SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε Αντι χάσατε και το κάνετε τόσο μεγάλο θέμα! :SSuperMario σίγουρα είσαι ενήλικος έτσι;
Ρε Αντι χάσατε και το κάνετε τόσο μεγάλο θέμα! :SSuperMario σίγουρα είσαι ενήλικος έτσι;
Δεν κατανοείς απλό κείμενο γι' αυτό.
και το χειροτερο είναι ότι σου απαντα με ένα μαλακια - κειμενο, ότι μετραμε τα πρωταθλήματα στο ποδοσφαιρο μετα τον σαλιαρελη...ότι δηλαδή τι????και πριν το σαλιαρελη παλι περισσοτερους τιτλους δεν είχαμε στην μπαλα????Δεν κατανοείς απλό κείμενο γι' αυτό.
και το χειροτερο είναι ότι σου απαντα με ένα μαλακια - κειμενο, ότι μετραμε τα πρωταθλήματα στο ποδοσφαιρο μετα τον σαλιαρελη...ότι δηλαδή τι????και πριν το σαλιαρελη παλι περισσοτερους τιτλους δεν είχαμε στην μπαλα????
φταιμε και εμεις βεβαια.....τους εχουμε κουρκουτιασει τον εγκεφαλο από την πολύ πουτσα..... :-
Οτι να ναι. Αλλά αυτά παθαίνει κανείς όταν τρώει χοντρή σφαλιάρα. Ζαλιζεται και λέει ασυναρτησίες. Το μπάσκετ το έμαθε όλη η Ελλάδα από το 1 πανευρωπαϊκό και μετα. Ο σύλλογος της οδού Τσόχα έχει ένα κάρο αθληματα στα οποία δραστηριοποιηται περισσοτερα και από αυτά του συλλόγου του βρώμικου λιμανιού. Εσύ ποιον παιχτη της δεκαετίας 50 60 θυμάσαι στο ποδοσφαιρο. Απολυτως κανένα. Μήπως έχεις στο δωμάτιο σου καμια ασπρομαύρη φωτογραφία του Γιουτσου δηλαδή. Μάλλον του εθνικού προμηθευτή θα έχεις και τα πουστικα τρόπαια που αυτός πήρε. Αυτός όχι η ομάδα σου με την αξία της. Αυτός και στην συνέχεια ο ναρκεμπορας. Το ποδόσφαιρο έγινε ποδοσφαιρακι εξαιτίας της βρωμιας σας. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος όχι για το ποδόσφαιρο ή το μπασκετ ή τα τρόπαια του. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος εξαιτίας των οπαδών του. Και κάτι άλλο η χθεσινή φάπα δεν είναι παρελθόν τουλάχιστον όχι μακρινό. Το ότι είχατε έξι σερί νίκες είναι μακρινό και όνειρο απατηλοΛογικό να πανηγυρίζουν τόσο οι βάζελοι που μας νίκησαν χτες. Χαίρονται γιατί νίκησαν Εμάς και μάλιστα μετά από τόσες ήττες; Φυσικό και λογικό, αλλά όχι μόνο. Γιατί θα πάρουν τίτλο; Όχι μόνο. Υπάρχει ένας άλλος λόγος βαθύτερος: το μπάσκετ γι' αυτούς ειδικά τα τελευταία 15-20 χρόνια είναι το άθλημα που έχει κρατήσει στη ζωή το σύλλογο της οδού Τσόχα. Ποιός άραγε από δαύτους γνωρίζει αθλητή της ομάδας μπάσκετ του '50, του '60 ή του '70; Και να γνωρίζει, τώρα τους έμαθε. Αλλά κι εκείνες τις εποχές ποιός ασχολιόταν με το μπάσκετ; Ποιός έγινε βάζελος από πρωτάθλημα μπάσκετ το '60; Ποιός είχε ασπρόμαυρη φωτό του Φαίδωνα Ματθαίου; Απολύτως κανείς. Το μπάσκετ λοιπόν είναι το άθλημα χάρη στο οποίο ο Βάζελος δεν έχει γίνει αεκάκι. Χαίρετε.
Σε πονάει τόσο πολύ που σε γλέντησα μέσα στο σπιτάκι σου- εξοχικό μας! Κλάψε γαύρε!
http://[URL unfurl="true"]www.trifillakia.gr/sites/default/files/field/image/Stadio-Eirinis-kai-Filias-620x371_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ακου να δεις κοπελαρα μου : εγω δεν είμαι στερημένος σαν εσενα..ξερω ότι στο μπάσκετ εχεις περισσοτερους τιτλους από μενα και μπραβο σου...επισης ξερω ότι είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ομαδικο αντρικο αθλημα που εχεις περισσοτερους τιτλους από μενα...επισης ξερω ότι σε τσουζει παρα πολύ που τρως την πουτσα μου στο νουμερο 1 αθλημα που είναι το ποδοσφαιρο...γι αυτό και ξεφτιλίζεσαι με μπαρούφες του στυλ "πριν τον σαλιαρελη που ήσασταν?" :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Η πιο βρωμερή ομάδα στην Ελλάδα!Οτι να ναι. Αλλά αυτά παθαίνει κανείς όταν τρώει χοντρή σφαλιάρα. Ζαλιζεται και λέει ασυναρτησίες. Το μπάσκετ το έμαθε όλη η Ελλάδα από το 1 πανευρωπαϊκό και μετα. Ο σύλλογος της οδού Τσόχα έχει ένα κάρο αθληματα στα οποία δραστηριοποιηται περισσοτερα και από αυτά του συλλόγου του βρώμικου λιμανιού. Εσύ ποιον παιχτη της δεκαετίας 50 60 θυμάσαι στο ποδοσφαιρο. Απολυτως κανένα. Μήπως έχεις στο δωμάτιο σου καμια ασπρομαύρη φωτογραφία του Γιουτσου δηλαδή. Μάλλον του εθνικού προμηθευτή θα έχεις και τα πουστικα τρόπαια που αυτός πήρε. Αυτός όχι η ομάδα σου με την αξία της. Αυτός και στην συνέχεια ο ναρκεμπορας. Το ποδόσφαιρο έγινε ποδοσφαιρακι εξαιτίας της βρωμιας σας. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος όχι για το ποδόσφαιρο ή το μπασκετ ή τα τρόπαια του. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος εξαιτίας των οπαδών του. Και κάτι άλλο η χθεσινή φάπα δεν είναι παρελθόν τουλάχιστον όχι μακρινό. Το ότι είχατε έξι σερί νίκες είναι μακρινό και όνειρο απατηλο
Ε προφανώς. Αφού μόνοι αυτοί τον θεωρούν μεγαλύτερο σύλλογο. Στην πραγματικότητα είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, το λαοφιλέστερο αθλητικό σωματείο της Ελλάδας. Ο οποίος στο νούμερο ένα άθλημα στην Ελλάδα έχει περισσότερα πρωταθλήματα απ' όσα όλοι οι άλλοι μαζί και περισσότερα κύπελλα.Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος εξαιτίας των οπαδών του.
Αφού δεν είσαι στερημένος γιατί κανεις αν γκόμενα με περίοδο από την στιγμή που σε γάμησα και κλαίγεσαι?ακου να δεις κοπελαρα μου : εγω δεν είμαι στερημένος σαν εσενα..ξερω ότι στο μπάσκετ εχεις περισσοτερους τιτλους από μενα και μπραβο σου...επισης ξερω ότι είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ομαδικο αντρικο αθλημα που εχεις περισσοτερους τιτλους από μενα...επισης ξερω ότι σε τσουζει παρα πολύ που τρως την πουτσα μου στο νουμερο 1 αθλημα που είναι το ποδοσφαιρο...γι αυτό και ξεφτιλίζεσαι με μπαρούφες του στυλ "πριν τον σαλιαρελη που ήσασταν?"
ρε μαλακα αρχιζω να πιστευω ότι εισαι στανταρ αυτιστικο,δεν εξηγειται αλλιως.....Αφού δεν είσαι στερημένος γιατί κανεις αν γκόμενα με περίοδο από την στιγμή που σε γάμησα και κλαίγεσαι?
ρε μαλακα αρχιζω να πιστευω ότι εισαι στανταρ αυτιστικο,δεν εξηγειται αλλιως.....
που με ειδες να κλαιγομαι, σου ειπα τιποτα για το μπάσκετ???? σου ειπα τιποτα που πανυγηριζεις???? σου ειπα τιποτα για την πουτσα του ριβερς????που τα ειδες όλα αυτά ρε???? αυτιστικο???
για το ΜΟΝΟ που σου απαντησα ηταν για την μαλακια που ειπες "που ημασταν πριν τον σαλιαρελη"...μαθε να διαβαζεις κοπελαρα μου :-*
ο βάζελος πηρε την μια και μοναδικη νικη σε όλα τα αθλήματα για το 2017...αν δεν κανω λαθος 1 νικη ειχε και το 2016 σε όλα τα αθλήματα απέναντι μας....οποτε καθαρισαμε και για το ετος αυτό και παμε για το 2018 τωρα
Πουστογαυρος! Η φυλή των απογόνων του στολου, ο αιώνιος πούστης και ψεύτης!
Κάψε πουστόγαυρε! Κλάψε!
Μπράβο ίδιο κι απαράλλαχτο είναι.Το ότι ο γαυρος είναι λαοφιλεστερος δεν μου λέει κάτι. Εδω οι Έλληνες ψηφησαν Αλέξη στον γαυρο θα κολλήσουν.
του ειπα την αληθεια για την μοναδικη νικη που κανανε σε όλα τα αθλήματα και αυτος το θεωρει κλαμα αυτό!!!!!δηλαδή αν του εβριζα τον ριβερς ή του ελεγα τιποτα για την διαιτησια στο μπάσκετ, τι θα ελεγε τοτε το αυτιστικο???
υγ: τυπε μπορω να σε κοροιδεψω για το πολο τουλάχιστον ή θα το θεωρησεις παλι ότι κλαιγομαι για το μπάσκετ?
που με ειδες να κλαιγομαι, σου ειπα τιποτα για το μπάσκετ???? σου ειπα τιποτα που πανυγηριζεις????
ο βάζελος πηρε την μια και μοναδικη νικη σε όλα τα αθλήματα για το 2017...αν δεν κανω λαθος 1 νικη ειχε και το 2016 σε όλα τα αθλήματα απέναντι μας....οποτε καθαρισαμε και για το ετος αυτό και παμε για το 2018 τωρα