Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Συγνωμη κιολας για την παρεμβαση, εγω ΑΕΚτζης ειμαι εξαλλου...

Κοτσόλης, Πράνιτς, Βέμερ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Ζέκα, Κουτρουμπής, Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης.

Τι ειδους ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη θα επετασσε αυτη η ενδεκαδα να παιξει τσαμπιονς λιγκ?

Πόσους εν ενεργεια διεθνεις εχουν κατα μεσο ορο οι ομαδες που παιζουν στους ομιλους και ποσοι απο τους παραπανω ειναι εν ενεργεια διεθνεις?
Πόσο κοστίζει αυτη η ομαδα αν υποθεσουμε οτι πωλειται ολοκληρη αυριο?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Συγνωμη κιολας για την παρεμβαση, εγω ΑΕΚτζης ειμαι εξαλλου...

Κοτσόλης, Πράνιτς, Βέμερ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Ζέκα, Κουτρουμπής, Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης.

Τι ειδους ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη θα επετασσε αυτη η ενδεκαδα να παιξει τσαμπιονς λιγκ?

Πόσους εν ενεργεια διεθνεις εχουν κατα μεσο ορο οι ομαδες που παιζουν στους ομιλους και ποσοι απο τους παραπανω ειναι εν ενεργεια διεθνεις?
Πόσο κοστίζει αυτη η ομαδα αν υποθεσουμε οτι πωλειται ολοκληρη αυριο?
Όσο κοστίζει ο Μαζουάκου μόνος του και πρόσθεσε και την λεωφόρο και το προπονητικό στο Κορωπί :rockon:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Κλείστε τα σύνορα!!! ΠΑΟΚΑΚΙ και Πανατηνα'ι'κάκι έχουν έναν κοινό στόχο κάθε χρονιά. Να καταφέρουν να κερδίσουν σε κάποιο ματς τον Ολυμπιακό! Αν το καταφέρουν τότε και 15-20 πόντους να χάσουν το πρωτάθλημα δεν τους ενδιαφέρει!  :2funny:
Έπρεπε να παίζουν με καμιά καλύτερη ομάδα στα προκριματικά να έγραφε 5+ το ταμπλό. Έτσι απλά για να τους στερήσει και τα όνειρα για Ευρώπη!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Κλείστε τα σύνορα!!! ΠΑΟΚΑΚΙ και Πανατηνα'ι'κάκι έχουν έναν κοινό στόχο κάθε χρονιά. Να καταφέρουν να κερδίσουν σε κάποιο ματς τον Ολυμπιακό! Αν το καταφέρουν τότε και 15-20 πόντους να χάσουν το πρωτάθλημα δεν τους ενδιαφέρει!  :2funny:
Έπρεπε να παίζουν με καμιά καλύτερη ομάδα στα προκριματικά να έγραφε 5+ το ταμπλό. Έτσι απλά για να τους στερήσει και τα όνειρα για Ευρώπη!
Πλακα εχει να διαβαζει κανεις γαβρο να μιλαει για Ευρωπη....o tempora o mores!!!!!! :uglystupid:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
αν δεν τοχεις παρει χαμπαρι εδω και πολλααααααα χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα
ναι ε???ποτε περασες παιχταρα μου απο προκριματικα τσου-λου?μην κοιτας που καθαριζει ο πρεζεμπορας και πας στους ομιλους.Τι ειδους αλλαγη ειδες ακριβως?Δεν σε γλενταει η μολντε και η χερενφειν και η ανορθωση,δεν τρως πια εφταρες και ξεθαρρεψατε?Μεσα,γρηγορα, στο Ελλαδισταν,γιατι εξω δεν πιανουν τα Πακιστανικα κινητα.Ουστ,που θελετε κι Ευρωπη.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ναι ε???ποτε περασες παιχταρα μου απο προκριματικα τσου-λου?μην κοιτας που καθαριζει ο πρεζεμπορας και πας στους ομιλους.Τι ειδους αλλαγη ειδες ακριβως?Δεν σε γλενταει η μολντε και η χερενφειν και η ανορθωση,δεν τρως πια εφταρες και ξεθαρρεψατε?Μεσα,γρηγορα, στο Ελλαδισταν,γιατι εξω δεν πιανουν τα Πακιστανικα κινητα.Ουστ,που θελετε κι Ευρωπη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
3 φαγατε χτες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ουστ? ελλαδισταν????? εκει δεν ειναι που σε γαμαω?  :2funny: :2funny: :2funny:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.100
Πόντοι
456
αν δεν τοχεις παρει χαμπαρι εδω και πολλααααααα χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα

Άστους, αυτοί είναι στον κόσμο τους, ακόμα λένε εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ και τέτοιες μαλακίες..γελάνε και τα τσιμέντα

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
3 φαγατε χτες?   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ουστ? ελλαδισταν????? εκει δεν ειναι που σε γαμαω?   :2funny: :2funny: :2funny:
δε σε κοβω........μαλλον  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:φαινεσαι.Κατουρα και λιγο μικρε θα παθεις προστατη(ξερω εγω σαν μεγαλυτερος)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δε σε κοβω........μαλλον  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:φαινεσαι.Κατουρα και λιγο μικρε θα παθεις προστατη(ξερω εγω σαν μεγαλυτερος)
καλα βλασακη αντε κανε ενα ντουζ εχει ζεστη παλι σημερα....θηριο η μπριζ    :2funny: :2funny: :2funny:
καλημερα και του χρονου

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
καλα βλασακη αντε κανε ενα ντουζ εχει ζεστη παλι σημερα....θηριο η μπριζ    :2funny: :2funny: :2funny:
καλημερα και του χρονου
εχεις δικιο φιλε,και του χρονου.Οσο για ζεστη,κανε κι εσυ ενα ντουσακι(παγωμενο)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
δεν ειναι μονο οτι παιζουμε προκριματικα αλλα ειναι και το οτι αντιμετωπιζουμε ομαδες απο πιο προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες ετσι οπως τα εκανε ο πλατινι για να μπουν στο τσαμπιονς λιγκ ομαδες απο τιποτενιες χωρες.
πχ παιζουν πρωταθλητες αζερμπαιτζαν με κυπρου,πρωταθλητες ρουμανιας με σλοβενιας κλπ...
αρχιδια δηλαδη!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
μ αυτους για γιουροπα και πολυ μας ειναι...
και η μπριζ δεν ηταν και κατι το ιδιαιτερο...

οσο για τη μεταγραφη του εσιεν...τα βγαλε τα λεφτα της...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
εγω συμφωνω με αυτά που λενε οι μαλακες οι γαυροι,  Δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι εχουν παραγκες και διαιτησιες και όλα τα συναφή την στιγμη που ο ανταγωνισμος είναι για κλωτσιες και αχρηστοι. Εσεις ποσο καραγκιόζηδες ειστε που χρειαζεστε διαιτησιες για να κερδισετε αυτά τα σαπια πρωταθλήματα? Καλυτερα να μην μιλατε γιατι η ιστορια λειε ότι οσες φορες παιξατε σε προκριματικα τον φαγατε κανονικα και με τον νομο. Ξεχασατε τους εβραιους και τις σωλήνες που εφτιαχνε στο γηπεδο ο κηπουρος? ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..................

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πλακα εχει να διαβαζει κανεις γαβρο να μιλαει για Ευρωπη....o tempora o mores!!!!!! :uglystupid:
Πόσα χρόνια σου έριξαν ρε φίλε;Και καλά δεν εχετε τηλεόραση στην φυλακή;Απομονωση σε ειχαν;Χαμπαρι δεν πήρες;
Το έμαθες οτι ο Βαρδινογιάννης έφυγε ε;Οτι κυβερνά ο Σύριζα;
Καλη επανένταξη στην κοινωνία φιλαράκι!!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Πόσα χρόνια σου έριξαν ρε φίλε;Και καλά δεν εχετε τηλεόραση στην φυλακή;Απομονωση σε ειχαν;Χαμπαρι δεν πήρες;
Το έμαθες οτι ο Βαρδινογιάννης έφυγε ε;Οτι κυβερνά ο Σύριζα;
Καλη επανένταξη στην κοινωνία φιλαράκι!!
ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΣ????Ανιατη περιπτωση......Και μιασ και περι χρονων η κουβεντα....Ποσα χρονια εχεις να πας παρακατω απο τους 8 διοργανωσης?ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑ?Ενενηντα?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
βλασση παλι στο λιλιανα ροκετι παιζεις  :2funny: :2funny: :2funny: 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΣ????Ανιατη περιπτωση......Και μιασ και περι χρονων η κουβεντα....Ποσα χρονια εχεις να πας παρακατω απο τους 8 διοργανωσης?ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑ?Ενενηντα?
Παραπανω ρε οχι παρακατω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom