Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Τι μαλακίες κάνει ο σκατάς,ο Ιβάνοβιτς... :jerking:
Τι παει να πει....δεν τον παιρνει μαζι...πάει καλά....?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

Πρόβλημα με Σλότερ!

1230564-635x350.jpg

[URL unfurl="true"]http://panathinaikos24.gr/2015/04/13/provlima-me-sloter/[/url]

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
«ΤΡΙΦΥΛΛΙ» ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (20.00 ΝΕΡΙΤ) κυνηγώντας το break

Κόντρα σε όλους και όλα, ο Παναθηναϊκός καλείται να αποδείξει απόψε πως η ΤΣΣΚΑ δεν είναι ανίκητη στη Μόσχα και το Final Four δεν είναι ανέφικτος στόχος. Νοκ άουτ ο Σλότερ.

www.sport-fm.gr/article/basket/ginetai/3081902]http://www.sport-fm.gr/article/basket/ginetai/3081902[/url]

201449.jpg

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Μακάρι να βγεις ψευτης αλλα, δυστηχως μαλλον εχει δίκιο, πικρη αληθεια  :'(

www.sport-fm.gr/article/basket/tsatsenko-fetos-pio-eukola-ton-panathinaiko/3081980]http://www.sport-fm.gr/article/basket/tsatsenko-fetos-pio-eukola-ton-panathinaiko/3081980[/url]

Τσατσένκο: «Φέτος… πιο εύκολα τον Παναθηναϊκό»

Ο παλαίμαχος σέντερ της ΤΣΣΚΑ, Βλάντιμιρ Τσατσένκο, προβλέπει πιο εύκολο έργο για την ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό σε σχέση με πέρσι. «Εμείς βελτιωμένοι, αυτοί αποδυναμωμένοι», τόνισε.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ειναι βαρια αυτη η φανελα!.................... ;)

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μακάρι να βγεις ψευτης αλλα, δυστηχως μαλλον εχει δίκιο, πικρη αληθεια  :'(

www.sport-fm.gr/article/basket/tsatsenko-fetos-pio-eukola-ton-panathinaiko/3081980]http://www.sport-fm.gr/article/basket/tsatsenko-fetos-pio-eukola-ton-panathinaiko/3081980[/url]

Τσατσένκο: «Φέτος… πιο εύκολα τον Παναθηναϊκό»

Ο παλαίμαχος σέντερ της ΤΣΣΚΑ, Βλάντιμιρ Τσατσένκο, προβλέπει πιο εύκολο έργο για την ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό σε σχέση με πέρσι. «Εμείς βελτιωμένοι, αυτοί αποδυναμωμένοι», τόνισε.
Ρε τον Τσατσενκο ή Τκατσένκο...εγω πιστεύω οτι ο ΠΑΟ έχει δυνατότητες να αποκλίσει την ΤΣΣΚΑ. Αν και γαυρος, αναγνωρίζω τα αρχίδια που έχει αυτή η ομάδα (και που τώρα έχουμε αποκτήσει και εμείς).
Θα μου το θυμηθείτε: Ο ΠΑΟ θα κοντράρει στα ίσα την Αρκούδα!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ρε τον Τσατσενκο ή Τκατσένκο...εγω πιστεύω οτι ο ΠΑΟ έχει δυνατότητες να αποκλίσει την ΤΣΣΚΑ. Αν και γαυρος, αναγνωρίζω τα αρχίδια που έχει αυτή η ομάδα (και που τώρα έχουμε αποκτήσει και εμείς).
Θα μου το θυμηθείτε: Ο ΠΑΟ θα κοντράρει στα ίσα την Αρκούδα!
εγω αν και βαζελος πιστευω οτι ο τσατσε εχει δικιο, η αληθεια ειναι οτι απο πλευρας  ροστερ ειμαστε χειροτερα απο περυση

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ακλόνητο φαβορί από κάθε άποψη η αρκούδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί! 3-1 ή 3-2 πιστεύω υπέρ της αρκούδας. Ακόμα και αν ο ΠΑΟ κάνει ένα μπρέικ στη Μόσχα, η αρκούδα άνετα μπορεί να σπάσει μία φορά το ΟΑΚΑ.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ακλόνητο φαβορί από κάθε άποψη η αρκούδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί! 3-1 ή 3-2 πιστεύω υπέρ της αρκούδας. Ακόμα και αν ο ΠΑΟ κάνει ένα μπρέικ στη Μόσχα, η αρκούδα άνετα μπορεί να σπάσει μία φορά το ΟΑΚΑ.
αν ηταν να κριθει η προκριση μονο σε ενα παιχνιδι το συζηταγαμε, σε μια σειρα 5 παιχνιδιών το πολυ, ειναι σχεδον αδυνατο με τον τωρινο παναθηναικο. μια ομαδα η οποια ολη τη χρονια δε μπορει να σταυρωσει εκτος εδρας νικη, ειδωμεν  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
αν ηταν να κριθει η προκριση μονο σε ενα παιχνιδι το συζηταγαμε, σε μια σειρα 5 παιχνιδιών το πολυ, ειναι σχεδον αδυνατο με τον τωρινο παναθηναικο. μια ομαδα η οποια ολη τη χρονια δε μπορει να σταυρωσει εκτος εδρας νικη, ειδωμεν  :grin:

Ποτέ δεν ξέρεις. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μπορεί και να τραυματιστεί κάποιος βασικός παίχτης μέσα στη σειρά και να αλλάξουν οι ισορροπίες κάπως, μπορεί ο ΠΑΟ να τύχει σε μεγάλες βραδιές από το τρίποντο. Εγώ Ολυμπιακός είμαι και φυσικά υποστηρίζω cska, μην είμαστε και υποκριτές, αλλά δεν είναι τόσο απλή η σειρά!  :hi:

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ διαφωνω περί ομαδαρας της ΤΣΣΚΑ. Σιγά την κομπλεξικη υπερομάδα. Δεν είναι φόβητρο. Μπορεί ο βαζελος να την κερδίσει εξω στο γηπεδο της που είναι σαν εκκλησία.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Εγώ διαφωνω περί ομαδαρας της ΤΣΣΚΑ. Σιγά την κομπλεξικη υπερομάδα. Δεν είναι φόβητρο. Μπορεί ο βαζελος να την κερδίσει εξω στο γηπεδο της που είναι σαν εκκλησία.
μακαρι... :)

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Τι ναυαγιο είναι ο βαζελος! Δεν το περίμενα! Εμείς, χωρίς να είμαστε πολύ καλύτεροι του βαζελου, τους κοντραραμε μέχρι το τέλος... :think:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
H ΤΣΣΚΑ   που  παιζει  χωρίς τον Φριτζον …  
δευτερο δεκάλεπτο=  26-7…..
Μήπως  βοηθήσει μία απόλυση του  Ιβάνοβιτς --- σήμερα ?!  :)

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ψυχραιμία στους βαζελους. Έχουν φανέλα. Έτσι ειχαμε κερδίσει εμείς τη Σιένα στο πρωτο παιχνιδι στο ΣΕΦ πριν 3χρονια και μετα μας τον φόρεσε... :pipa2:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ισως ειναι καλυτερα να χασει με μεγαλη διαφορα.Το παρελθον εξαλλου του αποδεικνύει

Nuclear ακριβως ετσι ;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Τι ναυαγιο είναι ο βαζελος! Δεν το περίμενα! Εμείς, χωρίς να είμαστε πολύ καλύτεροι του βαζελου, τους κοντραραμε μέχρι το τέλος... :think:

Οντως ειχατε κανει πολυ καλο παιχνιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom