cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
H Δικτατορία ελέγχει τα ΜΜΕ, πάντα έτσι γινόταν! Αλλά είμασταν εκεί μαζί με 30.000 κόσμου στο δρόμο και εκατοντάδες κόσμου στα μπαλκόνια και τις ταράτσες της Αλεξάνδρας. Νέοι, μεσήλικες, μωρά, πρεσβύτεροι... Γιατί Βαρδινογιάννη, στο τρένο των ονείρών μας, ποτέ δεν ανέβηκες...
Ανατριχίλα να βλέπεις γιαγιάδες με πράσινες σημαίες, όλο τον κόσμο αυτό που διώξανε και αμαυρώσανε. Τους καλλίτερους οπαδούς της Ευρώπης. Με ένα παράπονο και ένα κόμπο στην καρδιά μας. Για τον ΠΑΟ μας που θέλουν να τον ρημάξουνε οι πράκτορες, το καθεστώς εκ των έσω. Δεν θα είναι το τελευταίο συλλαλητήριο, να 'στε σίγουροι, όσο και αν το κουκουλώνετε. Η Αντίσταση δεν σταματά. Τώρα αρχίζει. Μόνοί μας θα τον πάρουμε και όποιος θέλει ας βοηθήσει. Μας ταπεινώσατε, μας χτυπήσατε, μας λοιδωρήσατε, μας υποτιμήσατε, μας διχάσατε, μας ντροπιάσατε, μας κάνατε να κλάψουμε, να σκύψουμε το κεφάλι, μας γεμίσατε μίσος και απελπισία αλλά είμαστε ακόμα εδώ. Αναπνέουμε, φωνάζουμε, αγωνιζόμαστε γιατί είμαστε αγωνιστές και όχι πιόνια, άνθρωποι και όχι αριθμοί, εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός και όχι οι εταιρίές σας. Όσο και αν μαυρίσετε την καρδιά μας, θα είμαστε απέναντί σας.
Εδώ θέλω να ενώσω τη φωνή μου με τις φωνές του λαού της Κρήτης και τους οπαδούς, τη διοίκηση, τους αθλητές του υπέροχου, αγνού και όμορφου σωματείου που λέγεται Εργοτέλης. Ο κ. Δώνης δεν θα βγει τώρα να μιλήσει για τη διαιτησία? Να ξέρουν οι φίλοί μου οι Κρητικοί ότι θα δικαιωθούν γιατί διεξάγουν όμορφο, δίκαιο και αγνό αγώνα χωρίς παρασκήνια και λαμογιές. Χωρίς βία και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ένα κόσμημα μέσα στο βούρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Συμπαράσταση στους Απολλωνιστές και την όμορφη πόλη της Καλαμαριάς. Πέφτουμε για να ξανασηκωθούμε, ο αγώνάς τους ήταν δίκαιος, η θυσίά στο σύστημα δεν θα περάσει έτσι. Να ΄ναι σίγουροι ότι με αυτή την καρδιά θα τους έχουμε μαζί μας του χρόνου. Θα είναι σύντομο το πέρασμα από τα χωράφια, να 'ναι σίγουροι. Ο αγώνάς τους συγκίνησε όλους τους αληθινούς οπαδούς.
Viva la revolucion!
Αγαπητέ μου η Καλαμαριά ήταν πάντα στο άρμα της παράγκας, πέρσυ πως σώθηκε; Όχι να τους δοξάζουμε κιόλας επειδή μας συμφέρει... Τσάτσοι κι αυτοί όπως και ο περίεργος κι οι άλλοι... και οι Εργοτέλειοι επίσης, πραφυάδες του γκαγκατσο-θωμο-παρακράτους!