Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
βρε πουλακι μου παλι τα ιδια??? και να τα ειπε αυτά ο ανδριανοπουλος ανεφεροταν για εκεινη την εποχη στην οποια μπορει και να ισχυαν τωρα τι κανετε??? μπορει να πει καποιος τα αντιστοιχα λογια??? θα τον παρουν με τα γιαουρτια… συνελθε επιτελους

Χάχα τι του λες του μπουφο... Αυτός νομίζει ότι μας την λέει με τα λόγια του ανδριανοπουλου, ο οποίος είχε άριστες σχέσεις με τον Απόστολο Νικολαΐδης του βαζελου...
Εδω προπερσυ πήγε ο κυρ σαββας και ψήφισε να μην πέσει ο βαζελος λόγω χρεών! Τι να μας πει ο ανδριανοπουλος...

bitoni7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
225
Πόντοι
36
μακαρι για εσας καποτε να κανετε κι εσεις τετοιες πορειες στην ευρωπη και να βρεθει καποιος παραγοντας αντιπαλης ομαδας να παραδεχτει οτι ειστε η πρωτη ομαδα στην ελλαδα

μεχρι τοτε πρεπει να προσπαθειτε ΑΟΚΝΑ να προσεγγισετε το μεγαλειο της μεγαλυτερης ομαδας στην ελλαδα με υη βαρυτερη φανελα απο ολους, του μεγαλου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

τι να παραδεχτείτε μωρε??? για να παραδεχτείς κατι πρεπει να χεις και αρχιδια σαν του ανδριανοπουλου… προφανως και δε μιλουσε μονο για τη μπαλα αλλα και για τα υπολοιπα αθλήματα. τα τελευταια χρονια που ειστε δε μου λες... μονο μπάσκετ κ πορειες γουεμπλει… να χουμε να λεμε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ρε ψευτη τσουκαλοπαιδο ραοπαο βρωμοκωλε ψαροκασελα λιμανισιε βρωμερε και τρισαθλιε αγιαναργυρε τσιγγανε της τρουμπας και παιδι του 6ου στολου

λες να μην ξερω τι σημαινει σε επιπεδο ποινικης δικαιοσυνης και αθλητικης δικαιοσυνης μια αποπειρα δωροδοκιας;

λες να μην ξερω οτι στην ποινικη δικαιοσυνη καλουνται οι παραγοντες και στην αθλητικη τα σωματεια;

στους αμορφωτους και κλαπαναρες κωλογαυρους πες το στα site στυλ reds against the machine και redplanet που γραφουν οτι καταδικαστηκε στα ποινικα δικαστηρια τελεσιδικα το σωματειο του παναθηναικου
κι εσυ σαν μπουφος το αντεγραψες και δεν εκανες τη διακριση

και σου ξαναλεω ρε χαζοβιολη οτι η αποφαση της αθλητικης επιτροπης ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ της πρωτοδικης ποινικης αποφασης, τι δεν καταλαβαινεις;
το ποινικο δικαστηριο ειχε προσδιοριστει αργοτερα και πηρε και μια αναβολη γιατι εσκασαν οι γριες κι εκαναν μπαχαλα μεσα στην αιθουσα

το ρεζουμε ομως ειναι οτι και σε αθλητικο και σε ποινικο επιπεδο και το σωματειο και οι παραγοντες του ΠΑΟ αθωωθηκαν. η υποθεση ηταν ανυπαρκτη και ο ηρακλης δεν εφερε πουθενα τις υποτιθεμενες μαγνητοταινιες του ντετεκτιβ, ουτε παρουσιαστηκε καποιος μαρτυρας να καταθεσει εναντιον του ΠΑΟ

αντι να προσπαθεις να βγαλεις απο τη μυγα ξιγκι σε μια αθωωτικη αποφαση που μιλησε η δικαιοσυνη, δεν κανεις αυτο που λεει ο ΙΔΡΥΤΗΣ σου και να προσκυνησεια κι εσυ το ατελειωτο και απεραντο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της τριφυλλαρας;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.016
Πόντοι
5.506
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

τον εχει μεσα του το πουλι και σκουζει

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
ο  παναθηναικος  φετος θα παρει  το πρωταθλημα  ............  ο παναθηναικος...!!!!!!

[move] :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

τον εχει μεσα του το πουλι και σκουζει
θλιψη και καταθλιψη να εισαι οπαδος μιας ομαδας που η μιση της ιστορια ειναι "come on boys we have beautiful girls inside" και η αλλη μιση ειναι φαπες στην ευρωπη και τσιγγινοι τιτλοι με στημενους αγωνες

https://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2017/02/peiraias5.jpg[/img[/URL]]

[img]https://kalimtzakis.files.wordpress.com/2014/04/page240_1.jpg

dailymedia_2018343_055427_492195.jpg

hqdefault.jpg

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
θλιψη και καταθλιψη να εισαι οπαδος μιας ομαδας που η μιση της ιστορια ειναι "come on boys we have beautiful girls inside" και η αλλη μιση ειναι φαπες στην ευρωπη και τσιγγινοι τιτλοι με στημενους αγωνες

https://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2017/02/peiraias5.jpg[/img[/URL]]

[img]https://kalimtzakis.files.wordpress.com/2014/04/page240_1.jpg

dailymedia_2018343_055427_492195.jpg

hqdefault.jpg
Πουλί είσαι πικραμένος και ανεβάζεις κάτι ελληνικές ταινίες.ηρεμησε αγόρι μου έχεις ανεβάσει απο χθες 20 πιεση

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.016
Πόντοι
5.506
μπαμπας

Συνημμένα

• 132713.jpg
    132713.jpg
    131,4 KB · Εμφανίσεις: 38

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.016
Πόντοι
5.506
βρωμιλος...τι να πινεις?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εμετικά θλιβερος.προσεχε τι εύχεσαι
γιατι εμετικα θλιβερος;
επειδη ειπα οτι τιμωρηθηκε οπως του αξιζε ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ;
που πηγε το μυαλο σου;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
αντι να προσπαθεις να βγαλεις απο τη μυγα ξιγκι σε μια αθωωτικη αποφαση που μιλησε η δικαιοσυνη, δεν κανεις αυτο που λεει ο ΙΔΡΥΤΗΣ σου και να προσκυνησεια κι εσυ το ατελειωτο και απεραντο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της τριφυλλαρας;

Σορρυ τυπε, δεν ηξερα οτι τοτε μιλησε η δικαιοσυνη...σε ειδα να βαζεις κατι φωτο με τον ζουγκλα για τα στημενα και μπερδευτηκα και ειπα να πω και εγω για την υποθεση των λουλουδιων....
Αληθισ τυπε καμια προχειρη καταδικαστικη αποφαση της δικαιοσυνης για τις κασετες του ζουγκλα εχεις ή εκει δεν σε νοιαζει να μιλησει η δικαιοσυνη, σου αρκει ο ζουγκλας???
 :vomit:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Σορρυ τυπε, δεν ηξερα οτι τοτε μιλησε η δικαιοσυνη...σε ειδα να βαζεις κατι φωτο με τον ζουγκλα για τα στημενα και μπερδευτηκα και ειπα να πω και εγω για την υποθεση των λουλουδιων....
Αληθισ τυπε καμια προχειρη καταδικαστικη αποφαση της δικαιοσυνης για τις κασετες του ζουγκλα εχεις ή εκει δεν σε νοιαζει να μιλησει η δικαιοσυνη, σου αρκει ο ζουγκλας???
  :vomit:
η υποθεση αυτη δεν πηγε στη δικαιοσυνη για να βγει αποφαση

οσο για το τι μου αρκει, μου αρκουν τα αυτακια μου που ακουσα τι λενε οι κασετες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
η υποθεση αυτη δεν πηγε στη δικαιοσυνη για να βγει αποφαση

οσο για το τι μου αρκει, μου αρκουν τα αυτακια μου που ακουσα τι λενε οι κασετες
Για να ασκηθει μια διωξη πρεπει να υπαρχουν αποχρωσες ενδειξεις...ετσι λεει ο νομος και η δικαοσυνη μιλησε στην υποθεση του ζουγκλα οτι δεν υπαρχουν ενδειξεις...η δικαιοσυνη μιλησε τυπε, οχι εγω...

Να καθαρισεις τα αυτακια σου αλλη φορα, να ξερεις τι ακους.. :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Για να ασκηθει μια διωξη πρεπει να υπαρχουν αποχρωσες ενδειξεις...ετσι λεει ο νομος και η δικαοσυνη μιλησε στην υποθεση του ζουγκλα οτι δεν υπαρχουν ενδειξεις...η δικαιοσυνη μιλησε τυπε, οχι εγω...

Να καθαρισεις τα αυτακια σου αλλη φορα, να ξερεις τι ακους.. :hi:
δεν ειπε η δικαιοσυνη οτι δεν υπαρχουν ενδειξεις
για την ακριβεια δεν ειπε απολυτως τιποτα η δικαιοσυνη γιατι ουδεποτε ασχοληθηκε καποιος εισαγγελεας με τις κασετες για την παραγκα 1
και ο τοτε υφυπουργος αθλητισμου ο φλωριδης που τα εβαλε με τον κοκκαλη, τον εδιωξε ο σημιτης και τον πηγε υφυπουργο στο οικονομικων

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Καταλαβαινω απολυτως την σταση του πουλιου,ειναι δυσκολο πραγμα η πραγματικοτητα,να εισαι μια ζωη δευτερος,να εχεις φτιαξει ενα παραλληλο κοσμο που σου φταιει η διαιτησια και ξαφνικα να προσγειωνεσε στην πραγματικοτητα της τελευταιας 10ετιας που κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα,ο Ατρομητος ειναι πιο μεγαλη δυναμη απο εσενα,εχεις γινει τρακαδορος του κρατους μπας και γλυτωσεις τον αφανισμο,βλεπεις ομαδες που παλευουν για την σωτηρια να σου ριχνουν 4αρες με στο σπιτι σου,οι Ευρωπαικες διοργανωσεις να σου εχουν κλεισει την πορτα γιατι εκει δεν ανεχονται ζητιανους.
Κουραγιο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.016
Πόντοι
5.506
οι βαζελες θα εξαφανιστουν απο τον αθλητικο χαρτη μονοι τους και υποφεροντας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
o παο μου εχει στερησει τη χαρα να τον πικαρω
πλον επεσα σε καταθλιψη αφου ουτε καζο μμπορω να τους κανω καιι ασχολουμε με τον παοκ

πλεον μού ειναι αδιαφορος

μακαρι καποτ να ξαναγινει δευτερος οπως καποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom