You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
δε τον πηραμε ακομη[glow=red,2,300]πηρατε κλαβιερ[/glow] μπουρουση τζειμς κ σιγκλεντον κ θελετε ακομα ενα καλο γκαρντ κι ειστα απο τα φαβορι για ευρωλιγκα -αυτο ειναι καλο με τις μεταγραφες σας μπας και τραβηξει κ το γαυρο και κανει μεταγραφες για το καλο του μπασκετ
εχω εναν ενδοιασμο για τον πεδουλακη κ αν το επιθετικο αυτο υλικο που πηρατε μπορει να το διαχειριστει ο αμυντικογενεις αυτος προπονητης αλλα ας του δωσετε χρονο
τωρα κυνηγατε κ τον καναδο πανγκος που ειναι πολυ καλος παιχτης και βοηθαει στα σουτ
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
με αικ στοκχολμης ή γιουροπα γιβραλταρ
λογικα με τους σουηδους θα παιξουμε
η κληρωση ειναι μετρια
ουτε δυσκλολη αλλα ουτε και της πλακας ειδικα μετα απο αυτο που παθαμε περυσι...
αν η ομαδα ειναι καλα θα καθαρησει αλλα το κακο με αυτες τις ομαδες ειναι οτι εχουν επισημα παιχνιδια στα ποδια τους
λογικα με τους σουηδους θα παιξουμε
η κληρωση ειναι μετρια
ουτε δυσκλολη αλλα ουτε και της πλακας ειδικα μετα απο αυτο που παθαμε περυσι...
αν η ομαδα ειναι καλα θα καθαρησει αλλα το κακο με αυτες τις ομαδες ειναι οτι εχουν επισημα παιχνιδια στα ποδια τους
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
απο που προκυπτει αυτο;Έκλεισε και ο Κλαβερ ...πάμε και για άλλα....
Μέσα από την ΚΑΕ.απο που προκυπτει αυτο;
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
οτι εκλεισε, οτι συμφωνησε;Μέσα από την ΚΑΕ.
για να δουμε
αν ειναι ετσι λογικα μεχρι το βραδυ θα το εχουν βγαλει και οι ρεπορτερ
Ότι συμφώνησε ,και μένει η ανακοίνωση το ξέρω γιατί έχω άνθρωπο μέσα στην ΚΑΕ.οτι εκλεισε, οτι συμφωνησε;
για να δουμε
αν ειναι ετσι λογικα μεχρι το βραδυ θα το εχουν βγαλει και οι ρεπορτερ
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
αδερφε ακου να σου πωΌτι συμφώνησε ,και μένει η ανακοίνωση το ξέρω γιατί έχω άνθρωπο μέσα στην ΚΑΕ.
εγω να δεχτω οτι εχεις δικιο, ουτως η αλλως δε γνωρίζω
απλα υπαρχει μια διαδικασία
πρωτα συμφωνει ο παιχτης μετα το βγαζουν οι δημοσιογραφοι και μετα βγαινει η ανακοινωση της ομαδας
να βγει ανακοινωση χωρις να γνωριζουν τιποτα οι δημοσιογραφοι ειναι παααρα πολυ δυσκολο
ξαναλεω αν ισχυει αυτο που λες τις επομενες ωρες θα παιξει απο τους ρεπορτερ και μετα ανακοινωσεις
απο αυτα που ξερω και γω ειναι ο παναθηναικος εκει εχει ριξει ολο το βαρος και αυτο παλευει αυτες τις ωρες
εσυ λες εκλεισε ηδη,
κυριακη κοντη γιορτη λοιπον
Επιβεβαιώνετε το χθεσινό μου ποστ για συμφωνία του Κλαβερ με την ΚΑΕ το μόνο που απομένει είναι να σταλεί υπογραμμένο το συμβόλαιο που έχει σταλεί στον παίχτη(αυτό θα γίνει στης επόμενες ώρες)και μετά η ανακοινώσεις το πιθανών αύριο.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
Σφήνα της Μπαρτσελόνα για Κλαβέρ - Ποια τα δεδομέναΌτι συμφώνησε ,και μένει η ανακοίνωση το ξέρω γιατί έχω άνθρωπο μέσα στην ΚΑΕ.
Την ώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και «αγγίζει» τον Βίκτορ Κλαβέρ, η Μπαρτσελόνα επιχειρεί «μπάσιμο» για να ανατρέψει τα δεδομένα!
www.sport-fm.gr/article/basket/sfina-tis-mpartselona-gia-klaber/3184748]http://www.sport-fm.gr/article/basket/sfina-tis-mpartselona-gia-klaber/3184748[/url]
ποσο μου τη δινουν αυτοι οι τυποι που λενε ''εχω εναν ανθρωπο μεσα στην ομαδα και ξερει και η μεταγραφη εκλεισε''
τι εγινε ρε ακομα να ανακοινωθει η κλεισμενη μεταγραφή;
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Διαβάζω πάλι στα αθλητικά σάιτς ότι γίνατε φαβορί για τα πάντα και ότι όλοι τρομάζουν με το φετινό ρόστερ του ΠΑΟ!
Η πραγματικότητα είναι ότι οι παίχτες που πήρατε δεν είναι τόσο καλοί όσο θέλουν να μας πουν.. Επιπλέον γίνεται άπειρος ντόρος για Κλαβέρ, ενώ ο Γκιστ πχ όταν δεν τιλτάρει είναι απλά πιο χρήσιμος παίχτης.. Τον Μπουρούση εντάξει τον ξέρουμε είναι καλός παίχτης, αλλά κυμένεται στα ίδια με Ραντούλιτσα πάνω κάτω. Ο Τζέιμς πιστεύω θα αποδειχθεί πυροτέχνημα της μίας καλής χρονιάς σε ομάδα χωρίς άγχος!
Η πραγματικότητα είναι ότι οι παίχτες που πήρατε δεν είναι τόσο καλοί όσο θέλουν να μας πουν.. Επιπλέον γίνεται άπειρος ντόρος για Κλαβέρ, ενώ ο Γκιστ πχ όταν δεν τιλτάρει είναι απλά πιο χρήσιμος παίχτης.. Τον Μπουρούση εντάξει τον ξέρουμε είναι καλός παίχτης, αλλά κυμένεται στα ίδια με Ραντούλιτσα πάνω κάτω. Ο Τζέιμς πιστεύω θα αποδειχθεί πυροτέχνημα της μίας καλής χρονιάς σε ομάδα χωρίς άγχος!
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Συμφωνώ. Θα προσθέσω και για τον Σιγκλετον ότι δεν είναι και τόσο σουπερπαιχτης. Στον ημιτελικο δεν εβαλε ποντο απο οσο θυμαμαι.Διαβάζω πάλι στα αθλητικά σάιτς ότι γίνατε φαβορί για τα πάντα και ότι όλοι τρομάζουν με το φετινό ρόστερ του ΠΑΟ!
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Τον ξέχασα αυτόν. Μπετατζής είναι και θα φανεί..Συμφωνώ. Θα προσθέσω και για τον Σιγκλετον ότι δεν είναι και τόσο σουπερπαιχτης. Στον ημιτελικο δεν εβαλε ποντο απο οσο θυμαμαι.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ο αριστεροχειρας είναι;Τον ξέχασα αυτόν. Μπετατζής είναι και θα φανεί..
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
οι παιχτες που πηραμε, μαζι με τον κλαβερ που παλευουμε ειναι παιχτες που ολοι τους συμμετειχαν στο τελευταιο φαιναλ φορ και ηταν πρωταγωνιστες στις ομαδες τουςΔιαβάζω πάλι στα αθλητικά σάιτς ότι γίνατε φαβορί για τα πάντα και ότι όλοι τρομάζουν με το φετινό ρόστερ του ΠΑΟ!
[glow=red,2,300]Η πραγματικότητα είναι ότι οι παίχτες που πήρατε δεν είναι τόσο καλοί όσο θέλουν να μας πουν[/glow].. Επιπλέον γίνεται άπειρος ντόρος για Κλαβέρ, ενώ ο Γκιστ πχ όταν δεν τιλτάρει είναι απλά πιο χρήσιμος παίχτης.. Τον Μπουρούση εντάξει τον ξέρουμε είναι καλός παίχτης, αλλά κυμένεται στα ίδια με Ραντούλιτσα πάνω κάτω. Ο Τζέιμς πιστεύω θα αποδειχθεί πυροτέχνημα της μίας καλής χρονιάς σε ομάδα χωρίς άγχος!
τι ειναι δηλαδη; παιχτες της πλακας;
δηλαδη πιο ειναι το κριτηριο για να θεωρητε καποιος καλος παιχτης;
αμα τους συγκρινουμε με παιχτες παλιοτερων ετων, οκ ειναι μετριοι, αλλα για τα σημερινα δεδομενα ειναι παρα πολυ καλοι
το καταλαβαινω οτι ψαχνετε στο μυαλο σας επιχειρηματα να αποδομησετε τον φετινο παναθηναικο, αλλα
εμεις θα ακολουθησουμε τη λογικη της δοιηκησης, μηδεν λογια και απαντησεις στο γηπεδο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K