το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
35κατι τελευταιο ποσο ετων εισαι πουλι??
35κατι τελευταιο ποσο ετων εισαι πουλι??
βρε πουλακι μου παλι τα ιδια??? και να τα ειπε αυτά ο ανδριανοπουλος ανεφεροταν για εκεινη την εποχη στην οποια μπορει και να ισχυαν τωρα τι κανετε??? μπορει να πει καποιος τα αντιστοιχα λογια??? θα τον παρουν με τα γιαουρτια… συνελθε επιτελους
μακαρι για εσας καποτε να κανετε κι εσεις τετοιες πορειες στην ευρωπη και να βρεθει καποιος παραγοντας αντιπαλης ομαδας να παραδεχτει οτι ειστε η πρωτη ομαδα στην ελλαδα
μεχρι τοτε πρεπει να προσπαθειτε ΑΟΚΝΑ να προσεγγισετε το μεγαλειο της μεγαλυτερης ομαδας στην ελλαδα με υη βαρυτερη φανελα απο ολους, του μεγαλου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
θλιψη και καταθλιψη να εισαι οπαδος μιας ομαδας που η μιση της ιστορια ειναι "come on boys we have beautiful girls inside" και η αλλη μιση ειναι φαπες στην ευρωπη και τσιγγινοι τιτλοι με στημενους αγωνες
τον εχει μεσα του το πουλι και σκουζει
Πουλί είσαι πικραμένος και ανεβάζεις κάτι ελληνικές ταινίες.ηρεμησε αγόρι μου έχεις ανεβάσει απο χθες 20 πιεσηθλιψη και καταθλιψη να εισαι οπαδος μιας ομαδας που η μιση της ιστορια ειναι "come on boys we have beautiful girls inside" και η αλλη μιση ειναι φαπες στην ευρωπη και τσιγγινοι τιτλοι με στημενους αγωνες
https://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2017/02/peiraias5.jpg[/img[/URL]]
[img]https://kalimtzakis.files.wordpress.com/2014/04/page240_1.jpg
τιμωρηθηκε οπως επρεπε...μπαμπας
τιμωρηθηκε οπως επρεπε...
[/quoteΕμετικά θλιβερος.προσεχε τι εύχεσαιτιμωρηθηκε οπως επρεπε...
γιατι εμετικα θλιβερος;Εμετικά θλιβερος.προσεχε τι εύχεσαι
αντι να προσπαθεις να βγαλεις απο τη μυγα ξιγκι σε μια αθωωτικη αποφαση που μιλησε η δικαιοσυνη, δεν κανεις αυτο που λεει ο ΙΔΡΥΤΗΣ σου και να προσκυνησεια κι εσυ το ατελειωτο και απεραντο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της τριφυλλαρας;
η υποθεση αυτη δεν πηγε στη δικαιοσυνη για να βγει αποφασηΣορρυ τυπε, δεν ηξερα οτι τοτε μιλησε η δικαιοσυνη...σε ειδα να βαζεις κατι φωτο με τον ζουγκλα για τα στημενα και μπερδευτηκα και ειπα να πω και εγω για την υποθεση των λουλουδιων....
Αληθισ τυπε καμια προχειρη καταδικαστικη αποφαση της δικαιοσυνης για τις κασετες του ζουγκλα εχεις ή εκει δεν σε νοιαζει να μιλησει η δικαιοσυνη, σου αρκει ο ζουγκλας???
Για να ασκηθει μια διωξη πρεπει να υπαρχουν αποχρωσες ενδειξεις...ετσι λεει ο νομος και η δικαοσυνη μιλησε στην υποθεση του ζουγκλα οτι δεν υπαρχουν ενδειξεις...η δικαιοσυνη μιλησε τυπε, οχι εγω...η υποθεση αυτη δεν πηγε στη δικαιοσυνη για να βγει αποφαση
οσο για το τι μου αρκει, μου αρκουν τα αυτακια μου που ακουσα τι λενε οι κασετες
δεν ειπε η δικαιοσυνη οτι δεν υπαρχουν ενδειξειςΓια να ασκηθει μια διωξη πρεπει να υπαρχουν αποχρωσες ενδειξεις...ετσι λεει ο νομος και η δικαοσυνη μιλησε στην υποθεση του ζουγκλα οτι δεν υπαρχουν ενδειξεις...η δικαιοσυνη μιλησε τυπε, οχι εγω...
Να καθαρισεις τα αυτακια σου αλλη φορα, να ξερεις τι ακους..