμα στα ταμεια αρκετα εκατομμύρια..
Τύπε είχαν έμμισθα αρδ που έκαναν την βρώμικη δουλειά και κατεύθυναν τα πρόβατα.
Θυμάσαι Τσάκα στα Γκουντις? :S
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.... μια ζωη αυτη η κουβεντα καταληγει στο ποιος εχει κανει τις περισσοτερες λαμογιες... εμεις σαν ομαδα εχουμε προβλημα και το προβλημα υπαρχει χρονια τωρα ακομα και τα καλα ευρωπαικα χρονια του παναθηναικου απλα ηταν επιλογη μας να μην τα βλεπουμε και να μην εχουμε πλανο...
Η ομαδα εχει προβληματα, 1 παιχτες χωρις κινητρα και μεσα στην διοικητικη αβεβαιοτητα, 2 προπονητη ανευ φαντασιας που εχει μαθει ενα συστημα και δεν προσαρμοζει τπτ με βαση τον αντιπαλο παρα μονο θεση στους παιχτες... εδω ομαδες με βαθος παγκου σπανια αλλαζουν θεση σε εναν παιχτη ο Δωνης εχει 11 παιχτες μπαλαντερ.... την μια παιζουν αμυνα την επομενη κεντρο και μετα επιθεση... μας εχουν παρει χαμπαρι και οι πετρες...
3 ο κοσμος εχει βαρεθει τα ψεματα... λαστ γιαρ τουλαχιστον εβλεπε παιχτες πιτσιρικια με ψυχη φετος βλεπει ενα τπτ. το ντερμπυ πανε δεν πανε οι οργανομενοι με το που βαλει γκολ ο ολυμπιακος εχει τελειωσει.. δεν ειμαι υπερ της τακτικης αυτης ομως ετσι θα γινει και ειναι στανταρ γιατι ειμαστε καφροι ανεξαρτητα την ομαδα..
Η ομαδα εχει προβληματα, 1 παιχτες χωρις κινητρα και μεσα στην διοικητικη αβεβαιοτητα, 2 προπονητη ανευ φαντασιας που εχει μαθει ενα συστημα και δεν προσαρμοζει τπτ με βαση τον αντιπαλο παρα μονο θεση στους παιχτες... εδω ομαδες με βαθος παγκου σπανια αλλαζουν θεση σε εναν παιχτη ο Δωνης εχει 11 παιχτες μπαλαντερ.... την μια παιζουν αμυνα την επομενη κεντρο και μετα επιθεση... μας εχουν παρει χαμπαρι και οι πετρες...
3 ο κοσμος εχει βαρεθει τα ψεματα... λαστ γιαρ τουλαχιστον εβλεπε παιχτες πιτσιρικια με ψυχη φετος βλεπει ενα τπτ. το ντερμπυ πανε δεν πανε οι οργανομενοι με το που βαλει γκολ ο ολυμπιακος εχει τελειωσει.. δεν ειμαι υπερ της τακτικης αυτης ομως ετσι θα γινει και ειναι στανταρ γιατι ειμαστε καφροι ανεξαρτητα την ομαδα..
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Νομίζω στα λεφτά τα χαλασανε,μπορεί να έχεις και δίκιο,ο κολλητός του καπετάνιου όμως γατόνι τους τσίμπησε αμέσως μετά με τα γνωστά αποτελεσματα....
Και μην ξεχνάμε,ο ένας βούταγε και ο άλλος χτύπαγε τα πέναλτι.Ωραίες εποχές παράγκας
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Και μην ξεχνάμε,ο ένας βούταγε και ο άλλος χτύπαγε τα πέναλτι.Ωραίες εποχές παράγκας
Ναι αλλά παικταραδες και οι δύο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.... μια ζωη αυτη η κουβεντα καταληγει στο ποιος εχει κανει τις περισσοτερες λαμογιες... εμεις σαν ομαδα εχουμε προβλημα και το προβλημα υπαρχει χρονια τωρα ακομα και τα καλα ευρωπαικα χρονια του παναθηναικου απλα ηταν επιλογη μας να μην τα βλεπουμε και να μην εχουμε πλανο...
Τύπε με την φανέλα που έχεις αν δεν έχεις χρήμα δεν κάνεις τίποτα.
Λέγανε πάμε με πιτσιρικάδες καβλωμενους κτλ.
Άντε να δούμε.
Ξεκιναμε πέρσυ μ.ο 22 χρόνων και φέτος διώξανε τα μισά πιτσιρίκια?Ποιο πλάνο?
Και βαθμο-ους να πάρεις και τι έγινε?Για να κραξουμε ραοπαο και χουις?
Αρχίδια,μύδια....
Όπως πάλι ανύπαρκτοι και κάναμε 0-3 στο Καραϊσκάκη,άλλαξε κάτι?
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Τύπε με την φανέλα που έχεις αν δεν έχεις χρήμα δεν κάνεις τίποτα.
Λέγανε πάμε με πιτσιρικάδες καβλωμενους κτλ.
Άντε να δούμε.
Ξεκιναμε πέρσυ μ.ο 22 χρόνων και φέτος διώξανε τα μισά πιτσιρίκια?Ποιο πλάνο?
Και βαθμο-ους να πάρεις και τι έγινε?Για να κραξουμε ραοπαο και χουις?
Αρχίδια,μύδια....
Όπως πάλι ανύπαρκτοι και κάναμε 0-3 στο Καραϊσκάκη,άλλαξε κάτι?
φιλε μου το ιδιο λεμε. τα πιτσιρικια ομως ειχαν ορεξη και εβλεπες και μια μπαλα αξιολογη. φετος βλεπεις κακη μπαλα κσι οτι πσλτο υπρχει το μαζεψαμε για να μην πουν οι φυλλαδες οτι δεν καναμε μεταγραφες..
για να εισαι τιμητης πρεπει να εισαι και αμεμπτος ξερεις... ;)
γιατι διαφωνεις σε κατι που ειπα?
Φίλε εγω που δεν ειμαι ουτε οργανωμενος, ουτε θυρα 13, μπορω να σε ρωτησω?
καπως ετσι είναι τα πραγματα φιλε καλα τα ειπες,εφυγαν οι λεφτάδες και δεν αφησαν ουτε καρεκλα στην ομαδα,και ο κοκκαλης απατεωνας αλλα τους αφησε τουλάχιστον γηπεδο και καμια 15αρια τιτλους ασχετα πως τους πηρε.
Το λαθος του κοσμου ηταν οτι το 2008 επρεπε να πει: ή τους διωχνετε τελειως, ή τον μπουλο και 'σεις.. Επαναλαμβανω οτι η οικογενεια κρατησε το 54% και αν δεν κανω λαθος ο Τζιγγερ ειχε πει οτι ο Πατερας αφησε περρισευμα στα ταμεια αρκετα εκατομμύρια..
φιλε αφου τα ειπες αυτά,πες και το ζουμι.οτι η οικογενεια δεν εχει φυγει ποτε και εκδικειται -μεσω του αρχιδα του μπροστινου καραφλα- τον κοσμο της ομαδας κρατώντας επίτηδες την ομαδα χαμηλα και μην αφηνωντας καποιον να την παρει.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
φιλε μου το ιδιο λεμε. τα πιτσιρικια ομως ειχαν ορεξη και εβλεπες και μια μπαλα αξιολογη. φετος βλεπεις κακη μπαλα κσι οτι πσλτο υπρχει το μαζεψαμε για να μην πουν οι φυλλαδες οτι δεν καναμε μεταγραφες..
Φίλε το έχω δει το όνειρο φέτος από νωρίς.Τα έλεγα πριν ξεκινήσουμε αλλά και μετά την Λαμία.Δεν νοείται με το νο1 φαβορί για υποβιβασμό να έχεις τέτοια εικόνα.
Με μια ομάδα που σε δύο μήνες μπορεί να μην υπάρχει καν,απλήρωτοι κτλ.
Ο Άρης μας σεβάστηκε αν παρατήρησες....Εκεί φτάσαμε.
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Φίλε το έχω δει το όνειρο φέτος από νωρίς.Τα έλεγα πριν ξεκινήσουμε αλλά και μετά την Λαμία.Δεν νοείται με το νο1 φαβορί για υποβιβασμό να έχεις τέτοια εικόνα.
Με μια ομάδα που σε δύο μήνες μπορεί να μην υπάρχει καν,απλήρωτοι κτλ.
Ο Άρης μας σεβάστηκε αν παρατήρησες....Εκεί φτάσαμε.
δεν εισαι ο μονος που το ειδες το ονειρο . γιατι ο οφη δεν μας σεβαστηκε . 3 αγωνιστικες εχουμε βαλει 2 γκολ με πεναλτυ και εχουμε φαει 10. τα 5 απο μαλακιες μας . εγω ειχα πει οτι θελω οπως η αεκ να παμε απο την αρχη γιατι δεν υπαρχει ελπιδα οσο χαροπαλευει η ομαδα στην σουπερ λιγκ .
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
δεν εισαι ο μονος που το ειδες το ονειρο . γιατι ο οφη δεν μας σεβαστηκε . 3 αγωνιστικες εχουμε βαλει 2 γκολ με πεναλτυ και εχουμε φαει 10. τα 5 απο μαλακιες μας . εγω ειχα πει οτι θελω οπως η αεκ να παμε απο την αρχη γιατι δεν υπαρχει ελπιδα οσο χαροπαλευει η ομαδα στην σουπερ λιγκ .
Αυτό το σενάριο δεν υπάρχει πλέον.Και καλώς δεν υπάρχει,η ΑΕΚ γλύτωσε χρέη σε όποιον μιλάει Ελληνικά....
Δες λίγο την ιστορία μας.Εχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή την θέση και όχι μια φορά.
Μόνο επί Βαρδ είχαμε κάποιον με οικονομική επιφάνεια.Που ακόμα και αυτός ήταν κατώτερος απο τους απέναντι(εκτός Σάλια,Νταϊφά).
Όσα έχουμε καταφερει(ποδόσφαιρο)είναι αποτέλεσμα ψυχής παλιά και οργάνωσης με ακαδημίες μετά.
Οι απέναντι ακόμα και στα πέτρινα χρόνια είχαν παικταράδες που δύο από αυτούς έκαναν όλη την ομάδα μας εκτός Σαραβάκου.
Η μόνη λύση που βλέπω είναι Δημήτρης,με τα δικά του τα περίεργα,οκ με αυτά θα πορευτούμε και ποτέ δεν πρέπει να αποδεχτουμε αλλά ΑΦΜ υποβιβασμούς και μαλακίες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K