Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
Παρακαλώ αν είναι εύκολο να φύγει η ψηφοφορία για τον Φερέϊρα.
Επίσης ο τίτλος προτείνω να γίνει σκέτο "Παναθηναϊκός" - χωρίς "πράσινε θεέ" και μαλακίες - ένα thread όχι φανατικών άλλα σοβαρών ανθρώπων

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Παρακαλώ αν είναι εύκολο να φύγει η ψηφοφορία για τον Φερέϊρα.
Επίσης ο τίτλος προτείνω να γίνει σκέτο "Παναθηναϊκός" - χωρίς "πράσινε θεέ" και μαλακίες - ένα thread όχι φανατικών άλλα σοβαρών ανθρώπων
:hi:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Και β εθνική μονο ΠΑΟ κ να γαμαω γαύρους

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ξαναπήρε το νήμα τον πραγματικό του τίτλο!
:heavymetalbig:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στα[size=70pt] 4[/size] και λιγα ηταν! :grin:
Τον ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ!!!!
Τον [size=50pt]ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟ!!![/size] :birdman:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
25348455_545165825858662_1383556033474361625_n.jpg

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
[size=20pt]ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, τόνισε πως απέσυρε την προσπάθειά του για εύρεση λύσης στον Παναθηναϊκό, μια ημέρα αφότου το όνομά του βγήκε στην επιφάνεια ως ένας από τους επιχειρηματίες που ήταν διατεθειμένος να συμβάλει για να βγει το "τριφύλλι" από το τέλμα.
Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας”[/size]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πάει και ο τσιπίτας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
επομενη λυση ο  mr Doritos  :orchestra:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
Τυπε πηρα τον Μιστερ Φοφικο και τον παρακαλεσα να κανει κατι να σωθει ο παντοτεινα δευτερος σε ολα τα σπορ και μου ειπε να παω να γαμηθω... :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κριμα, χαθηκε η ευκαιρια. Παναθηναικος Superfoods στο μπασκετ , θα ηταν και Παναθηναικος Chipita στο ποδοσφαιρο οπως Τσιπιτα Πανιωνιος παλια.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
και το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΑΧΙΝΙ θα μου αρεζε σαν ονομα.. :rockon:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Περα απο την καζουρα δεν ειναι να χαιρομαστε για τα χαλια της ομαδας με σημα την αλογοτροφη.
Καποτε ειχε 6 "γερες" ομαδες το πρωταθλημα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ. Τωρα μεινανε 4 και ενας υποβιβασμος του ΠΑΟ θα υποβαθμισει ακομα περισσοτερο το πρωταθλημα.
--------------------
Καποτε ειχα ενα φιλο σε ενα νησι που ειχε ενα εστιατοριο σε μια παραλια. Στην παραλια αυτη υπηρχε αλλο ενα εστιατοριο/ανταγωνιστης.
Ενα καλοκαιρι που πηγα ειδα το αλλο εστιατοριο να εχει κλεισει. (Ο ιδιοκτητης του το μετεφερε καπου αλλου σε ιδιοκτητο χωρο). Αντε του λεω. Ποιος στις χάρες σου, θα τοχεις μονοπώλειο.
Οχι μου απαντησε ο φιλος... Ζημια μου εκανε η φυγη του.... Χαλασε η πιατσα.....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
Περα απο την καζουρα δεν ειναι να χαιρομαστε για τα χαλια της ομαδας με σημα την αλογοτροφη.
Καποτε ειχε 6 "γερες" ομαδες το πρωταθλημα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ. Τωρα μεινανε 4 και ενας υποβιβασμος του ΠΑΟ θα υποβαθμισει ακομα περισσοτερο το πρωταθλημα.
--------------------
Καποτε ειχα ενα φιλο σε ενα νησι που ειχε ενα εστιατοριο σε μια παραλια. Στην παραλια αυτη υπηρχε αλλο ενα εστιατοριο/ανταγωνιστης.
Ενα καλοκαιρι που πηγα ειδα το αλλο εστιατοριο να εχει κλεισει. (Ο ιδιοκτητης του το μετεφερε καπου αλλου σε ιδιοκτητο χωρο). Αντε του λεω. Ποιος στις χάρες σου, θα τοχεις μονοπώλειο.
Οχι μου απαντησε ο φιλος... Ζημια μου εκανε η φυγη του.... Χαλασε η πιατσα.....

δεν πειραζει τυπε, θα αντεξουμε και χωρις "παραγκα και οραμα".... :'(

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
(απο έναν φίλο) Κατ αρχάς οφείλουμε να αποδεχθούμε ως γεγονός ότι σήμερα δεν υφίσταται ΠΑΕ. Πρόκειται για ένα βουλιαγμένο καράβι, απ το οποίο ο Ουζουνίδης μαζί με κάποιους άλλους φιλότιμους συνεργάτες, επιπλέουν πιασμένοι απ τα σανίδια των συντριμμιών αυτού που κάποτε ήταν ΠΑΕ.
Αυτό σημαίνει ότι φτάνουμε στην δεύτερη θλιβερή παραδοχή, που κανείς δεν θέλει να συζητά. Ότι δηλαδή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ θα καταλήξει να παίζει στην Γ' κατηγορία ως ερασιτεχνικό σωματείο (μη βιάζεστε να χαρείτε...).
Γιατί συμβαίνουν αυτά σε έναν σύλλογο που διαθέτει εκατομμύρια οπαδούς, ΔΙΚΟ του ΓΗΠΕΔΟ στο κέντρο της Αθήνας και την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ιστορία στη χώρα;
Βάλτε με το νου σας ότι θέλετε.
Να μου το θυμηθείτε όμως ότι δεν πρόκειται απλά για την εκδίκηση της οικογένειας των κατσικογιάννηδων, που διαφεντεύουν τον τόπο μαζί με τα συνεταιράκια τους.
Ίσως, η προσφιλής τους συνήθεια να κλέβουν και να κάνουν μπίζνες με τα λεφτά των άλλων, τους οδηγεί σε ένα πρότζεκτ υφαρπαγής άνευ ανταλλάγματος του φιλέτου που λέγεται Απ. Νικολαΐδης. Αφ ενός διαλύουν έναν σύλλογο που μισούν κι αφετέρου τον ληστεύουν. Με ένα σμπάρο δυο...
Επίσης πρέπει να σας χαλάσω τα όνειρα για εύκολη και γρήγορη επανάκαμψη απ το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Γιατί, κοιτάξτε κάτι συμπτώσεις...
Τον ερασιτέχνη, που θα κληθεί να τρέξει και το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον εγκατέλειψε οδηγώντας τον σε αποσάθρωση κάποια άλλη οικογένεια.
Και ο γόνος αυτής, πρόσφατα χάλασε τον κόσμο για να φύγει ο Μπαλτάκος και τα παιδιά της 13, προκειμένου να αναλάβει τον ερασιτέχνη και να τον βγάλει απ το τέλμα. δεν ήλθε όμως. Και δεν ήλθε γιατί εκτελεί μέρος του σχεδίου.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ πρέπει να διαλυθεί, να μην έχει τη δύναμη ουτε καν επαρχιακού σωματείου ρυθμικής γυμναστικής.
Μετά και το γήπεδο έρχεται και το κάνει καθείς... ότι θέλει και μπορεί να υπόσχεται σωτηρία στο μέλλον, με την ασφάλεια που θα του δίνει η επικρατούσα άποψη (στην οποία εντρυφούμε τα τελευταία χρόνια):
"Μη γκρινιάζετε γιατί δεν έχουμε άλλη ελπίδα".
Αυτά βλέπω εγώ, σίγουρα δεν είναι όλο το κάδρο, είναι όμως σχηματικά η ιδέα του προτζεκτ "dissolve Panathinaikos".
Ένα πρότζεκτ, που θα λύσει οριστικά τα χέρια όσων χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο ως μέσο χειραγώγησης μαζών και άλλων άνομων πράξεων (ξέπλυμα χρήματος, διακίνηση ναρκωτικών, πολιτική διαπλοκή κτλ)

Επισκέπτης
(απο έναν φίλο) Κατ αρχάς οφείλουμε να αποδεχθούμε ως γεγονός ότι σήμερα δεν υφίσταται ΠΑΕ. Πρόκειται για ένα βουλιαγμένο καράβι, απ το οποίο ο Ουζουνίδης μαζί με κάποιους άλλους φιλότιμους συνεργάτες, επιπλέουν πιασμένοι απ τα σανίδια των συντριμμιών αυτού που κάποτε ήταν ΠΑΕ.
Αυτό σημαίνει ότι φτάνουμε στην δεύτερη θλιβερή παραδοχή, που κανείς δεν θέλει να συζητά. Ότι δηλαδή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ θα καταλήξει να παίζει στην Γ' κατηγορία ως ερασιτεχνικό σωματείο (μη βιάζεστε να χαρείτε...).
Γιατί συμβαίνουν αυτά σε έναν σύλλογο που διαθέτει εκατομμύρια οπαδούς, ΔΙΚΟ του ΓΗΠΕΔΟ στο κέντρο της Αθήνας και την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ιστορία στη χώρα;
Βάλτε με το νου σας ότι θέλετε.
Να μου το θυμηθείτε όμως ότι δεν πρόκειται απλά για την εκδίκηση της οικογένειας των κατσικογιάννηδων, που διαφεντεύουν τον τόπο μαζί με τα συνεταιράκια τους.
Ίσως, η προσφιλής τους συνήθεια να κλέβουν και να κάνουν μπίζνες με τα λεφτά των άλλων, τους οδηγεί σε ένα πρότζεκτ υφαρπαγής άνευ ανταλλάγματος του φιλέτου που λέγεται Απ. Νικολαΐδης. Αφ ενός διαλύουν έναν σύλλογο που μισούν κι αφετέρου τον ληστεύουν. Με ένα σμπάρο δυο...
Επίσης πρέπει να σας χαλάσω τα όνειρα για εύκολη και γρήγορη επανάκαμψη απ το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Γιατί, κοιτάξτε κάτι συμπτώσεις...
Τον ερασιτέχνη, που θα κληθεί να τρέξει και το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον εγκατέλειψε οδηγώντας τον σε αποσάθρωση κάποια άλλη οικογένεια.
Και ο γόνος αυτής, πρόσφατα χάλασε τον κόσμο για να φύγει ο Μπαλτάκος και τα παιδιά της 13, προκειμένου να αναλάβει τον ερασιτέχνη και να τον βγάλει απ το τέλμα. δεν ήλθε όμως. Και δεν ήλθε γιατί εκτελεί μέρος του σχεδίου.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ πρέπει να διαλυθεί, να μην έχει τη δύναμη ουτε καν επαρχιακού σωματείου ρυθμικής γυμναστικής.
Μετά και το γήπεδο έρχεται και το κάνει καθείς... ότι θέλει και μπορεί να υπόσχεται σωτηρία στο μέλλον, με την ασφάλεια που θα του δίνει η επικρατούσα άποψη (στην οποία εντρυφούμε τα τελευταία χρόνια):
"Μη γκρινιάζετε γιατί δεν έχουμε άλλη ελπίδα".
Αυτά βλέπω εγώ, σίγουρα δεν είναι όλο το κάδρο, είναι όμως σχηματικά η ιδέα του προτζεκτ "dissolve Panathinaikos".
Ένα πρότζεκτ, που θα λύσει οριστικά τα χέρια όσων χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο ως μέσο χειραγώγησης μαζών και άλλων άνομων πράξεων (ξέπλυμα χρήματος, διακίνηση ναρκωτικών, πολιτική διαπλοκή κτλ)

Και ο εξωγηινος του Μητσοτακη τυπε εχει βαλει το χερι του στη διαλυση της Παναθας...ολο το συμπαν εχει συνομωτησει για να διαλυσουν την κορυφαια διαγαλαξιακη ομαδα του πλανητη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom