Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Λοιπον,η χρονια στο μπασκετ και φετος ειναι απολυτα επιτυχημενη.
Η κατακτηση του κυπελλου και η προκριση στην οχταδα νομιζω πως ειναι το ταβανι αυτης της ομαδας.
Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το μπατζετ εχει πεσει στο 1/3 την τελευταια 5ετια ! !
Το πλανο της ελληνοποιησης φαινεται να προχωρα και θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια.
Απο την αλλη βεβαια ολοι βλεπουμε πως η ομαδα δεν παιζει καλα και ειδικα στα κρισιμα παιχνιδια
τα κανει θαλασσα,γι αυτο και το καλοκαιρι πρεπει να γινουν διορθωτικες κινησεις.
Χρειαζεται οπωσδηποτε ενα βασικο τριαρι,γιατι θεωρω οτι ο Γιανκοβιτς δεν μπορει να ανταποκριθει μονος του,
και ενας αξιοπιστος πλει-μεικερ,αφου ο Νελσον αποδεικνυεται πολυ λιγος.
Ο Παππας φαινεται πως εχει την ικανοτητα και τον τσαμπουκα να γινει ο νεος ηγετης της ομαδας στη μετα-Διαμαντιδη εποχη.
Πολλοι κραζουν τον προπονητη,ουτε κι εγω ειμαι ικανοποιημενος απο την εικονα της ομαδας,αλλα νομιζω οτι τηρουμενων των αναλογιων τα πηγε αρκετα καλα και θα πρεπει να του δοθει πιστωση χρονου και την επομενη χρονια.
Απο εδω και περα παμε για τη μεγαλη υπερβαση κοντρα στην ΤΣΣΚΑ,που ειναι και το μεγαλο φαβορι της Ευρωλιγκα για μενα φετος.
Οι πιθανοτητες βεβαια ειναι ελαχιστες,περιμενω ομως να παλεψουμε οπως παντα κανουμε στα νοκ-αουτ ματς.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ενταξει φιλε και εγω γαυρος ειμαι αλλα μαλλον εσυ εισαι ασχετος.το μπατιστα και το μαυροκεφαλιδη ειχαν κανει σουροτηρι σημερα...και η κουτση μαρια τους εβαζε καλαθι...
κατι τελευταιο.ο προπονητης που εχετε ειναι αστειος.Μου θυμιζει το γκερσον που ηρθε με περγαμηνες αλλα οι περγαμηνες και οι τιτλοι δεν λενε παντα την αληθεια.Εχω την εντυπωση οτι τον Ιβανοβιτς τον εκαναν μαγκα οι παικτες της Ταου παλια...
Με καλο προπονητη ο παο μπορει και Φ4.Οχι επειδη εχει κανα σπουδαιο ροστερ αλλα επειδη το ευρωπαικο μπασκετ εχει πεσει πολυ τα τελευταια  5 χρονια οπως ειπε καποιος πιο πανω...
Ουτε ο ολυμπιακος θα το επαιρνε το 2011.το πηρε λογω ελλειψης σοβαρου ανταγωνισμου.Το ροστερ μας τη περιοδο 2008-2010 ηταν τρεις φορες καλυτερο

Το ρόστερ τότε ήταν υπερεκτιμημένο. Δεν υπήρξε ποτέ παίχτης Τσίλντρες, ο Παπαλουκάς ήρθε για σύνταξη, ο Βούισιτς το ίδιο. Ο Κλέιζα ναι ήταν παιχταράς τότε. Ο Τεόντοσιτς χειρότερος από Σπανούλη.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Tελικα περασανε ε?
Δεν ξερω τι να πω. Ελπιδες προκρισης νομιζω οτι θα ειχε μονο με τον ολυμπιακο παντως λογω ειδικων συνθηκων(τα ξερετε).
Ουτε τον ολυμπιακο εχω δει φετος ουτε κανενα.
Η ΤΣΣΚΑ ξαθε χρονο φαβορι ειναι, λογικα θα περασει εμας και θα δει τα ραδικια αναποδα ως συνηθως στο φαιναλ φορ.
Γενικα ειναι η 3η σερι χρονια που η ομαδα παει στα νοκ αουτ χωρις ναειναι καλη ιδιατερα.
Θυμιζω οτι πριν καποια χρονια η ομαδα δεν περναγε καν το τοπ 16 ερχομενη απο χρονια κατακτησης ευρωπαικου(2008, 2010).
Και με καλυτερο προπονητη και πολυ καλυτερο ροστερ.
Κριμα παντως που το ευρωπαικο εχει πεσει ετσι. Καπου διαβασα οτι η ΦΙΜΠΑ θελει να αναμιχθει παλι και να παρει την διοργανωση.
Δεν υπαρχει τροπος ομως να κρατησουν τους ευρωπαιους παικτες πλεον, φευγουν κατευθειαν για ΝΒΑ. Και καλα κανουν.
Οι ομαδες ειναι αναγκαιο πλεον να λειτουργησουν με ακαδημιες, εχουν καθυστερησει παρα πολυ.
Ο Χαραλαμποπουλος πχ επρεπε να παιζει ηδη(ασχετα αν επαιζε καλα ή οχι). Και μαζι με αυτον 2-3 ακομα.
Πρεπει να υποχρεωθουν οι ομαδες να ακολουθησουν αυτην την συνταγη. Οι μικροτερες ομαδες δεν βγαζουν πλεον συχνα γιανκοβιτς, βεζενκοφ κλπ
Και οταν τους βγαζουν, ους δινουν κατευθειαν.
Δεν ξερω, ελπιζω το ευρωπαικο να ξανανεβει καποια στιγμη.

Για τσσκα τα παμε. Δεν εχω δει καθολου αλλα δεν χρειαζεται κιολας.
Δεν νομιζω οτι εχει κατι να χασει ο παναθηναικος. Και που περασε στα νοκ αουτ επιτυχια ειναι.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10/04/1996 Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΚΟΥΛΑ, Λίγες ημέρες μετά το έπος στο Άμστερνταμ...

ΧΟΤΑ ΧΟΤΑ

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού σ'εκείνη την αναμέτρηση:

Βάντζικ, Kαλλιντάκης(45'Μαραγκός), Αποστολάκης, Κολιτσιδάκης, Γεωργιάδης Γ.Σ, Δώνης, Μπορέλι (81'Νιόμπλιας), Καπουράνης, Μάρκος (52' Λαγωνικάκης), Γεωργιάδης Γ.Χ, Βαζέχα

Απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις που εχω νιωσει σε γηπεδο, ετυχε να είμαι στην κερκιδα με τους αεκτζιδες...

οταν μπηκε το γκολ στο 79-80... :wanker:

Παντως η ΑΕΚ ειχε ομαδαρα τοτε, αλλα στο συγκεκριμενο ματσ θυμαμε ηταν ψιλοχεσμενη

URL]]

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Tελικα περασανε ε?
Δεν ξερω τι να πω. Ελπιδες προκρισης νομιζω οτι θα ειχε μονο με τον ολυμπιακο παντως λογω ειδικων συνθηκων(τα ξερετε).
Ουτε τον ολυμπιακο εχω δει φετος ουτε κανενα.
Η ΤΣΣΚΑ ξαθε χρονο φαβορι ειναι, λογικα θα περασει εμας και θα δει τα ραδικια αναποδα ως συνηθως στο φαιναλ φορ.
Γενικα ειναι η 3η σερι χρονια που η ομαδα παει στα νοκ αουτ χωρις ναειναι καλη ιδιατερα.
Θυμιζω οτι πριν καποια χρονια η ομαδα δεν περναγε καν το τοπ 16 ερχομενη απο χρονια κατακτησης ευρωπαικου(2008, 2010).
Και με καλυτερο προπονητη και πολυ καλυτερο ροστερ.
Κριμα παντως που το ευρωπαικο εχει πεσει ετσι. Καπου διαβασα οτι η ΦΙΜΠΑ θελει να αναμιχθει παλι και να παρει την διοργανωση.
Δεν υπαρχει τροπος ομως να κρατησουν τους ευρωπαιους παικτες πλεον, φευγουν κατευθειαν για ΝΒΑ. Και καλα κανουν.
Οι ομαδες ειναι αναγκαιο πλεον να λειτουργησουν με ακαδημιες, εχουν καθυστερησει παρα πολυ.
Ο Χαραλαμποπουλος πχ επρεπε να παιζει ηδη(ασχετα αν επαιζε καλα ή οχι). Και μαζι με αυτον 2-3 ακομα.
Πρεπει να υποχρεωθουν οι ομαδες να ακολουθησουν αυτην την συνταγη. Οι μικροτερες ομαδες δεν βγαζουν πλεον συχνα γιανκοβιτς, βεζενκοφ κλπ
Και οταν τους βγαζουν, ους δινουν κατευθειαν.
Δεν ξερω, ελπιζω το ευρωπαικο να ξανανεβει καποια στιγμη.

Για τσσκα τα παμε. Δεν εχω δει καθολου αλλα δεν χρειαζεται κιολας.
Δεν νομιζω οτι εχει κατι να χασει ο παναθηναικος. Και που περασε στα νοκ αουτ επιτυχια ειναι.

Δεν θα λεγα ότι κάνουν καλά όλοι οι Ευρωπαίοι που πάνε NBA τύπε. Οι περισσότεροι παίζουν σε ομάδες χωρίς κίνητρο και το πόσο λίγοι είναι σαν παίχτες φαίνεται μετά στα ευρωμπάσκετ! Άσχετα αν το NBA σε βοηθάει να ανεβάσεις τις ικανότητες σου μόνο ορισμένοι προνομιούχοι παίχτες μπορούν να ψηθούν στα δύσκολα και σε παιχνίδια που κρίνουν τίτλους και προκρίσεις.

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θα λεγα ότι κάνουν καλά όλοι οι Ευρωπαίοι που πάνε NBA τύπε. Οι περισσότεροι παίζουν σε ομάδες χωρίς κίνητρο και το πόσο λίγοι είναι σαν παίχτες φαίνεται μετά στα ευρωμπάσκετ! Άσχετα αν το NBA σε βοηθάει να ανεβάσεις τις ικανότητες σου μόνο ορισμένοι προνομιούχοι παίχτες μπορούν να ψηθούν στα δύσκολα και σε παιχνίδια που κρίνουν τίτλους και προκρίσεις.
Και οι περισσοτεροι ακομα και τωρα εξακολουθουν να μην παιζουν εκει καθολου ή να γινονται ρολιστες και χαμαλιδες των 10 λεπτων(Κουφος).Ετσι οι ευρωπαικες ομαδες στερουνται τους καλους αυτους παικτες αλλα και στην αμερικη μενουν σχεδον αναξιοποιητοι.Αυτο παντως που ειπε ο φιλος παραπανω ισχυει.Μου κανει εντυπωση πως οι μικροτεροι συλλογοι χανουν τα τελευταια χρονια τοσο ευκολα τους παικτες τους.Δεν γινεται μονο στην Ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο.Ενας παικτης παλαιοτερα σε μικρη ομαδα επρεπε να ψηθει και να κανει 3-4 καλες σεζον για να παει σε μεγαλο συλλογο.Τωρα μια σεζον αρκει και περισσευει...
Οι μικροτεροι συλλογοι πλεον δεν εχουν και νοοτροπια ανταγωνιστικη.Με εξαιρεση ισως στην Ισπανια.Οι παικτες ειναι δεν με ενδιαφερει αν κερδισουμε, τι θα κανουμε κτλ. αρκει να παιξω εγω καλα για να με παρει του χρονου μια μεγαλη ομαδα.ΟΚ ,παντα γινοταν αυτο αλλα τα τελευταια χρονια το πραγμα εχει ξεφυγει...

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το ρόστερ τότε ήταν υπερεκτιμημένο. Δεν υπήρξε ποτέ παίχτης Τσίλντρες, ο Παπαλουκάς ήρθε για σύνταξη, ο Βούισιτς το ίδιο. Ο Κλέιζα ναι ήταν παιχταράς τότε. Ο Τεόντοσιτς χειρότερος από Σπανούλη.
Ο Τσιλντρες δεν ηταν κακος παικτης.Μια χαρα καλος παικτης ηταν.Εννοειται οτι ηταν πολυ λιγος για τα τεραστια συμβολαια που επαιρνε αλλα σε αυτο εφταιγαν οι Αγγελοπουλοι.Επισης ειχες και ενα Μπουρουση.Ο Παπαλουκας οντως σε μας ηταν πεσμενος και δεν ηταν παικτης που εκανε τη διαφορα.Αλλα να σε ρωτησω κατι?Μηπως ο Μαντζαρης τωρα παιζει καλυτερα απο το Παπαλουκα τοτε?Μονο ο βουισιτς ηταν παλτο σαν παικτης οταν ηρθε, οι υπολοιποι ηταν απλα υπερεκτιμημενοι λογω των μυθικων συμβολαιων που ειχαν...Ειναι τυχαιο οτι παικτες οπως ο Πριντεζης που τοτε ηταν ρολιστες του δεκαλεπτου 2-3 χρονια μετα ξεκινουσαν πενταδατοι?
Ο Ολυμπιακος εκεινη τη περιοδο είχε τη καλυτερη ομαδα στην ιστορια του απλα ειχε την ατυχια να πεσει στον επισης καλυτερο παναθηναικο της ιστοριας του (2008-2010) και σε μια ΤΣΣΚΑ λιγο καλυτερη απο τη σημερινη και μια Μπαρτσα ΠΟΛΥ καλυτερη απο τη σημερινη.Αλλιως να στο πω επεσε στη πιο ανταγωνιστικη ευρωλιγκα που εχει γινει ποτε...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
πλακα κανεις με το μαυροκεφαλιδη ετσι?ο τυπος παιζει τρεις αγωνες και μετα τραυματιζεται και μενει εξω για 2 μηνες...
καλα κρατα μητσο και παππα..........ο μαυροκεφαλας ειναι οκ για 2ο τεσσαρη
αλλα ανδεν τον θέλεις διωξε τον!........... :cheesy:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
3-1 θα χάσετε αν δεν τραυματιστεί κιάλλος παίχτης μέχρι την άλλη βδομάδα.Ήδη έχασαν τον Φριντζόν! Προλαβαίνει να τραυματιστεί Ντε Κολό ή ακόμα χειρότερα Τεόντοσιτς και να αποκλειστείτε με 3-2.  :)
βρε χαζε τον τεοντοσιτς μεσα τον θέλουμε... ;)
ειναι ο πιο μαλάκας παιχτης τους!

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει φιλε και εγω γαυρος ειμαι αλλα μαλλον εσυ εισαι ασχετος.το μπατιστα και το μαυροκεφαλιδη ειχαν κανει σουροτηρι σημερα...και η κουτση μαρια τους εβαζε καλαθι...
κατι τελευταιο.ο προπονητης που εχετε ειναι αστειος.Μου θυμιζει το γκερσον που ηρθε με περγαμηνες αλλα οι περγαμηνες και οι τιτλοι δεν λενε παντα την αληθεια.Εχω την εντυπωση οτι τον Ιβανοβιτς τον εκαναν μαγκα οι παικτες της Ταου παλια...
Με καλο προπονητη ο παο μπορει και Φ4.Οχι επειδη εχει κανα σπουδαιο ροστερ αλλα επειδη το ευρωπαικο μπασκετ εχει πεσει πολυ τα τελευταια  5 χρονια οπως ειπε καποιος πιο πανω...
Ουτε ο ολυμπιακος θα το επαιρνε το 2011.το πηρε λογω ελλειψης σοβαρου ανταγωνισμου.Το ροστερ μας τη περιοδο 2008-2010 ηταν τρεις φορες καλυτερο
εκανε ενα σωρο γκάφες ο φωτσης σημερα!
αστα επαιξα μπάσκετ και καταλαβαινω......για αυτους που λες δεν περιμένω αμυνα...αλλα ο φωτσης τα εκανε σκατα,απο αυτον περιμενεις τα σιγουρα....σημερα δεν τα εκανε...... ;)

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ναι σορυ το 2012 εννοουσα.αλλα μιας και το ειπες και το 2011 που το πηρε ο παο ειχε αρχισει η πτωση του Ευρωπαικου μπασκετ...Μαλιστα οτι ο παο πηρε τοτε τον τιτλο ηταν το πρωτο σημαδι.Σαν ροστερ και του Παο τοτε ηταν πεσμενο.Υπολογισιμο μεν αλλα πεσμενο...Μετα ακολουθησε το δευτερο σημαδι οταν το πηραμε εμεις απο το πουθενα.
Ολες οι ομαδες εχουν γερασμενα ροστερ τουλαχιστον οσον αφορα τους πρωταγωνιστες.Παο,Μπαρτσα,φετος και η ρεαλ εχει μεγαλο μ.ο ηλικιας στους βασικους παικτες...
ελα τραβα στο καφενε και λέγε οτι θέλεις εκει με τους παππούδες........... :grin:
τα εχεις χαμένα........... :cheesy:

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ελα τραβα στο καφενε και λέγε οτι θέλεις εκει με τους παππούδες........... :grin:
:fuck2:
γελασα πολυ.ειναι ψεματα οτι το 2011 ο παο ειχε χειροτερο ροστερ απο τις προηγουμενες χρονιες?μην κανεις το ξερολα γιατι ξερω περισσοτερα απο σενα.εξυπναδες αλλου οχι σε μενα...

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εκανε ενα σωρο γκάφες ο φωτσης σημερα!
αστα επαιξα μπάσκετ και καταλαβαινω......για αυτους που λες δεν περιμένω αμυνα...αλλα ο φωτσης τα εκανε σκατα,απο αυτον περιμενεις τα σιγουρα....σημερα δεν τα εκανε...... ;)
οτι επαιξες μπασκετ και δεν καταλαβαινεις αυτο ειναι που με ανησυχει περισσοτερο...ολοι σημαδευαν το Μπατιστα χθες.Ολοι,ακομα και ο φροντισης του ερυθρου αστερα.Αυτο κανουν εδω και πολλα παιχνιδια

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
:tits2:
και για να σου δειξω ποσο αμπαλος εισαι και οτι κοιμασαι ορθιος ο φωτσης εψαξα στο Index και εχει το δευτερο υψηλοτερο απο πλευρας Παο.αντε με το καθε ασχετο...Ο σλοτερ ο γκιστ και ο μπατιστα που εμπαζε στη αμυνα ητνα το προβλημα του παο χθες...που μου κανεις και τον ειδικο κιολας...αμπαλε

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
προσκύνα τωρα στον παο............. :kissass2:
και ξεχνα και φετος το πρωτάθλημα
στο καφενε να τους δεις τους τελικους!

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
προσκύνα τωρα στον παο............. :kissass2:
και ξεχνα και φετος το πρωτάθλημα
στο καφενε να τους δεις τους τελικους!
θα σε εβριζα τωρα αλλα εισαι τοσο χαζος που μαλλον δεν θα το αντιλαμβανοσουν...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ενα καρο λάθη εκανε ο φωτης σημερα !
απαράδεκτος για την κλάση του
εφευγε για βοηθειες και τα εκανε σκατα
ασε ειπαμε εισαι του βιβλιου εσυ......στο παρκε αστα για τους ανδρες!
αλλωστε γαυρος να μιλάει για μπάσκετ?............. :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ενα καρο λάθη εκανε ο φωτης σημερα !
απαράδεκτος για την κλάση του
εφευγε για βοηθειες και τα εκανε σκατα
ασε ειπαμε εισαι του βιβλιου εσυ......στο παρκε αστα για τους ανδρες!
αλλωστε γαυρος να μιλάει για μπάσκετ?............. :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχω παιξει και εχω βγει δευτερος στα εφηβικα στην ελλαδα.εχεις δικιο.πρεπει οντως να αφησεις το μπασκετ για τους αντρες οπως εμενα...και μην βαζεις αυτες τις εικονες σαν κανα 15χρονο μαλακισμενο...

liakosartaki

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
βρισε λουλου.........αν θα σου κάνει καλο βρίσε......... :grin:
μα σου ειπα.θεωρω ασκοπο να σε βρισω γιατι δεν εισαι σε θεση με βαση την εξυπναδα σου να το αντιληφθεις..οποτε τι νοημα θα ειχε?ξερεις τι σημαινει η λεξη λουλου ή γκουγκλαρες πριν τι βαλεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom