kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
...korneliusΔεν τον είπες πρεζάκια ??? Αποδείξεις έχεις ?
...korneliusΔεν τον είπες πρεζάκια ??? Αποδείξεις έχεις ?
Λογικά τραβήχτηκε την ώρα που η ομάδα του οσφπ κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, ήτοι την ίδια ώρα που μίλαγε στη Νόβα ο ΔΠΓ.Και αυτο το ξερουμε απο που;
Που ξερουμε τι ωρα τραβηχτηκε το βιντεακι;
Και αυτο το ξερουμε απο που;
Που ξερουμε τι ωρα τραβηχτηκε το βιντεακι;
Δεν θα τον στηνανε και στο εκτελεστικο αποσπασμα, αλλα δεν γινεται να το δεχεσαι ετσι απλα παντως. Η περηφανια ειναι περηφανια. Ειδικα λιγη ωρα αφου εχει γινει το περιστατικο.Ό,τι να ΄ναι λες. Και έτσι και γιουβέτσι. Δηλαδή θα τον κατηγορούσε ο κόσμος γιατί δεν βγήκε να πλακώσει στο ξύλο τον Τράκη και καθόταν και άκουγε; Και λέει ο Σπανούλης "για να μην με πούνε κοτούλα, κάτσε να πω ότι δεν κατάλαβα". Αυτό για σένα είναι το προφανές!
Μια υποθεση κανεις, και δεν καταλαβαινω που στηριζεται.Λογικά τραβήχτηκε την ώρα που η ομάδα του οσφπ κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, ήτοι την ίδια ώρα που μίλαγε στη Νόβα ο ΔΠΓ.
Δεν θα τον στηνανε και στο εκτελεστικο αποσπασμα, αλλα δεν γινεται να το δεχεσαι ετσι απλα παντως. Η περηφανια ειναι περηφανια. Ειδικα λιγη ωρα αφου εχει γινει το περιστατικο.
Δεν ξερω γιατι σου φαινεται περιεργο. Εσυ μαλλον αγνοεις τον ορο περηφανια, ενταση κτλ, εισαι ο νεος κουμφουκιος.
Καλός χρυσός ο Αργύρης, μακάρι να μείνει και του χρόνου, αλλά στο 4 δεκάλεπτο όταν έκανε την αντεπίθεση ο οσφπ έριξε κάτι ύπνους......Αυτοκτονία από τις λίγες σήμερα αλλά βλέπουμε την καλύτερη σειρά ever σε τελικούς! Φοβερός Πεδουλάκης...ισως ο καλύτερος στην σειρά αν αναλογιστούμε τι παρέλαβε και τι παρουσιάζει!
Νταξει, κακη χρηση της λεξης. Υποθεση κανω και εγω.όχι ρε φίλε, δεν είμαι Κομφούκιος και δεν απορρίπτω την περηφάνια. Απλά εσύ γράφεις ότι είναι προφανές ότι ισχύει αυτό. Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη "προφανής"; Κοίτα λίγο ένα λεξικό και πες μου πάλι αν επιμένεις ότι είναι προφανές αυτό που γράφεις.
Παρα την ηττα σημερα η ομαδα ηταν φανερα ανωτερη για 35 λεπτα αλλα δυστυχως αυτοκτονησαμε στο τελος
Τραγικη διαιτησια,με 50-50 ο γαυρος απλα θα ειχε χασει με διψηφια διαφορα.
Νταξει, κακη χρηση της λεξης. Υποθεση κανω και εγω.
Αυτοκτονία από τις λίγες σήμερα αλλά βλέπουμε την καλύτερη σειρά ever σε τελικούς! Φοβερός Πεδουλάκης...ισως ο καλύτερος στην σειρά αν αναλογιστούμε τι παρέλαβε και τι παρουσιάζει!
Ο παπάρας ο Τζόρτζεβιτς που δεν πήρε τον Λάσμε.Με εξέπληξε ο coach..θετικά. Εναν γαμημένο αθλητικό ψηλό να είχαμε, θα λέγαμε άλλα σήμερα.
Ή που εδιωξε τον Κούζμιτς...Ο παπάρας ο Τζόρτζεβιτς που δεν πήρε τον Λάσμε.
Ναι. Και αμυντικα θα παιζετε με τεσσερις.Θα πρέπει ο Πεδουλάκης να βρει πάση θυσία τρόπο να εκμεταλλευτεί τον Ραντούλιτσα επιθετικά, χωρίς να μας κοστίσει αμυντικά. Στερούμαστε ένα επιθετικό υπερόπλο τσάμπα.
Και άφησε τον άπειρο Χάντερ. Ο Σάλε πραγματικά έκανε εγκλήματαΉ που εδιωξε τον Κούζμιτς...
Το θεμα ειναι γιατι εφυγε τοτε ο Κουζμιτς και εμεινε ο Τζορτζεβιτς.Και άφησε τον άπειρο Χάντερ. Ο Σάλε πραγματικά έκανε εγκλήματα
Να βρει ο κόουτς τρόπο να καλύψει την αδυναμία του, εγώ πχ μπορεί να έπαιζα ζώνη 2-1-2Ναι. Και αμυντικα θα παιζετε με τεσσερις.