6ος στόλοςτυπε αν εισαι σπιτι, ρωτα λιγο σε παρακαλω την μαμα σου για το ονομα του αληθινου πατερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντίο ropau με πουτσα Riversμ αυτα και μ αυτα, μου τον διωξατε :'(
φευγω, παω στους παππουληδες
Ακόμα σπαρταρατε πουστογαυροι από την χθεσινή ψωλια. Αφού σας άρεσε τόσο θα έχει και άλλη μια μέσα στο ΟΑΚΑ. Έτσι για να κλείσει καλά ο μήνας λυγδιαριδες.εγω το ´πα και το ξαναλεω.....τα χαζεψε, τα τρελανε ο θρυλος στην πουτσα τα βαζελια
δειτε πως κανουν!!!
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και από χτες ο δικός σας πατέρας είναι ο Κ C RIVERS με το 3.Πάρτε τα αρχιδια μας τώρα και τον πουλο πρόβατα. Πουτσα πάλι οεοεοεετσι λεει το σύνθημα μαν : ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΟ 7 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ
Είπαμε βγαλε την πουτσα από το στομα πρώτα φτυσε το ψωλοχυμα και μετά πάρε τον πουλο και τραβα στο μαντρί με τα άλλα πρόβατα που χαίρονται για τις φουστιες και τις βρωμιες μιας εικοσαετίας. Αντε τράβα να χαρείτε μαζί μέχρι την επόμενη ψωλιαδεν μπορω τυπε..το χω πελωρια λαχταρα να μπινελικωνω βαζελους
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Λες όταν ερχόταν ο 6ος στόλος που κατέβαιναν απ' την Αθήνα κάτι καλά κορίτσια για μεροκάματο; Παντού αναφέρεται αυτό, δεν το έχεις διαβάσει πουθενά; Θα σου στείλω να ξεστραβωθείς. Μέχρι να σου στείλω άρχισε να ρωτάς ξέρεις που. Κι εσύ κι ο SuperMario.6ος στόλος
Quiz μόνο για τους υπαλλήλους του πιο παντελονατου σωματείου ever. Θελω να μας πείτε πόσοι από εσάς που γράφετε τις μαλακιες σας εδώ μέσα καλυπτατε τον Κατσουρανη. Ε πόσοι άραγε.? Και αν δεν καταλάβαινετε τι εννοώ μπορώ να σας το εξηγήσω. Βρωμια και φουστια παντού και πάντα.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
επ! καλώς το αφεντικό.Quiz μόνο για τους υπαλλήλους του πιο παντελονατου σωματείου ever.
Άσε ρε μεγάλε μέχρι να φτάσουν τα κορίτσια από την Αθήνα τους είχαν βολέψει οι μεγαλοκοπελες από το λιμάνι. Και εσύ πήγαινε ρώτα ξέρεις που για να συνελθεις από την χθεσινή φάπα.Λες όταν ερχόταν ο 6ος στόλος που κατέβαιναν απ' την Αθήνα κάτι καλά κορίτσια για μεροκάματο; Παντού αναφέρεται αυτό, δεν το έχεις διαβάσει πουθενά; Θα σου στείλω να ξεστραβωθείς. Μέχρι να σου στείλω άρχισε να ρωτάς ξέρεις που. Κι εσύ κι ο SuperMario.
επ! καλώς τοΟπ δεν μου απάντησες όμως.επ! καλώς το αφεντικό.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Quiz μόνο για τους υπαλλήλους του πιο παντελονατου σωματείου ever. Θελω να μας πείτε πόσοι από εσάς που γράφετε τις μαλακιες σας εδώ μέσα καλυπτατε τον Κατσουρανη. Ε πόσοι άραγε.? Και αν δεν καταλάβαινετε τι εννοώ μπορώ να σας το εξηγήσω. Βρωμια και φουστια παντού και πάντα.
Αδικημενος νιώθει ο Ολυμπιακός απο την χτεσινή πουτσα!
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Υποταγή στην μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα όλων των εποχών!
Όταν οι άλλοι μετράνε ψευτο σερί ΕΜΕΙΣ μετράμε ΚΟΥΠΕΣ!
Όταν οι άλλοι μετράνε ψευτο σερί ΕΜΕΙΣ μετράμε ΚΟΥΠΕΣ!
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
απο ολες τις αποψεις οπως και να το δει κανεις...Υποταγή στην [glow=red,2,300]μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα όλων των εποχών[/glow]!
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απο ολες τις αποψεις οπως και να το δει κανεις...
Το μονο άθλημα τα τελευταία 25 χρονια?
Η ιστορία σου δηλαδή γαύρε ξεκινάει από τότε που οι πρόεδροι σου έμπαιναν φυλακή πιο γρήγορα από πελάτες στα μπουρδέλα? Άσε το μπάσκετ, εκεί σας ξεκολιαζουμε μια ζωή. Ας πάμε και στην μπάλα.
Μετράς από τότε που Σαλιαρέλης πήρε τον Ολυμπιακό? Και μετά πήγε φυλακή.
Μετράς από τότε που ο Κοσκωτάς πήρε τον Ολυμπιακό? Και μετά πήγε φυλακή.
Μετράς από τότε που ο Κόκκαλης πήρε τον Ολυμπιακό? Διαφθορά, μίζες με το ΠΑΣΟΚ και ένα σωρό πουστιές.
Μετράς από τότε που ο Μαρινάκης πήρε τον Ολυμπιακό? 4 κακουργήματα και να δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα κάθε 15 μέρες.
Η ένδοξη ιστορία σου ξεκινάει από τότε που ξεκινάνε οι μεγαλύτερες πουστιές σου?
Ο Παναθηναϊκός σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο πάντα πρωταγωνιστούσε! Όταν δεν έπαιρνε δικαια το αποτέλεσμα που του κλέβανε οι πουστιές σας σας τάπωνε όλους στην Ευρώπη! 2 φορες στους 4 της Ευρώπης και καμια 20ρια φορες σε 8 και 16! Εσύ μετρα τίτλους με ριζούπολη και πέναλτι έξω από την περιοχή, γιατί μονο κλεμμένα μετράς! Αντρικά και παντελονατα δεν αντέχετε βγάζετε αφρούς!
Επιχείρημα γαύρου! Έχεις αφίσα παίχτη από το μπάσκετ του 60? Ότι τι? Εσύ γαύρε τι έχεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε όλη σου την ιστορία? Ξεχασα εσύ περιορίζεσαι μονο σε εγχώριους τίτλους.
Είχες ποτε σου γαύρε Αλβέρτη που γαμούσε όλη την Ευρώπη?
Είχες ποτε σου Διαμαντιδη που γαμούσε όλη την ευρώπη?
Είχες ποτε σου Μπατιστ που γαμούσε όλη την Ευρώπη?
Όχι γαύρε ποτε σου!
Ξέρεις πόσους άλλους θρύλους είχα που γαμούσαν εσένα και την Ευρώπη μαζί? Έχω ένα καρο θρύλους στο σύγχρονο, καλύτερο και πιο δύσκολο μπάσκετ! Είχες ποτε σου ομάδα στο ποδόσφαιρο σαν εκείνη του 1973? ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ!
ΥΓ:Σας πόνεσε τόσο πολύ η ήττα που βγάζετε τοσο κόμπλεξ και κάνετε ιστορικές αναδρομές!
Είπε ο δίχρονος πρωταθλητής που τον γαμάω 20 χρονια!
Είπε δίχρονος πρωταθλητής που δεν έχει πάρει ποτε του ντάμπλ!
Ακόμα παρών είναι ο βιασμός σου, εσύ μάλλον έχεις αμνησία!
Και μην μένεις μονο στο γουέμπλει, έχω πάει αμέτρητες φορες σε 4,8, και 16! Εσύ ανύπαρκτε δεν είσαι πουθενά!
Στο παρελθόν μένεις εσύ, γιατί αν μείνω και εγώ θα μετρήσω κάτι 8αρες και τότε που ποδοσφαιρικά και μπασκετικά ήσουν ανύπΤο μονο άθλημα τα τελευταία 25 χρονια?
Η ιστορία σου δηλαδή γαύρε ξεκινάει από τότε που οι πρόεδροι σου έμπαιναν φυλακή πιο γρήγορα από πελάτες στα μπουρδέλα? Άσε το μπάσκετ, εκεί σας ξεκολιαζουμε μια ζωή. Ας πάμε και στην μπάλα.
Μετράς από τότε που ο Κόκκαλης πήρε τον Ολυμπιακό? Διαφθορά, μίζες με το ΠΑΣΟΚ και ένα σωρό πουστιές.
Μετράς από τότε που ο Μαρινάκης πήρε τον Ολυμπιακό? 4 κακουργήματα και να δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα κάθε 15 μέρες.
Η ένδοξη ιστορία σου ξεκινάει από τότε που ξεκινάνε οι μεγαλύτερες πουστιές σου?
Ο Παναθηναϊκός σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο πάντα πρωταγωνιστούσε! Όταν δεν έπαιρνε δικαια το αποτέλεσμα που του κλέβανε οι πουστιές σας σας τάπωνε όλους στην Ευρώπη! 2 φορες στους 4 της Ευρώπης και καμια 20ρια φορες σε 8 και 16! Εσύ μετρα τίτλους με ριζούπολη και πέναλτι έξω από την περιοχή, γιατί μονο κλεμμένα μετράς! Αντρικά και παντελονατα δεν αντέχετε βγάζετε αφρούς!
Επιχείρημα γαύρου! Έχεις αφίσα παίχτη από το μπάσκετ του 60? Ότι τι? Εσύ γαύρε τι έχεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε όλη σου την ιστορία? Ξεχασα εσύ περιορίζεσαι μονο σε εγχώριους τίτλους.
Όχι γαύρε ποτε σου!
Ξέρεις πόσους άλλους θρύλους είχα που γαμούσαν εσένα και την Ευρώπη μαζί? Έχω ένα καρο θρύλους στο σύγχρονο, καλύτερο και πιο δύσκολο μπάσκετ! Είχες ποτε σου ομάδα στο ποδόσφαιρο σαν εκείνη του 1973? ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ!
ΥΓ:Σας πόνεσε τόσο πολύ η ήττα που βγάζετε τοσο κόμπλεξ και κάνετε ιστορικές αναδρομές!
Και μην μένεις μονο στο γουέμπλει, έχω πάει αμέτρητες φορες σε 4,8, και 16! Εσύ ανύπαρκτε δεν είσαι πουθενά!
Στο παρελθόν μένεις εσύ, γιατί αν μείνω και εγώ θα μετρήσω κάτι 8αρες και τότε που ποδοσφαιρικά και μπασκετικά ήσουν ανύπαρΤο μονο άθλημα τα τελευταία 25 χρονια?
Όχι γαύρε ποτε σου!
Στο παρελθόν μένεις εσύ, γιατί αν μείνω και εγώ θα μετρήσω κάτι 8αρες και τότε που ποδοσφαιρικά και μπασκετικά ήσουν ανύπαρκτος!
Φέτος ρε ΗΛΙΘΙΕ τι έχεις κάνει;3 δεν άρπαξες στο ποδόσφαιρο;25άρα δεν έφαγες στο μπάσκετ;Δεν τον άρπαξες και στα 2 Ευρωπαϊκά;Να μιλήσουμε και στα υπόλοιπα ομαδικά;Πρώτη σου νίκη χθες ΒΛΑΚΑ μου!!!
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φέτος ρε ΗΛΙΘΙΕ τι έχεις κάνει;3 δεν άρπαξες στο ποδόσφαιρο;25άρα δεν έφαγες στο μπάσκετ;Δεν τον άρπαξες και στα 2 Ευρωπαϊκά;Να μιλήσουμε και στα υπόλοιπα ομαδικά;Πρώτη σου νίκη χθες ΒΛΑΚΑ μου!!!
Η ιστορία σου εσένα είναι φέτος? Σκέψου τι σου κάνω τόσα χρονια! Σας πονάει που είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών! Εσύ μετράς σερί και εγώ μετράω κούπες!
Και πού'σαι η πιο ουσιαστική νίκη ήταν! Έκρινε τίτλο! Εσύ είπαμε μετρα σερί!
Γιατι ρε Μαριο ασχολεισαι με τ αρχιδια μας?Η ιστορία σου εσένα είναι φέτος? Σκέψου τι σου κάνω τόσα χρονια! Σας πονάει που είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών! Εσύ μετράς σερί και εγώ μετράω κούπες!
Και πού'σαι η πιο ουσιαστική νίκη ήταν! Έκρινε τίτλο! Εσύ είπαμε μετρα σερί!
Πενηντα χρονων πηγα κι ακομα δεν το χουν βουλωσει,με πτερυγα δικη τους στον Κορυδαλλο
Ακομα θυμουνται την τρισμεγιστη επιτυχια τους να πανε στους 8 του τσουλου.......
Μιλανε για ηθος αυτοι που κοντεψαν να ξεκανουν ολοκληρη ομαδα με το νερο ...του καματερου-Ιωαννιδη για να παρουν μια προκριση....
μην ασχολεισαι φιλε με δαυτους,το χω ξαναπει οτι
ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ,ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K