redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ο Νικολογιάννης είπε λάθος στην μετάφραση πάντως τύπεκαταθεση ψυχης
Ο Νικολογιάννης είπε λάθος στην μετάφραση πάντως τύπεκαταθεση ψυχης
Όσο κοστίζει ο Μαζουάκου μόνος του και πρόσθεσε και την λεωφόρο και το προπονητικό στο ΚορωπίΣυγνωμη κιολας για την παρεμβαση, εγω ΑΕΚτζης ειμαι εξαλλου...
Κοτσόλης, Πράνιτς, Βέμερ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Ζέκα, Κουτρουμπής, Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης.
Τι ειδους ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη θα επετασσε αυτη η ενδεκαδα να παιξει τσαμπιονς λιγκ?
Πόσους εν ενεργεια διεθνεις εχουν κατα μεσο ορο οι ομαδες που παιζουν στους ομιλους και ποσοι απο τους παραπανω ειναι εν ενεργεια διεθνεις?
Πόσο κοστίζει αυτη η ομαδα αν υποθεσουμε οτι πωλειται ολοκληρη αυριο?
Ασε μας ρε Αντισθένη..... Πες και τώρα ότι δεν είναι δάχτυλος Μαρινάκη ..... Αντε πια.....www.sport-fm.gr/article/podosfairo/3101119]Όλο το «πακέτο» στον Ολυμπιακό[/url]. Ευχαριστούμε Κλαμπ Μπριζ.
Πλακα εχει να διαβαζει κανεις γαβρο να μιλαει για Ευρωπη....o tempora o mores!!!!!!Κλείστε τα σύνορα!!! ΠΑΟΚΑΚΙ και Πανατηνα'ι'κάκι έχουν έναν κοινό στόχο κάθε χρονιά. Να καταφέρουν να κερδίσουν σε κάποιο ματς τον Ολυμπιακό! Αν το καταφέρουν τότε και 15-20 πόντους να χάσουν το πρωτάθλημα δεν τους ενδιαφέρει!
Έπρεπε να παίζουν με καμιά καλύτερη ομάδα στα προκριματικά να έγραφε 5+ το ταμπλό. Έτσι απλά για να τους στερήσει και τα όνειρα για Ευρώπη!
αν δεν τοχεις παρει χαμπαρι εδω και πολλααααααα χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματαΠλακα εχει να διαβαζει κανεις γαβρο να μιλαει για Ευρωπη....o tempora o mores!!!!!!
ναι ε???ποτε περασες παιχταρα μου απο προκριματικα τσου-λου?μην κοιτας που καθαριζει ο πρεζεμπορας και πας στους ομιλους.Τι ειδους αλλαγη ειδες ακριβως?Δεν σε γλενταει η μολντε και η χερενφειν και η ανορθωση,δεν τρως πια εφταρες και ξεθαρρεψατε?Μεσα,γρηγορα, στο Ελλαδισταν,γιατι εξω δεν πιανουν τα Πακιστανικα κινητα.Ουστ,που θελετε κι Ευρωπη.αν δεν τοχεις παρει χαμπαρι εδω και πολλααααααα χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα
ναι ε???ποτε περασες παιχταρα μου απο προκριματικα τσου-λου?μην κοιτας που καθαριζει ο πρεζεμπορας και πας στους ομιλους.Τι ειδους αλλαγη ειδες ακριβως?Δεν σε γλενταει η μολντε και η χερενφειν και η ανορθωση,δεν τρως πια εφταρες και ξεθαρρεψατε?Μεσα,γρηγορα, στο Ελλαδισταν,γιατι εξω δεν πιανουν τα Πακιστανικα κινητα.Ουστ,που θελετε κι Ευρωπη.
αν δεν τοχεις παρει χαμπαρι εδω και πολλααααααα χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα
δε σε κοβω........μαλλον φαινεσαι.Κατουρα και λιγο μικρε θα παθεις προστατη(ξερω εγω σαν μεγαλυτερος)
3 φαγατε χτες?
ουστ? ελλαδισταν????? εκει δεν ειναι που σε γαμαω?
καλα βλασακη αντε κανε ενα ντουζ εχει ζεστη παλι σημερα....θηριο η μπριζδε σε κοβω........μαλλον φαινεσαι.Κατουρα και λιγο μικρε θα παθεις προστατη(ξερω εγω σαν μεγαλυτερος)
εχεις δικιο φιλε,και του χρονου.Οσο για ζεστη,κανε κι εσυ ενα ντουσακι(παγωμενο)καλα βλασακη αντε κανε ενα ντουζ εχει ζεστη παλι σημερα....θηριο η μπριζ
καλημερα και του χρονου
δεν ειναι μονο οτι παιζουμε προκριματικα αλλα ειναι και το οτι αντιμετωπιζουμε ομαδες απο πιο προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες ετσι οπως τα εκανε ο πλατινι για να μπουν στο τσαμπιονς λιγκ ομαδες απο τιποτενιες χωρες.ναι ε???ποτε περασες παιχταρα μου απο προκριματικα τσου-λου?μην κοιτας που καθαριζει ο πρεζεμπορας και πας στους ομιλους.Τι ειδους αλλαγη ειδες ακριβως?Δεν σε γλενταει η μολντε και η χερενφειν και η ανορθωση,δεν τρως πια εφταρες και ξεθαρρεψατε?Μεσα,γρηγορα, στο Ελλαδισταν,γιατι εξω δεν πιανουν τα Πακιστανικα κινητα.Ουστ,που θελετε κι Ευρωπη.
μ αυτους για γιουροπα και πολυ μας ειναι...Κοτσόλης, Πράνιτς, Βέμερ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Ζέκα, Κουτρουμπής, Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης.
Πόσα χρόνια σου έριξαν ρε φίλε;Και καλά δεν εχετε τηλεόραση στην φυλακή;Απομονωση σε ειχαν;Χαμπαρι δεν πήρες;Πλακα εχει να διαβαζει κανεις γαβρο να μιλαει για Ευρωπη....o tempora o mores!!!!!!
ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΣ????Ανιατη περιπτωση......Και μιασ και περι χρονων η κουβεντα....Ποσα χρονια εχεις να πας παρακατω απο τους 8 διοργανωσης?ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑ?Ενενηντα?Πόσα χρόνια σου έριξαν ρε φίλε;Και καλά δεν εχετε τηλεόραση στην φυλακή;Απομονωση σε ειχαν;Χαμπαρι δεν πήρες;
Το έμαθες οτι ο Βαρδινογιάννης έφυγε ε;Οτι κυβερνά ο Σύριζα;
Καλη επανένταξη στην κοινωνία φιλαράκι!!
Παραπανω ρε οχι παρακατω.ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΣ????Ανιατη περιπτωση......Και μιασ και περι χρονων η κουβεντα....Ποσα χρονια εχεις να πας παρακατω απο τους 8 διοργανωσης?ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑ?Ενενηντα?