Τι να πρωτοθυμηθώ ρε πουστρακι από το ξύλο που έχετε φάει παντού και πάντα και εμείς ποιο λίγη,άντε και γαμήσου τώρα στο δικό σου τοπικ γιατί είσαι ακόμα πιστιρικος και φαίνεται απο τα γραφόμενα σου και δεν ασχολουμε και με πουστρακια (δεν το λέω εγω κάποιοι από το δικό σας τοπικ μου το ειπαν οτι σε εχει γαμισει ολος ο πειραιας και ότι γαμιεσε καλα...)μεγαλη μαγκια ρε ψωλοχυμενε στην λευκαδα που την πεσατε σε ένα αβοηθητο ξενοδοχειο τα χαραματα...
στα ισια όμως, αφήνετε πισω σας κουφαρια... ;)
σας εχουμε βιασει σε ποδοσφαιρο και όλα τα ερασιτεχνικα ρε τσιμπουκα...κοκκαλης, μαρινακης και κουντουρης στον υπνο σας τους βλέπετε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.304
- Πόντοι
- 5.006
τραβα αναψε κανα κερακι και σε κανα μνημα ρε γιδι, που θα μιλησεις για τον θρυλοΤι να πρωτοθυμηθώ ρε πουστρακι από το ξύλο που έχετε φάει παντού και πάντα και εμείς ποιο λίγη,άντε και γαμήσου τώρα στο δικό σου τοπικ γιατί είσαι ακόμα πιστιρικος και φαίνεται απο τα γραφόμενα σου και δεν ασχολουμε και με πουστρακια (δεν το λέω εγω κάποιοι από το δικό σας τοπικ μου το ειπαν οτι σε εχει γαμισει ολος ο πειραιας και ότι γαμιεσε καλα...)
Ρε πουστρακι δεν μιλάω για τον θρηνώ εξάλλου στο τοπικ του Παναθηναικου είσαι μιλάω για την κωλοτρυπίδα σου που την έχουν όλητραβα αναψε κανα κερακι και σε κανα μνημα ρε γιδι, που θα μιλησεις για τον θρυλο
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.936
- Πόντοι
- 1.406
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαre malakes ποια εμφανιση ειναι αυτη
[xvideos]
]
Δεν υπαρχει ρε τυπε
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
αφου δε γαμει που δε γαμει ο ποδοσφαιρικος παναθηναϊκος (και δε βλεπετε)... ε ας παρακολουθησουμε το παλικαρι να το κανειχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν υπαρχει ρε τυπε
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
εδω λινκ καλο- ../ υπομονη.. και κλειστε τις διαφημίσεις εκει που λέει close
>>
>>
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
τι θα κανουμε μεθαυριο; θα νικησουμε;φουτσα απ τη κουτσα μαγκες...παμε για μεθαυριο
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
[size=20pt]ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.dokari.gr/sites/default/files/styles/large/public/stiles/tzo_0.jpg?itok=ygmQ6NuG[/img[/URL]]
[/quote]
Λένε ότι τραυματίστηκε ο Χάνγκα! Τρελή απώλεια γι'αυτούς αν ισχύει. Έχετε άστρο φέτος.. Την Παρασκευή παίζει το μπρέικ..
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
την παρασκευη θα εχουμε το ανερχομενος νο2Λένε ότι τραυματίστηκε ο Χάνγκα! Τρελή απώλεια γι'αυτούς αν ισχύει. Έχετε άστρο φέτος.. Την Παρασκευή παίζει το μπρέικ..
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
την παρασκευη θα εχουμε το ανερχομενος νο2
Πέστα γαμώ τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ μου! Δεν κάνει ο γλόμπος, αεράμυνα-περιστροφές ΜΗΔΕΝ! :S :S :S :S
Προχτες η εικονα μας ηταν τραγικη,αλλα δεν πιστευω οτι θα παιξουμε παλι τοσο ασχημα.
Πρεπει να παιξουμε με παθος καλη περιφερειακη αμυνα και να μην κανουμε ευκολα λαθη.
Στα συν οτι δεν παιζει ο Χανγκα,οποτε ελπιζω ο Γουιλιαμς να κανει παρτυ
costas-c.s.
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μακαρι τυπε αλλα δυσκολα γενικα να περασουμεΠροχτες η εικονα μας ηταν τραγικη,αλλα δεν πιστευω οτι θα παιξουμε παλι τοσο ασχημα.
Πρεπει να παιξουμε με παθος καλη περιφερειακη αμυνα και να μην κανουμε ευκολα λαθη.
Στα συν οτι δεν παιζει ο Χανγκα,οποτε ελπιζω ο Γουιλιαμς να κανει παρτυ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K