Απλος υπολογισμος ρε τυπε, σιγα. Για τοσο ειμαστε. Και οταν ξεκινησε το ματς, οταν ειδα να κανουμε τα τριγωνακια και τις φιοριτουρες και τα τακουνακια, οποτε βγαιναμε μπροστα, τοσο πιο σιγουρος γινομουν , για την αρχικη μου σκεψη. Παρα το 0-0 στο ημιχρονο .
Φαγώθηκαν όλοι οι βαζελοδημοσιογράφοι με το "Panathinaikos". Πολύ πολύ μικρός για την Ευρώπη. Και είχε και ένα γκολ με μαλακία χέρι που έκανε ο άλλος στο δεύτερο πέναλτυ και που μετατρέψανε στην ψυχή του panathinaikos.
Αν τα τελευταία 6-7 χρόνια ο ΠΑΟ δεν κατέσφαζε κάθε ομάδα στα πλέι οφ για να βγαίνει στα προκριματικά του ΤΣ.Λ. και να ξεφτιλίζεται ανελέητα τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είχε κάνει τεράστια βήματα προόδου.
Αν ψάχνετε που οφείλεται η έλλειψη ανταγωνισμού ανοίξτε τα μάτια σας. Στην αναξιοκρατία της δεύτερης θέσης που παίρνει κάθε χρόνο με το έτσι θέλω η ομάδα ανέκδοτο για όλη την ήπειρο.
Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, από τον μεθεπώμενο χρόνο, γιατί φέτος τερματίσαμε 13οι και το τσάμπιον Λιγκ το πήρε ομάδα που έχει περάσει και από το πρωτάθλημά της....
Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" επεσήμανε: "Ήταν μια απογοητευτική νύχτα, ένα κακό αποτέλεσμα. Μετά το 1ο γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε το μυαλό μας. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε εδώ. Αποτύχαμε όπως και πέρυσι, κάτι που δεν το θέλαμε. Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Έχουμε κουραστεί να αποτυγχάνουμε".