Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,2%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 135 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,0%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
1.062
Like
0
Πόντοι
16
ολοι..Η Δεσποινα Πατακου που ταπηρε απο τον τζιγκερ για να πει τις μαλακιες της,οταν πηγε στο δικαστηριο τα διεψευσε ολα..
ολοι ξερουμε τι μισος εχει ο τζιγκερ για ΠΑΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 79..
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ σε ποιιο καναλι δηλώσε τις πιπες της και σε ποιον δημοσιοκαφρο..

οι γαβροι λενε οτι ειμαστε ομαδα της χουντας κ χρησιμοποιουν σαν επιχειρημα τι ειπε μια ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που δηλωσε οτι ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ και εμενα μου ειχαν γαμησει ολο το σοι οι χουντικοι..δηλαδη ΕΛΕΟΣ
η Δέσποινα η γυναίκα του Παπαδόπουλου ήταν από οικογένεια ΑΕΚτσήδων Καισαριανιώτισα το πατρικό της όνομα ήταν Νταϊσπάγκου και δεν θυμάμε ακριβώς ο αδελφός της η ένας θείος της ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και αργότερα ήταν προπονητής στα εφηβικά και κυνηγός ταλέντων...
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
Γιατί ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Γιατί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1908 είναι ο ιστορικότερος, ενδοξότερος και ο πιο πρωτοποριακός Ελληνικός Σύλλογος.

  1. Ιδρύθηκε το 1908 και συνεπώς είναι ο Σύλλογος που πρωταγωνιστεί τα περισσότερα χρόνια σε όλα σχεδόν τα αθλήματα. Στην πολύχρονη προσφορά του κατά τη διάρκεια της Ιστορίας του συντηρούσε πέραν των 25 τμημάτων, περισσότερα από κάθε άλλο ελληνικό Σύλλογο. Έχει τις περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις-τίτλους σε όλα τα αθλήματα από όλους τους ελληνικούς συλλόγους και συνεπώς κατατάσσεται στους Ελίτ της Ευρώπης και του παγκόσμιου αθλητισμού.
  2. Είναι η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που απέκτησε γήπεδο με κερκίδες, γήπεδο με γρασίδι, και τέλος η πρώτη που απέκτησε γήπεδο με φωτεινούς προβολείς.
  3. Είναι ο πρώτος ελληνικός Σύλλογος που απέκτησε οργανωμένους οπαδούς το 1966 με τη σύσταση της ΘΥΡΑΣ 13(πρώτη ΘΥΡΑ). Από το 1952 ιδρύθηκε ο Σύλλογος Φίλων Οπαδών του Παναθηναϊκού (ΣΦΟΠ) που αποτελεί και τον πρώτο Σύνδεσμο οπαδών στήριξης οποιασδήποτε ομάδας.
  4. Είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε Ευρωπαικό Κύπελλο Πρωταθλητριών σε οποιοδήποτε άθλημα και συγκεκριμένα στην καλαθόσφαιρα το 1996.
  5. Είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική ομάδα που έφτασε σε τελικό (1971) και σε ημιτελικό (1985, 1996) στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης στο ποδόσφαιρο.
  6. Είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική ομάδα που συμμετείχε σε όλες τις μορφές του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης στο ποδόσφαιρο και στην καλαθόσφαιρα φτάνοντας μάλιστα σε όλες τουλάχιστον μέχρι τους 8.
  7. Είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που συμμετείχε σε τελικό Ευρωπαικής διοργάνωσης στην πετόσφαιρα το 1980. Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναικού γίνεται επίσης η πρώτη και μοναδική ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε σε τελικό FINAL FOUR στο Ευρωπαικό Κύπελλο Κυπελλούχων τo 2000.
  8. Είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική ομάδα που ανακηρύχθηκε επίσημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου (ΙFFHS) ως η καλύτερη στον κόσμο για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο (Σεμπτέμβριος 2001).
  9. Έχει το ρεκόρ στην προσέλευση κόσμου εκτός της Ελλάδος σε ποδοσφαιρικό αγώνα με 40.000 στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στο Γουέμπλευ με αντίπαλο τον Άγιαξ Ολλανδίας. Κόπηκαν 83.179 εισητήρια.
  10. Έχει το ρεκόρ στην προσέλευση κόσμου εκτός της Ελλάδος σε καλαθοσφαιρικό αγώνα με 10.000 στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στο Παλέ ντε Περσί στο Παρίσι με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.
  11. Είναι ο Σύλλογος που πρόσφερε στην Ελλάδα τους περισσότερους βαθμούς σε καλαθόσφαιρα και ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.
  12. Είναι ο Σύλλογος στον οποίο αγωνίστηκαν και τελείωσαν την καριέρα τους οι κατά τεκμήριο 2 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών Μίμης Δομάζος και Δημήτρης Σαραβάκος(ως σύγχρονος) και οι 3 καλύτεροι καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης και Φάνης Χριστοδούλου.
  13. Είναι η πρώτη και μοναδική Ελληνική ομάδα που συμμετείχε σε τελικό διηπειρωτικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο (1971) και στην καλαθόσφαιρα (1996) (εκπροσωπώντας δηλαδή όχι απλά την Ελλάδα αλλά μια ολόκληρη ήπειρο), και η πρώτη που το κατέκτησε στην καλαθόσφαιρα το 1996.
  14. Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του Δήμου Αθηναίων, είχε την ύψιστη τιμή η πρώτη Ελληνική Σημαία στην Αθήνα μετά την κατοχή από τους Γερμανούς να υψωθεί στο γηπεδό του, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
  15. Είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που κατέκτησε το πρώτο ανεπίσημο πρωτάθλημα το 1909, το πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδος το 1911 και η ομάδα που κατέκτησε το πρώτο ελληνικό πρωτάθλημα με την επίσημη Α’ Εθνική Κατηγορία το 1959-1960.
  16. Eίναι ο πρώτος Ελληνικός Σύλλογος που έφερε ξένο προπονητή στην Ελλάδα στο ποδόσφαιρο, τον κ. Μ.Φόρνερ το 1928.
  17. Είναι η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που απέκτησε στεγασμένο ιδιόκτητο γήπεδο για τις πολύπλευρες ανάγκες του Συλλόγου.
  18. Eίναι ο πρώτος Ελληνικός Σύλλογος που οργάνωσε Ακαδημίες Ποδοσφαίρου για προώθηση νεαρών ταλέντων.
  19. Eίναι η πρώτη καλαθοσφαιρική ομάδα που έστειλε στο μαγικό κόσμο του NBA τον πρώτο γνήσιο Έλληνα καλαθοσφαιριστή, τον Αντώνη Φώτση.
  20. Είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική ομάδα που ανέδειξε επίσημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου (ΙFFHS)  τον κορυφαίο Ευρωπαίο εν ενεργεία σκόρερ και το δεύτερο στον κόσμο, τον Κριστόφ Βαζέχα.
  21. Είναι ο πρώτος ελληνικός Σύλλογος που άνοιξε μουσείο το Σεπτέμβριο του 2002, το οποίο κοσμούν ανεκτίμητοι θησαυροί από την ιστορία του.
  22. Είναι o πρώτος ελληνικός Σύλλογος που άνοιξε αθλητική μπουτίκ, το 1992 στην οδό Τσόχα στην Αθήνα με άφθονα αθλητικά προιόντα.
  23. Είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κατασκεύασε πρότυπο αθλητικό κέντρο το 1981, το περίφημο αθλητικό κέντρο στην Παιανία, που φιλοξένησε ομάδες όπως ο Άγιαξ Ολλανδίας και η Δυναμό Κιέβου για προετοιμασία.
  24. Eίναι ο πρώτος ελληνικός ποδοσφαιρικός Σύλλογος που είναι γραμμένος στα αρχεία της FIFA και ακόμα υπάρχει από το 1908.
  25. Είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική ομάδα που ανέδειξε πρώτο σκόρερ σε ευρωπαική διοργάνωση, στο Κύπελλο Πρωταθλητριών τον Αντώνη Αντωνιάδη το 1971.
  26. Είναι ο Σύλλογος που πρόσφερε από το δυναμικό του τους περισσότερους ποδοσφαιριστές για την πρωτοφανή επιτυχία της κατάκτησης του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος από την Εθνική Ελλάδος το 2004, και ο μοναδικός Σύλλογος  που έβγαλε από τα σπλάχνα του, την Παιανία, τέσσερεις Πρωταθλητές Ευρώπης, τον Άγγελο Μπασινά, τον Κώστα Χαλκιά, το Γιώργο Καραγκούνη και το Γιάννη Γκούμα.
  27. Είναι ο Σύλλογος που κατείχε την πρώτη θέση στην Ελλάδα και την πέμπτη θέση στα εισητήρια ποδοσφαίρου, σε όλη την Ευρώπη τη δωδεκαετία 1984-1996, με μέσο όρο 50.000 εισητήρια ανά αγώνα (έδρα το Ο.ΑΚ.Α). Είναι και μέχρι σήμερα ο Σύλλογος που κατέχει την πρώτη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα στα εισητήρια ανά αγώνα(έδρα το Ο.ΑΚ.Α).
  28. Είναι ο Σύλλογος που πρόσφερε από το δυναμικό του τους περισσότερους καλαθοσφαιριστές για την πρωτοφανή επιτυχία της κατάκτησης του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος από την Εθνική Ελλάδος το 2005, τέσσερεις Πρωταθλητές Ευρώπης, τον Κώστα Τσαρτσαρή, το Βασίλη Σπανούλη, το Δημήτρη Διαμαντίδη και το Νίκο Χατζηβρέττα, δηλαδή το 1/3 της ομάδας!!! Αν σε αυτούς προσθέσουμε και αυτούς που αγωνίστηκαν στον Παναθηναικό, τον Αντώνη Φώτση και το Λάζαρο Παπαδόπουλο τότε παίρνουμε τη μισή ομάδα!

 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
ΟΣΦΠ: πρωταθλητής με πρόεδρο που μόνο που δεν έχει βάλει τη στολή να παίξει και παγκότερμα. οι φίλαθλοι...ουλάχιστον σκεπτικοί.
ΠΑΟ: μάλλον δευτεραθλητής με προπονητή υπό διωγμόν, παίκτες δανεικούς, διοίκηση παλιά που πάει να γίνει νέα και που υπόσχεται πολλά "θα". Μέχρι να γίνουν έργα έχουμε καιρό. Οι φίλαθλοιεξαγριωμένοι με τους παλιούς αλλά αισιόδοξοι.
ΑΕΚ: μάλλον τριταθλήτρια αλλά πρωταθλήτρια ηθική στις τάξεις των οπαδών της. Ό,τι και να λέει η διοίκηση όλα καλά. Πριν 2 μήνες παράτησε το πρωτάθλημα που μετά το πήρε ηθικά ο πρόεδρός της. Τρώει 4αρες ΄στα πλαίυ όφ αλλά το χαίρεται. Ό,τι λέει ο πρόεδρος είναι αλήθεια. Οπαδοί σε νιρβάνα ντεμουνίτιδας....

δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα εδω..ετσι ειναι,αλλα αλλαζουν τα πραγματα απο οτι ολα δειχνουν..
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα εδω..ετσι ειναι,αλλα αλλαζουν τα πραγματα απο οτι ολα δειχνουν..
όπως είπα...φίλαθλοι εξαγριωμένοι με την παλιά διοίκηση αλλά αισιόδοξοι.
Το πρόβλημα κατεμέ είναι πως κάθε χρόνο στην αρχή αισιόδοξοι είστε στον ΠΑΟ και στην ΑΕΚ
 

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
1.062
Like
0
Πόντοι
16
φίλε Λαπλάς  το βασικότερο μπορεί να ήμαστε φίλαθλοι οπαδοί και τα λοιπά όμως δεν πρέπει το ποδόσφαιρο να το βλέπουμε σαν καφρίλα και να πέφτουμε στο επίπεδο μερικών ηλίθιων....
πρέπει να το βλέπουμε συνολικά από την κοινωνική του πλευρά και της επιπτώσεις γενικά στην κοινωνία.. 
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενώ κάθε χρόνο έπρεπε να είστε σκεπτικοί...
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
όπως είπα...φίλαθλοι εξαγριωμένοι με την παλιά διοίκηση αλλά αισιόδοξοι.
Το πρόβλημα κατεμέ είναι πως κάθε χρόνο στην αρχή αισιόδοξοι είστε στον ΠΑΟ και στην ΑΕΚ

ετσι ειναι,δυστυχως απο 96 κ μετα ο ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ βαρδης αφησε τον κροκους να αλωνιζει..
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
φίλε Λαπλάς  το βασικότερο μπορεί να ήμαστε φίλαθλοι οπαδοί και τα λοιπά όμως δεν πρέπει το ποδόσφαιρο να το βλέπουμε σαν καφρίλα και να πέφτουμε στο επίπεδο μερικών ηλίθιων....
πρέπει να το βλέπουμε συνολικά από την κοινωνική του πλευρά και της επιπτώσεις γενικά στην κοινωνία.. 

ετσι ειναι αδελφε,πλακα κανουμε εδω..
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όσο για κάποιον πιο πάνω που έλεγε πως έχουμε εικόνισμα τον Κοσκωτά και το Σαλιαρέλη, να του πω τα εξής:
κανέναν δεν έχουμε κάνει εικόνισμα, αλλά έχουμε ζήσει όμορφες στιγμές ποδοσφαίρου με κάποιους παίκτες που ήρθανε τότε και προπονητές: Ντέταρι, προτάσοφ, Λιτόφτσενκο και μετά εστάι.
Εικόνισμα δεν κάναμε ούτε τον Κόκκαλη παίδες. Γιατί από το μπάσκετ εμείς του ζητούσαμε 2 χρόνια να το αφήσει μπας και ξαναπάρει τα πάνω του που το είχε αφήσει στη μοίρα του και δεν έκανε καμία επένδυση.
και πέρσι τον κράξαμε παρότι πήραμε πρωτάθλημα και με πολύ μεγαλύτερη διαφορά έστω κι αν κάποιοι ξεχνάνε. Και φέτος όπως πάει πάλι θα φάει κράξιμο αν δεν σώσει την παρτίδα πάρει άλλον τεχνικό διευθυντή, πάρει σοβαρό προπονητή κλπ)
και για να μην είμαι κωλοτούμπας, θα μας κάνει μεγάλους γκασμάδες αν τελικά κρατήσει το Σεγκούρα για κανα χρόνο και με αυτόν κάνει πορεία Ευρώπη και πάρει το πρωτάθλημα και του χρόνου. Αυτη τη στιγμή πάντως είναι το απόλυτο φάουλ φέτος. Αλλά σάμπως δεν είναι ο Ντέμης; Σάμπως δεν είναι ο Τζίγγερ; Φέτος όλοι τα κάνανε σκατά με ρίγανη.
Ο μόνος που μας βούλωσε όλους ήταν ο Τσακίρης.
 

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
1.062
Like
0
Πόντοι
16
ετσι ειναι αδελφε,πλακα κανουμε εδω..
η ιστορία είναι ότι μερικοί θέλουν να κάνουν πλάκα αλλά δεν την δέχονται.... τσαμπουκάδες η δεν ξέρω τι....
είμαι στο site πάνω από 2 χρόνια και με τα οπαδικά ασχολούμαι από πέρσι το  καλοκαίρι που άρχισα και αντάλλασσα πμ με ΑΕΚτσήδες κάποια στιγμή που το ρίξαμε στην πλάκα πλάκωσαν κάτι φελλοί από τον χώρο των γαύρων και έβριζαν και από τότε μου αρέσει να κάνω πλάκα μαζί τους δεν υπάρχει τίποτε ποιο χαβαλέ να πέσεις σε τέτοια άτομα που η ζωή τους αρχίζει και τελειώνει μέσα στην καφρίλα της ομάδας τους...
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η ιστορία είναι ότι μερικοί θέλουν να κάνουν πλάκα αλλά δεν την δέχονται.... τσαμπουκάδες η δεν ξέρω τι....
είμαι στο site πάνω από 2 χρόνια και με τα οπαδικά ασχολούμαι από πέρσι το  καλοκαίρι που άρχισα και αντάλλασσα πμ με ΑΕΚτσήδες κάποια στιγμή που το ρίξαμε στην πλάκα πλάκωσαν κάτι φελλοί από τον χώρο των γαύρων και έβριζαν και από τότε μου αρέσει να κάνω πλάκα μαζί τους δεν υπάρχει τίποτε ποιο χαβαλέ να πέσεις σε τέτοια άτομα που η ζωή τους αρχίζει και τελειώνει μέσα στην καφρίλα της ομάδας τους...
ρε Αρίωνα, αυτό τώρα τι σχέση έχει με ότι συζητάμε εδώ τις τελευταίες σελίδες; Ανοίγεις τώρα θέμα να αρχίσει να μπαίνει ο κάθε θιγμένος και να μιλάει με σένα και να βρίζεται....
τι να σου πω. Ποιος σε ρώτησε πότε μπήκες και γιατί; Δικό σου θέμα ρε αδερφέ...
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
η ιστορία είναι ότι μερικοί θέλουν να κάνουν πλάκα αλλά δεν την δέχονται.... τσαμπουκάδες η δεν ξέρω τι....
είμαι στο site πάνω από 2 χρόνια και με τα οπαδικά ασχολούμαι από πέρσι το  καλοκαίρι που άρχισα και αντάλλασσα πμ με ΑΕΚτσήδες κάποια στιγμή που το ρίξαμε στην πλάκα πλάκωσαν κάτι φελλοί από τον χώρο των γαύρων και έβριζαν και από τότε μου αρέσει να κάνω πλάκα μαζί τους δεν υπάρχει τίποτε ποιο χαβαλέ να πέσεις σε τέτοια άτομα που η ζωή τους αρχίζει και τελειώνει μέσα στην καφρίλα της ομάδας τους...

η μαλακια ειναι τοι καπελωνουν τους σωστους γαβρους που κανουμε κ μια σωστη συζητηση..
θα μου πεις:ρε μαλακα,τι συζητηση,αφου εσυ το κανεις μπουρδελο πρωτος..
σωστο.αλλά παρασυρεσαι απο την ατιμωρισια των 5 γνωστων -αγνωστων κ σε πνιγει το δικιο κ τρελλενεσαι κ φερεσαι αναλογα..
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.237
Like
454
Πόντοι
36
ετσι ειναι,δυστυχως απο 96 κ μετα ο ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ βαρδης αφησε τον κροκους να αλωνιζει..

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!

Η κωλοοικογένεια έθαψε στα ΜΜΕ συγκέντρωση και πορεία 30.000 ατόμων στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό αποδεικνύει τη δύναμή της. Άρα δεν υπάρχει το "δεν μπορώ", υπάρχει το "ΔΕΝ ΘΕΛΩ" να καθαρίσω την πατρίδα από τον προδότη-κατάσκοπο και τη φριχτή συμμορία του.
 

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
1.062
Like
0
Πόντοι
16
η μαλακια ειναι τοι καπελωνουν τους σωστους γαβρους που κανουμε κ μια σωστη συζητηση..
θα μου πεις:ρε μαλακα,τι συζητηση,αφου εσυ το κανεις μπουρδελο πρωτος..
σωστο.αλλά παρασυρεσαι απο την ατιμωρισια των 5 γνωστων -αγνωστων κ σε πνιγει το δικιο κ τρελλενεσαι κ φερεσαι αναλογα..
τώρα στο θρεντ της ΑΕΚ είναι ένας πανίβλακας και με βρίζει και τι έγινε μου έκλασε τα @@δια και οι μοντ στην κοσμάρα τους ......
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
Όσο για κάποιον πιο πάνω που έλεγε πως έχουμε εικόνισμα τον Κοσκωτά και το Σαλιαρέλη, να του πω τα εξής:
κανέναν δεν έχουμε κάνει εικόνισμα, αλλά έχουμε ζήσει όμορφες στιγμές ποδοσφαίρου με κάποιους παίκτες που ήρθανε τότε και προπονητές: Ντέταρι, προτάσοφ, Λιτόφτσενκο και μετά εστάι.
Εικόνισμα δεν κάναμε ούτε τον Κόκκαλη παίδες. Γιατί από το μπάσκετ εμείς του ζητούσαμε 2 χρόνια να το αφήσει μπας και ξαναπάρει τα πάνω του που το είχε αφήσει στη μοίρα του και δεν έκανε καμία επένδυση.
και πέρσι τον κράξαμε παρότι πήραμε πρωτάθλημα και με πολύ μεγαλύτερη διαφορά έστω κι αν κάποιοι ξεχνάνε. Και φέτος όπως πάει πάλι θα φάει κράξιμο αν δεν σώσει την παρτίδα πάρει άλλον τεχνικό διευθυντή, πάρει σοβαρό προπονητή κλπ)
και για να μην είμαι κωλοτούμπας, θα μας κάνει μεγάλους γκασμάδες αν τελικά κρατήσει το Σεγκούρα για κανα χρόνο και με αυτόν κάνει πορεία Ευρώπη και πάρει το πρωτάθλημα και του χρόνου. Αυτη τη στιγμή πάντως είναι το απόλυτο φάουλ φέτος. Αλλά σάμπως δεν είναι ο Ντέμης; Σάμπως δεν είναι ο Τζίγγερ; Φέτος όλοι τα κάνανε σκατά με ρίγανη.
Ο μόνος που μας βούλωσε όλους ήταν ο Τσακίρης.

φιλε μακαρι να ειναι ετσι αλλα νομιζω οτι οι γαβροι ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ/ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ απο την θυρα 7,που οι ηγετες της ειναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

εμεις ΠΟΤΕ δεν ημασταν τσατσοι του τζιγκερ,ουτε oι αεκτζηδες..

στο ποδοσφαιρικο κομματι τωρα:ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..Πρεπει αμεσα κ οι 3 ομαδες να κανουν κατι γιατι αυτο το ΣΙΧΑΜΑ που βλεπουμε,σε γηπεδα-τρωγλες(καριασκακη-οακα εξαιρειται) ειναι για οπαδούς ή πελατες αν θες Ω ΕΠΙΠΕΔΟΥ..
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Α, και laplace διαφωνώ και σε αυτά που έγραψες πιο πάνω για το γιατί είσαι περήφανος που είσαι ΠΑΟ. Αλλά είναι πολλά που πρέπει να γράψω και βαριέμαι.
Απλά ενδεικτικά, ... το γήπεδο Αλεξάνδρας ΔΕΝ είναι δικό σας, παραχωρημένο είναι. Όπως και το καραϊσκάκη ΔΕΝ είναι του Ολυμπιακού. Νοικιασμένο ουσιαστικά για 50 χρόνια είναι.
Δεν καταλαβαινω γιατί είσαι περήφανος που έφερε πρώτη η ομάδα σου ξένο προπονητή. και ειδικά αυτόν. Στην ομάδα σου δεν έπαιξε ο Φασούλας ...και για μένα ήταν μεγαλύτερος παίκτης από το Χριστοδούλου. Και επίσης Γκάλης και Γιαννάκης έπαιξαν στον ΠΑΟ, αλλά ο ΠΑΟ είναι και η πρώτη ελληνική ομάδα που απαξιώνει έτσι τον πρωτομάστορα ενός αθλήματος όπως είναι ο Γκάλης για το ελληνικό μπάσκετ....και αυτό δεν είναι να το ξεχνάς. ...
 

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Μηνύματα
101
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μακαρι να ειναι ετσι αλλα νομιζω οτι οι γαβροι ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ/ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ απο την θυρα 7,που οι ηγετες της ειναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

εμεις ΠΟΤΕ δεν ημασταν τσατσοι του τζιγκερ,ουτε αεκτζηδες..

στο ποδοσφαιρικο κομματι τωρα:ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..Πρεπει αμεσα κ οι 3 ομαδες να κανουν κατι γιατι αυτο το ΣΙΧΑΜΑ που βλεπουμε,σε γηπεδα-τρωγλες(καριασκακη-οακα εξαιρειται) ειναι για οπαδούς ή πελατες αν θες Ω ΕΠΙΠΕΔΟΥ..
φιλαρακο, ποιος εισαι εσυ παλι?
κατι δουλοι του κοκκαλη λεγανε οτι εγω ειμαι εσυ....κλωνος δηλαδη
αυτοι οι δουλοι και υπαλληλοι του κοκκαλη ειναι πολυ ηλιθιοι
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
Α, και laplace διαφωνώ και σε αυτά που έγραψες πιο πάνω για το γιατί είσαι περήφανος που είσαι ΠΑΟ. Αλλά είναι πολλά που πρέπει να γράψω και βαριέμαι.
Απλά ενδεικτικά, ... το γήπεδο Αλεξάνδρας ΔΕΝ είναι δικό σας, παραχωρημένο είναι. Όπως και το καραϊσκάκη ΔΕΝ είναι του Ολυμπιακού. Νοικιασμένο ουσιαστικά για 50 χρόνια είναι.
Δεν καταλαβαινω γιατί είσαι περήφανος που έφερε πρώτη η ομάδα σου ξένο προπονητή. και ειδικά αυτόν. Στην ομάδα σου δεν έπαιξε ο Φασούλας ...και για μένα ήταν μεγαλύτερος παίκτης από το Χριστοδούλου. Και επίσης Γκάλης και Γιαννάκης έπαιξαν στον ΠΑΟ, αλλά ο ΠΑΟ είναι και η πρώτη ελληνική ομάδα που απαξιώνει έτσι τον πρωτομάστορα ενός αθλήματος όπως είναι ο Γκάλης για το ελληνικό μπάσκετ....και αυτό δεν είναι να το ξεχνάς. ...

δεκτα οσα λες,διαφωνω,θελει συζητηση,..ειναι πολλα..

δεν τα εγραψα εγω,ειναι απο ενα σαιτ
 

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
1.062
Like
0
Πόντοι
16
φιλαρακο, ποιος εισαι εσυ παλι?
κατι δουλοι του κοκκαλη λεγανε οτι εγω ειμαι εσυ....κλωνος δηλαδη
αυτοι οι δουλοι και υπαλληλοι του κοκκαλη ειναι πολυ ηλιθιοι
δεν βαριέσαι φίλε μετά είπαν ότι ήσουν κλώνος δικός μου ( είμαι ο πρώην Αρίων)
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
φιλαρακο, ποιος εισαι εσυ παλι?
κατι δουλοι του κοκκαλη λεγανε οτι εγω ειμαι εσυ....κλωνος δηλαδη
αυτοι οι δουλοι και υπαλληλοι του κοκκαλη ειναι πολυ ηλιθιοι

εγω ειμαι κλωνος του athens25(εσενα δηλαδη) και πρωην κλωνος του οrca :P :P :P
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom