Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης νινης.για καμια φωτογραφιση καλος είναι.
Ποιά φωτογράφησει δεν βγαίνει πλέον το σουπερ κατερίνα.  :grin:

Τι δεν καταλαβαίνεις,το παιδί είναι πρώην ποδοσφαιριστής...τόσο απλά... :-
Γιατί αυτούς που έχεις είναι ποδοσφαιριστές?  :grin:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ειδατε .......χωρις παίχτες δεν φτοθρανε οι προπονητες! με ψέματα δεν μπορεις να παρεις πρωτάθλημα

Επισκέπτης
οριστε μηδα.....σημερινο....δωσε σημασια στην λεπτομερεια  :)
απο την μια θεωρει δεδομενη την αλλαγη και οτι ΗΔΗ ψαχνει η ομαδα για προπονητη αλλα απο την αλλη αφηνει και ενδεχομενο να μην γινει τελικα αλλαγη...
η θα βρεξει δηλαδη η καλο καιρο θα κανει  :2funny:

Οπως προανέφερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης για πρώτη φορά δεν στήριξε τον Μίτσελ. Ακουσε όλες τις αντιρρήσεις που υπήρχαν για τον Ισπανό, αλλά και την κριτική και συμφώνησε ότι ο Ολυμπιακός ίσως πρέπει να κάνει έναν έλεγχο στην αγορά για προπονητή.
Οταν όμως του πρότειναν διάφορα ονόματα Ελλήνων προπονητών φάνηκε αρνητικός. “Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Μίτσελ με κάποιον από αυτούς που μου λέτε...” είπε εμφανώς προβληματισμένος και έδωσε την γραμμή επί της ουσίας για ξένο προπονητή.
αλλά δεν είναι και το ευκολότερο να βρεθεί, για αυτό όσο ο Μίτσελ μένει στη θέση του και ο Ολυμπιακός αναζητεί προπονητή ευρωπαϊκού προφίλ [size=20pt]δεν είναι απίθανο να παραμείνει στο τέλος.[/size] Δύσκολο πολύ, γιατί δεν έχει και χρόνο για να αναστρέψει το κλίμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Το ματς με Κυπέλλου με τον Φωστήρα, αν καθίσει στον πάγκο και δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του δεν προσφέρεται για αναστροφή του κλίματος ότι κι' αν συμβεί. Αν τυχόν όμως ο Μίτσελ φτάσει μέχρι το ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Ξάνθη τότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αν ο Ολυμπιακός νικήσει και παίξει και καλά...

έτσι λειτουργεί η δημοσιογραφία μαν γράφουν με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ δίχως να τις διασταυρώνουν πάντα γιατί σε πρώτη φάση αυτό που πουλάει είναι η είδηση, μετά αν έρθει η επαλήθευση έχει καλώς, για να έχει όμως καλυμμένο τον κώλο του ο τσώχος άφησε και το παραθυράκι ανοιχτό :grin:

επίσης μη σου φαίνεται παράξενο γιατί προτιμούν να διώχνουν τον μίτσελ παρά τον αναστασίου, το πρώτο σαν θέμα πουλάει περισσότερο, δεν νομίζω ότι έχουν σκοπό να κάνουν ζημιά στην ομάδα

καλά αυτά τύπου πάρτε τον διάλογο μου θυμίζει κάτι περιοδικά τύπου ΟΚ, χελόου κλπ , μάλλον γράφει εξ ενστίκτου και βάση λογικής για το τι μπορεί να ειπώθηκε :P

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
έτσι λειτουργεί η δημοσιογραφία μαν γράφουν με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ δίχως να τις διασταυρώνουν πάντα γιατί σε πρώτη φάση αυτό που πουλάει είναι η είδηση, μετά αν έρθει η επαλήθευση έχει καλώς, για να έχει όμως καλυμμένο τον κώλο του ο τσώχος άφησε και το παραθυράκι ανοιχτό :grin:

επίσης μη σου φαίνεται παράξενο γιατί προτιμούν να διώχνουν τον μίτσελ παρά τον αναστασίου, το πρώτο σαν θέμα πουλάει περισσότερο, δεν νομίζω ότι έχουν σκοπό να κάνουν ζημιά στην ομάδα

καλά αυτά τύπου πάρτε τον διάλογο μου θυμίζει κάτι περιοδικά τύπου ΟΚ, χελόου κλπ , μάλλον γράφει εξ ενστίκτου και βάση λογικής για το τι μπορεί να ειπώθηκε :P

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Ρε Χρηστιδη ο ολυμπιακος εχει παρει τα 16 απο τα 18 τελευταια πρωταθληματα και ο παναθηναικος τα τελευταια τρια χρονια εχει γινει μικρομεσαιος συλλογος που κλεινει τον Καλτσα καλοκαιρι για να μην πληρωσει το συμβολαιο του απο την αφραγκια, λες να ασχολουνται οι αθλητικογραφοι το ιδιο? Εσυ αν ησουν δημοσιογραφος το ιδιο θα μετραγαν στην ζυγαρια αυτες οι δυο ομαδες για να κανεις ρεπορταζ  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Ρε Χρηστιδη ο ολυμπιακος εχει παρει τα 16 απο τα 18 τελευταια πρωταθληματα και ο παναθηναικος τα τελευταια τρια χρονια εχει γινει μικρομεσαιος συλλογος που κλεινει τον Καλτσα καλοκαιρι για να μην πληρωσει το συμβολαιο του απο την αφραγκια, λες να ασχολουνται οι αθλητικογραφοι το ιδιο? Εσυ αν ησουν δημοσιογραφος το ιδιο θα μετραγαν στην ζυγαρια αυτες οι δυο ομαδες για να κανεις ρεπορταζ  :think:
αν ειναι ετσι τοτε οποτε κλαιγονται αλασκουζοι και αναστασιου και λοιποι οτι αδικουνται ας ωγουν οι δημοσιογραφοι που θεωρουν καλυτερο τον ολυμπιακο αρα και εχουν απαιτησεις αρα και θεωρουν οτι αυτη τη στιγμη εχει κριση οντας μεσα σε ολους τους στοχους και να τους λενε να το βουλωσουν γιατι δε συγκρινονται σαν ομαδες με θρυλο....
το κανουν ;οχι βεβαια αντιθετα αναπαραγουν και ενισχυουν τα περι παρασκηνιου κλπ.....
αρα;
περιμενω απαντηση...
τα δικα μου  δικαμου και τα δικα σου δικα μου δεν περναει απο μενα...
η ετσι η αλλοιως  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
αν αδερφε ο ενας ειναι μικρομεσαιος και ο αλλος μεγαλος να το πουν να το εισπραξει ο μεγαλος και οποτε κλαιει ο μικρομεσαιος οτι δηθεν χανει επειδη αδικειται να του λενε οτι λεει μαλακιες και χανει επειδη ο αλλος ειναι μεγαλος....
καταλαβες τι εννοω και γιατι τρελλαινομαι;
αντάυτου οι κυριοι ψαχνουν για εγκληματικες οργανωσεις υπονοοωντας πως χωρις αυτες θα ηταν αλλοιως τα κοζα...
αρα πως μιλας εσυ τωρα για μικρομεσαιους και για μεγαλους;
οι καλες εξηγησεις ειναι οι ομορφες εξηγησεις....
ο καθε λκατεργαρης να μπαινει στον παγκο του....
δεν τα λεω ωραια....
ρε γκανυ....τι ψαχνεις τωρα; με μενα μιλας ....τους εχω μπροστα μου γυμνους...ξεβρακωτους....
μπορει να μπορουν να δουλεψουν πολλους και για πολυ αλλα δεν μπορουν να δουλεψουν εμενα....
η γνωστη συμμορια...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αν ειναι ετσι τοτε οποτε κλαιγονται αλασκουζοι και αναστασιου και λοιποι οτι αδικουνται ας ωγουν οι δημοσιογραφοι που θεωρουν καλυτερο τον ολυμπιακο αρα και εχουν απαιτησεις αρα και θεωρουν οτι αυτη τη στιγμη εχει κριση οντας μεσα σε ολους τους στοχους και να τους λενε να το βουλωσουν γιατι δε συγκρινονται σαν ομαδες με θρυλο....
το κανουν ;οχι βεβαια αντιθετα αναπαραγουν και ενισχυουν τα περι παρασκηνιου κλπ.....
αρα;
περιμενω απαντηση...
τα δικα μου  δικαμου και τα δικα σου δικα μου δεν περναει απο μενα...
η ετσι η αλλοιως  ;)

Υπαρχει περιπτωση να πει δημοσιογραφος σε παραγοντα/προπονητη κτλ "βαλτε λεφτα η σκαστε και κολυμπηστε γιατι δεν πιανετε τον πρωτο"?Πρωτον ειναι ολοι γλυφτες και οσφυοκαμπτες ετσι και αλλιως και δευτερον θα βρεθουν δαρμενοι στο νοσοκομειο στην καλυτερη.Που ζεις ρε τυπε?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Υπαρχει περιπτωση να πει δημοσιογραφος σε παραγοντα/προπονητη κτλ "βαλτε λεφτα η σκαστε και κολυμπηστε γιατι δεν πιανετε τον πρωτο"?Πρωτον ειναι ολοι γλυφτες και οσφυοκαμπτες ετσι και αλλιως και δευτερον θα βρεθουν δαρμενοι στο νοσοκομειο στην καλυτερη.Που ζεις ρε τυπε?
εγω εδω ζω....
εσυ γιατι αμφισβητησες αυτο που ειπα και με αναγκασες να αποδειξω τα αυτονοητα που εκ των υστερων απο οτι φαινεται συμφωνεις;  :think:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
δεν ήξερα ότι έχει γίνει με πολλές. Μια περίπτωση θυμάμαι, αλλά δεν θυμάμαι πώς τη λένε την γκόμενα
μπορει να μην του το χουν πει πολλες αλλα ολες αυτές που τραβιέται κατά καιρους είναι σιγουρα βιζιτακια. ;)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
κατα τα αλλα οι βαζελοι ειναι κομπλεξικοι με τον γαυρο...
εχουν μπει ολοι οι γαυροι και γραφουν εδω μεσα....πιο πολλοι γραφουν εδω παρα στο θρεντ του γαυρου...

οσο για τα μπαοκια ας φτασουν πρωτα τους μισους τιτλους απο το συμπολιτη τους κ μετα να σχοληθουν με εμας που εχουμε δεκαπλασιους τιτλους χαλαρα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εγω εδω ζω....
εσυ γιατι αμφισβητησες αυτο που ειπα και με αναγκασες να αποδειξω τα αυτονοητα που εκ των υστερων απο οτι φαινεται συμφωνεις;  :think:

Ολα μαζι ειναι Χρηστιδη....Και οτι εχουνε πελατες και απο τις αλλες ομαδες και δεν θελουνε να τους ξενερωσουνε γραφωντας οτι οι ομαδες τους ειναι για τα μπαζα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κατα τα αλλα οι βαζελοι ειναι κομπλεξικοι με τον γαυρο...
εχουν μπει ολοι οι γαυροι και γραφουν εδω μεσα....πιο πολλοι γραφουν εδω παρα στο θρεντ του γαυρου...

οσο για τα μπαοκια ας φτασουν πρωτα τους μισους τιτλους απο το συμπολιτη τους κ μετα να σχοληθουν με εμας που εχουμε δεκαπλασιους τιτλους χαλαρα...

Κοιτα τυπε αν και ΑΕΚτζης και μικρος τοτε σε ηλικια, θυμαμαι ακομα το γκολ του βαζεχα οταν ο Παναθηναικος επαιζε με τον Αγιαξ εκτος εδρας στα ημιτελικα του τσου λου....Και απο κει περα ο βαζελος καταντησε να παιζει με κατι απιθανους, εναν προπονητη της πλακας εναν προεδρο ανεκδοτο και την ομαδα με στοχους skoda ξανθης και χρεωμενης που παει να συναντησει τον Αρη σε λιγο....Εισαι ευχαριστημενος?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom