Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Στα @@ μου οι δημοσιογράφοι
Μονο ΠΑΟ υπεράνω ολων
Μονο ΠΑΟ υπεράνω ολων
και βλεπεις να κερδιζουμε; αισιοδοξο σε βρισκωΣτα @@ μου οι δημοσιογράφοι
Μονο ΠΑΟ υπεράνω ολων
και βλεπεις να κερδιζουμε;
δε θυμασε που τους ειχαμε για τρια περυσι και στο τελος τα φαγαμε εμεις τα τρια;Δε θυμάσαι που μας ειχαν για τεσσάρα και έφαγαν τρία στο τέλος ;
και βλεπεις να κερδιζουμε; αισιοδοξο σε βρισκω
με αυτο τον καραγκιοζη που εχουμε μπλεξει τον ιταλο
εδω φαγαμε 3 περυσι απο τον χειροτερο ολυμπιακο που εχω δει σε ντερμπι, ολων των εποχων
ασε που καθε βδομαδα τραυματιζεται και απο ενας
σημερα παει και ο μπεργκ
νομιζω οτι φανηκε περιτρανα οτι η ομαδα δε μπορει να ανταπεξελθει και σε ευρωπη και σε ελλαδαΑν κρινω απο την ανοχη που εδειξε η διοικηση στον Αναστασιου μ'αυτον δεν το κοβω να ξεμπλεκουμε συντομα.....λες να εχεις κι αυτος 5ετες πλανο σαν τον....Μαλεζανι?!!??!?!?!
την ευθύνη δεν την εχει ο στραματσονι την εχεις εσυ φιλε μου που τόσα χρονια σαν οπαδός ζεις με το παραμύθι του αδικημένου που τρώτε τόσα χρονια αν θες το καταλαβαίνεις αν οχι καλυτερα για εμαςνομιζω οτι φανηκε περιτρανα οτι η ομαδα δε μπορει να ανταπεξελθει και σε ευρωπη και σε ελλαδα
βλεπω οτι η ομαδα εχει καταρευσει, μετα το 60 σε καθε ματσ σερνομαστε και εχουμε απιστευτα πολλους τραυματισμους
ειναι προφανες οτι ο στραματσονι εχει τεραστια ευθυνη
το προγρμμα αρχης γεννομενης με ολυμπιακο ειναι τρομερα δυσκολο
αν ξεφυγει ο ολυμπιακος 7 βαθμους η περισσοτερους η χρονια τελειωνει, μετα να μεινει ο στραματσονι να κανει τι; να ετοιμασει την ομαδα για του χρονου;
ο ολυμπιακος εχει υπο ελεγχο την επο;την ευθύνη δεν την εχει ο στραματσονι την εχεις εσυ φιλε μου που τόσα χρονια σαν οπαδός ζεις με το παραμύθι του αδικημένου που τρώτε τόσα χρονια αν θες το καταλαβαίνεις αν οχι καλυτερα για εμας
φτιαξε καλύτερη ομάδα οταν εχεις καλύτερη ομάδα σε βάθος χρόνου μιας σαιζόν δεν μπορεί να σε κερδίσει κανενα κοράκιο ολυμπιακος εχει υπο ελεγχο την επο;
αγορι μου απαντα σε αυτο που σε ρωταω; και μη πετας τη μπαλα αλλουφτιαξε καλύτερη ομάδα οταν εχεις καλύτερη ομάδα σε βάθος χρόνου μιας σαιζόν δεν μπορεί να σε κερδίσει κανενα κοράκι
την ευθύνη δεν την εχει ο στραματσονι την εχεις εσυ φιλε μου που τόσα χρονια σαν οπαδός ζεις με το παραμύθι του αδικημένου που τρώτε τόσα χρονια αν θες το καταλαβαίνεις αν οχι καλυτερα για εμας
το τι θα απαντάω ειναι δικό μου θέμα τα αγόρι μου θα πας να τα πεις άλλου γιατι σε γυρνάω σε αλλο ύφος και θα βάλεις την ουρά στα σκέλια πιο γρήγορα κι απο σκύλο με νέφτι στον κωλο γκεγκε;αγορι μου απαντα σε αυτο που σε ρωταω; και μη πετας τη μπαλα αλλου
κουλουρτζιδικο θα ειναι επειδή το θες εσυ ; Πόλεμο για να κανεις πρεπει να μπορεις κιόλας στον Πειραιά θα παίξεις στις ορέξεις τις δικές μας ειναι αν θα διακοπεί η τελειώσει το παιχνίδι εσυ θα εισαι στην τηλεόρασηναι φιλε εχεις δικιο εσυ πχ πηρες τον κοκκαλη τηλεφωνο και του ειπες.... Μεγαλε Κοκκαλη παρε την παε και κανε τον ολυμπιακο μαγαζι σου....
τεσπα εγω δεν θα κατσω να λεω μαλακιες η ομαδα δραμα σημερα απο την κερκιδα ακουγα τα παντα .... για φασεις δεν λεω κατι δεν ειχα τα ριπλει
αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο καραφλος εποπτης ηταν 20 μετρα πισω σε καθε φαση που σηκωνε για οφσαιντ....
αρχη μεση και τελος δεν ειχε η ομαδα .... παγκο 0 τα εχουμε πει .... χαλια μαυρα σημερα το χειρωτερο ματς που εχει κανει ο παναθηναικος....
και ας φωναζε η 13 για το ντερπι με τον ολυμπιακο δεν νομιζω να καταλαβαν τι φωναζαν οι παιχτες μας....
για τον μπεργκ απο οτι διαβασα τον εβγαλε για να τον προφυλαξει...
το ντερμπι θα ειναι κουλουρτζιδικο.... γιατι αν δεν ειναι θα γινει πολεμος .... αυτα
καλο βραδυ σε ολους
ενταξει καταλαβα δε θες να απαντησεις, δε πειραζει οταν φτανουμε στο διαταυτα κανουμε τον αλεκοτο τι θα απαντάω ειναι δικό μου θέμα τα αγόρι μου θα πας να τα πεις άλλου γιατι σε γυρνάω σε αλλο ύφος και θα βάλεις την ουρά στα σκέλια πιο γρήγορα κι απο σκύλο με νέφτι στον κωλο γκεγκε;
κουλουρτζιδικο θα ειναι επειδή το θες εσυ ; Πόλεμο για να κανεις πρεπει να μπορεις κιόλας στον Πειραιά θα παίξεις στις ορέξεις τις δικές μας ειναι αν θα διακοπεί η τελειώσει το παιχνίδι εσυ θα εισαι στην τηλεόραση
παρε ρε και τα γκολLink με τα γκολ να τα ξανα-απολαύσουμε έχει κανείς;