Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
o παο μου εχει στερησει τη χαρα να τον πικαρω
πλον επεσα σε καταθλιψη αφου ουτε καζο μμπορω να τους κανω καιι ασχολουμε με τον παοκ

πλεον μού ειναι αδιαφορος

μακαρι καποτ να ξαναγινει δευτερος οπως καποτε

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Καταλαβαινω απολυτως την σταση του πουλιου,ειναι δυσκολο πραγμα η πραγματικοτητα,να εισαι μια ζωη δευτερος,να εχεις φτιαξει ενα παραλληλο κοσμο που σου φταιει η διαιτησια και ξαφνικα να προσγειωνεσε στην πραγματικοτητα της τελευταιας 10ετιας που κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα,ο Ατρομητος ειναι πιο μεγαλη δυναμη απο εσενα,εχεις γινει τρακαδορος του κρατους μπας και γλυτωσεις τον αφανισμο,βλεπεις ομαδες που παλευουν για την σωτηρια να σου ριχνουν 4αρες με στο σπιτι σου,οι Ευρωπαικες διοργανωσεις να σου εχουν κλεισει την πορτα γιατι εκει δεν ανεχονται ζητιανους.
Κουραγιο.
ειδες οτι εισαι χαζος;
εαν δεν ησουν χαζος θα καταλαβαινες οτι το παρα-αθλητικο κυκλωμα που εστησε ο κοκκαλης το 1997 με σκοπο την κατακτηση τιτλων ασχετως αξιας και την οικονομικη γιγαντωση μεσω των πριμ της ουεφα απο την εξασφαλισμενη συμμετοχη στο CL και τα εσοδα απο τηλεοπτικα και χορηγους, ειχε σαν αποτελεσμα τον οικονομικο μαρασμο και την τελικη πτωχευση ολων των ανταγωνιστων του ολυμπιακου

ο παοκ πτωχευσε και μπηκε σε ρυθμιση, ο αρης πτωχευσε και επεσε 3 φορες, η αεκ πτωχευσε μπηκε στο αρθρο 44 και επεσε 1 φορα, και ο παο πτωχευσε και βρεθηκε 1 βημα πριν να πεσει

ο παοκ ηταν ο πιο τυχερος επειδη βρεθηκε ενας τρελος με μαυρα εκατομμυρια απο ρωσια και τον ξαναεβαλε στο παιχνιδι

και τωρα ερχεσαι εσυ ο βλακας ποκοπικος και λες οτι λυπασαι για την καταντια των ανταγωνιστων οταν μεσα σε μια 20ετια προκαλεσες ΕΣΥ με αθεμιτα μεσα την καταντια τους

ακομα κι ετσι ομως, δευτερος θα μεινεις γιατι για να πας εκει που εχω παει εγω θελει μεταξωτους κωλους, δεν περνανε εκει ουτε χρηματισμοι, ουτε μπραβιλικια

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Καταλαβαινω απολυτως την σταση του πουλιου,ειναι δυσκολο πραγμα η πραγματικοτητα,να εισαι μια ζωη δευτερος,να εχεις φτιαξει ενα παραλληλο κοσμο που σου φταιει η διαιτησια και ξαφνικα να προσγειωνεσε στην πραγματικοτητα της τελευταιας 10ετιας που κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα,ο Ατρομητος ειναι πιο μεγαλη δυναμη απο εσενα,εχεις γινει τρακαδορος του κρατους μπας και γλυτωσεις τον αφανισμο,βλεπεις ομαδες που παλευουν για την σωτηρια να σου ριχνουν 4αρες με στο σπιτι σου,οι Ευρωπαικες διοργανωσεις να σου εχουν κλεισει την πορτα γιατι εκει δεν ανεχονται ζητιανους.
Κουραγιο.

Ακόμα κ με το var, κλέβετε
Ετσι κ εξάλλου τελικό πρωταθλητριών κ δυο φορές στους τέσσερις ΕΣΥ, δε θα πας ΠΟΤΕ

μονο ΠανΑΘΗΝΑικος
Και στο μπαςκετ , 6 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
σε γαμαω παντου κ παντα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.875
Πόντοι
9.931
ειδες οτι εισαι χαζος;
εαν δεν ησουν χαζος θα καταλαβαινες οτι το παρα-αθλητικο κυκλωμα που εστησε ο κοκκαλης το 1997 με σκοπο την κατακτηση τιτλων ασχετως αξιας και την οικονομικη γιγαντωση μεσω των πριμ της ουεφα απο την εξασφαλισμενη συμμετοχη στο CL και τα εσοδα απο τηλεοπτικα και χορηγους, ειχε σαν αποτελεσμα τον οικονομικο μαρασμο και την τελικη πτωχευση ολων των ανταγωνιστων του ολυμπιακου

ο παοκ πτωχευσε και μπηκε σε ρυθμιση, ο αρης πτωχευσε και επεσε 3 φορες, η αεκ πτωχευσε μπηκε στο αρθρο 44 και επεσε 1 φορα, και ο παο πτωχευσε και βρεθηκε 1 βημα πριν να πεσει

ο παοκ ηταν ο πιο τυχερος επειδη βρεθηκε ενας τρελος με μαυρα εκατομμυρια απο ρωσια και τον ξαναεβαλε στο παιχνιδι

και τωρα ερχεσαι εσυ ο βλακας ποκοπικος και λες οτι λυπασαι για την καταντια των ανταγωνιστων οταν μεσα σε μια 20ετια προκαλεσες ΕΣΥ με αθεμιτα μεσα την καταντια τους

ακομα κι ετσι ομως, δευτερος θα μεινεις γιατι για να πας εκει που εχω παει εγω θελει μεταξωτους κωλους, δεν περνανε εκει ουτε χρηματισμοι, ουτε μπραβιλικια

Το μεγαλύτερο έγκλημα δεν είναι τα κάλπικα πρωταθλήματα αλλά οπως είπες και εσύ ο οικονομικός μαρασμός και η πτώχευση όλων των ανταγωνιστών του.

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
εκει που εχεις παει  εχεις βαλει  πουτσα  και στην τσεπη σου  αχαχαχαχαχα  ποσο  βλακας  εισαι  ρε  συ  να  μας  τσαμπουνας την παραμυθα  του  εκει που εχω παει  . για δες που εχεις παει  να  ξερεις  αλλη φορα  να μη λες μαλακιες  η  τζουλια  της  ευρωπης  εισαι    :gay: :gay: :gay:

Συνημμένα

• POA - Ekei Pou Exw Taxidepsei.jpg
    POA - Ekei Pou Exw Taxidepsei.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
εκει που εχεις παει  εχεις βαλει  πουτσα  και στην τσεπη σου   αχαχαχαχαχα   ποσο  βλακας  εισαι  ρε  συ  να  μας  τσαμπουνας την παραμυθα  του   εκει που εχω παει  . για δες που εχεις παει  να  ξερεις  αλλη φορα  να μη λες μαλακιες  η  τζουλια  της  ευρωπης  εισαι     :gay: :gay: :gay:

:jerking:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τις τελευταιες μερες διαβαζω παντου αρνητικα σχολια για τις μεταγραφες μας και πρεπει να σχολιαστουν κι εδω απο τους ειδικους  :grin:
Η γνωμη μου ειναι οτι ο Νταμπιζας εκανε μερικες αστοχες κινησεις,αν και εχει βεβαια το ελαφρυντικο του πολυ σφιχτου μπατζετ.

1.Επρεπε απο την αρχη του καλοκαιριου να συμφωνησει να δωσει καποια αποζημιωση (π.χ 100 χιλ)
στο Μουνιε για να μη φορτωθει ολο το συμβολαιο+εφορια(πανω απο 700 χιλ).
2.Επρεπε να πουλησει το Χατζηγιοβαννη στη Λεγκια,αν ηρθε η προταση που ακουστηκε(800χιλ),
γιατι τωρα κρατησε εναν παικτη δυσαρεστημενο που απλα θα φυγει του χρονου ελευθερος.
3.Καθυστερησε παρα πολυ με την υποθεση Ροντγουελ,ενω φαινοταν απο την αρχη οτι ο Αγγλος δεν ηθελε να φυγει απ'το νησι.

Απο τους παικτες που ηρθαν πιστευω οτι οι Κολοβος-Ζαχιντ-Μολο θα εχουν βασικο ρολο και θα βοηθησουν αρκετα.
Οι Νουνιες-Σενκεφελντ-Μπεκ-Φαουστο ειναι στοιχηματα  :S

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Απο τους παικτες που ηρθαν πιστευω οτι οι Κολοβος-Ζαχιντ-Μολο θα εχουν βασικο ρολο και θα βοηθησουν αρκετα.

Ρε τύπε μ'αυτούς πας για β'εθνική.Ποιος Κολοβός και Ζαχίντ;Εδώ ο ΟΦΗ και η Λαμία είχε καλύτερους από αυτούς.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
το παο αλαιβ παει φανταστικα...εχει μαζεψει 1282 ευρω

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Τις τελευταιες μερες διαβαζω παντου αρνητικα σχολια για τις μεταγραφες μας και πρεπει να σχολιαστουν κι εδω απο τους ειδικους  :grin:
Η γνωμη μου ειναι οτι ο Νταμπιζας εκανε μερικες αστοχες κινησεις,αν και εχει βεβαια το ελαφρυντικο του πολυ σφιχτου μπατζετ.

1.Επρεπε απο την αρχη του καλοκαιριου να συμφωνησει να δωσει καποια αποζημιωση (π.χ 100 χιλ)
στο Μουνιε για να μη φορτωθει ολο το συμβολαιο+εφορια(πανω απο 700 χιλ).
2.Επρεπε να πουλησει το Χατζηγιοβαννη στη Λεγκια,αν ηρθε η προταση που ακουστηκε(800χιλ),
γιατι τωρα κρατησε εναν παικτη δυσαρεστημενο που απλα θα φυγει του χρονου ελευθερος.
3.Καθυστερησε παρα πολυ με την υποθεση Ροντγουελ,ενω φαινοταν απο την αρχη οτι ο Αγγλος δεν ηθελε να φυγει απ'το νησι.

Μιλαμε εχετε φαει μεγαλο σωτο,ο σωτηρας Δωνης εχεις συμβολαιο 700χιλιρικα το χρονο και ο αλλος ο σωτηρας ο Νταμπιζας 250χιλιαρικα το χρονο και προσπαθουν να κανουν συμβολαια 100 χιλιαρικα στους νεους Ελληνες παικτες,μεσα σε ολα οι οπαδοι σας εχουν διασπαστει,δεν φτανει που εχετε μεινει τρεις και ο κουκος χωριζεστε και στις εξεδρες,αλλου οι μεν απεναντι οι δεν.
Η Ξανθη και ο ΟΦΗ περισσοτερο κυρος εμπνευουν σαν ομαδες παρα αυτος ο Παναθηναικος.

ΥΓ Επειδη ακουγονται στη πιατσα οτι την μεθεπομενη αγωνιστικη σχεδιαζονται επεισοδεια στο μεταξυ μας ματς εγω λεω μακαρι,να μπει και το τελευταιο καρφι στο φερετρο σας,με ενα -6 θα γινεται το πρωτο φαβορι για υποβιβασμο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
τον βαζελα το μονο που τον σωζει ειναι ο ολυμπιακος...
ειναι σαν το γκομενακι που εσκιζες στο λυκειο αλλα μεγαλωσε και εγινε φακλανα για πνιξιμο και οι αναμνησεις ομως δεν σε αφηνουν να την πας για πνιξιμο...
α ρε παναθα ....και ετρωγες και γλωσσα εβγαλες

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
τον βαζελα το μονο που τον σωζει ειναι ο ολυμπιακος...
ειναι σαν το γκομενακι που εσκιζες στο λυκειο αλλα μεγαλωσε και εγινε φακλανα για πνιξιμο και οι αναμνησεις ομως δεν σε αφηνουν να την πας για πνιξιμο...
α ρε παναθα ....και ετρωγες και γλωσσα εβγαλες

Η ζωή είναι ένας κύκλος,ποτέ μην το ξεχνάς αυτό... ;)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
Σκέφτεσαι να τσοντάρεις;Έχουμε ανάγκη και το τελευταίο ευρώ... :S
περιμενω μια σημαντικη κληρονομια τυπε απο ενα θειο μου ....
μολις την παρω θα τσονταρω τουλαχιστον 3 ευρω (ενα χιλιαρικο σε δραχμες για να καταλαβεις το μεγεθος)....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
μολις την παρω θα τσονταρω τουλαχιστον 3 ευρω (ενα χιλιαρικο σε δραχμες για να καταλαβεις το μεγεθος)....

Δεν ήταν θείος σου.  :priest: :priest: :priest:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.371
Πόντοι
5.006
αδελφέ να σπάσω το κουμπάρα και εγώ έχω κάτι φραγκοδιφραγκα :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom