sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
καστιγιο, ζε ελιας,τομιτσ και δε συμαζευεται
σωστος
απλα νομιζω ο Γεωργατος τους υπερκαλυπτει ολους
καστιγιο, ζε ελιας,τομιτσ και δε συμαζευεται
σωστος
απλα νομιζω ο Γεωργατος τους υπερκαλυπτει ολους
Βαζελάκια μην το κουράζετε. Ποτέ με κανέναν παίχτη ελληνικής ομάδας δεν έχει γίνει τέτοιο χοντρό επεισόδιο στην Ευρώπη. Επαναλαμβάνω ότι είστε η ντροπή της Ελλάδας.
Ολα θα εξαρτηθούν απο το πρωτο μισαωροδιομιδης... τι βλεπεις για αυριο ρε φιλε?
Ολα θα εξαρτηθούν απο το πρωτο μισαωρο
Ομως δε μπορώ να φανταστω πως μπορούμε να αποκλειστούμε
Αυτοι το έχουν παει στο φανατισμό, στο οτι και καλα πιστευουμε οτι θα περασουμε και τετοια. Αυτο δειχνει το ποσο ασχετοι είναι. Διοτι αν υπαρχει περίπτωση μια ομάδα να ανατρέψει ενα ΤΕΤΟΙΟ σκορ ειναι να το παει στα κουφα. Διοτι με την ταχτική τους εχουν τον παναθηναικο τσιτωμενο που αυτο ειναι σε οφελος μας. Εγω οταν ακουσα στον πρωτο αγωαν τον προπονητή της μπρόντι να λεει, ''δεν εχει τελειωσει τιποτα και εμεις μπορουμε να περάσουμε'' ελεγα απο μεσα μου μπραβο μαλακα πες και αλλα για να μην παμε την αλλη βδομαδα υπνοτισμένοι...
Ξερεις αν πας χαλαρος, δε θελουν πολυ αυτα τα ματσ να στραβώσουν. Παραδειγμα περυσι ημιτελικος κυπελο Ιταλίας, Γιουβεντους-Ιντερ. Πρωτο ματσ χαλαρα 3-0 Γιουβεντους. Δευτερο ματσ και μου κατεβαινει η Γιουβεντους με 8-9 αλλαγες σε ενα Σαν Σιρο μισογεματο. Η Ιντερ κατεβαινει πληρης. Στο 20' το σκορ 2-0. Στο δευτερο ημιχρονο γινεται το 3-0 και στο 90φευγα χανει κλασσικη ευκαιρια η Ιντερ για 4-0! Στη παραταση μπαινουν μεσα οι Πογκμπα, Μορατα, Ματζουκιτσ και καθαρησε η Γιουβε.
το πιστευω αυτο που λες για να καταφερε να αποκλειστει απο αυτο το μπουρδελοΗ Χέρτα έχει άθλια ομάδα, ειδικά στο περσυνό δεύτερο μισό του γερμανικού πρωταθλήματος χάλια ήταν, οπότε μην σου κάνει εντύπωση.
νομιζω πως η νυχτα στθμος για την ομαδα θα ειναι η στιγμη που θα βρεθει ενας προεδρος με χρηματα διατεθειμενος να επενδυσει και με προσωπικη χασουρα στην αρχη..και με αγαπη για αυτον τον συλλογο!!κατι σαν τους γιαννακοπουλους στις αρχες..ολα τα αλλα ειναι πολυ μικρα για αυτον τον συλλογο την ομαδα που αγαπησαμε και αγαπαμε!! δεν κατηγορω τον αλαφουζο αλλα ειναι μικρος για τον παναθηναικο μας.ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα ή να με διαψευσει ο αλαφουζος..κατι λιγοτερο απο το πρωταθλημα για μενα ειναι αποτυχια και στενοχωρια παραλληλα..οπως και να εχει παντως παο θυμισου μια ζωη μαζι σου!!!ΠΟΤΕ δεν έχω βάλει link στο παρών (και μόνο νήμα) με έτοιμο άρθρο.
Αλλά για να μην μακρυγορώ το παρακάτω με εκφράζει πλήρως!
νομιζω πως η νυχτα στθμος για την ομαδα θα ειναι η στιγμη που θα βρεθει ενας προεδρος με χρηματα διατεθειμενος να επενδυσει και με προσωπικη χασουρα στην αρχη..και με αγαπη για αυτον τον συλλογο!!κατι σαν τους γιαννακοπουλους στις αρχες..ολα τα αλλα ειναι πολυ μικρα για αυτον τον συλλογο την ομαδα που αγαπησαμε και αγαπαμε!! δεν κατηγορω τον αλαφουζο αλλα ειναι μικρος για τον παναθηναικο μας.ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα ή να με διαψευσει ο αλαφουζος..κατι λιγοτερο απο το πρωταθλημα για μενα ειναι αποτυχια και στενοχωρια παραλληλα..οπως και να εχει παντως παο θυμισου μια ζωη μαζι σου!!!