You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Πολυ σωστα.Οποιος ξερει απο Λεωφορο ξερει απ τα πορτακια.Ακουγα στο ραδιοφωνο να λενε,Μα καλα,καθε Δευτερα πριν απο καθε ντερμπυ μας πρηζουν με τις προετοιμασιες,με τα συμβουλια με την αστυνομια για την ασφαλεια,και γινεται οτι γινεται,μας κοροιδευουν;Εκείνο το πορτάκι στη 13 πως ανοίγει συνεχεια? Ποιός έχει τα κλειδιά?
Ποιός έμπασε τις φωτοβολίδες ευθείας βολής από την προηγούμενη μέρα στο γήπεδο?
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
μάγος είσαι ;μας κοροιδευουν;
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τι λενε αυτοι ρε
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Γουστάρω πρόστιμο σε ζέλες και αφαίρεση βαθμών
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Η λογική λεει οτι ο Παναθηναϊκός θα έχανε εχθές όποτε θα είχαμε τα ίδια και να κυνηγάνε τον Αλαφούζο τωρα μπορεί να φύγει και σαν θιγμένος και να ζητάει και τα ρέστα κιόλας
Δε μας νοιάζει τι θα κάνει ο Αλασκούζος και αυτός ένας μπαγλαμάς της φάπας είναι
Το θέμα είναι αυτό το καφενείο που λέτε ομάδα να πάει πραγματικά εκεί που ανήκει
δηλαδή στον πάτο
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.184
- Πόντοι
- 2.606
ντεν ειμαι βαζελος καρντια μουΔε μας νοιάζει τι θα κάνει ο Αλασκούζος και αυτός ένας μπαγλαμάς της φάπας είναι
Το θέμα είναι αυτό το καφενείο που λέτε ομάδα να πάει πραγματικά εκεί που ανήκει
δηλαδή στον πάτο
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μας ριξανε -15 βαθμους! στα πλει οφ για επεισοδια που κανανε στην κερκιδα σας 100 ατομα αν και ο αγωνας συνεχιστηκε κανονικα. Εαν δεν σας αποβαλουν απο το πρωταθλημα μετα τα χθεσινα, καλα θα κανει ο ρωσος να παρει την ομαδα και να φυγει απο αυτο το σαπιο πρωταθλημα.
Stratocaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 6.255
ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω τόσα χρόνια...
και εγώ υποστηρίζω ομάδα..και ναι είμαι Ολυμπιακός. όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι και δεν θέλω κάθε ελληνική ομάδα να είναι δυνατή ...γιατί αλλιώς πώς να το κάνουμε...δεν βλέπεις ούτε μπαλίτσα ούτε μπάσκετ. Με έχει κουράσει η αντιπαλότητα των οπαδών. Να θέλουν να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα για να μείνουν αυτοί με μία..
Δεν ξέρω τι θα κάνει η ομάδα μου την Τετάρτη. Λυπάμαι για τον Παναθηναϊκό γιατί είναι μία ιστορική ομάδα όπως είχα λυπηθεί και για την Α.Ε.Κ. και χαίρομαι που είναι φέτος εκεί που πρέπει.
Όμως ας μην γελιόμαστε σύντεχνοι... Η ουσία είναι μία :
Αν θέλεις να δεις μπάλα ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα πρέπει να ρίξει η ομάδα χρήμα και όχι φυστίκια....
Και για να μην προλάβουν να με χαρακτηρίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα απαντήσω στο εξής: Ο Ολυμπιακός γιατί ήταν τόσα χρόνια πελάτης του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ? Φυσικά γιατί είχε πέσει χρήμα...ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ..αυτά και καλό σας απόγευμα
και εγώ υποστηρίζω ομάδα..και ναι είμαι Ολυμπιακός. όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι και δεν θέλω κάθε ελληνική ομάδα να είναι δυνατή ...γιατί αλλιώς πώς να το κάνουμε...δεν βλέπεις ούτε μπαλίτσα ούτε μπάσκετ. Με έχει κουράσει η αντιπαλότητα των οπαδών. Να θέλουν να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα για να μείνουν αυτοί με μία..
Δεν ξέρω τι θα κάνει η ομάδα μου την Τετάρτη. Λυπάμαι για τον Παναθηναϊκό γιατί είναι μία ιστορική ομάδα όπως είχα λυπηθεί και για την Α.Ε.Κ. και χαίρομαι που είναι φέτος εκεί που πρέπει.
Όμως ας μην γελιόμαστε σύντεχνοι... Η ουσία είναι μία :
Αν θέλεις να δεις μπάλα ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα πρέπει να ρίξει η ομάδα χρήμα και όχι φυστίκια....
Και για να μην προλάβουν να με χαρακτηρίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα απαντήσω στο εξής: Ο Ολυμπιακός γιατί ήταν τόσα χρόνια πελάτης του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ? Φυσικά γιατί είχε πέσει χρήμα...ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ..αυτά και καλό σας απόγευμα
Και μια απορία. Όλες αυτές οι φωτοβολίδες που έπεσαν στο γήπεδο μετά από την απόφαση του διαιτητή για αναβολή, αν ο αγώνας είχε αρχίσει και αν ο Ολυμπιακός προηγείτο 1-0 ή και 2-0 ακόμη, θα παρέμεναν στις κρυψώνες τους?
Το πορτάκι θα παρέμενε κλειστό ή......
Αν ο αγώνας άρχιζε με πρωτοβουλία του διαιτητή και είχαμε σύμφωνα με το πιο πάνω σενάριο διακοπή και επεισόδια και με δεδομένο ότι η αστυνομία δεν εγγυάτο την ασφάλεια του αγώνα τι θα λέγαμε σήμερα για τον διαιτητή?
Αν ο αγώνας άρχιζε με πρωτοβουλία του διαιτητή και είχαμε σύμφωνα με το πιο πάνω σενάριο διακοπή και επεισόδια και με δεδομένο ότι η αστυνομία δεν εγγυάτο την ασφάλεια του αγώνα τι θα λέγαμε σήμερα για τον διαιτητή?
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Με αυτή τη λογική ρε τύπε να μην ξαναγίνει ντέρμπυ γτ πάντα θα υπάρχει ο κινδυνος να ανοίξει το πορτάκι..Και μια απορία. Όλες αυτές οι φωτοβολίδες που έπεσαν στο γήπεδο μετά από την απόφαση του διαιτητή για αναβολή, αν ο αγώνας είχε αρχίσει και αν ο Ολυμπιακός προηγείτο 1-0 ή και 2-0 ακόμη, θα παρέμεναν στις κρυψώνες τους?
Όχι μόνο στη Λεωφόρο όμως,αλλά κ στο Καραϊσκάκης γτ πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να μπουκάρουν κ να παίζουν κλωτσιές με τους παίχτες.
Δεν είναι λογική αυτή..
Στο 1-4 της λεωφόρου ή στο 0-3 του καραϊσκάκη γτ δεν εγινε τπτ??
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Κ όσο για την αστυνομία,απορώ πώς εγγυήθηκε να ξεκινήσει ο αγώνας στη Ριζούπολη κ δε μπορούσε να εγγυηθει στη Λεωφόρο που έpεσαν μόνο 4-5 φωτοβολίδες στις 18:10..
Με αυτή τη λογική ρε τύπε να μην ξαναγίνει ντέρμπυ γτ πάντα θα υπάρχει ο κινδυνος να ανοίξει το πορτάκι..
Όχι μόνο στη Λεωφόρο όμως,αλλά κ στο Καραϊσκάκης γτ πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να μπουκάρουν κ να παίζουν κλωτσιές με τους παίχτες.
Δεν είναι λογική αυτή..
Στο 1-4 της λεωφόρου ή στο 0-3 του καραϊσκάκη γτ δεν εγινε τπτ??
Δεν είναι το ίδιο τύπε. Εδώ η αστυνομία ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΟ.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
καραστημενο του κερατα ηταν
από ποιον και γιατί;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τελικα θα τους τρελανουμε τους ξενους.
Σε μια εποχη που ολες οι χωρες εχουν γινει αστακοί και δεν κουνιεται φύλλο, στην Ελλαδα συνεχιζουμε να τα κανουμε λαμπογυαλο σε ενα ποδοσφαιρικο ματς. Και να μην τρεχει καστανο.
Και το χειροτερο, να υπαρχουν καποιοι που να λενε "και τι εγινε? περσι/προπερσι/το 1970 δεν τιμωρησατε και τον ολυμπιακο".
Αυτη δεν ειναι χωρα, ειναι τρελοκομειο.
Σε μια εποχη που ολες οι χωρες εχουν γινει αστακοί και δεν κουνιεται φύλλο, στην Ελλαδα συνεχιζουμε να τα κανουμε λαμπογυαλο σε ενα ποδοσφαιρικο ματς. Και να μην τρεχει καστανο.
Και το χειροτερο, να υπαρχουν καποιοι που να λενε "και τι εγινε? περσι/προπερσι/το 1970 δεν τιμωρησατε και τον ολυμπιακο".
Αυτη δεν ειναι χωρα, ειναι τρελοκομειο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K