You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ…
Αφήστε το ρε «σάπιοι» να παιχτεί στα ίσα, ένα ντέρμπι είναι! ...... Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Φάληρο ως καλύτερος. Γιατί όσο κι αν δεν βολεύει την… μιζέρια της προπαγάνδας να το λέμε, είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Αν το ρόστερ των «πράσινων» ήταν στον ΟΣΦΠ, θα το έχανε το Πρωτάθλημα; Ή μήπως αν το ρόστερ του ΟΣΦΠ ήταν στον Παναθηναϊκός θα είχε διαφορετική τύχη; Μη λέμε και σαχλαμάρες μεταξύ μας.
Αρχισαν τα όργανα.... και η κλάψα απο τους κλαψομούνηδες. Μια βδομάδα πριν το "ντέρμπι". Που στο διάλο ειναι καλύτερος ο φετινός ΠΑΟ απο τον (εστω κακό) φετινο ΟΣΦΠ; Που; εεε; που για να βάλουν γκόλ πρέπει να γίνει προέκταση στο τερμα κατά 15 μετρα και σε υψος να το κανουν 5 μέτρα. Εεε; πειτε μου που έιναι καλύτερος ο φετινος ΠΑΟ, έστω και στατιστικώς. Δειτε παρακάτω την χρηματιστηριακή αξία των παικτων της κάθε ομαδος, (αφαιρεστε τα 800 χιλιαρικα απο τον "ολα τα τρωγω" κηπερ του ΠΑΟ) και ας μου πει ενας αντριστικα, αν ητανε προπονητής πόσους απο αυτους του παιχτες του ΠΑΟ θα παιζανε στην ομαδα του ΟΣΦΠ και το ανάποδο. Ασε που σε δυο τρεις μερες θα ζητανε να βαλουνε και τον Τρακη διαιτητη με βοηθο τον Νικολογιάννη.....
Συνημμένα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.046
- Πόντοι
- 5.006
βγηκε και ο ιταλος κομπιναδόρος ο σταματσονις και ειπε το θεικο : στα πρωτα παιχνίδια του πρωταθλήματος η διαιτησια ηταν 50-50, μετα κατι εγινε και χαλασε παλι...
που στα 3 πρωτα παιχνίδια ο βάζελος ειχε 3 κοκκινες και 4 πεναλντι υπερ του...
Στησε καναν εποπτη εσυ κι ασε την τρελλιτσαβγηκε και ο ιταλος κομπιναδόρος ο σταματσονις και ειπε το θεικο : στα πρωτα παιχνίδια του πρωταθλήματος η διαιτησια ηταν 50-50, μετα κατι εγινε και χαλασε παλι...
Φερε καναν Καλογεροπουλο να σφυριξει την Κυριακη γιατι παλι 0-3 σε βλεπω
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 244
- Πόντοι
- 166
οι χθεσινες δηλωσεις του στραματσονι περι διαιτησίας ηταν ασχετες με την εννοια οτι οταν ακολουθει ματσ με τον ολυμπιακό κανονικα δε λες τιποτα
αν εισαι μαγκας πας και κερδίζεις, διοτι αν χασεις ξεφτιλίζεσαι 2 φορές
γενικά ενοψει του ντερμπι δε χρειάζονται πολλά λογια
και γενικα εγω προσωπικα δε κανω κεφι να μιλανε οι προπονητες για διατησια, γιαυτο ειναι αλλοι αρμοδιοι
αν εισαι μαγκας πας και κερδίζεις, διοτι αν χασεις ξεφτιλίζεσαι 2 φορές
γενικά ενοψει του ντερμπι δε χρειάζονται πολλά λογια
και γενικα εγω προσωπικα δε κανω κεφι να μιλανε οι προπονητες για διατησια, γιαυτο ειναι αλλοι αρμοδιοι
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.046
- Πόντοι
- 5.006
μην τρεχετε παλι αρον αρον στην φυσουνα να το σκασετε μωρη ξεφτιλισμένεςΣτησε καναν εποπτη εσυ κι ασε την τρελλιτσα
Φερε καναν Καλογεροπουλο να σφυριξει την Κυριακη γιατι παλι 0-3 σε βλεπω
Τουλαχιστον εμεις μπαινουμε στο γηπεδομην τρεχετε παλι αρον αρον στην φυσουνα να το σκασετε μωρη ξεφτιλισμένες
φτερουδες,ε φτερουδες
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.046
- Πόντοι
- 5.006
εμεις φταιμε ρε λινατσα που ειστε τοσο φλωροι που δεν αφήνετε να παιχτεί το παιχνιδι τα τελευταια χρονια...ασε ρε πουστη να γινει το παιχνιδι να σας γαμησουμε με σημαιακια ή χωρις..σιγα το πραμα..πρωτη ή τελευταια φορα θα είναι που θα σας σκιζουμε τα βαρδουλα...Τουλαχιστον εμεις μπαινουμε στο γηπεδο
φτερουδες,ε φτερουδες
αλλα τοσο κοτες ειστε που με το στανιο διακοπτετε να παιχνίδια πριν καν ξεκινήσουν...και φετος παλι τα ιδια θα κανετε στο δευτερο γυρο βρωμολουγκρες...
ναι ρε αντρακλες,Σκιστηκε η καλτσοδετα του Φιμπογκασονεμεις φταιμε ρε λινατσα που ειστε τοσο φλωροι που δεν αφήνετε να παιχτεί το παιχνιδι τα τελευταια χρονια...ασε ρε πουστη να γινει το παιχνιδι να σας γαμησουμε με σημαιακια ή χωρις..σιγα το πραμα..πρωτη ή τελευταια φορα θα είναι που θα σας σκιζουμε τα βαρδουλα...
αλλα τοσο κοτες ειστε που με το στανιο διακοπτετε να παιχνίδια πριν καν ξεκινήσουν...και φετος παλι τα ιδια θα κανετε στο δευτερο γυρο βρωμολουγκρες...
Οξωωωωω κοτεσ Πειραιωτες
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
ρε λιγο ηρεμια εκατερωθεν δεν βλαπτει... μην διαβαζετε τις κολοφθλλαδες και απο τις δυο πλευρες... να πω οτι εκλαψα με τον ηλιθιο τιτλο "γαυρος της Σερβιας" ξερασα λιγο .... μετα σου λεει γιατι παιζουν ξυλο οι μεν με τους δε....
εγω θα κανω μια προβλεψη για την κυριακη... 1. δεν θα δουμε μπαλα ουτε απο εμας ουτε απο τον γαυρο.... ακομα ενα κακο ντερμπι....
και κουλουρια στο σκορ για να μην γινει της πορνης....
εγω θα κανω μια προβλεψη για την κυριακη... 1. δεν θα δουμε μπαλα ουτε απο εμας ουτε απο τον γαυρο.... ακομα ενα κακο ντερμπι....
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
ρε λιγο ηρεμια εκατερωθεν δεν βλαπτει... μην διαβαζετε τις κολοφθλλαδες και απο τις δυο πλευρες... να πω οτι εκλαψα με τον ηλιθιο τιτλο "γαυρος της Σερβιας" ξερασα λιγο .... μετα σου λεει γιατι παιζουν ξυλο οι μεν με τους δε....
Εγώ θα κάνω μια άλλη πρόβλεψη: αν παιχτεί 50-50 τότε θα πάει 0-2(και λίγα λέω)
Μιλάω πάντα με βάση αυτά που έχει παρουσιάσει η κάθε ομάδα εώς τώρα και όχι με την προσωπική επιθυμία.
Ξαναλέω ΑΝ :S :S :S :S
πολυ αισιοδοξο δε βρίσκω..Εγώ θα κάνω μια άλλη πρόβλεψη: αν παιχτεί 50-50 τότε θα πάει 0-2(και λίγα λέω)
Μιλάω πάντα με βάση αυτά που έχει παρουσιάσει η κάθε ομάδα εώς τώρα και όχι με την προσωπική επιθυμία.
Ξαναλέω ΑΝ :S :S :S :S
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
πολυ αισιοδοξο δε βρίσκω..
Θυμίσου εμάς με χειρότερη σαφώς ομάδα τότε και τον γαύρο με καλύτερη από αυτή που παρουσιάζει φέτος
την χρονιά της τριάρας και μετά πες μου για αισιοδοξία. Τότε όμως μας είχαν σίγουρους γι'αυτό δεν
είχαν πιασμένου τους πάντες, ενώ φέτος ξέρουν ότι χωρίς "βοήθεια" δεν.Άρα είναι "προετοιμασμένοι".
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.046
- Πόντοι
- 5.006
λες για την χρονια που χασαμε 0-3 την 27η αγωνιστικη και πηραμε το πρωταθλημα με 20 ποντους διαφορα (86 εναντι 66) ???Θυμίσου εμάς με χειρότερη σαφώς ομάδα τότε και τον γαύρο με καλύτερη από αυτή που παρουσιάζει φέτος
την χρονιά της τριάρας και μετά πες μου για αισιοδοξία. Τότε όμως μας είχαν σίγουρους γι'αυτό δεν
είχαν πιασμένου τους πάντες, ενώ φέτος ξέρουν ότι χωρίς "βοήθεια" δεν.Άρα είναι "προετοιμασμένοι".
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.677
- Πόντοι
- 26.141
βρε μην του κκοβεις τον ειρμο σκεψης ασε νασυνεχισει κι αλλο...λες για την χρονια που χασαμε 0-3 την 27η αγωνιστικη και πηραμε το πρωταθλημα με 20 ποντους διαφορα (86 εναντι 66) ???
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.304
- Πόντοι
- 17.085
Πού θα πάει αυτή η ιστορία με την προστασία της διαιτησίας σε Ελλάδα και Ευρώπη; Σήμερα δεν έδωσε πέναλτι καθαρό σε χέρι του Κουτρουτάδε και χάρισε κραυγαλέα δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Ιβανόφ. Αίσχος.
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Στο τηγάνι θα κλαίτε ταναπουΠού θα πάει αυτή η ιστορία με την προστασία της διαιτησίας σε Ελλάδα και Ευρώπη; Σήμερα δεν έδωσε πέναλτι καθαρό σε χέρι του Κουτρουτάδε και χάρισε κραυγαλέα δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Ιβανόφ. Αίσχος.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.304
- Πόντοι
- 17.085
Πάντως προσφέρετε απολαυστικές στιγμές.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.304
- Πόντοι
- 17.085
Ο Νικωλογιάννης πότε βγαίνει να μας πει για τον διαιτητή;Στο τηγάνι θα κλαίτε ταναπου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95