Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    359

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μόλις 4.600 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League, που θα γίνει στις 23 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα τεθούν στη διάθεση του ελληνικού κοινού, όπως ανακοινώθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της UEFA και της ΕΠΟ. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση, για την εξασφάλιση ενός ή δύο εισιτηρίων, από σήμερα μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου στις 13:00, ενώ οι τυχεροί θα βγουν μέσω κλήρωσης και θα ενημερώνονται από τις 10 Μαρτίου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 80, 140 και 200 ευρώ.

Από το

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μόλις 4.600 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League, που θα γίνει στις 23 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα τεθούν στη διάθεση του ελληνικού κοινού, όπως ανακοινώθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της UEFA και της ΕΠΟ. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση, για την εξασφάλιση ενός ή δύο εισιτηρίων, από σήμερα μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου στις 13:00, ενώ οι τυχεροί θα βγουν μέσω κλήρωσης και θα ενημερώνονται από τις 10 Μαρτίου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 80, 140 και 200 ευρώ.

Από το

τηλεφωνικα ή μεσω ιντερνετ?για βοηθα ρε παληκαρι......αν μπορεις....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μόλις 4.600 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League, που θα γίνει στις 23 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα τεθούν στη διάθεση του ελληνικού κοινού, όπως ανακοινώθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της UEFA και της ΕΠΟ. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση, για την εξασφάλιση ενός ή δύο εξ αυτών, από σήμερα μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου στις 13:00, ενώ οι τυχεροί θα βγουν μέσω κλήρωσης και θα ενημερώνονται από τις 10 Μαρτίου.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 80, 140 και 200 ευρώ.

Τα εισιτήρια που είναι συνολικά διαθέσιμα για το κοινό είναι μόλις 9.000 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της UEFA (uefa.com), για την εξασφάλιση ενός ή δύο εξ αυτών, μέχρι τις 13:00 στις 19 Φεβρουαρίου.

Η χωρητικότητα του Ολυμπιακού Σταδίου, που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό της 23ης Μαΐου, είναι 63.800 θεατές. Ένα ποσοστό άνω του 50% των εισιτηρίων θα διατεθεί στους φιλάθλους των ομάδων που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ κάθε σύλλογος θα έχει τη δυνατότητα να παραλάβει 17.000 εισιτήρια και να τα διανείμει στους φιλάθλους του. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν για τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής της UEFA, τις εθνικές ομοσπονδίες των κρατών-μελών, τους χορηγούς της διοργάνωσης και φυσικά τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι τιμές στα εισιτήρια για τους φιλάθλους είναι τριών κατηγοριών και τιμώνται 80, 140 και 200 ευρώ αντίστοιχα. Στην τιμή αυτή υπάρχει επιβάρυνση 10 ευρώ αν η αίτηση για εισιτήριο προέρχεται από την Ελλάδα, 20 ευρώ από την υπόλοιπη Ευρώπη και 40 από τον υπόλοιπο κόσμο. Η πληρωμή θα γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας και οι τυχεροί που θα αναδειχθούν από την κλήρωση, θα ενημερώνονται μέσω e-mail από τις 10 Μαρτίου. Τα μαγικά χαρτάκια θα φτάσουν στα χέρια των δικαιούχων με ασφαλή μέσα στις αρχές Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι αφορά στην όλη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του τελικού μέσω:

-e-mail: uefachampionsleaguefinal@tickethour.com
-τηλεφώνου: 210-8108007
-φαξ: 210-9670642

Η UEFA προειδοποιεί τους φιλάθλους για τυχόν παρατυπίες (μαύρη αγορά κ.λπ.), ενώ επισημαίνει πως δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε πρακτορεία και άλλες υπηρεσίες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βαζέλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.Καλό μεσημέρι μπρε.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εκλεισα 2 εισητηριακια των 80ε
80ε = 4 επισκέψεις σε μπουρδελάκι :'( :'( :'( :'(
μακάρι να κάτσει να τα πάρω
γιατι μια φορά στη ζωή βλέπεις τέτοια
εχασα τον τελικο στη πορτογαλλία
(ημουνα στον ημιτελικό με τους τσέχους και ο μαλάκας γυρισα πίσω Ελλάδα)
δε λεει να χάσω κ το ch.league
μακάρι να ειναι ρεαλ ή τσέλσι και να το σηκώσει μια απ τις 2 :grin:

σιγα σιγα μαγκες πρεπει να κλεισουμε και εισητήρια για την ευρωλίγκα
εκει οχι μονο θα ειναι ο Παναθηναικος
αλλα θα το σηκώσει κιολλας :dancing:

κοβω το κεφαλι μου οτι στον τελικο αποκλειεται να ειναι μια απο τις παρακατω ομαδες:chelsea,real,milan,bayern,liverpool

πιστευω οτι το παιχνιδι φετος παιζεται απο τις εξης ομαδες:
arsenal,man.united,barcelona,inter ,porto,valencia,lyonnais.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ο γαβρος του βορρα εκανε το χρεος του  :jerking:

Ειναι  τα  ιδια  κτηνη  που    ψηφισαν  Ψωμιαδη.....Αλλα  βρισκουν  και  τα  κανουν.Παραπανω  βρεθηκε  Παναθηναικος  να  αναρωτιεται  γιατι  η    Ξανθη  του  Πανοπουλου  θεωρειται  ομαδα-δορυφορος  του  γαυρου . Ημαρτον ρε  πουστη  μου......θα  τα  πουμε  του  χρονου  με  τα  (μ)παοκια  στην  Λεωφορο  Αλεξανδρας...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα βαζελάκια.Ας λέμε όσο μπορούμε κ καμμιά καλημέρα,γιατί από την άλλη βδομάδα,θα φορτώσουμε μεταξύ μας λόγω του ντέρμπι.Είναι κ ο monimo σε θέση μάχης,θα γίνει μέγα σόου.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
217
Πόντοι
36
Ναι θα επικρατησει πολεμικο κλιμα  :ak:
Αλλα για μενα το ντερμπι μεταξυ μας θα ειναι ενα ματς γοητρου και μονο.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει να βγαινω δευτερος. Με ικανοποιει μονο η πρωτη θεση.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ποιο ματς γοητρου ρε αδερφε !!
Θα ειναι ματς εκδικησης για το 1 - 2  :knockinb:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
217
Πόντοι
36
Ποιο ματς γοητρου ρε αδερφε !!
Θα ειναι ματς εκδικησης για το 1 - 2

Εννοειται οτι θελω να τους παρουμε και γι'αυτο τον λογο (και οχι μονο)!!!!
Γι'αυτο αλλωστε θα ειμαι και μεσα!!!!

Υ.Γ ΕΓΩ ΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (και ας μην εχει βαθμολογικο αντικρισμα)

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Κι εγω ζω για το διπλο στο κοκκαλισκακη...
Θα γινει της πουτανας αν γινει...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εννοειται οτι θελω να τους παρουμε και γι'αυτο τον λογο (και οχι μονο)!!!!
Γι'αυτο αλλωστε θα ειμαι και μεσα!!!!

Δεν θα έχετε οπαδούς ρε.Εκτός κ αν μπεις στους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.Πάντως ενδεχομένως να διαθέσω σε κάποιον το διαρκείας μου,γιατί εγώ θα λείπω από αυτό το ματς.Εξάλλου δεν κρίνεται απαραίτητη η παρουσία μου,γιατί με τους πελάτες παίζουμε,δεν θα τους αφήσουμε παραπονεμένους.

Υ.Γ ΕΓΩ ΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (και ας μην εχει βαθμολογικο αντικρισμα)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν θα έχετε οπαδούς ρε.Εκτός κ αν μπεις στους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.Π άντως ενδεχομένως να διαθέσω σε κάποιον το διαρκείας μου,γιατί εγώ θα λείπω από αυτό το ματς.Εξάλλο υ δεν κρίνεται απαραίτητη η παρουσία μου,γιατί με τους πελάτες παίζουμε,δεν θα τους αφήσουμε παραπονεμένους.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ειμαστε "πελατες" σας επειδη μας κερδιζετε 3 χρονια :idiot: :uglystupid: :idiot:
Για κοιτα πρωτα την συνολικη προιστορια μας και θα δεις ποιος ειναι ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ :boobies: :knockinb: :boobies:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εισαι σιγουρος???
Στον πρωτο αγωνα εμεις σας δωσαμε εισητηρια.

ΣΙΓΟΥΡΑ.Λόγω των επεισοδδίων που έγιναν στον μεταξύ μας,προηγούμενο,αγώνα,αποφασίστηκε να απαγορευτούν οι μετακινήσεις.Το είχε γράψει κ ο monimo θυμάμαι,ότι παρόλο που πήγαμε εμείς,εσείς δεν θα έρθετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom