Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ποια η διαφορα του ΠΑΟ-ΤΖΙΓΓΕΡ απο τον παο του Αλαφουζου και της Θ13 ???

καμια, τουλαχιστον με τζιγγερ ημασταν δευτεροι

ναι αλλα εχετε εδραιωθει στην τριτη θεση τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
"Παιδιά", εκεί στα αντικειμενικά sites και στις αντικειμενικές φυλλάδες, ο βάζελος στο μπάσκετ έχασε από τον ΠΑΟΚ. Μήπως δεν το πήρατε πρέφα; Όταν έχασε στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός από την Κηφισιά, το είχατε πρώτη είδηση. Τώρα τι έγινε; Δεν είναι πρώτη είδηση το να χάνει το ψευτο-μεγαθήριο του Βαζελακόπουλου και του Γιαννακόπουλου με 17 πόντους σε ματς της Α1; Κάνα σχόλιο για τον πολυνίκη Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που όπου έχει πάει έχει φύγει μετά με τις κλοτσιές, θα δούμε; Εσείς δεν μας ζαλίζατε για τα φοβερά μωρά του Ντούσκο του Ιβάνοβιτς; Τι πάθανε τώρα τα μωρά; Βαβά πάθανε από το Μαργαρίτη και τον Μπρέμερ; Ρε τον ''προπονηταρά'' Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Δημοσιογραφάρες μου εσείς, που έχετε ''επίπεδο'' εκεί στο μπάσκετ...

Redsagainsthemachine.gr

Επισκέπτης
"Παιδιά", εκεί στα αντικειμενικά sites και στις αντικειμενικές φυλλάδες, ο βάζελος στο μπάσκετ έχασε από τον ΠΑΟΚ. Μήπως δεν το πήρατε πρέφα; Όταν έχασε στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός από την Κηφισιά, το είχατε πρώτη είδηση. Τώρα τι έγινε; Δεν είναι πρώτη είδηση το να χάνει το ψευτο-μεγαθήριο του Βαζελακόπουλου και του Γιαννακόπουλου με 17 πόντους σε ματς της Α1; Κάνα σχόλιο για τον πολυνίκη Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που όπου έχει πάει έχει φύγει μετά με τις κλοτσιές, θα δούμε; Εσείς δεν μας ζαλίζατε για τα φοβερά μωρά του Ντούσκο του Ιβάνοβιτς; Τι πάθανε τώρα τα μωρά; Βαβά πάθανε από το Μαργαρίτη και τον Μπρέμερ; Ρε τον ''προπονηταρά'' Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Δημοσιογραφάρες μου εσείς, που έχετε ''επίπεδο'' εκεί στο μπάσκετ...

Redsagainsthemachine.gr

άδικα τα 'χωσες χθες στον τσόχο για το θέμα μίτσελ :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τα έχωνες γιατί δημιουργούσε θέμα μίτσελ ενώ πίστευες ότι δεν υπήρχε και το έκανε προβοκατόρικα αλλά αποδείχτηκε μία μέρα μετά πως είχε δίκιο αυτό είχα καταλάβει εγώ τουλάχιστον :think:
αν δεν φυγει ο μιτσελ;
εγω λεω οτι αρμοδιος να μιλησει για το θεμα ειναι ο προεδρος του ολυμπιακου...πολλα σαιτ και πολλοι ρουφιανοι δημοσιοκαφροι θελουν ανακατωσουρα στην ομαδα σε αυτη την κρισιμη καμπη...
τον τσωχο διαβασα εεκεινη την ωρα αυτον εβαλα .....
σημερα εχει γραψει αλλο αρθρο που εμεσα αφηνει ενδεχομενο να μεινει ολη τη χρονια ο μιτσελ...αν αυτο για σενα ειναι δημοσιογραφια τι να πω....
και ουτε ειναι υποχρεωμενη η καθε ομαδα να βγαινει και να διαψευδει τις ''πληροφοριες''
των δημοσιογραφων....
εγω δεν μπορω να ξερω τι θα συμβει....δεν μπορω να ξερω....υποθετω μονο πως δυσκολα να τον διωξει μεσουσης περιοδου γιατι δεν θα ειχε νοημα...
αλλο αυτο και αλλο να βγαινεις να λες πως η ομαδα ηδη ψαχνει προπονητη και μαλιστα να περιγραφεις χαρακτηριστικα προπονητη που ψαχνει....
και εγω ρωταω....αν δεν αλλαξει τελικα ο προπονητης ποια η θεση του τσωχου και του καθε τσωχου;θα ζητησει κανεις συγνωμη ;
αναστατωση εχουν δημιουργησει στην ομαδα ;τον σκοπο τους τον πετυχαν ;
θυμασια περσυ τετοια εποχη πανω κατω πριν το ματς με αντερλεχτ που τον ειχαν ''ετοιμασει'' παλι....
ζητησε κανεις συγνωμη;
ανακατωσουρα ομως ειχε γινει  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ανέβασε τίποτα με χούντα κτλ,να ξεροχύσουμε...
Το έχουμε ανάγκη.... :rockon: :rockon: :rockon:
ρε αγαμητε καραγκιοζοπαιχτη μην ασχολεισαι με μενα...
ουτε μια τρχα απο τα αρχιδια μου δεν εισαι νουμερο...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε αγαμητε καραγκιοζοπαιχτη μην ασχολεισαι με μενα...
ουτε μια τρχα απο τα αρχιδια μου δεν εισαι νουμερο...

Πολλά νευράκια έχεις ρε μαν...σου είπα να μας πεις γιατί έτσι,να βοηθήσουμε... :rolleyes:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οριστε μηδα.....σημερινο....δωσε σημασια στην λεπτομερεια  :)
απο την μια θεωρει δεδομενη την αλλαγη και οτι ΗΔΗ ψαχνει η ομαδα για προπονητη αλλα απο την αλλη αφηνει και ενδεχομενο να μην γινει τελικα αλλαγη...
η θα βρεξει δηλαδη η καλο καιρο θα κανει  :2funny:

Οπως προανέφερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης για πρώτη φορά δεν στήριξε τον Μίτσελ. Ακουσε όλες τις αντιρρήσεις που υπήρχαν για τον Ισπανό, αλλά και την κριτική και συμφώνησε ότι ο Ολυμπιακός ίσως πρέπει να κάνει έναν έλεγχο στην αγορά για προπονητή.
Οταν όμως του πρότειναν διάφορα ονόματα Ελλήνων προπονητών φάνηκε αρνητικός. “Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Μίτσελ με κάποιον από αυτούς που μου λέτε...” είπε εμφανώς προβληματισμένος και έδωσε την γραμμή επί της ουσίας για ξένο προπονητή.
αλλά δεν είναι και το ευκολότερο να βρεθεί, για αυτό όσο ο Μίτσελ μένει στη θέση του και ο Ολυμπιακός αναζητεί προπονητή ευρωπαϊκού προφίλ [size=20pt]δεν είναι απίθανο να παραμείνει στο τέλος.[/size] Δύσκολο πολύ, γιατί δεν έχει και χρόνο για να αναστρέψει το κλίμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Το ματς με Κυπέλλου με τον Φωστήρα, αν καθίσει στον πάγκο και δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του δεν προσφέρεται για αναστροφή του κλίματος ότι κι' αν συμβεί. Αν τυχόν όμως ο Μίτσελ φτάσει μέχρι το ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Ξάνθη τότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αν ο Ολυμπιακός νικήσει και παίξει και καλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom