WWallace
00:45 | 19-11-2016
Πονάει η κάθε ήττα από τον ολυμπιακο μα περισσότερο πονάει το γεγονός οτι αντιστράφηκαν οι όροι...
έχουμε γίνει εμεις πελατες τους... και είχα συνηθίσει στο αντίθετο... πονάει
valencia-g13
00:44 | 19-11-2016
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Πάρα πολύ κάλο παιχνίδι. Παρόλο που η ήττα είναι κακή γιατί είναι εκτός έδρας, εγώ είμαι ικανοποιημενος από την ομάδα μου βάση συγκυριων. Δυστυχώς και σήμερα φάνηκε αυτό που είπα και μετά την ρεαλ. Όταν βγαίνει ο καλαθης δεν υπάρχει δημιουργία στην ομάδα, ποναμε στον άσσο. Θα σκάσει στο τέλος ο Νικ άνθρωπος είναι όχι μηχανή. Σημερα με γκιστ πιστεύω υπήρχαν πολλές πιθανότητες να ήταν δικό μας το παιχνίδι, μπορεί και πάλι όχι.
Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα δεμένη χρόνων και αυτή την στιγμή είναι καλύτερη, εμείς πάλι έχουμε καλύτερο υλικό και θέλουμε χρόνο για να δέσει. Θα το ξαναπώ, ο Πασκουαλ κάνει κάτι καλό σιγά σιγά και θα φανεί στο μέλλον. Το λάθος μας μέχρι στιγμής είναι που έχουμε αφήσει τον Νικ τόσο καιρό ξεκρεμαστο. Θέλουμε έναν καλό άσσο, αναλόγως βέβαια και με την εποχή γιατί διαθέσιμοι δεν είναι πολλοί.
Paul-Scholes-Ma...
00:42 | 19-11-2016
Ολυμπιακός - παο 88-63 Μπάσκετ
Ολυμπιακός - παο 3-0 Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός - παο 14-4 Πόλο
παο - Ολυμπιακός 77-79 Μπάσκετ
άσχημα τα πήγαμε και τον Νοέμβριο
vace
00:35 | 19-11-2016
ο ΠΑΟ εχασε καθαρα,
αφηστε τις δικαιολογιες δεν τιμουν τα 6 αστερια. ο Φελντειν γιατι αγωνιζεται ακομα στον ΠΑΟ ?
oso ta probata ...
23:52 | 18-11-2016
Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο.Είδαμε και πάλι μια ματσάρα, ένα ντέρμπι, αντάξιο των 9 αστεριών που παραταχθηκαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ..
Την ίδια ώρα που στο -και καλά- κλάσικο, η Ρεάλ διαλύει την Μπάρτσα, Ολυμπιακός και ΠΑΟ παρέδιδαν μπασκετικά μαθήματα..
Εξαιρετικό κοουτσάρισμα και από Πασκουάλ και από Σφαιρό..
Μοναδικός Σπανούλης, ηγετικός Καλάθης..
pinturichio1982
00:24 | 19-11-2016
Άλλο ένα εκπληκτικό σε έκβαση μάτς κι ας έχασε η ομάδα μου,
ο Ολυμπιακός ήταν γενικά καλύτερος και πιό ισοροπημένος καθώς φούλ μονταρισμένη ομάδα όμως στο τέλος 2 λάθη λόγω εξάντλησης του Φώτση(άμυνα στον Παπαπέτρου,λάθος πάσα στην επόμενη κατοχή) έκριναν τον νικητή...
sоtоcc13
23:55 | 18-11-2016
Ενταξει. Μια απο τα ιδια παλι.
5η συνεχομενη ηττα, 11η ηττα στα τελευταια 14 παιχνιδια, 5η ηττα στα τελευταια 6 παιχνιδια στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!
Δεν νομιζω να ειναι κακο να παραδεχτουμε επιτελους οτι εχουν καλυτερο ροστερ και καλυτερη ομαδα.
Δηλαδη και να μην το παραδεχτουμε εμεις, αντε να εξηγησει καποιος τους παραπανω αριθμους διαφορετικα...
Manos T.
23:51 | 18-11-2016
Είμαι τρελoπαναθηναϊκός,
οι ομάδες είναι όντως από τiς καλύτερες στη ευρωλίγκα,
είναι ισάξιες, αλλά σήμερα είδα την ομάδα μου να παίζει πρόχειρα και να χαλάει του κόσμου τις επιθέσεις από βεβιασμένα σουτ η λανθασμένες επιλογές (Παπάς , Καλάθης ).
Από την άλλη είδα ένα Σπανούλη(πράγματι μεγάλος παίκτης είτε το θέλουμε είτε όχι) να τα κάνει όλα, με λίγα λόγια να κερδίζει μόνος του τον Παναθηναϊκό.
Αs προσεύχονται στο λιμάνι μην τους πάθει κάτι ...
Όσο για εμάς ... που θα πάει η @@@@@@@@ η τύχη θα γυρίσει
Μπομπαν8
23:50 | 18-11-2016
Mπραβο στον Οσφπ για την νικη,αλλα χιλια μπραβο και στους παικτες της ομαδος που προσπαθησαν
οταν δεσει εντελως θα ειναι ακτηπητη,
Gist γυρνα πισω γρηγορα,ο Πασκουαλ πολυ καλυτερος του Αργυρη.