Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• πουτανες καθ οδον.jpg
    πουτανες καθ οδον.jpg
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 12

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
MileChris
23:51 | 28-04-2017
Μπράβο στον Ολυμπιακό από ένα Παναθηναϊκό! Ζηλεύω το πάθος και την πίστη των παικτών του Ολυμπιακού για την ανατροπή. Στο ΣΕΦ δεν αποκλείεται με τίποτα. Από την στιγμή που θα προκριθεί στο Φ4 μπορεί και το τρόπαιο. Ας παραδειγματιστούν τα δικά μας παικτρόνια που ήταν ανύπαρκτοι σε όλη την σειρά με την Φενέρμπαχτσε. Πασκουάλ πάρε σκούπα το καλοκαίρι!

Spais Stratos
23:47 | 28-04-2017
Μπράβο ρε Ολυμπιακέ. Για αυτό γουστάρω να σε παρακολουθώ ρε φίλε αν και Παναθηναϊκός... Καθάρισέ το και το 5ο και πήγαινε στην Πόλη να προκαλέσεις και άλλο πραξικόπημα...πετυχημένο αυτή τη φορά...

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ
23:43 | 28-04-2017
Απο τις λιγες φορες που υποστηριζα Ολυμπιακο..!!Μπραβο σας..Πολλα κοχονες η ομαδα!!Εχει πλακα παντος το νεοελληνικο φαινομενο..Παλι στα λαιβ διαβαζαμε για Σφαιροπουλους..Ρε παιδια με τετοιο υλικο κ πατε φαιναλ φορ..Χωρις ψηλο καλο χωρις Χακετ κ Λοτζεσκι..Ελεος με τον Σφαιρο.Μια χαρα προπονητης ειναι..υγ.Οσο παιζει ο τεραστιος Σπαν η ομαδα σας θα ειναι ψηλα.Οταν σταματησει θα αρχισουν τα πολυ δυσκολα..

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.171
Πόντοι
4.510
MileChris
Μπράβο στον Ολυμπιακό από ένα Παναθηναϊκό! Ζηλεύω το πάθος και την πίστη των παικτών του Ολυμπιακού για την ανατροπή. Στο ΣΕΦ δεν αποκλείεται με τίποτα. Από την στιγμή που θα προκριθεί στο Φ4 μπορεί και το τρόπαιο. Ας παραδειγματιστούν τα δικά μας παικτρόνια που ήταν ανύπαρκτοι σε όλη την σειρά με την Φενέρμπαχτσε. Πασκουάλ πάρε σκούπα το καλοκαίρι!

Spais Stratos
Μπράβο ρε Ολυμπιακέ. Για αυτό γουστάρω να σε παρακολουθώ ρε φίλε αν και Παναθηναϊκός... Καθάρισέ το και το 5ο και πήγαινε στην Πόλη να προκαλέσεις και άλλο πραξικόπημα...πετυχημένο αυτή τη φορά...

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ
Απο τις λιγες φορες που υποστηριζα Ολυμπιακο..!!Μπραβο σας..Πολλα κοχονες η ομαδα!!Εχει πλακα παντος το νεοελληνικο φαινομενο..Παλι στα λαιβ διαβαζαμε για Σφαιροπουλους..Ρε παιδια με τετοιο υλικο κ πατε φαιναλ φορ..Χωρις ψηλο καλο χωρις Χακετ κ Λοτζεσκι..Ελεος με τον Σφαιρο.Μια χαρα προπονητης ειναι..υγ.Οσο παιζει ο τεραστιος Σπαν η ομαδα σας θα ειναι ψηλα.Οταν σταματησει θα αρχισουν τα πολυ δυσκολα..

Φιλε μου παιχτες σαν τον Διαμαντιδη και τον Βασιλη θα κανουμε πολλα χρονια να δουμε δυστηχως...Αν και εχετ καλη ομαδα σας λειπει ο ηγέτης,ο Καλαθης το παιδι δεν μπορει να παιξει μπάσκετ και ηγέτης δεν θα γινει ποτε και πρεπει να τον διωξετε..Βλέπεις τον Σπαν 34-35 και όταν καιει η μπαλα κανει ότι θελει ενώ ο καλαθης είναι 28 καιδεν μπορει καθολου,διωχτε τον που παιρνει και 2 μυρια ο ασχετος..Τον μητσαρα να βαζατε τωρα θα επαιζε καλυτερα και ας είναι 37..Ολοι ελληνες ολυμπιακοι παναθηναικοι ας απολαυσουμε τον Σπαν γιατι όπως ειπα τέτοιοι παιχτες που μας χαρησαν και με την εθνικη τιτλους θα αργησουμε να δουμε..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
MileChris

Spais Stratos

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ
Καλά,όσο αυτοί είναι βαζέλια τόσο εγώ ειμαι ξάδερφος του Μπραντ Πιτ!!!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
Καλά,όσο αυτοί είναι βαζέλια τόσο εγώ ειμαι ξάδερφος του Μπραντ Πιτ!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Η μεγάλη εμφάνιση του αρχηγού των Πειραιωτών δεν έδωσε χαρά μόνο στους φίλους των «ερυθρολεύκων», αλλά δημιούργησε και ανάμεικτα, περίεργα συναισθήματα σε αντιπάλους του, και δη σε αυτούς του Παναθηναϊκού.

Ένας φίλος, μάλιστα, του «τριφυλλιού» έκανε ένα σπάνιο σχόλιο στο σχετικό κείμενο του Κωνσταντίνου Μελάγιες, και δίδαξε ήθος με τη στάση του, ενώ δεν αποθεώθηκε μόνο από σχόλια άλλων χρηστών, αλλά έγινε αντικείμενο σχολιασμού και σε άλλα αθλητικά sites!

Το εν λόγω σχόλιο για τον Βασίλη Σπανούλη από έναν φίλο του Παναθηναϊκού:

«Όπως και σε εκείνα τα Φάιναλ 4 του 2012, 2013, 2015 το βλέπω, ενώ όλο το απόγευμα λέω δε θα το δω. Ξέρω ότι βλέπω και παίζω μπάσκετ από τα 4, οπότε λέω δε γίνεται να μην το δω. Εξάλλου, εκείνη η ομάδα που μισώ, έχει το ίδιο σήμα αλλά κλωτσάει άλλο χρώμα μπάλα. Τα βάζουν οι άλλοι στην αρχή, χαίρομαι όπως τότε. Να πω ψέματα; Αφού έπιανα τον εαυτό μου να χαίρεται. Μεταξύ όμως ξεκινάει αυτός ο τύπος. Ο τύπος που τον πήρα αγκαλιά στο Βερολίνο στο ξενοδοχείο και έκλαιγα, ο τύπος που όσο έπαιζε σε μας, έτρεχα πάντα να τον υποστηρίζω και μου χάλασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι όταν μας άφησε. Και από τότε μου 'χει χαλάσει τόσα βράδια. Στο τέλος να τα βάζει και να με πιάνω να χαίρομαι, απέναντι στη φύση μου. Με πιάνω να τον θαυμάζω. Αλλά και να τον ζηλεύω. Πέρυσι, πριν την 25αρα τον είδα στο γνωστό, πλέον κλειστό, ξενοδοχείο στη Συγγρού. Του είπα ότι και εμείς τον αγαπάμε. Μου χαμογέλασε και μου είπε "κι εγώ". Αλλά πάλι μας διέλυσε. Τελικά, λήγει το ματς. Δεν μπορώ να στενοχωρηθώ, δεν μπορώ να του κρατήσω κακία. Όποιος αγαπάει το μπάσκετ, εξάλλου, αγαπάει το μπάσκετ, αγαπάει και αυτόν και όσα κάνει η ομάδα στην οποία ηγείται. Είσαι ο αντίπαλος, μα σε σέβομαι τόσο.
Υ. Γ Μερικές φορές έχω γίνει εριστικός. Ζητώ συγγνώμη. Καλή επιτυχία, μακάρι να το σηκώσετε».

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
Φιλε μου παιχτες σαν τον Διαμαντιδη και τον Βασιλη θα κανουμε πολλα χρονια να δουμε δυστηχως...Αν και εχετ καλη ομαδα σας λειπει ο ηγέτης,ο Καλαθης το παιδι δεν μπορει να παιξει μπάσκετ και ηγέτης δεν θα γινει ποτε και πρεπει να τον διωξετε..Βλέπεις τον Σπαν 34-35 και όταν καιει η μπαλα κανει ότι θελει ενώ ο καλαθης είναι 28 καιδεν μπορει καθολου,διωχτε τον που παιρνει και 2 μυρια ο ασχετος..Τον μητσαρα να βαζατε τωρα θα επαιζε καλυτερα και ας είναι 37..Ολοι ελληνες ολυμπιακοι παναθηναικοι ας απολαυσουμε τον Σπαν γιατι όπως ειπα τέτοιοι παιχτες που μας χαρησαν και με την εθνικη τιτλους θα αργησουμε να δουμε..

νικο ολυμπιακος ειμαι  ;) :cheesy: :grin:

misterakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
467
Πόντοι
16
Γκιστ αλανι  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Συνημμένα

• 18161291_1889863304631501_9139383105272938496_n.jpg
    18161291_1889863304631501_9139383105272938496_n.jpg
    77 KB · Εμφανίσεις: 10

kingdragon300

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να φύγει από το πρότζεκτ του Βοτανικού, μόνο όταν θα είναι ετοιμοπαράδοτο το γήπεδο στο Γουδή.
Και επειδή αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί για νομικούς λόγους, τότε η κυβέρνηση, η ενδιαφερόμενη τράπεζα και όποιος άλλος Χριστιανός "καίγεται" για να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη... φωλιά των κορμοράνων, θα πρέπει να υπογράψει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ, έστω και σε βάθος 3, 4 άντε 5 χρόνων για την παράδοση του νέου γηπέδου! Τότε, ναι...
Σε αντίθετη περίπτωση, όποιος τολμήσει και χαρίσει τον... Βοτανικό στους τραπεζίτες, θα είναι υπόλογος στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDQvMjcvcGFvay1wYW8yMy5qcGc%3D&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]] ;D

Δεν σας ξεχασα [b]ΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΟΥ!!![/b] Εχουμε κ πλευ οφ μην χασετε τον δρομο...Ξερετε εσεις! :birdman:

misterakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
467
Πόντοι
16
Μπουγατσα που μπαινεις εδω......παντα θα θυμασαι την 4αρα σε τελικο

Συνημμένα

• paok-panathinaikos1-4.jpg
    paok-panathinaikos1-4.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 16

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.066
Πόντοι
5.506
νομιζω τη ιδια χρονια που ειχατε βγει εσεις ευρωπη...με μαντσεστερ ηταν τα 6?

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
καβλαρχε αυτο ειναι απο τα αγαπημενα μου.....το εχω στο mp3 player

Stories

Νέο!

Stories