Πουλακι και εσυ μια χαρα αποθεωνες τον Μαρινακη οταν οι δικοι του πεταξαν τα γιαουρτια στον Καμμενο,τα ξεχασες??με κραζουν ο ακαποειρα, οι κωλογαυροι κι εσυ
προφανως γιατι κι εσυ κατα βαθος κωλογαυρος εισαι
ποιος παναθηναικος θα εγραφε εδω μεσα οτι ειμαστε 2η ομαδα στην ελλαδα και οτι ο βαρδινογιαννης ειχε ενα κλασμα της οικονομικης επιφανειας του γουλανδρη;
κανεις, μονο ενας γενιτσαρος βαζελογαυρος
ολο κολλητηλικια και χαριεντισματα εισαι εδω μεσα με τους κωλογαυρους
μεχρι και το μογγολο τον whois υπερασπιστηκες που του τρεχουνε τα σαλια στο αναπηρικο καροτσι και βριζει τις μανες των παναθηναικων εδω μεσα
γελανε και τα τσιμεντα με την παρτη σου
και γραφεις απο κατω, μη με κραζετε γιατι ειμαι ο ρισελιε;
ποιος ρισελιε;
αυτος που εγραφε στους GWF?
πιο βλακας και απο τη βλακεια εισαι ρε βλακα βαζελογαυρε
μην ξαναπεις οτι εισαι παναθηναικος
στο απαγορευω εγω
βλακα τρομπα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
δεν υπερασπιζομαι τον βαρδινογιαννηΑνάθεμα αν κατάλαβες γιατί σε είπα Ρισελιέ.Προφανως δεν ξέρεις ποιος ήταν καν και γιατί το είπα.Γκουγκλαρε να μάθεις αστοιχείωτε που θα με πεις και γαύρο επειδή διαφωνώ με τις μαλακίες που λες.
Από τους πουτσογλύφτες του Βαρδινογιάννη είσαι ρε κωλοτρυπίδι?
Ναι ρε τίποτα δεν ήταν μπροστά στον Γουλανδρή αλλά και στο Γιαννακόπουλο.Αυτη η οικογένεια και ο Κόκκαλης κατέστρεψαν ότι πήγε να φτιαχτεί στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα βλάκα.
ειχε τα καλα του και τα κακα του
στο βασικο ομως, οτι οι πολυμετοχικοι ηταν απατεωνες, ειχε δικιο
εγω εκανα καμπανια μεσα απο τους GWF να φυγει ο βαρδινογιαννης, εχουν δημοσιευτει αρθρα μου στην πρωτη σελιδα, ημουν στην πορεια των 30.000
ομως δεν εχω τοσο εγωισμο να μην παραδεχτω οτι τοτε εκανα λαθος, παρασυρθηκα απο εναν απατεωνα και συμμετειχα στα γεγονοτα που επιταχυναν τις εξελιξεις για την οικονομικη καταστροφη της ομαδας
εαν εισαι βλαμμενος η πιτσιρικας η ακομα χειροτερα χαρτζιλικωμενος, σε γραφω στα αρχιδια μου
και μαθε βλακα οτι οι βαρδινογιαννηδες μετα τον λατση ειναι η πλουσιοτερη οικογενεια στην ελλαδα, ο μαρινακης, ο κοκκαλης, ο γουλανδρης, ο τιγρης και οι λοιποι ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια τους
απλως ειναι λογιστες, δεν βαζουν φραγκα για να χασουν, βαζουν τοσα οσα θα παρουν πισω
αντε τωρα να γλειψεις τις πουτσες των κωλογαυρων των οποιων ο ιδρυτης ειχε πει "μακαρι καποτε να γινουμε παναθηναικος"
ΒΛΑΜΜΕΝΕ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.640
- Πόντοι
- 12.756
Ξεροχυνω με σωστο πουλι
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
αλλο τα πολιτικα αλλο τα αθλητικα ρε τρομπα κι εσυΠουλακι και εσυ μια χαρα αποθεωνες τον Μαρινακη οταν οι δικοι του πεταξαν τα γιαουρτια στον Καμμενο,τα ξεχασες??
κομματι της θυρας 13 εχει γινει ακροαριστερο μορφωμα και πολιτικα την κατουραω
ο πολντο πολιτικα κυνηγησε τους συριζανελ και πολιτικα τον στηριζω
στο γηπεδο ομως θα ειμαι διπλα στη 13 και θα γαμαω τα σωψυχα του χοντρου
δεν ειμαστε γαυροι και μπουγατσες να ψηφιζουμε αναλογα με την ομαδα μας
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
δεν υπερασπιζομαι τον βαρδινογιαννη
ειχε τα καλα του και τα κακα του
στο βασικο ομως, οτι οι πολυμετοχικοι ηταν απατεωνες, ειχε δικιο
εγω εκανα καμπανια μεσα απο τους GWF να φυγει ο βαρδινογιαννης, εχουν δημοσιευτει αρθρα μου στην πρωτη σελιδα, ημουν στην πορεια των 30.000
ομως δεν εχω τοσο εγωισμο να μην παραδεχτω οτι τοτε εκανα λαθος, παρασυρθηκα απο εναν απατεωνα και συμμετειχα στα γεγονοτα που επιταχυναν τις εξελιξεις για την οικονομικη καταστροφη της ομαδας
εαν εισαι βλαμμενος η πιτσιρικας η ακομα χειροτερα χαρτζιλικωμενος, σε γραφω στα αρχιδια μου
και μαθε βλακα οτι οι βαρδινογιαννηδες μετα τον λατση ειναι η πλουσιοτερη οικογενεια στην ελλαδα, ο μαρινακης, ο κοκκαλης, ο γουλανδρης, ο τιγρης και οι λοιποι ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια τους
απλως ειναι λογιστες, δεν βαζουν φραγκα για να χασουν, βαζουν τοσα οσα θα παρουν πισω
αντε τωρα να γλειψεις τις πουτσες των κωλογαυρων των οποιων ο ιδρυτης ειχε πει "μακαρι καποτε να γινουμε παναθηναικος"
ΒΛΑΜΜΕΝΕ
Πουλί δεν υποστήριξα ποτέ τους πουθεναδες που έκαναν συλλαλητήρια και άλλες πίπες.
Λάτσης,Νιάρχος,Γουλανδρής,Μαρινάκης έγιναν μεγάλοι στο εξωτερικό και δεν ανέβηκαν με δημόσιο χρήμα όπως Τίγρης,Βαρδινογιάννηδες,Κοκκαλης.
Ο Βαρδινογιάννης ήταν μια σταθερά,άλλο αυτό και άλλο να τον γλύφουμε.
Και επειδή είσαι βλάκας είχε πει να γίνουμε Παναθηναϊκός γιατί ο Παναθηναϊκός ΗΤΑΝ τεράστιος σε όλα σχεδόν τα ερασιτεχνικά σπορ με εκατοντάδες αθλούμενους και πρωταγωνιστούσε και διακρινόταν και δεν υπήρχε άλλη ομάδα καν να τον πλησιάσει.
Ότι θέλει να κανει ο Μαρινάκης τον Ολυμπιακό τώρα.
Ο ερασιτέχνης σε κάνει μεγάλο,όχι μόνο το ποδοσφαιρο.
Αυτοί οι 30000 που είναι τωρα?Πιάστηκαν μαλακες και τώρα κουμάντο κάνουν τα Εξάρχεια.
Ο Δημήτρης είναι η μόνη σωτηρία γιατί έχει βάλει σε πρώτο πλάνο τον ερασιτέχνη.
Δεν θα το κάνουμε εδώ πουλι-πουστροακαποέιρα και να σπάμε τα αρχιδια των άλλων.
Ηλικιακά είμαστε κοντά.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Αυτό ακριβώς που σου λέω παραπάνω πουλί έλεγε ο Τριπολιτσιώτης.Ειμασταν πρώτοι παντού,πυγμαχία,μπάσκετ,άρση βαρών,στίβο(εδώ και άλλες ομάδες),πινγκ πονγκ,πάλη ακόμα και στην σκοποβολή.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
καταλαβαΠουλί δεν υποστήριξα ποτέ τους πουθεναδες που έκαναν συλλαλητήρια και άλλες πίπες.
Λάτσης,Νιάρχος,Γουλανδρής,Μαρινάκης έγιναν μεγάλοι στο εξωτερικό και δεν ανέβηκαν με δημόσιο χρήμα όπως Τίγρης,Βαρδινογιάννηδες,Κοκκαλης.
Ο Βαρδινογιάννης ήταν μια σταθερά,άλλο αυτό και άλλο να τον γλύφουμε.
Και επειδή είσαι βλάκας είχε πει να γίνουμε Παναθηναϊκός γιατί ο Παναθηναϊκός ΗΤΑΝ τεράστιος σε όλα σχεδόν τα ερασιτεχνικά σπορ με εκατοντάδες αθλούμενους και πρωταγωνιστούσε και διακρινόταν και δεν υπήρχε άλλη ομάδα καν να τον πλησιάσει.
Ότι θέλει να κανει ο Μαρινάκης τον Ολυμπιακό τώρα.
Ο ερασιτέχνης σε κάνει μεγάλο,όχι μόνο το ποδοσφαιρο.
Αυτοί οι 30000 που είναι τωρα?Πιάστηκαν μαλακες και τώρα κουμάντο κάνουν τα Εξάρχεια.
Ο Δημήτρης είναι η μόνη σωτηρία γιατί έχει βάλει σε πρώτο πλάνο τον ερασιτέχνη.
Δεν θα το κάνουμε εδώ πουλι-πουστροακαποέιρα και να σπάμε τα αρχιδια των άλλων.
Ηλικιακά είμαστε κοντά.
εισαι απο τους μυρωδιαδες που ερχονται παντα εκ των υστερων ως μετα χριστον προφητες και λενε εγω τα ηξερα απο πριν και λοιπα
οταν γινοταν της πουτανας στον ΠΑΟ το 2008-2009 εσυ δεν ησουν με κανεναν, ουτε με τους καρκινους ουτε με τον πουρακια
ιπτασαι υπερανω ολων και βλεπεις το μελλον
αμφιβαλω εαν πας καν στο γηπεδο και αν ξερεις τι γινεται στην ομαδα
αλλα σαν γνωστος ελληναρας δεν φτανει που εισαι μυρωδιας, εχεις και αποψη
Υ.Γ. ο βαρδινογιαννης γιγαντωθηκε με τα πετρελαια στο εξωτερικο, δεν ηταν εθνικος προμηθευτης σαν τον πρακτορα
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
στο γιωργη ανδριανοπουλο πες ταασχημη είναι η δευτερη θεση δηλαδή?? το νου σας ομως γιατι ερχεται ο ιβαν ο τρομερος...
τον ιδρυτη και προεδρο σου που ονειρευοταν να γινετε παναθηναικος
αιωνια δευτεροι και καταιδρωμενοι ειστε
το πουλι δε θελει να το καταλαβει, αυτά μπορει να ισχυαν τοτε που τα ελεγε ο ιδρυτης μου, τωρα όμως ισχυουν?? μη λεμε τα ιδια...
φιλε και οι δυο συλλογοι είναι μεγαλοι δεν μετραει ποιος είναι λιγο πρωτος η λιγο δευτερος σε όλα φετος.εσυ ξεφυγες γιατι επι κοκκαλη μαρινακη μαζι με πουστιες -που φανταζομαι δεν αρνεισαι- τα πηρες όλα στη μπαλα και δυνάμωσες με τις συγχωνεύσεις στον ερασιτεχνη.εμεις είχαμε την αδιαφορη οικογενεια και σε 31 χρονια πηραμε 7 τιτλους .μας πηρε ο βαρδης ένα πισω και μας αφησε καμια 20αρια πισω ...βεβαια το καμαρι του συλλογου είναι το μπάσκετ με 6 ευρωλιγκες -που θα ηταν τουλάχιστον 8 αν δεν μας σφαζανε στο γονατο 2006 2012-ενα σωρο τιτλους συνεχομενα παγκόσμιως επι 23 χρονια.παιρναμε φαση σοβαρη επειδή ο βαρδης δεν ανεχτηκε να του βριζουν την οικογενεια και εκδικειται τον κοσμο της ομαδας μεσω του μαλακα του μπροστινου καραφλα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
καταλαβα
εισαι απο τους μυρωδιαδες που ερχονται παντα εκ των υστερων ως μετα χριστον προφητες και λενε εγω τα ηξερα απο πριν και λοιπα
οταν γινοταν της πουτανας στον ΠΑΟ το 2008-2009 εσυ δεν ησουν με κανεναν, ουτε με τους καρκινους ουτε με τον πουρακια
Υ.Γ. ο βαρδινογιαννης γιγαντωθηκε με τα πετρελαια στο εξωτερικο, δεν ηταν εθνικος προμηθευτης σαν τον πρακτορα
Καταρχήν είμαι μπασκετικός με διαρκείας από πιτσιρικάς σε τάφο του Ινδου μέχρι τώρα άσχετα αν δεν πάω τα τελευταία 2-3 χρονια λόγω της εργασίας μου.Το διαρκείας υπάρχει κάθε χρόνο και θα υπάρχει όσο αναπνέω.
Μπάλα πήγαινα έως το 2006.
Έχω δει 15 ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς.Ολα μεχρι το 2006.
Ένα μου έχει μεινει,αυτό στην Κωνσταντινούπολη.
Το μέλλον δεν το βλέπω αλλά τον Βαρδινογιάννη ενώ τον σιχαινομουν για πολλούς και διάφορους λόγους δεν τον έβρισα ποτέ,μόνο Γιαννακόπουλους που αγαπάνε πραγματικά και διαχρονικά στην ομαδα ήθελα,αλλιώς κανέναν άλλο,ας μέναμε με αυτούς(Βαρδ) τριτοδευτεροι
Ο Βαρδινογιάννης φτιάχτηκε αρχικά από την Χούντα και μετά με το σπάσιμο του εμπάργκο του Απαρτχάιντ.Μετα όλα εδώ τα έκανε.
ΜΟΝΟ στο μπάσκετ μπορειτε να μιλατε, στα αλλα δε σας παιρνει… πουστιες παντα θα γινονται… αλλα χωρις ομαδα μονο του αυτό δεν αρκει… πρεπει να πεσει και χρημαφιλε και οι δυο συλλογοι είναι μεγαλοι δεν μετραει ποιος είναι λιγο πρωτος η λιγο δευτερος σε όλα φετος.εσυ ξεφυγες γιατι επι κοκκαλη μαρινακη μαζι με πουστιες -που φανταζομαι δεν αρνεισαι- τα πηρες όλα στη μπαλα και δυνάμωσες με τις συγχωνεύσεις στον ερασιτεχνη.εμεις είχαμε την αδιαφορη οικογενεια και σε 31 χρονια πηραμε 7 τιτλους .μας πηρε ο βαρδης ένα πισω και μας αφησε καμια 20αρια πισω ...βεβαια το καμαρι του συλλογου είναι το μπάσκετ με 6 ευρωλιγκες -που θα ηταν τουλάχιστον 8 αν δεν μας σφαζανε στο γονατο 2006 2012-ενα σωρο τιτλους συνεχομενα παγκόσμιως επι 23 χρονια.παιρναμε φαση σοβαρη επειδή ο βαρδης δεν ανεχτηκε να του βριζουν την οικογενεια και εκδικειται τον κοσμο της ομαδας μεσω του μαλακα του μπροστινου καραφλα
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
μην ασχολησε ρε... ο τυπος ειναι ασχετος και πουθενας... δε βλεπεις τι μπουρδες γραφει;καταλαβα
ΜΟΝΟ στο μπάσκετ μπορειτε να μιλατε, στα αλλα δε σας παιρνει… πουστιες παντα θα γινονται… αλλα χωρις ομαδα μονο του αυτό δεν αρκει… πρεπει να πεσει και χρημα
συμφωνω ότι πουστιες θα γινονται παντα και δεν λεω ότι και τα 20 που πηρες είναι μουφα,αλλα τα μισα που κριθηκαν από 1-5 ποντους εγινε πουστια.χρημα ο βαρδης δεν εριξε ποτε , μεσω διαιτησίας και εκφοβισμου πηρε καναδυο πρωταθλήματα παρολο που μπορουσε να παρει 30, σαν εσας...αν εξαιρέσεις και σε σας 5-6 μεταγραφες αυτά τα 25 χρονια τυπου ριβαλντο μελμπεργκ τζιοβανι ζαχοβιτς με κατι λιμα τα περνατε αλλα αφου εβγαινες τσ.λιγκ το μαζευες το χρημα..ποια αλλα δεν μας παιρνει ρε μεγαλε?το βολλευ το χάντμπολ και το πολο?ποιος ασχολείται με αυτά ?ουτε σεις δεν πατε,ολο το παιχνιδι είναι μπαλα μπάσκετ όλα τα αλλα είναι για να χαμε να λεγαμε.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.034
- Πόντοι
- 2.606
για να εισαι τιμητης πρεπει να εισαι και αμεμπτος ξερεις... ;)συμφωνω ότι πουστιες θα γινονται παντα και δεν λεω ότι και τα 20 που πηρες είναι μουφα,αλλα τα μισα που κριθηκαν από 1-5 ποντους εγινε πουστια.χρημα ο βαρδης δεν εριξε ποτε , μεσω διαιτησίας και εκφοβισμου πηρε καναδυο πρωταθλήματα παρολο που μπορουσε να παρει 30, σαν εσας...αν εξαιρέσεις και σε σας 5-6 μεταγραφες αυτά τα 25 χρονια τυπου ριβαλντο μελμπεργκ τζιοβανι ζαχοβιτς με κατι λιμα τα περνατε αλλα αφου εβγαινες τσ.λιγκ το μαζευες το χρημα..ποια αλλα δεν μας παιρνει ρε μεγαλε?το βολλευ το χάντμπολ και το πολο?ποιος ασχολείται με αυτά ?ουτε σεις δεν πατε,ολο το παιχνιδι είναι μπαλα μπάσκετ όλα τα αλλα είναι για να χαμε να λεγαμε.
καλα για να
ε, όχι δα!!!! όταν πηγαίνατε καλα στον ερασιτεχνη μας την λεγατε και κει ως και το μπάσκετ γυναικων παρακολουθούσατε εάν όχι εσυ καποιοι σαν το πουλι σιγουρα… ο μαρινακης παντως λεφτα cl δεν τα περιμενει παντως. και χρεωμενη την πηρε την ομαδα και εκτος cl και ειδες τι χρημα ριχνει. οι υπολοιποι τι καναν τα λεφτα του cl?? που τα επενδυσαν… γι αυτό σου λεω εχεις διαθεση να ριξεις χρημα???????? τα υπολοιπα είναι να χουμε να λεμε που λες και συσυμφωνω ότι πουστιες θα γινονται παντα και δεν λεω ότι και τα 20 που πηρες είναι μουφα,αλλα τα μισα που κριθηκαν από 1-5 ποντους εγινε πουστια.χρημα ο βαρδης δεν εριξε ποτε , μεσω διαιτησίας και εκφοβισμου πηρε καναδυο πρωταθλήματα παρολο που μπορουσε να παρει 30, σαν εσας...αν εξαιρέσεις και σε σας 5-6 μεταγραφες αυτά τα 25 χρονια τυπου ριβαλντο μελμπεργκ τζιοβανι ζαχοβιτς με κατι λιμα τα περνατε αλλα αφου εβγαινες τσ.λιγκ το μαζευες το χρημα..ποια αλλα δεν μας παιρνει ρε μεγαλε?το βολλευ το χάντμπολ και το πολο?ποιος ασχολείται με αυτά ?ουτε σεις δεν πατε,ολο το παιχνιδι είναι μπαλα μπάσκετ όλα τα αλλα είναι για να χαμε να λεγαμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K