Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Επισκέπτης
Δεν είμαι και γνώστης τούτου μπάσκετ και των συναφών (ΝΒΑ μονάχα ποντάρω), είδα ότι πήγαινε μπροστά συνεχώς ο Πανάθας, εντάξει έγινε η μαλακία και ισοφάρισαν οι γαμώτουρκοι, θα ρεφάρει σκέφτηκα. Να πάνε να γαμηθούνε τα στοιχήματα, είμαι τσαντισμένος γιατί ήθελα να νίκαγε τους μεμέτηδες.

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
KAI META ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΤ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ F4.

ΓΙΑ  ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΤΑΝΕΙ

και για προπονητης ο Δημητρης απ του χρονου ? Λεω εγω....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

[size=20pt]Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γουίλιαμς![/size]

101812.jpg

Ένα μεγάλο «θέλω» των οπαδών του Παναθηναϊκού και φυσικά του προπονητικού επιτελείου της ομάδας είναι έτοιμο να γίνει πραγματικότητα.

Να παραμείνει ο Έλιοτ Γουίλιαμς και τη νέα σεζόν στην Ελλάδα! Οι διαπραγματεύσεις που είχαν οι δύο πλευρές είναι αρκετά προχωρημένες και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που εκτιμάται ότι σύντομα οι πράσινοι θα είναι σε θέση να κάνουν γνωστή και επίσημα την νέα συμφωνία με τον Αμερικανό άσο.

Λεπτομέρειες αυτής δεν έχουν γίνει γνωστές (ως προς τη χρονική διάρκεια), ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα μπει (πολύ) ψηλά στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων της ομάδας. Κι όχι άδικα με όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα φορώντας τα πράσινα. Σε επτά ματς Ευρωλίγκας μετρά κατά μέσο όρο 14.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, ενώ αντίστοιχα σε πέντε παιχνίδια στην Α1 έχει 16.4 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της διοίκησης του τριφυλλιού που κάνει την υπέρβαση και καταφέρνει να κρατήσει στο ρόστερ έναν παίκτη ο οποίος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει δείξει μεγάλα σημάδια προσαρμοστικότητας, έχει προσφέρει ήδη αρκετά και έχει γίνει από τους «αγαπημένους» της εξέδρας. Εν αναμονή ανακοινώσεων λοιπόν...

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
ΜΠΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ
το Δημητρη τον εχει προπονησει πεδουλακης τυπε!! οσο να ειναι κατι επιασε :kneel:

περα απ τη πλακα ειναι πολλα χρονια τωρα που δεν εχουμε προπονητη !!!!!!

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δεν είμαι και γνώστης τούτου μπάσκετ και των συναφών (ΝΒΑ μονάχα ποντάρω), είδα ότι πήγαινε μπροστά συνεχώς ο Πανάθας, εντάξει έγινε η μαλακία και ισοφάρισαν οι γαμώτουρκοι, θα ρεφάρει σκέφτηκα. Να πάνε να γαμηθούνε τα στοιχήματα, είμαι τσαντισμένος γιατί ήθελα να νίκαγε τους μεμέτηδες.

Πραγματικα ηταν μπερδεμα το χτεσινο και ηθελε ψαξιμο !!
Μεχρι το 3ο δεκαλεπτο κερδιζαμε σταθερα με 5-10 ποντους επειδη γινοταν ντερμπι στο Καουνας μεταξυ Ζαλγκιρις-Μπαρτσελονα κι αν κερδιζαν οι Λιθουανοι εμπλεκε το πραγμα+κινδυνευαμε να παιξουμε με ΤΣΣΚΑ.Στο 4ο που μαθαμε οτι κερδισε η Μπαρτσα το αφησαμε το παιχνιδι για να βγουμε σιγουρα 3οι και να παιξουμε με τη Λαμποραλ.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Να προσέχετε μην πέσει γερή πούτσα από τα Ισπανά τύπε και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.. Τα παιχτάκια σας δεν τα έχουν τα διπλά!  :2on1:  :2on1:

Σοβαρα τωρα επειδη απο χτες πολλοι μου λενε πως ειμαστε φαβορι για final-4 τα παιχνιδια με τη Λαμποραλ ειναι πιο δυσκολα απ'οτι νομιζουν.
Οι Ισπανοι μπορει να μην εχουν μεγαλα ονοματα αλλα εχουν την πιο δεμενη ομαδα της φετινης Ευρωλιγκας.
Το παιχνιδι της Τεταρτης ειναι το κλειδι νομιζω.
Πρεπει να μπουμε με τσαμπουκα και να παρουμε τη νικη  :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Σοβαρα τωρα επειδη απο χτες πολλοι μου λενε πως ειμαστε φαβορι για final-4 τα παιχνιδια με τη Λαμποραλ ειναι πιο δυσκολα απ'οτι νομιζουν.
Οι Ισπανοι μπορει να μην εχουν μεγαλα ονοματα αλλα εχουν την πιο δεμενη ομαδα της φετινης Ευρωλιγκας.
Το παιχνιδι της Τεταρτης ειναι το κλειδι νομιζω.
Πρεπει να μπουμε με τσαμπουκα και να παρουμε τη νικη  :rockon:

Τύπε θα περάσετε πιστεύω.. Βλέπω μπρέικ στο δεύτερο ματς.

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Το θέμα είναι να μην την υποτιμήσουμε γιατί τότε ας μην περιμένουμε f4..αν είμαστε σοβαροί τότε ναι μπορούμε

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Τυποι θα το σηκώσουμε θα το δείτε.. σημειώστε ώρα και ημερομηνία αυτού του ποστ  :hi:

Φενερ - ΠΑΟ    ΤΣΣΚΑ - Λοκο

ΠΑΟ            ΤΣΣΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/media/com_news/story/2016/04/07/96042/main/playoffs1516.jpg[/img[/URL]]

[size=20pt]Οι διασταυρώσεις στο Final Four:
Φενέρμπαχτσε/ Ρεάλ Μαδρίτης - Λαμποράλ Κούτσα/Παναθηναϊκός
Λοκομοτίβ Κουμπάν/Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας/Ερυθρός Αστέρας[/size]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/media/com_news/topic/2016/04/07/2926/main/Final-Four-Logotype-Black.jpg[/img[/URL]]

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
εχουμε μπλεξει με πολυ μαλακα και αχρηστο προπονητη, να δουμε πως θα απαλλαγουμε απο δαυτον

τελευταια ελπιδα τα πλει οφ να απαλλαγουμε απο δαυτον

αμα δε γινουν τη πουτσισαμε

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
δηλωσε

«Δημιουργήσαμε αρκετές πιθανές καταστάσεις. Νομίζω ότι δεν είμασταν τόσο επιθετικοί, τόσο σκληροί όσο θα έπρεπε στην τελική προσπάθεια. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν κάνουμε σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Για παράδειγμα ο Αστέρας προσπάθησε πολλές φορές να σουτάρει εκτός μεγάλης περιοχής, ακόμα κι αν δεν δημιούργησε καθαρές ευκαιρίες. Πρέπει να εμπιστευτούμε όλες τις λύσεις που έχουμε για να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες».

http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/media/com_news/story/2016/04/10/96160/main/1327529.jpg[/img[/URL]]

Αυτος μας δουλευει μου φαινεται. Λεει δημιουργησαμε αρκετες πιθανες καταστασεις και ενω σε ολο το ματσ καναμε μια ευκαιρια και η ομαδα δεν βλεπονταν  :jerking:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/media/com_news/story/2016/04/07/96042/main/playoffs1516.jpg[/img[/URL]]

[size=20pt]Οι διασταυρώσεις στο Final Four:
Φενέρμπαχτσε/ Ρεάλ Μαδρίτης - Λαμποράλ Κούτσα/Παναθηναϊκός
Λοκομοτίβ Κουμπάν/Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας/Ερυθρός Αστέρας[/size]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/media/com_news/topic/2016/04/07/2926/main/Final-Four-Logotype-Black.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ποτε ειναι οι αγώνες? Ολοι γήπεδο τύποι  :headbang3:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166