Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δε κρατιέται ο παιχταράς μέχρι το Γενάρη!
:rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω διαφωνω οτι επρεπε να κατσουμε να χασουμε προχτες..... εμεις δεν εχουμε συνεταιρακια, πηγαινε ψαξε και ποσες ομαδες εχουμε ριξει στο παρελθον...... μονο αν ηταν τελευταια αγωνιστικη θα μπορουσαμε να το συζητησουμε.. προς το παρον ειμαστε στο -6 και ο ΠΑΟΚ παει στη Τριπολη... και λιγο μετα παιζει με τον γαυρο στο τηγανι.. μετα απο αυτα τα ματς, βλεπουμε και τα ξαναλεμε

Δηλαδη παμε για δευτεροι? Γιατι πρωτοι δε θα βγουμε. Τεσπα ειναι πιο σημαντικος στοχος να μη βγει ο γαβρος πρωτος απο το να βγουμε εμεις ακομη και δευτεροι. Δε μπορει να υπαρξει προοδος ανασα και υγεια στο ποδοσφαιρο- και κατ επεκταση σε εμας- αν δε γκρεμιστει ο γαβρος. Και για να γκρεμιστει ο γαβρος πρεπει να χασει το πρωταθλημα. Μακροπροθεσμα λοιπον αυτο μας συμφερει. Σκατα στο γυφτο-παοκακι. Αλλα για την ωρα ειναι εργαλειακα, οργανο για να σπασει η κυριαρχια του γαβρου. Αφου αυτοι ειναι κορυφη και το διεκδικουν, ας το παρουν αυτοι. Αν ηταν το αεκακι ας το παιρνε το αεκακι . Αν ηταν ο πανιωνιος, ο πανιωνιος. Ο εργοτελης, ο εργοτελης. Ειναι στο + 5 οι αλλοι και αν παιρναν αυτο το ματς, θα χαν ψυχολογικο προβαδισμα κιολας, συν ψυχολογικη αδυναμια του γαβρου. Αλλο να παει με + 5 στο τηγανι, αλλο με + 2 που θα παει τωρα και ο γαβρος θα το κανει ριζουπολη. Και θα περασει και τελικα θα χει στα χερια του την τυχη του.
Τωρα θα φαγωθουμε με το παοκακι να βγουμε δευτεροι ( και αντε βγηκαμε) και μια απο τα ιδια. Θα το παρει ο γαβρος, θα τσεπωσει τα 20 μυρια, μεταγραφες ο χοντρος κλπ και θα διαωνιζεται η ιδια σκατοκατασταση.
Θα χε νοημα να νικουσαμε αν ειχαμε νικησει πριν ψοφηδες, λεβαδιακους κλπ , και ειχαμε φερει τουλαχιστον χ στο τηγανι.
Οχι οτι εχω προβλημα με την ομαδα, μια χαρα κανενα προβλημα ουτε γκρινα. Εχω να γκρινιαξω ΧΡΟΝΙΑ. Μονο τωρα. Καθολου τυχαιο. Γιατι βλεπω τις συνεπειες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καθολου τυχαιο. Γιατι βλεπω τις συνεπειες.

Περίεργο τύπε, εκεί στον πανατιναίκό δε βλέπουν τις συνέπειες που βλεπεις εσύ; Γιατί νίκησαν; Μη μου πεις οτι δεν τους νοιάζει, ούτε ότι είσαι πιο έξυπνος (δεν αμφιβάλλω, αλλα ΕΝΑΣ εξυπνοτερος στην παε απο σενα του πουστη, θα υπαρχει)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Φιλε μου να ειμαστε σοβαροι. Δεν εχουμε ομαδα για πρωταθλημα επειδη πολυ απλα ειμαστε ακομη πολυ αφελεις ως ομαδα και εχουμε ελλειψεις στο ροστερ.

Κάτι μου θυμίζει αυτο. Αρχή της σεζόν κουβέντα που 'χαμε (και υποστήριζες οτι εχετε ομαδα για πρωταθλημα)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Περίεργο τύπε, εκεί στον πανατιναίκό δε βλέπουν τις συνέπειες που βλεπεις εσύ; Γιατί νίκησαν; Μη μου πεις οτι δεν τους νοιάζει, ούτε ότι είσαι πιο έξυπνος (δεν αμφιβάλλω, αλλα ΕΝΑΣ εξυπνοτερος στην παε απο σενα του πουστη, θα υπαρχει)

Εχω τη γνωμη μου ρε τυπε τι να κανουμε τωρα. Συγγνωμη κιολας δηλαδη. Σας βολεψε βεβαια καλα η μαλακια μας να παμε και να νικησουμε το γυφτοπαοκακι.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Δηλαδη παμε για δευτεροι? Γιατι πρωτοι δε θα βγουμε. Τεσπα ειναι πιο σημαντικος στοχος να μη βγει ο γαβρος πρωτος απο το να βγουμε εμεις ακομη και δευτεροι. Δε μπορει να υπαρξει προοδος ανασα και υγεια στο ποδοσφαιρο- και κατ επεκταση σε εμας- αν δε γκρεμιστει ο γαβρος. Και για να γκρεμιστει ο γαβρος πρεπει να χασει το πρωταθλημα. Μακροπροθεσμα λοιπον αυτο μας συμφερει. Σκατα στο γυφτο-παοκακι. Αλλα για την ωρα ειναι εργαλειακα, οργανο για να σπασει η κυριαρχια του γαβρου. Αφου αυτοι ειναι κορυφη και το διεκδικουν, ας το παρουν αυτοι. Αν ηταν το αεκακι ας το παιρνε το αεκακι . Αν ηταν ο πανιωνιος, ο πανιωνιος. Ο εργοτελης, ο εργοτελης. Ειναι στο + 5 οι αλλοι και αν παιρναν αυτο το ματς, θα χαν ψυχολογικο προβαδισμα κιολας, συν ψυχολογικη αδυναμια του γαβρου. Αλλο να παει με + 5 στο τηγανι, αλλο με + 2 που θα παει τωρα και ο γαβρος θα το κανει ριζουπολη. Και θα περασει και τελικα θα χει στα χερια του την τυχη του.
Τωρα θα φαγωθουμε με το παοκακι να βγουμε δευτεροι ( και αντε βγηκαμε) και μια απο τα ιδια. Θα το παρει ο γαβρος, θα τσεπωσει τα 20 μυρια, μεταγραφες ο χοντρος κλπ και θα διαωνιζεται η ιδια σκατοκατασταση.
Θα χε νοημα να νικουσαμε αν ειχαμε νικησει πριν ψοφηδες, λεβαδιακους κλπ , και ειχαμε φερει τουλαχιστον χ στο τηγανι.
Οχι οτι εχω προβλημα με την ομαδα, μια χαρα κανενα προβλημα ουτε γκρινα. Εχω να γκρινιαξω ΧΡΟΝΙΑ. Μονο τωρα. Καθολου τυχαιο. Γιατι βλεπω τις συνεπειες.
Αγαπητέ, και στο +10 να πήγαινε ο ΠΑΟΚ αν μας νικούσε, το πρωτάθλημα ο χοντρός δεν το χάνει. το έχει ήδη αγοράσει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κάτι μου θυμίζει αυτο. Αρχή της σεζόν κουβέντα που 'χαμε (και υποστήριζες οτι εχετε ομαδα για πρωταθλημα)

Δεν ειχα πει αυτο. Μαλιστα ειχα αναφερθει στις ελλειψεις μας και ελπιζα οτι ο Ατζαγκουν αν ανεβει ( επεσα μεσα ) και ο Πετριτς ( χμμμ προς το παρον πεφτω εξω αλλα για να δουμε, κατι δειχνει τελευταια ) ισως μπορουν να καλυψουν τα κενα των Μπεργκ, Αμπειντ. Συν Μπαιραμι ( αφαντος), ανοδο Κλωναριδη κλπ.
Αλλα δεν ειχα ισχυριστει αυτο. Αν θυμασαι ειχα πει για ΕΣΑΣ οτι δεν εχετε δα και ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ( οχι καθολου ) αλλα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ωστε να πουμε οτι εχετε διασφαλισει το πρωταθλημα. Οτι εχει πεσει η ποιοτητα στο ροστερ σας και στην ομοιογενεια σας. Και οπως βλεπεις και απο το βαθμολογικο πινακα και σε αυτο μεσα επεσα.
Μπορει και να το παρετε βεβαια. Αυτο που αμφισβητησα ειναι οτι ησασταν διαστημικοι σε σχεση με τις αλλες ελληνικες ομαδες και θα το περνατε αερα. Αλλα προς το παρον πεφτω μεσα.Θα δουμε βεβαια εχει και αλλο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αγαπητέ, και στο +10 να πήγαινε ο ΠΑΟΚ αν μας νικούσε, το πρωτάθλημα ο χοντρός δεν το χάνει. το έχει ήδη αγοράσει.

Πολλα δειχνουν οτι φετος δεν ισχυει αυτο . Δεν εχει τα παραρτηματα που ειχε. Οι σφαγιαστικες διαιτησιες θα ειναι σε καποια ματς και θα ειναι εξωφθαλμες ακριβως επειδη δε μπορουν να ειναι παντα. Επομενως σε αυτα που ειναι πρεπει να διασφαλιστει η νικη. Οπως - πηγε- να γινει με την Τριπολη

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Πολλα δειχνουν οτι φετος δεν ισχυει αυτο . Δεν εχει τα παραρτηματα που ειχε. Οι σφαγιαστικες διαιτησιες θα ειναι σε καποια ματς και θα ειναι εξωφθαλμες ακριβως επειδη δε μπορουν να ειναι παντα. Επομενως σε αυτα που ειναι πρεπει να διασφαλιστει η νικη. Οπως - πηγε- να γινει με την Τριπολη
Μα , αν καιγόταν στην Τρίπολη για νίκη , η διαιτησία θα ήταν ακόμα χειρότερη. Εδώ μιλάμε για ΤΗΝ εφεύρεση στο οφφ σάιντ του Κατσουράνη, θα κώλωναν να πάρουν ένα πεναλτάκι στην Τρίπολη, ακόμα και έξω από την περιοχή(το έχουν ξανακάνει) αν ήταν ανάγκη;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εχω τη γνωμη μου ρε τυπε τι να κανουμε τωρα. Συγγνωμη κιολας δηλαδη. Σας βολεψε βεβαια καλα η μαλακια μας να παμε και να νικησουμε το γυφτοπαοκακι.

Δεν απάντησες ομως, γιατι ο παναθηναικος, που οπως ολοι γνωριζουμε θελει να διώξει τη σαπίλα που εχει φερει ο κακος ΟΣΦΠ, δεν εκατσε να χασει;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μα , αν καιγόταν στην Τρίπολη για νίκη , η διαιτησία θα ήταν ακόμα χειρότερη. Εδώ μιλάμε για ΤΗΝ εφεύρεση στο οφφ σάιντ του Κατσουράνη, θα κώλωναν να πάρουν ένα πεναλτάκι στην Τρίπολη, ακόμα και έξω από την περιοχή(το έχουν ξανακάνει) αν ήταν ανάγκη;

Γιατι μπηκε καθολου στην περιοχη στην Τριπολη για να παρει και πεναλτι? Τελοσπαντων φετος δειχνει οτι δε θα παει ετσι. Εξαλλου αν ηταν ετσι θα ειχαν σφαξει και τον παοκ σε κανα ματς

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν απάντησες ομως, γιατι ο παναθηναικος, που οπως ολοι γνωριζουμε θελει να διώξει τη σαπίλα που εχει φερει ο κακος ΟΣΦΠ, δεν εκατσε να χασει;

Που ξερω εγω ρε τυπε γιατι δε το κανε. Εγω τη δικη μου γνωμη σου λεω. Αν ημουν αλ αφουζ θα εδινα στα ισια εντολη να ερθει ασος. Και πανυγηρικος 3-0. Ετσι να πανε με καλη ψυχολογια στο τηγανι. Ειπαμε. Συμμαχια με το διαολο.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Γιατι μπηκε καθολου στην περιοχη στην Τριπολη για να παρει και πεναλτι? Τελοσπαντων φετος δειχνει οτι δε θα παει ετσι. Εξαλλου αν ηταν ετσι θα ειχαν σφαξει και τον παοκ σε κανα ματς
Αν τα κάνουν από τώρα, ποιος θα βλέπει νόβα μετά ;  ;) ποιος θα πηγαίνει γήπεδο με +20 από Νοέμβρη;
Όταν πρέπει όλα θα γίνουν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φιλε μου να ειμαστε σοβαροι. Δεν εχουμε ομαδα για πρωταθλημα επειδη πολυ απλα ειμαστε ακομη πολυ αφελεις ως ομαδα και εχουμε ελλειψεις στο ροστερ. Αυτο ειναι σιγουρο. Εφοσον δεν το χουμε αυτο ο επομενος στοχος ειναι να μη παρει ο γαβρος το πρωταθλημα. Γιατι του στερει εσοδα και ενα σωρο αλλα που παει αλυσιδωτα. Γενικα εφοσον ο γαβρος ειναι η βρωμια προσωποποιημενη, καθε τι που τον χτυπαει ειναι προς το συμφερον ολων των αλλων αρα και της ομαδας μας. Οχι οτι γιναμε φιλοι με τους γυφτο-γαβρους του βορρα, τους ειδαμε και περυσι τι εκαναν στη λεωφορο εξαλλου. Αλλα τουλαχιστον τον ΠΑΟΚ προς το παρον εχουμε να τον αντιμετωπισουμε στο χορταρι.
Ο γαβρος πρεπει να εξαφανιστει απο το προσκηνιο και το παρασκηνιο. Καθε τι που τον βλαπτει οικονομικα, παιχτικα, μας συμφερει. Προχθες απο τους 3 βαθμους που μπορει να τους χασουμε στο επομενο παιχνιδι, θα ειχαμε μεγαλυτερο κερδος ακομη. Που αυτοι οι βαθμου οπως παει το πρωταθλημα μπορει να κρινουν το πρωταθλημα. Ειναι ζωτικο να στερηθει τα εσοδα του τσ.λ ο γαβρος να σπασει η αλυσιδα αυτη και να μη κερδισει το πρωταθλημα. Να γινει επιτελους ενα ρηγμα σε αυτη τη σειρα.
υπαρχει και η ευκαιρια του 2ου γυρου
εκει ολοι ελπιζουμε οτι θα κανουν ολοι αυτο που πρεπει
αρκει βεβαια να παιζει ρολο το 2πλο μεχι τοτε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν τα κάνουν από τώρα, ποιος θα βλέπει νόβα μετά ;  ;) ποιος θα πηγαίνει γήπεδο με +20 από Νοέμβρη;
Όταν πρέπει όλα θα γίνουν...

Ρε τυπε μην εισαι τοσο συνομωσιολογος. Το σφυριγματακι τοτε πως το πηρε ο γαβρος με την Τριπολη? Και τωρα μια χαρα το προσπαθουν, θα το ρισκαρουν λες για τη νοβα? Η για το γηπεδο λες και εχει αναγκη αυτα ο χοντρος για να κονομησει. Απλα δε τους βγαινουν και φετος οι ισορροπιες ειναι διαφορετικες. Δεν ειναι ακριβως οπως τα τελευταια χρονια.
Ο ΠΑΟΚ ηταν μπροστα 5 βαθμους και με ενα  χ στο τηγανι κατοχυρωνε πολλα .
Εμεις επρεπε να σκυλιασουμε στο ματς με το γαβρο. Αν εληγε ο πρωτος γυρος με προβαδισμα ΠΑΟΚ 2 η και 5 βαθμους, τοτε στο δευτερο γυρο ο γαβρος εχει εμας λεωφορο και παοκ στην τουμπα. Οποτε καπου εκει θα εχανε βαθμους . Αφηνουμε και το ζμπαουγκ να περασει απο τη λεωφορο και οριστε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε τυπε μην εισαι τοσο συνομωσιολογος. Το σφυριγματακι τοτε πως το πηρε ο γαβρος με την Τριπολη? Και τωρα μια χαρα το προσπαθουν, θα το ρισκαρουν λες για τη νοβα? Η για το γηπεδο λες και εχει αναγκη αυτα ο χοντρος για να κονομησει. Απλα δε τους βγαινουν και φετος οι ισορροπιες ειναι διαφορετικες. Δεν ειναι ακριβως οπως τα τελευταια χρονια.
Εμεις επρεπε να σκυλιασουμε στο ματς με το γαβρο. Αν εληγε ο πρωτος γυρος με προβαδισμα ΠΑΟΚ 2 η και 5 βαθμους, τοτε στο δευτερο γυρο ο γαβρος εχει εμας λεωφορο και παοκ στην τουμπα. Οποτε καπου εκει θα εχανε βαθμους . Αφηνουμε και το ζμπαουγκ να περασει απο τη λεωφορο και οριστε.
διαβαζω προσεκτικα αυτα που λες....θα σου πω το εξης...οσο εχεις προεδρο τον τουιτερακια που δεν εχει βαλλει ευρω στην ομαδα σου θα εισαι  στην φαπα.....να στο πω αλλιως;;;;αλλο βαρδινογιανης αλλο αλαφουζος.... ;) ;) ;) ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Γιατι τους βολευει να παιρνετε πρωταθλημα να μην βαζουν λεφτα και να κλαιγονται για την κακια διαιτησια.Ενω με την Μπουγατσα πρωτη μετα ειχε κραξιμο....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γιατι τους βολευει να παιρνετε πρωταθλημα να μην βαζουν λεφτα και να κλαιγονται για την κακια διαιτησια.Ενω με την Μπουγατσα πρωτη μετα ειχε κραξιμο....

Εκεί θελω να καταλήξω. Είσ' ωραίος

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Μα δεν είμαι συνωμοσιολόγος,πες μου τόσα χρόνια τί δεν έχουν δει τα μάτια μας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom