You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έγγραφο-σοκ από τη ΦΙΦΑ για Αλαφούζο και ΠΑΟ!!!
Το χαρτί αυτό έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και αφορά υπόθεση που εκκρεμεί από το 2008, πριν από την πολυμετοχικότητα, επί διοίκησης Γιάννη Βαρδινογιάννη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την προσφυγή που είχε καταθέσει αποχωρώντας από την ομάδα ο Εζεκιέλ Γκονζάλες, την οποία τώρα ο Αργεντινός άσος κέρδισε και απαιτεί από το Τριφύλλι ως αποζημίωση το αστρονομικό ποσό του 1.200.000 ευρώ!!!
Το χαρτί αυτό έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και αφορά υπόθεση που εκκρεμεί από το 2008, πριν από την πολυμετοχικότητα, επί διοίκησης Γιάννη Βαρδινογιάννη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την προσφυγή που είχε καταθέσει αποχωρώντας από την ομάδα ο Εζεκιέλ Γκονζάλες, την οποία τώρα ο Αργεντινός άσος κέρδισε και απαιτεί από το Τριφύλλι ως αποζημίωση το αστρονομικό ποσό του 1.200.000 ευρώ!!!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ακομα ενα γκαλοπ που οπως κ ολα τα αλλα των τελευταιων ετωνλεει την αληθεια και καταρριπτει μυθους...
παρολα τα πετσινα...στα ισα ειμαστε με τον πετσινο........ο κοσμος δεν τρωει παραμυθια...και οι πιτσιρικαδες βαστανε γερα.....
παρολα τα πετσινα...στα ισα ειμαστε με τον πετσινο........ο κοσμος δεν τρωει παραμυθια...και οι πιτσιρικαδες βαστανε γερα.....
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ακομα ενα γκαλοπ που οπως κ ολα τα αλλα των τελευταιων ετωνλεει την αληθεια και καταρριπτει μυθους...
Απο το μπασκετακι τυπε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Αντικειμενικο σαιτακομα ενα γκαλοπ που οπως κ ολα τα αλλα των τελευταιων ετωνλεει την αληθεια και καταρριπτει μυθους...
Αντικειμενικο σαιτ
ΟΚ Η Μετρον δεν ειναι αντικειμενικη...το Εθνος που εκανε περσυ γκαλοπ με τα ιδια αποτελεσματα δεν ειναι κ αυτο αντικειμενικο...
κ ενα σωρο αλλα γκαλοπ που καταρριπτουν τα γνωστα παραμυθια...σε λιγο δεντρα θα φυτρωσουν στο Καραισκακη...για ενα ματσ το χρονο ειστε με τους Θεμους και τους Κωστοπουλους.....
παρτε το χαμπαρι γαυροι....ο κοσμος πλεον δε γουσταρει πετσινα....μονο οι μισθοφοροι της 7 και ο πατσαβουρας τηλεαστερας....
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.066
- Πόντοι
- 1.406
Ναι τυπε,εδω μεσα ειδικα απο το πρωι μεχρι το βραδυ,ολοι οι παναθηναϊκοι γραφουμε οτι παμε για πρωταθλημα...Πρωτάθλημα η Πανάθα
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
πριν ο αλεκτορ....
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ναι τυπε,εδω μεσα ειδικα απο το πρωι μεχρι το βραδυ,ολοι οι παναθηναϊκοι γραφουμε οτι παμε για πρωταθλημα...
μουφα πεναλντι το δευτερο γκολ εντωμεταξυ και απορουσαν και οι παιχτες του Ατρομητου ...αν ειχε κακαλα ο Τουιτι επρεπε να ειχε αποχωρησει απο το πρωταθλημα αλλα ειναι μικυ μαους....
kingdragon88
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε μαλακα σοβαρα τωρα ...εσεις που διαβαζετε αλλα και δεχεστε αυτα που λεει αυτο το σαιτ ,εσεις κραζετε τον τσουκαλα ;ακομα ενα γκαλοπ που οπως κ ολα τα αλλα των τελευταιων ετωνλεει την αληθεια και καταρριπτει μυθους...
αυτο το σαιτ αναγκαζει το λεωφορος τζι αρ η τον τσουκαλα να φανταζουν τερατα αντικειμενικοτητας....
αληθεια τωρα....μονο αρρωστοι εγκεφαλοι και σαπιοι μπορει να ανεχτουν τετοιο εμετο ακομα και αν γραφουν πραγματα υπερ της ομαδας τους και κατα του αντιπαλου τους....
ελεος ρε...ειπαμε...οχι και το εσ ντι εν ει...ελεος
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
σας εχουμε καταντησει ερειπια....ζομπι που σερνετε τα κουφαρια σας απο δω και απο κει χωρις νοημα....ακομα μια ειδικη αποστολη ηρθε εις περας σημερα....... σφιξανε οι κωλοι τελευταια, απο το πρωι σκουζανε και οι προβατοφυλλαδες τους για να μην μας επιστραφουν οι 3 βαθμοι
δεν ειστε οπαδοι...δεν θελετε να κερδιζετε....θελετε να χανετε και να κλαιτε για την διαιτησια....
και ανακαλυπτετε φανταστικες σφαγες και κυνηγητα και δωστου η μιρλα....
εχει αλλοιοωθει το (ες) ντι εν ει σας....
ειστε κακομοιρηδες αξιολυπητοι που φανταζεστε σφαγες και κατατρεγμους...
ξερετε οτι για αλλη μια φορα φανηκατε λιποβαροι....με ελλιψη αρχιδιων....μας ειχατε ζαλισει τα αρχιδια περι καλυτερης ομαδας ,περι βδελλας που θα τρεμανε να σας γυρισουν τους βαθμους γιατι θα παιρνατε πρωταθλημα ,για αηττητες πορειες με οφηδες και εργοτεληδες και και και....
και ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μολις εσφιξαν τα γαλατα και επρεπε να κερδφισετε ενα γαμημενο ματς ωστε να συνεχισετε να ειστε βδελλες ,πηγατε και κανατε ξανα τις πουτανες....
και φυσικα αρχισατε ξανα τις πιπες τα κλαματα και τα καραγκιοζιλικια με τις διαιτησιες...σας εκανε το περιστερι αλογα και ο αναστασιου εμπαργκο στη νοβα ....
και κραζατε εμας για οτε....και τωρα εσεις ;
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Επισκέπτης
ήλπιζα ότι θα πάρει το παιχνίδι ο κωλοβάζελος, όμως είχα τις ενστάσεις μου γιαυτό ΠΑΝΤΑ σε σύστημα τέτοια παιχνίδια. Για το πέναλτι δε μου γέμισε το μάτι, όμως δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, τα @@ρια μου μπάλα έπαιζαν οι βάζελοι.
Δε φταίει ο ΟΣΦΠ, ούτε η διαιτησία, ούτε ο Κόκκαλης, ούτε ο Μαρινάκης, δεν έχετε ομάδα, αφήστε το Γαύρο και κοιτάτε τα του μπουρδέλου σας.
Υ.Γ.
Όσοι παναθηναικάκηδες ενοχληθούν από το σχόλιο μου, προφανώς δε θα μπω στον κόπο να τους απαντήσω, απλά θα πω ότι τους έχω γραμμένους στα @@ρια μου κι αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχασα κάτι ψιλά στο Στοίχημα. Αν νομίζετε ότι με νοιάζει τι θα κάνει η κάθε ομάδα (άσχετα αν είμαι γαύρος) τότε BOEING........
Δε φταίει ο ΟΣΦΠ, ούτε η διαιτησία, ούτε ο Κόκκαλης, ούτε ο Μαρινάκης, δεν έχετε ομάδα, αφήστε το Γαύρο και κοιτάτε τα του μπουρδέλου σας.
Υ.Γ.
Όσοι παναθηναικάκηδες ενοχληθούν από το σχόλιο μου, προφανώς δε θα μπω στον κόπο να τους απαντήσω, απλά θα πω ότι τους έχω γραμμένους στα @@ρια μου κι αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχασα κάτι ψιλά στο Στοίχημα. Αν νομίζετε ότι με νοιάζει τι θα κάνει η κάθε ομάδα (άσχετα αν είμαι γαύρος) τότε BOEING........
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ξεφτυλισμένη ομάδα ο βάζελος! Με κουβάδιασε κιόλας. Λέω τώρα έχουν κίνητρο να κερδίσουν επειδή διεκδικούν Πρωτάθλημα! Αλλά πάπαλα, η χρονιά τελείωσε και γι'αυτούς με τη νίκη τους στη Λεωφόρο!Παρόμοιοι με τον ΠΑΟΚ. Ο ορισμός της μικρής ομάδας!
ετσι να σας γαμαει ο βαζελος...............Ξεφτυλισμένη ομάδα ο βάζελος! Με κουβάδιασε κιόλας. Λέω τώρα έχουν κίνητρο να κερδίσουν επειδή διεκδικούν Πρωτάθλημα! Αλλά πάπαλα, η χρονιά τελείωσε και γι'αυτούς με τη νίκη τους στη Λεωφόρο!Παρόμοιοι με τον ΠΑΟΚ. Ο ορισμός της μικρής ομάδας!
και κουβα να κερναει!..............
ρε μαλακα σοβαρα τωρα ...εσεις που διαβαζετε αλλα και δεχεστε αυτα που λεει αυτο το σαιτ ,εσεις κραζετε τον τσουκαλα ;
αυτο το σαιτ αναγκαζει το λεωφορος τζι αρ η τον τσουκαλα να φανταζουν τερατα αντικειμενικοτητας....
αληθεια τωρα....μονο αρρωστοι εγκεφαλοι και σαπιοι μπορει να ανεχτουν τετοιο εμετο ακομα και αν γραφουν πραγματα υπερ της ομαδας τους και κατα του αντιπαλου τους....
ελεος ρε...ειπαμε...οχι και το εσ ντι εν ει...ελεος
Σκάσε μωρή πίπα εσύ....δεν φτάνει που σε ανέχεται το σάιτ....
Μαλάκα,άχρηστε σάλτα και γαμήσου στην τελική!
Κανόνισε να κόψουμε τις ενημερώσεις και τις κριτικές....
Εσύ θα φταις... ;) ;) ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K