Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
299
Πόντοι
26

Α δεν εκανε κουμαντο ο Πατερας επι πολυμετοχικοτητας? Παλι ο Βαρδινογιαννης φταιει?

αθωα περιστερα ο Βαρδινογιαννης;
η πλακα ειναι οτι ο Πατερας ηταν επιλογη του Τζιγκερ για προεδρος οπως και ο αντωνιου
κουμαντο εκανε o Πατερας ανα περιοδους αλλα δεν ηταν μεγαλομετοχος, ουτε εβαζε μονο δικα του λεφτα για να πεις οτι μονο αυτος εχει την ευθυνη
Μεγαλομετοχος παρεμενε ο Τζιγκερ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
τον βαζελο τον διέλυσαν οι οπαδοι του μαζι με τα ΑΡΔακια....
αλλα ετσι είναι, όταν μας λετε προβατα και δεν κοιτατε την καμπουρα σας, ρουφατε και ερχεται τωρα...δεν υπαρχει γυρισμος πλεον  :rockon: :rockon: :rockon:

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
το φιασκο της πολυμετοχικοτητας το ειχε μυρισει ο θανασης και το ειχε πει αλλα εκανε τουμπεκι για το καλο της ομαδας σας
βριζατε τοτε τον τζιγγερ και αποθεωνατε τον Πατερα
τωρα βριζετε και τον Τζιγγερ και τον Πατερα
η θ13 εχει κανει τεραστιο κακο στον παο , τωρα βριζετε και τον Αλαφουζο (γιατι να συνεχιζει να βαζει αφου δεν κερδιζει και κατι και τον βριζετε)
Γενικα καλα τα λεει ο Γκοντζος παρολο που δεν σας αρεσει η αληθεια και τον βριζετε
και ο Σωκρατης το ειπε για την πολυμετοχικοτητα τοτε με αστειο τροπο αλλα λεγατε δυναστεια κλπ
το μονο που εκανε ο Πατερας Βγενοπουλος ηταν να φανε τα λεφτα του Γιαννακοπουλου, να μισησει η 13 τον Βαρδινογιαννη και αλλο και να ξεπλυνει την μπουγαδα
ΥΓ Σας ζμπρωχνει ο Βαγγελας

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
χαχαχ :2funny: Ποιός Γκόντζος ρε τύπε?  :idiot: Ο αρχιτσάτσος της οικογενειας που του πληρωνε προσωπικη φρουρα ο τζιγκερ και δεν ειχε γραψει ουτε λέξη για τα εκτροπα της Ριζουπολης? Απο 'κει και πέρα το 2008 που ξεκινησε η πολυμετοχικοτητα, μεγαλομετοχος και "εγγυήτης" παρέμεινε ο σωφερ με το 54% και στην αυξηση μετοχικου κεφαλαιου μπηκανε 67 μύρια απο Βγενοπουλο, Πατερα, Γιαννακοπουλους κλπ για το 36% των μετοχών (καθως το 10% ανήκει στον Ερασιτέχνη) Τσεκαρε και ωραιο εξωφυλλο του Κωστάκη..  ;)

Συνημμένα

• 17361995_10210212278678140_6494349091422598967_n.jpg
    17361995_10210212278678140_6494349091422598967_n.jpg
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 15

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Όπως γραφει και εδω ο Στρατής: Ο Τζίγκερ κι ο “mr.SKAI” είπαν “παρκάρουμε” τις μετοχές μας. Μόνο που “φεύγω” σημαίνει ότι τακτοποιώ με κάποιον τρόπο κάθε εκκρεμότητα που έχω δημιουργήσει.

Ο Παναθηναϊκός μετά την πολυμετοχικότητα είχε δανειστεί χρήματα από την Τράπεζα Πειραιώς για να αγοράσει και να καλύψει τα συμβόλαια του Γκοβού, του Μπουμσόνγκ, του Πλεσί. Επίσης η ΠΑΕ είχε κάνει ένα δάνειο στη ΓΗΠΕΛ, δηλαδή μια εταιρεία του Γιάννη Βαρδινογιάννη που θα ολοκλήρωνε την κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό, όμως το θέμα δεν είναι αυτό: η ερώτηση είναι πώς γίνεται να λες φεύγω όταν δεν έχεις βρει κάποιον να αναλάβει τα χρέη μιας ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ εταιρείας και χωρίς να έχεις δεσμευτεί ότι τα όποια ελλείμματα προκύψουν θα τα καλύψεις εσύ –στο μέτρο που φυσικά σού αναλογεί.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Οταν οι μισθωτοι της θ-13 εβριζαν την μητερα και την γυναικα του Βαρδη ειπε ο μεγαλος αυτη η ομαδα θα καταστραφει
τωρα ας θερισουν τα καλοπαιδα οτι σπυραν απαχτες και κονομα.
ΟΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΛΕΟΣ.
Τα μεροκαμματα τελος.

Προεδρος13

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Οκτ 2016
Κριτικές
30
Like
1.539
Πόντοι
2.391
Ποτέ ξανά Βαρδινογιάννη...!!! Ας πέσουμε στην Ά Αθηνών άμα είναι να ξεμπλέξουμε από τους καταστροφείς του Παναθηναικου μας. Θ.13 παντού!

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Οταν οι μισθωτοι της θ-13 εβριζαν την μητερα και την γυναικα του Βαρδη ειπε ο μεγαλος αυτη η ομαδα θα καταστραφει
τωρα ας θερισουν τα καλοπαιδα οτι σπυραν απαχτες και κονομα.
ΟΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΛΕΟΣ.
Τα μεροκαμματα τελος.
Μισθωτοι απο ποιον ομως..? Επίσης ο κόσμος της ομαδας δεν ειναι μόνο η θυρα 13...  Είχαμε άθλια χάλια από το 2005 έως το 2008, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, η οποία ήταν ως το 2005 το... καταφύγιο για τα πρωταθλήματα που χάναμε από το 1997 - και γι' αυτό δημιουργήθηκαν οι συνθήκες ώστε να γίνει το συλλαλητήριο. Δεν ήταν τρελός ο κόσμος που κατέβηκε στο δρόμο...

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Όσο για τον κόσμο που κατέβηκε στον δρόμο.

Θυμάμαι να τα σχολιάζουν φίλοι παρόντες το '08 και να μιλούν για 5-6 χιλιάδες.
Νομίζω η ντιπιτζι-φυλλάδα τους έλεγε για 10 χιλιάδες.
Από την άλλη, το ντέρμπυ τους έλεγε για 3 χιλιάδες.

Οπότε, επειδή η αλήθεια είναι στη μέση αυτων που λένε οι εφημερίδες, μια εκτίμηση είναι 6-7 χιλιάδες.

Από την άλλη, όσο περνάει ο καιρός, οι ίδιοι οι τύποι οι παρόντες έχουν αρχίσει και το εξιδανικεύουν. Τι εννοω. Μέχρι το 2010 συμφωνούσαν όλοι στις 5 χιλιάδες. Μέχρι το 2013, τους έχω πιάσει να μιλούν για 10 χιλιάδες. Από το 2015, το έχουν ανεβάσει στις 20 χιλιάδες. Τις προάλλες, άκουσα τον έναν από αυτούς να μιλάει για τις "30-40 χιλιάδες κόσμου που είχαν κατέβει στο συλλαλητήριο".
Και προσοχή, ήταν και παρόντας ε, και όταν γυρίζεις και του λες "μα καλά τόσοι πολλοί ήταν;" η απάντηση του είναι αποστομωτική, "Εγώ ήμουν εκεί".

Δεν ξέρω τι θεωρίες Γιουνγκ-Φρούντ ισχύουν σε αυτή την περίπτωση ή αν η ψευδομνήμη μπορεί να καλλιέργειται και να ανθίζει ανάλογα με την περίσταση.

Αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι αυτό που έλεγαν τότε. 5-6 χιλιάδες και καυλαντίσαμε στο δρόμο.
Δεν ξέρω. Μπορεί σε εμένα να πέφτει ψευδομνήμη.

Άλλο όμως ήθελα να γράψω. Έμαθα σκίζει ο Παο στο Φούτσαλ - "ποδόσφαιρο σάλας". Μάλιστα στην εκπομπή "αιώνια πιστός" που ειχα βαλει για το χαβαλε προχτές, είδα κάτι παλικάρια να μιλούν αφ υψηλού για τον Ολυμπιακό που είναι ένας πουθενάς στο Φούτσαλ.

Και υπερηφάνεια. Πράσσινη υπερηφάνεια.
Που γαμάμε το γαύρο στο Φούτσαλ.

Πάντα να 'στε ετσι υπερήφανοι τύποι.

gypaetos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
1
Όσο για τον κόσμο που κατέβηκε στον δρόμο.

Θυμάμαι να τα σχολιάζουν φίλοι παρόντες το '08 και να μιλούν για 5-6 χιλιάδες.
Νομίζω η ντιπιτζι-φυλλάδα τους έλεγε για 10 χιλιάδες.
Από την άλλη, το ντέρμπυ τους έλεγε για 3 χιλιάδες.

Οπότε, επειδή η αλήθεια είναι στη μέση αυτων που λένε οι εφημερίδες, μια εκτίμηση είναι 6-7 χιλιάδες.

Από την άλλη, όσο περνάει ο καιρός, οι ίδιοι οι τύποι οι παρόντες έχουν αρχίσει και το εξιδανικεύουν. Τι εννοω. Μέχρι το 2010 συμφωνούσαν όλοι στις 5 χιλιάδες. Μέχρι το 2013, τους έχω πιάσει να μιλούν για 10 χιλιάδες. Από το 2015, το έχουν ανεβάσει στις 20 χιλιάδες. Τις προάλλες, άκουσα τον έναν από αυτούς να μιλάει για τις "30-40 χιλιάδες κόσμου που είχαν κατέβει στο συλλαλητήριο".
Και προσοχή, ήταν και παρόντας ε, και όταν γυρίζεις και του λες "μα καλά τόσοι πολλοί ήταν;" η απάντηση του είναι αποστομωτική, "Εγώ ήμουν εκεί".

Δεν ξέρω τι θεωρίες Γιουνγκ-Φρούντ ισχύουν σε αυτή την περίπτωση ή αν η ψευδομνήμη μπορεί να καλλιέργειται και να ανθίζει ανάλογα με την περίσταση.

Αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι αυτό που έλεγαν τότε. 5-6 χιλιάδες και καυλαντίσαμε στο δρόμο.
Δεν ξέρω. Μπορεί σε εμένα να πέφτει ψευδομνήμη.

Άλλο όμως ήθελα να γράψω. Έμαθα σκίζει ο Παο στο Φούτσαλ - "ποδόσφαιρο σάλας". Μάλιστα στην εκπομπή "αιώνια πιστός" που ειχα βαλει για το χαβαλε προχτές, είδα κάτι παλικάρια να μιλούν αφ υψηλού για τον Ολυμπιακό που είναι ένας πουθενάς στο Φούτσαλ.

Και υπερηφάνεια. Πράσσινη υπερηφάνεια.
Που γαμάμε το γαύρο στο Φούτσαλ.

Πάντα να 'στε ετσι υπερήφανοι τύποι.
Αυτο για τις 5-6000 το ειχε γραψει ο Γκοντζος στη derby... μην τρως σανο ρε man. Τουλαχιστον 30000 ήταν...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
Επιβολή ποινών ζητάει ο Βέμερ για τις οφειλές του Παναθηναϊκού
Την «επιβολή ποινών στο υπαίτιο μέρος» ζήτησε ο Γενς Βέμερ με αίτημά του την Τετάρτη (6/12) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τα οφειλόμενά του από τον Παναθηναϊκό, που δεν ανησυχεί και περιμένει την οριοθέτηση των δόσεων.

Αίτημα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατέθεσε την Τετάρτη ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γενς Βέμερ, εξαιτίας της οφειλής ύψους 497.822,156 ευρώ του τριφυλλιού προς το πρόσωπό του, προκειμένου να υπάρξει «επιβολή και ενεργοποίηση ποινών στο υπαίτιο μέρος»
.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, πάντως, μόνο αιφνιδιασμός δεν υπήρξε για τη συγκεκριμένη κίνηση της πλευράς Βέμερ, ενώ ταυτόχρονα εκτιμούν ότι στην επιδίκαση της υπόθεσης θα προκύψει συγκεκριμένος αριθμός δόσεων για την καταβολή του οφειλόμενου ποσού, όπως συνέβη και με τις άλλες παρεμφερείς υποθέσεις.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Λείπει ενα καλό 5αρι.. Ενα καλό σέντερ και πάμε Βελιγράδι

Επισκέπτης
Είδα ότι δεν υπάρχει "καθαρό" θέμα για τον Παναθηναϊκό, το ανοίγω τώρα που τρώμε την τεσσάρα από τον ΠΑΟΚ. 'Εχει ενδιαφέρον νομίζω να ξεκινήσει τώρα μία καθαρή κουβέντα έξω από ηλίθιους Αλαφούζους κλπ, σχετικά με το μέλλον

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ετοιμασου για συγχωνευση βλκα

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Είδα ότι δεν υπάρχει "καθαρό" θέμα για τον Παναθηναϊκό, το ανοίγω τώρα που τρώμε την τεσσάρα από τον ΠΑΟΚ. 'Εχει ενδιαφέρον νομίζω να ξεκινήσει τώρα μία καθαρή κουβέντα έξω από ηλίθιους Αλαφούζους κλπ, σχετικά με το μέλλον

Ε πως δεν υπάρχει ρε τύπε?
Πριν διορθωθεί ο τίτλος του thread σε «Αποχώρηση Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό»
Από το 2006 το νήμα ήταν : Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ!

Επισκέπτης
Ε πως δεν υπάρχει ρε τύπε?
Πριν διορθωθεί ο τίτλος του thread σε «Αποχώρηση Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό»
Από το 2006 το νήμα ήταν : Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ!

Δεν το θυμόμουν τύπε. Και για ποιό λόγο το βασικό thread του Παναθηναϊκού άλλαξε όνομα με αυτό τον τρόπο? Παντού έναν μαλάκα Αλαφούζο βλέπω, γάμησε την αξιοπρέπεια και τη δυναμική της ομάδας με την κλαψομουνίαση του και μετά που δεν του έβγαιναν τα λογιστικά αποχώρησε.

Επισκέπτης
Ωραία τα λέει ο Ουζουνίδης στην συνέντευξη τύπου. Κύριος. Έβαλε και στην θέση του έναν μαλάκα δημοσιογράφο που κωλοτριβόταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom