Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
παιδια γεια σας.Να ρωτησω κατι ασχετο? Μπορείτε να δειτε παλαιοτερα θεματα του forum?Εχει καποιο προβλημα το site?
Ευχαριστω

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στο πράσινο στεκι.Κ τώρα τα 2 μας ε;

Δεν μου είπατε τελικά τίποτα,για τα περί παραρτήματος του Ολυμπιακού στον Βορρά.όταν φωνάζω εγώ,όλοι με κοιτάτε ε;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Καλημέρα φίλοι.

Για ποιό από τα γαβροπαραρτήματα του βορρά μιλάς φίλε Dark?

Εγώ διακρίνω ΕΥΚΟΛΑ σαν τέτοια μπαοκ, άρη, καλαμαριά, ξάνθη. Αν το ψάξουμε λίγο θα βρούμε και άλλα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Που χάθηκες ρε φίλε alfa.Μου έλειψες.Ένα είναι το μεγάλο παράρτημα του γαύρου στον Βορρά.Αυτό που για να φαίνεται ότι είναι κ παράρτημα του γαύρου,έχει κάνει τις εμφανίσεις του ριγέ.

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
Alfa,θα διαφωνησω μαζι σου αν και Παναθηναικος.Πρωτα απο ολα,οσο αφορα τα παραρτηματα,θεωρω οτι τουλαχιστον η Ξανθη δεν επρεπε να ειναι μεσα,αν θυμηθεις μονο ποσες φορες εχει κανει χουνερια στον γαυρο μεσα-εξω.Τωρα αν θυμασαι το προ τριετιας τελευταιο παιχνιδι που ο γαυρος περασε αερα απο εκει,εχω να πω ας προσεχαμε εμεις να μη χαναμε βαθμους στα Γιαννενα,και να το περναμε.Η αληθεια ειναι οτι ουτε εμεις αλλα ουτε και η ΑΕΚ εχουν τους 2-3
παικτες με προσωπικοτητα που εχει ο Ολυμπιακος που δυστυχως στο μιζερο ελληνικο πρωταθλημα φτανουν και περισσευουν για να παιρνεις τιτλους...αφου σκεφτονται να ανανεωσουν το συμβολαιο του Ριβαλντο για ενα χρονο ακομη,σου λεει και με ενα ποδι ακομα απο αυτους που εχει για αντιπαλους,θα κανει παρτυ..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Α, αυτό που η στολή του θυμίζει λίγο φυλακή...    :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Peoklis,  άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το ότι εμείς μαλακιζόμαστε (ο σωφέρ δηλ.) ασύστολα δεν σημαίνει ότι αυτοί δεν είναι πουλημένοι. Η ξάνθη είναι τα τσικό των ακατονόμαστων για χρόνια. Οι δε άλλοι προαναφερθέντες με' εμάς παίζουν.... "ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ", ενώ με τα αφεντικά τους μαρκάρουν με τα μάτια. Και αν μπει γκολ κατά λάθος, φροντίζουν να το διορθώσουν ... (όπως το παράρτημα του νότου αιγάλεω, που σε γκολ των ακατονόμαστων βρέθηκαν 7 επιθετικοί με 2 αμυντικούς τη στιγμή που η ομάδα είχε ... γυρίσει πίσω...)

Και όντως μπριάκο, καζναφέρη, κοντογιαννίδη κλπ δεν έχουμε...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Καλημέρα στο πράσινο στεκι.Κ τώρα τα 2 μας ε;

Δεν μου είπατε τελικά τίποτα,για τα περί παραρτήματος του Ολυμπιακού στον Βορρά.όταν φωνάζω εγώ,όλοι με κοιτάτε ε;

Τα σχολια μας για τον γαβρο του βορρα τα γραψαμε  το σαββατο μετα το ματς.
Τι να πουμε για τον Ζαγορακη που στο ματς με το γαβρο μαρκαρε με τα ματια τον ριβαλντο και δεν εκανε ουτε ενα φαουλ, ενω με μας  μαρκαρε σαν σκυλος.
Αλλα δεν φταει κανεις αλλος... με τον μ@@@@ τον Γκαλινοβιτς που τους εκανε μαγκες παλι.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Να μας δειξουν τις ψευτομαγκιες οι μπουγατσες του χρονου στον ΝΑΟ μας...

Αυτο μονο εχω να τις πω !

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βαζέλια να προείνω κάτι;λοιπόν μιας κ δεν μπορούμε να τους χτυπήσουμε τους κλαρινατζήδες,λέω να κάνουμε την Α.Ε.ΠΑ.Κ.(Αθλητική Ενωση Παναθηναϊκών Κωνσανινουπόλεως),όπως δηλαδή ο Ατρόμητος με την Χαλκηδόνα,με ιδιοκτήτη την φαμίλια κ πρόεδρο τον Ντέμη-που το κατέχει το αξίωμα,μπας κ καταφέρουμε έτσι τίποτα κ έχουμε πιο πυγμή αφού θα έχουμε περισσότερο κόσμο άρα κ πιο πολλά ερίσματα.Τι λέτε;

ΕΛΑ ΜΟΥΤΣΕ,ΕΛΑ monimo ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Υ.Γ.:Θα αλλάξουμε κ αίματα,σαν τους Ινδιάνους με τα μαχαίρια που κόβουν τα χερια τους κ ενώνουν τις πληγές τους. :2funny: :2funny:

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
Aπορω παντως γιατι δεν βαζει τον Εμπεντε..

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Βαζέλια να προείνω κάτι;λοιπόν μιας κ δεν μπορούμε να τους χτυπήσουμε τους κλαρινατζήδες,λέω να κάνουμε την Α.Ε.ΠΑ.Κ.(Αθλητική Ενωση Παναθηναϊκών Κωνσανινουπόλεως),όπως δηλαδή ο Ατρόμητος με την Χαλκηδόνα,με ιδιοκτήτη την φαμίλια κ πρόεδρο τον Ντέμη-που το κατέχει το αξίωμα,μπας κ καταφέρουμε έτσι τίποτα κ έχουμε πιο πυγμή αφού θα έχουμε περισσότερο κόσμο άρα κ πιο πολλά ερίσματα.Τι λέτε;

ΕΛΑ ΜΟΥΤΣΕ,ΕΛΑ monimo ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Υ.Γ.:Θα αλλάξουμε κ αίματα,σαν τους Ινδιάνους με τα μαχαίρια που κόβουν τα χερια τους κ ενώνουν τις πληγές τους. :2funny: :2funny:

:2funny:
Ζουρλαθηκες  :idiot: απ τον Μπριακο μου φαινεται  :helpplea:

giannis7310

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι να πω ρε παιδι μου???
Παντως δεν μπορω να δεχθω τα περι παραρτηματος του Βορρά...
ειμαι βαζελος γνωστος κλπ
Αλλά ρε παιδιά το 2003 οταν πήραμε το νταμπλ δεν νίκησαν τα ΠΑΟΚΙΑ μέσα στη Ριζούπολη το γαύρο????
Εμεις δεν νικήσαμε εκεί μέσα στην Τούμπα στο 93???
Οχι ρε παιδια Ο ΠΑΟΚ και Η ΞΑΝΘΗ είναι οι μόνες καθαρες ομάδες...
Εχουν ζήσει πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και ξέρω τη νοοτροπία τους...........

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τι να πω ρε παιδι μου???
Παντως δεν μπορω να δεχθω τα περι παραρτηματος του Βορρά...
ειμαι βαζελος γνωστος κλπ
Αλλά ρε παιδιά το 2003 οταν πήραμε το νταμπλ δεν νίκησαν τα ΠΑΟΚΙΑ μέσα στη Ριζούπολη το γαύρο????
Εμεις δεν νικήσαμε εκεί μέσα στην Τούμπα στο 93???
Οχι ρε παιδια Ο ΠΑΟΚ και Η ΞΑΝΘΗ είναι οι μόνες καθαρες ομάδες...
Εχουν ζήσει πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και ξέρω τη νοοτροπία τους...........

αλλο οι οπαδοι και αλλο οι παραγοντες φιλε μου.........

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Aπορω παντως γιατι δεν βαζει τον Εμπεντε..

Που να βάλει το πιθήκι ρε φίλε... Χειρότερος από τον Γκαλίνοβιτς είναι... Λήγουν και των δύο τα συμβόλαια νομίζω... Ας φέρει τον Μάλαρτζ της Ξάνθης, αυτοπροτάθηκε ο άνθρωπος. Έλεος με τα παπαράκια... Στον ΠΑΟ παίζετε ρε!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΕΛΑ,ΕΛΑ,ΕΛΑ,ΕΛΑ,ΕΛΑ.... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

....στο μπάσκετ το Σάββατο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom