You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Καθαρό πέναλτυ κ δεν το έδωσε
Κόκκινη μαϊμού
Αλαφούζε δρόμο θα σε γαμησουμε
Σήμερα παρακολουθήσαμε τους Εξυγιαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου να διδάσκουν ήθος και ποδοσφαιρική παιδεία,γελάνε και τα τσιμέντα, κατα τ'αλλα θέλουν κάθαρση του ελληνικού πρώταθληματος..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.898
- Πόντοι
- 34.538
Ποιο πεναλτυ λες?Καθαρό πέναλτυ κ δεν το έδωσε
Κόκκινη μαϊμού
Αλαφούζε δρόμο θα σε γαμησουμε
Το χερι του ΧΟΥΛΤ στη ΛΕΟΦΩΡΟ?
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Σήμερα παρακολουθήσαμε τους Εξυγιαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου να διδάσκουν ήθος και ποδοσφαιρική παιδεία,γελάνε και τα τσιμέντα, κατα τ'αλλα θέλουν κάθαρση του ελληνικού πρώταθληματος..
Σόρρυ , Εξυγιαντές παλιά δεν ήτανε Αλαφούζος , Ιβάν , Νιάου ?
Άλλαξε τίποτα με ένα ανθρώπινο λάθος του Κύζα ?
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
οικονομησε ο μεγαλος γκουρου!αυτος ο παναθηναικος δε με εμπνεει με τιποτα...το λεγα και σε κατι δικους μου και με κραζαν (πρασινες παρωπιδες)...εβλεπα κι οτι τα παοκια ειχαν πορωθει, κι αυτο ξεκινουσε απ την ιδια τη διοικηση και το σαββιδη...το θελαν πολυ....με οδηγο ενα αντιστοιχο ματς κυπελου του παρελθοντος που ειχε χασει 2-0 στο πρωτο και μετα το δευτερο ειχε ερθει 4-0...να που η ιστορια επαναλαμβανεται
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.510
- Πόντοι
- 456
να πας και να βαλεις εσυ περισσοτερα αμα δε σου αρεσει ρε
ευχομαι να τους ξεκολιασει και τους4
και ειπαμε οποιου δε αρεσει ΔΡΟΜΟ!
Τοσο σοβαρες και τεκμηριωμενες αποψεις σπανια βλεπουμε εδω μεσα
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο
[size=60pt]mpouxos[/size]
![]()
![]()
[move][size=70pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ[/size][/move]
![]()
![]()
![]()
Χαίρεσαι που κέρδισες γαυριστικα ρε? Μου αρέσει ρε παοκια που κράζετε όσο δεν πάει τον γαύρο και την αθηνα που δεν παίρνετε κάνα τίτλο και όταν κερδίζετε όπως η πιο βρομερή ομάδα της Ελλάδος χαίρεστε. Περίμενα καλύτερη αντιδραση από εσάς που λέτε ότι θέλετε και αλλαγές στα πράγματα.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
κοιταξε να δεις εγω ειμαι ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ που θελω να γινω γαυρος στην θεση του γαυρου! Ποτε δεν το εκρυψα κ μου αρεσουν πολυ τετοιες νικες!Χαίρεσαι που κέρδισες γαυριστικα ρε? Μου αρέσει ρε παοκια που κράζετε όσο δεν πάει τον γαύρο και την αθηνα που δεν παίρνετε κάνα τίτλο και όταν κερδίζετε όπως η πιο βρομερή ομάδα της Ελλάδος χαίρεστε. Περίμενα καλύτερη αντιδραση από εσάς που λέτε ότι θέλετε και αλλαγές στα πράγματα.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κοιταξε να δεις εγω ειμαι ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ που θελω να γινω γαυρος στην θεση του γαυρου! Ποτε δεν το εκρυψα κ μου αρεσουν πολυ τετοιες νικες!![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.542
- Πόντοι
- 5.006
κοιταξε να δεις εγω ειμαι ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ που θελω να γινω γαυρος στην θεση του γαυρου! Ποτε δεν το εκρυψα κ μου αρεσουν πολυ τετοιες νικες!![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι να τους κανεις τους παιχτες ρε παπαρα, γαυρος στην θεση του γαυρου θες να γινεις. Τους διαιτητες πιανεις οπως σημερα.Ρε μλκες πολυ απλα θα σας το πω...ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ! ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ!![]()
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.235
- Πόντοι
- 506
Ντέμης Νικολαΐδης: «Αφού παρακολουθήσαμε την πρώτη μεγάλη επίδειξη, στη συνέχεια ακούσαμε το νέο "αυτοκράτορα" να μιλάει συγκινημένος για κάθαρση και εντιμότητα. Αυτό ήταν ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει», έγραψε χαρακτηριστικά.
////////////
Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον [size=16pt]βιασμό [/size]που έζησε στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός
////////////
Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον [size=16pt]βιασμό [/size]που έζησε στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.097
- Πόντοι
- 5.006
εμεις χρονια ολοκληρα σας το λεμε ότι ειστε τα πουτανακια μας και σας βιαζουμε συνεχως...μπραβο σας που επιτελους το παραδεχτηκατε και εσεις και θα μπορούμε πλεον να εχουμε μια φυσιολογικη ερωτικη ζωη μεταξυ μας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
![23293761.jpg](http://news247.gr/newspapers/Sport/i_prasini/article4645944.ece/BINARY/w940/23293761.jpg)
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Που κατηντησε το ελληνικο ποδοσφαιρο,γι αυτο δεν ασχολειται ο κοσμος.Μια μικρη ομαδα ανυποληπτη ΑΕΚ η ΠΑΟΚ θα στεφθει κυπελλουχος Ελλαδος.
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.235
- Πόντοι
- 506
TheGreat
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
εμεις χρονια ολοκληρα σας το λεμε ότι ειστε τα πουτανακια μας και σας βιαζουμε συνεχως...μπραβο σας που επιτελους το παραδεχτηκατε και εσεις και θα μπορούμε πλεον να εχουμε μια φυσιολογικη ερωτικη ζωη μεταξυ μας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
sotirakis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 517
- Πόντοι
- 291
![]()
Η πλάκα είναι πως εκεί έχουν εμφύλιο πόλεμο, Αλαφούζος, Τράκης και στην μέση ο Μπαλτάκος της ΜΠΥΡΑΣ13 και του Αλαφούζου, προσπαθούν να βγάλουν τις αποτυχίες ο ένας του άλλου για το ποιος θα παρει(?) τον ερασιτέχνη τους εν τέλει. Και στο τέλος θα μείνουν ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης με το παπάρι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95