You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.879
- Πόντοι
- 1.406
Τυπε ελειπαν και Μπατιστα και Μαυροκεφαλιδης..Επισης λειπει απο την αρχη της σεζον ο ετερος ασος ο Νελσον...ο Παππας στην καλυτερη να τον πεις κομπο γκαρντ,αλλα πιο πολυ δυαρι ειναι οπως και ο Σλοτερ.Οποτε δεν ειναι μονο το ελειπε ο ΔΔ αλλα οτι παιζαμε ενα 5αρι μονο(Ραιτ) και με κανονικο ασσο μονο τον 20χρονο Μποχωριδηχωρις μήτσο,παραπατάνε οι αλλοι! δεν υπάρχει καθοδηγηση. Ο παππας εχει πολλαααααα να μάθει ακόμα και νομίζω οτι δεν θα τα μάθει ποτε............. :-
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
και ήθελα να το παίξω ρε γμτ , ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι η φενέρ θα περάσει το χάντικαπ
μαλακία
μαλακία
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.879
- Πόντοι
- 1.406
Οπως λεω και σε παραπανω ποστ επι της ουσιας με το νεο τοπ -16 τοων 2 ομιλων ειτε 1ος ειτε 4ος εισαι στη πρωτη φαση ,το ιδιο πραγμα ειναι.ναι θα συμφωνήσω..........και γιατι έλειπαν ολοι αυτοι!
δεν μας ενδιαφέρει η δεύτερη θεση?
Τωρα αν υπονοεις οτι φοβουνται ενδεχομενο σταυρωμα με συγκεκριμενη ομαδα...ελα ουτε ως ανεκδοτο δεν στεκεται.Ισα ισα το γεγονος οτι ο μονος τροπος που δεν τους εχουμε κερδισει ακομα ειναι με 4ρι τον Θαναση και 5αρι τον Παυλο,καθιστα το συγκεκριμενο σταυρωμα ως ευνοϊκοτατο ;)
οκ κατάλαβα.....θα πάμε καλά φετος αν ειναι ολοι καλα...... ;)Οπως λεω και σε παραπανω ποστ επι της ουσιας με το νεο τοπ -16 τοων 2 ομιλων ειτε 1ος ειτε 4ος εισαι στη πρωτη φαση ,το ιδιο πραγμα ειναι.
Τωρα αν υπονοεις οτι φοβουνται ενδεχομενο σταυρωμα με συγκεκριμενη ομαδα...ελα ουτε ως ανεκδοτο δεν στεκεται.Ισα ισα το γεγονος οτι ο μονος τροπος που δεν τους εχουμε κερδισει ακομα ειναι με 4ρι τον Θαναση και 5αρι τον Παυλο,καθιστα το συγκεκριμενο σταυρωμα ως ευνοϊκοτατο ;)
και στο ποδόσφαιρο με τον μπέργκ καλά.......ολα παίζονται..........
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.879
- Πόντοι
- 1.406
Για καλα καλα(Δηλαδη final4 στο μπασκετ και πρωταθλημα στη μπαλα) πολυ δυσκολα τυπε,πρεπει να πανε πολλα πραγματα καλα,στο ποδοσφαιρο να γινουν μεταγραφες το γεναρη(που δεν το βλεπω).Κρατα πολυ μικρο καλαθι και βλεπουμεοκ κατάλαβα.....θα πάμε καλά φετος αν ειναι ολοι καλα...... ;)
Επισκέπτης
χωρις μήτσο,παραπατάνε οι αλλοι! δεν υπάρχει καθοδηγηση. Ο παππας εχει πολλαααααα να μάθει ακόμα και νομίζω οτι δεν θα τα μάθει ποτε............. :-
συμφωνώ για παππά αλλά φέτος φαίνεται να έχει μπει σ'ένα καλούπι και παίζει τουλάχιστον για την ομάδα, άσος δεν είναι ούτε πρόκειται να γίνει, για μποχωρίδη αντίθετα υπάρχει χρόνος ακόμα να δουλέψει την θέση γιατί ως 2άρι δεν νομίζω να πετύχαινε κάτι εξαιρετικό
ο σλότερ είναι ατραξιόν ο πούστης χαίρεσαι να τον βλέπεις να εκτελεί και να κινείται με την μπάλα πολύ φινέτσα και αξιόπιστη καλαθομηχανή
ο ράιτ όπως τον είδα στο πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε ακόμα πιο ανεβασμένος, γενικά σε κάθε παιχνίδι ανεβαίνει και λίγο, για τρίτο σέντερ μια χαρά είναι (μετά κουράστηκε και βγήκε και μετά πήραν διαφορά με γκιστ 5άρι και το άλλαξα)
βασικά όλοι περιμένουμε με αγωνία την ενσωμάτωση του νέλσον εκεί θα δούμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας αφού ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού για την ομάδα (τουλάχιστον στα χαρτιά)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
οκ κατάλαβα.....θα πάμε καλά φετος αν ειναι ολοι καλα...... ;)
θα ξαναπιασετε τον Ιβαν μαλακα και φετος?
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
το -6 που επρεπε να ειναι +3 που το ειδε ο αλλος ο θεουλης της πρασινης απορω....
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
αμα νικησει τον αστερα μεθαυριο παει για πρωταθλημα ο παο
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
[move][size=90pt]42[/size][/move]
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕς...
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...
ΣΑς ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ....
Η ΚΟΥΠΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ....ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗς ΘΕΣΗ ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...
ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕς....
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...
ΣΑς ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ....
Η ΚΟΥΠΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ....ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗς ΘΕΣΗ ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...
ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕς....
μιση φαση ο μπαναθηναικος και πηρε το χ μου αρεσει ρε κοροιδα που φωναζατε και για πρωταθλημα και κυπελλο στα συνθηματα σας
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
:S
Παρόμοια θέματα