Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ήλπιζα ότι θα πάρει το παιχνίδι ο κωλοβάζελος, όμως είχα τις ενστάσεις μου γιαυτό ΠΑΝΤΑ σε σύστημα τέτοια παιχνίδια. Για το πέναλτι δε μου γέμισε το μάτι, όμως δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, τα @@ρια μου μπάλα έπαιζαν οι βάζελοι.
Δε φταίει ο ΟΣΦΠ, ούτε η διαιτησία, ούτε ο Κόκκαλης, ούτε ο Μαρινάκης, δεν έχετε ομάδα, αφήστε το Γαύρο και κοιτάτε τα του μπουρδέλου σας.

Υ.Γ.
Όσοι παναθηναικάκηδες ενοχληθούν από το σχόλιο μου, προφανώς δε θα μπω στον κόπο να τους απαντήσω, απλά θα πω ότι τους έχω γραμμένους στα @@ρια μου κι αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχασα κάτι ψιλά στο Στοίχημα. Αν νομίζετε ότι με νοιάζει τι θα κάνει η κάθε ομάδα (άσχετα αν είμαι γαύρος) τότε BOEING........

Και εμείς στα αρχίδια μας σε γράφουμε...ισχύουν τα ίδια που έγραψα στο μαλάκα τον χοντρό από πάνω!
Πάρτε το αλλιώς,γιατί σταματάμε επιτόπου τις ενημερώσεις /κριτικές... :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Άντε παλιόμουνα,γιατί φτάσαμε στα όρια μας...
Τρέχουμε να γράφουμε ένα σωρό μπουρδέλα και βρίζει τους Παναθηναϊκούς ο κάθε μαλάκας...
Από εδώ και πέρα θα πέφτουν καντήλια....
Ο κάθε μαλάκας που τρώει ξύλο από τη γυναίκα του κάνει το μάγκα του πληκτρολογίου!

Βάζω στοίχημα ότι από κοντά θα λέγατε άλλα.... ;)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ήλπιζα ότι θα πάρει το παιχνίδι ο κωλοβάζελος, όμως είχα τις ενστάσεις μου γιαυτό ΠΑΝΤΑ σε σύστημα τέτοια παιχνίδια. Για το πέναλτι δε μου γέμισε το μάτι, όμως δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, τα @@ρια μου μπάλα έπαιζαν οι βάζελοι.
Δε φταίει ο ΟΣΦΠ, ούτε η διαιτησία, ούτε ο Κόκκαλης, ούτε ο Μαρινάκης, δεν έχετε ομάδα, αφήστε το Γαύρο και κοιτάτε τα του μπουρδέλου σας.

Υ.Γ.
Όσοι παναθηναικάκηδες ενοχληθούν από το σχόλιο μου, προφανώς δε θα μπω στον κόπο να τους απαντήσω, απλά θα πω ότι τους έχω γραμμένους στα @@ρια μου κι αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχασα κάτι ψιλά στο Στοίχημα. Αν νομίζετε ότι με νοιάζει τι θα κάνει η κάθε ομάδα (άσχετα αν είμαι γαύρος) τότε BOEING........

Δεν την κατάλαβα τη λογική σου-ασχέτως ότι είσαι γαύρος.
Επειδή δεν έπιασες το στοίχημα (πρέπει να) βρίζεις τους Παναθηναικούς;;;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
Σκάσε μωρή πίπα εσύ....δεν φτάνει που σε ανέχεται το σάιτ....
Μαλάκα,άχρηστε σάλτα και γαμήσου στην τελική!
Κανόνισε να κόψουμε τις ενημερώσεις και τις κριτικές....
Εσύ θα φταις... ;) ;) ;)
Και εμείς στα αρχίδια μας σε γράφουμε...ισχύουν τα ίδια που έγραψα στο μαλάκα τον χοντρό από πάνω!
Πάρτε το αλλιώς,γιατί σταματάμε επιτόπου τις ενημερώσεις /κριτικές... :hi:
Άντε παλιόμουνα,γιατί φτάσαμε στα όρια μας...
Τρέχουμε να γράφουμε ένα σωρό μπουρδέλα και βρίζει τους Παναθηναϊκούς ο κάθε μαλάκας...
Από εδώ και πέρα θα πέφτουν καντήλια....
Ο κάθε μαλάκας που τρώει ξύλο από τη γυναίκα του κάνει το μάγκα του πληκτρολογίου!

Βάζω στοίχημα ότι από κοντά θα λέγατε άλλα.... ;)

τυπε τι νευρα ειναι αυτα πρωι πρωι....αρπα ενα στυλιαρι να στανιαρεις:
more-pics-of-hot-fit-girls-part10-13.jpg

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Billy μου με τέτοιο στυλιαρι τα ξεχνάς όλα
Και ενημερώσεις και μπουρδελα και την παναθα :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Billy μου με τέτοιο στυλιαρι τα ξεχνάς όλα
Και ενημερώσεις και μπουρδελα και την παναθα :)

Ναι,εχθές δεν ασχολήθηκα καθόλου με αθλητικά...
Έκανα τσάρκα και σεξ με το μωρό,Ανδριάνα...αλλά δεν θα μας βρίζει και ο κάθε ανύπαρκτος εδώ μέσα...
Κουράστηκα φίλε μου... :grouphug:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ναι,εχθές δεν ασχολήθηκα καθόλου με αθλητικά...
Έκανα τσάρκα και σεξ με το μωρό,Ανδριάνα...αλλά δεν θα μας βρίζει και ο κάθε ανύπαρκτος εδώ μέσα...
Κουράστηκα φίλε μου... :grouphug:
παρτο αλλοιως πουστρονι γιατι θα σου φορεσω το κωλαντερο γραβατα...
γαμω και εσενα και τις κριτικες σου χλεμπονιαρη

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
παρτο αλλοιως πουστρονι γιατι θα σου φορεσω το κωλαντερο γραβατα...
γαμω και εσενα και τις κριτικες σου χλεμπονιαρη

Τι να κλάσεις μωρή ιντερνετική πουτάνα... ;)
Πάρε να έχεις,να γελάμε μαζί σου νούμερο... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

2-7 το πρωί που πήγαινες....Λαχαναγορά στοΥ Ρέντη....; Πες μου ότι έχεις τάμπλετ,να διαβάζεις τι παίχτες θα σου πάρει ο Πόλντο...

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
ρε συ μπιλλακο...τι τα θες τωρα τα σκολαδυ;;τι ψαχνεις με τον χρηστιδη που τραβιεται πως και που;εσυ πινεις το γαλατακι σου στην ωρα του και πεφτεις για υπνακο;;τι ψαχνεσαι τωρα με των αλλονων τα νταραβερια;καλα δε κανουμε το καλαμπουρακι μας και γελαμε στο μπου;θες να πηγαινω στη λαχανογορα;παω...τιμη μου...θες να κανω βραδυνη ταριφοβαρδια που λεει η αλλη η πορνη;;κανω...ξαναμανα τιμη μου...παντως κατι κανω τα βραδυα που εσυ ξεκουραζεσαι....απο εκει και περα αστα τα υπολοιπα...δεν γινεται να τα λεμε ολα απο εδω...αν θες πραγματικα να μαθεις και οχι κουλτουρα τα λεμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τι να κλάσεις μωρή ιντερνετική πουτάνα... ;)
Πάρε να έχεις,να γελάμε μαζί σου νούμερο... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
κοιτα ....στο εχω ξαναπει...εισαι ενα χαζο παιδακι που δεν εχει επαφη με το περιβαλλον...δεν καταλαβαινω τι θες να δειξεις...
προσωπικα θα σου πω ξανα να πας να γαμηθεις και να μη μου ζαλιζεις τις αρχιδαρες...γραψε οτι θες και μην ασχολεισαι με μενα....
αν δεν γουσταρεις αυτα που γραφω η μη τα διαβαζεις η κανε αναφορα η σαλτα γαμησου....
αλλη επιλογη δεν εχεις....
τωρα τποσταρεις ασυναρτησιες οπου αυτα που εχω γραψει τα εννοω και τα ξαναγραφω δεν καταλαβαινω....
ποσο μπεμπης μπουλης παιζει να εισαι ;
βαζεις κατι που εχω γραψει ,το εννοω και το ξαναλεω....τωρα σε ποια φαση ακριβως γελας και με τι δεν καταλαβαινω....
αλλα χαζος εισαι μπορεις με οτι θες να γελας  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κοιτα ....στο εχω ξαναπει...εισαι ενα χαζο παιδακι που δεν εχει επαφη με το περιβαλλον...δεν καταλαβαινω τι θες να δειξεις...
προσωπικα θα σου πω ξανα να πας να γαμηθεις και να μη μου ζαλιζεις τις αρχιδαρες...γραψε οτι θες και μην ασχολεισαι με μενα....
αν δεν γουσταρεις αυτα που γραφω η μη τα διαβαζεις η κανε αναφορα η σαλτα γαμησου....
αλλη επιλογη δεν εχεις....
τωρα τποσταρεις ασυναρτησιες οπου αυτα που εχω γραψει τα εννοω και τα ξαναγραφω δεν καταλαβαινω....
ποσο μπεμπης μπουλης παιζει να εισαι ;
βαζεις κατι που εχω γραψει ,το εννοω και το ξαναλεω....τωρα σε ποια φαση ακριβως γελας και με τι δεν καταλαβαινω....
αλλα χαζος εισαι μπορεις με οτι θες να γελας  ;)

Άκου βλακάκο...εδώ θα πίνεις χύσια,θα κάνεις γαργάρες και μετά θα ανοίγεις το κωλόστομα σου... ;) ;) ;) ;)
Αναφορά δεν σου κάνω...

Θα μιλάς/γράφεις καλύτερα και δεν θα προκαλείς....γκέγκε?
Άιντε μαλάκα,μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια εδώ και χρόνια...
Σκάσε επιτέλους...έχεις την ανοχή του Αντισθένη επειδή είναι γαύρος και το παίζεις κάποιος!
Άκου μαλάκα...από εδώ και πέρα γράφε εσύ ενημέρωση και κριτικές...πολύ σε ανεχτήκαμε... :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

...ζέψου-μα... ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Άκου βλακάκο...εδώ θα πίνεις χύσια,θα κάνεις γαργάρες και μετά θα ανοίγεις το κωλόστομα σου... ;) ;) ;) ;)
Αναφορά δεν σου κάνω...

Θα μιλάς/γράφεις καλύτερα και δεν θα προκαλείς....γκέγκε?
Άιντε μαλάκα,μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια εδώ και χρόνια...
Σκάσε επιτέλους...έχεις την ανοχή του Αντισθένη επειδή είναι γαύρος και το παίζεις κάποιος!
Άκου μαλάκα...από εδώ και πέρα γράφε εσύ ενημέρωση και κριτικές...πολύ σε ανεχτήκαμε... :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

...ζέψου-μα... ;)
δεν εχω να πω κατι αλλο....και πολυ μιλησα με εναν ηλιθιο
τραβα γαμησου βλακα...
οβερ....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν εχω να πω κατι αλλο....και πολυ μιλησα με εναν ηλιθιο
τραβα γαμησου βλακα...
οβερ....

Θα δούμε ποιος θα υπερισχύσει καθυστερημένε,άχρηστε για το site... ;)
Σκάσε τώρα και τράβα να φας παντόφλα... ;) ;) ;)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16

Υ.Γ.

ρε καθυστερημένε , ήρθες στο θρεντ της ομάδας μας να μας γράψεις ότι έχασες κάτι ψιλά;;;;
στα παπάρια μας, έτσι να σας γαμάμε μέσα κι έξω από το γήπεδο, ντροπή των οπαδών , υπάλληλοι και μισθοφόροι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε καθυστερημένε , ήρθες στο θρεντ της ομάδας μας να μας γράψεις ότι έχασες κάτι ψιλά;;;;
στα παπάρια μας, έτσι να σας γαμάμε μέσα κι έξω από το γήπεδο, ντροπή των οπαδών , υπάλληλοι και μισθοφόροι

Από εδώ και πέρα,έτσι φίλε....θα πάνε γαμιώντας...
Παράγινε το κακό με τον κάθε παντοφλάκια  ;) ;) ;) που τρώει τακούνι στον κώλο και ξεσπάει εδώ... :hi:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Από εδώ και πέρα,έτσι φίλε....θα πάνε γαμιώντας...
Παράγινε το κακό με τον κάθε παντοφλάκια  ;) ;) ;) που τρώει τακούνι στον κώλο και ξεσπάει εδώ... :hi:
:thumbsup:
αφού δεν ντρέπονται που τους φτύνει όλος ο κόσμος και νομίζουν ότι βρέχει τι άλλο να πεις;
ό,τι πει ο Β.Μ. ----> έμπορος...

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σας εχουμε καταντησει ερειπια....ζομπι που σερνετε τα κουφαρια σας απο δω και απο κει χωρις νοημα....
δεν ειστε οπαδοι...δεν θελετε να κερδιζετε....θελετε να χανετε και να κλαιτε για την διαιτησια....
και ανακαλυπτετε φανταστικες σφαγες και κυνηγητα και δωστου η μιρλα....
εχει αλλοιοωθει το (ες) ντι εν ει σας....
ειστε κακομοιρηδες αξιολυπητοι που φανταζεστε σφαγες και κατατρεγμους...
ξερετε οτι για αλλη μια φορα φανηκατε λιποβαροι....με ελλιψη αρχιδιων....μας ειχατε ζαλισει τα αρχιδια περι καλυτερης ομαδας ,περι βδελλας που θα τρεμανε να σας γυρισουν τους βαθμους γιατι θα παιρνατε πρωταθλημα ,για αηττητες πορειες με οφηδες και εργοτεληδες και και και....
και ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μολις εσφιξαν τα γαλατα και επρεπε να κερδφισετε ενα γαμημενο ματς ωστε να συνεχισετε να ειστε βδελλες ,πηγατε και κανατε ξανα τις πουτανες....
και φυσικα αρχισατε ξανα τις πιπες τα κλαματα και τα καραγκιοζιλικια με τις διαιτησιες...σας εκανε το περιστερι αλογα και ο αναστασιου εμπαργκο στη νοβα ....
και κραζατε εμας για οτε....και τωρα εσεις ;
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ τραβα να παρεις καμια πιπα απο τον πρεζεμπορα προεδρο σου (αυτον που θα ετρωγες και σφαιρα για παρτη του ντε) και μην ασχολεισαι με το τι γραφουμε εμεις εδω....... 8 σερι νικες και 12 ματς χωρις ηττα.... ολες οι ομαδες στο κοσμο χανουνε καποια στιγμη... αλλα επειδη οι δικοι σας γκαλακτικος σερνονται, επρεπε να το δεσετε απο 10 μεριες..... θυμησεμου το 2005 που τα ειχατε σπασει στη Νεα Σμυρνη και δεν εγινε ο αγωνας, σας επεστρεψαν τους βαθμους τελικα?  :think: και μαλιστα αργοτερα εγινε κανονικα και ο αγωνας ενω ειχατε μηδενιστει και οι 2 αρχικα... τοτε που ο Κοκαλης ειχε πει οτι τα πρωταθληματα πρεπει να κρινονται μεσα στα γηπεδα....  :2funny:  :dancing:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες λαγοι θυματα....ενα ματσακι ητανε να παρετε και να αποδειξετε οτι ειστε η καλυτερη ομαδα του δευτερου δεκαπενθημερου του φεβρουαριου και τις αρχες μαρτιου και τα σκατωσατε...παλι πουτσα....παλι στα τεσσερα....
αλλα ξεχασα....
σας εβριζε ο διαιτητης  :2funny: :2funny: :2funny:
ε ενταξει πως να παιξουνε ετσι τα παιδια ;με τι ψυχολογια ;  :2funny:  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσυ τραβα να παρεις καμια πιπα απο τον πρεζεμπορα προεδρο σου (αυτον που θα ετρωγες και σφαιρα για παρτη του ντε) και μην ασχολεισαι με το τι γραφουμε εμεις εδω....... 8 σερι νικες και 12 ματς χωρις ηττα.... ολες οι ομαδες στο κοσμο χανουνε καποια στιγμη... αλλα επειδη οι δικοι σας γκαλακτικος σερνονται, επρεπε να το δεσετε απο 10 μεριες..... θυμησεμου το 2005 που τα ειχατε σπασει στη Νεα Σμυρνη και δεν εγινε ο αγωνας, σας επεστρεψαν τους βαθμους τελικα?  :think: και μαλιστα αργοτερα εγινε κανονικα και ο αγωνας ενω ειχατε μηδενιστει και οι 2 αρχικα... τοτε που ο Κοκαλης ειχε πει οτι τα πρωταθληματα πρεπει να κρινονται μεσα στα γηπεδα....  :2funny:  :dancing:
κλαψε μωρη....ειπαμε ...ειστε πρωταθλητες των πρωτων δεκα ημερων του μαρτιου
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
χυνω ρε θυματακια χυνω..... :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε μαλακες λαγοι θυματα....ενα ματσακι ητανε να παρετε και να αποδειξετε οτι ειστε η καλυτερη ομαδα του δευτερου δεκαπενθημερου του φεβρουαριου και τις αρχες μαρτιου και τα σκατωσατε...παλι πουτσα....παλι στα τεσσερα....
αλλα ξεχασα....
σας εβριζε ο διαιτητης  :2funny: :2funny: :2funny:
ε ενταξει πως να παιξουνε ετσι τα παιδια ;με τι ψυχολογια ;  :2funny:  :2funny:

...σκάσε ρε νούμερο....σκάσε επιτέλους....σκάσε ζώο.....σκάσε-σκάσε-σκάσεεεεεεεεεε..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom