το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
δεν υπερασπιζομαι τον βαρδινογιαννηΑνάθεμα αν κατάλαβες γιατί σε είπα Ρισελιέ.Προφανως δεν ξέρεις ποιος ήταν καν και γιατί το είπα.Γκουγκλαρε να μάθεις αστοιχείωτε που θα με πεις και γαύρο επειδή διαφωνώ με τις μαλακίες που λες.
Από τους πουτσογλύφτες του Βαρδινογιάννη είσαι ρε κωλοτρυπίδι?
Ναι ρε τίποτα δεν ήταν μπροστά στον Γουλανδρή αλλά και στο Γιαννακόπουλο.Αυτη η οικογένεια και ο Κόκκαλης κατέστρεψαν ότι πήγε να φτιαχτεί στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα βλάκα.
ειχε τα καλα του και τα κακα του
στο βασικο ομως, οτι οι πολυμετοχικοι ηταν απατεωνες, ειχε δικιο
εγω εκανα καμπανια μεσα απο τους GWF να φυγει ο βαρδινογιαννης, εχουν δημοσιευτει αρθρα μου στην πρωτη σελιδα, ημουν στην πορεια των 30.000
ομως δεν εχω τοσο εγωισμο να μην παραδεχτω οτι τοτε εκανα λαθος, παρασυρθηκα απο εναν απατεωνα και συμμετειχα στα γεγονοτα που επιταχυναν τις εξελιξεις για την οικονομικη καταστροφη της ομαδας
εαν εισαι βλαμμενος η πιτσιρικας η ακομα χειροτερα χαρτζιλικωμενος, σε γραφω στα αρχιδια μου
και μαθε βλακα οτι οι βαρδινογιαννηδες μετα τον λατση ειναι η πλουσιοτερη οικογενεια στην ελλαδα, ο μαρινακης, ο κοκκαλης, ο γουλανδρης, ο τιγρης και οι λοιποι ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια τους
απλως ειναι λογιστες, δεν βαζουν φραγκα για να χασουν, βαζουν τοσα οσα θα παρουν πισω
αντε τωρα να γλειψεις τις πουτσες των κωλογαυρων των οποιων ο ιδρυτης ειχε πει "μακαρι καποτε να γινουμε παναθηναικος"
ΒΛΑΜΜΕΝΕ