Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ενταξει ετσι ειναι η μπαλα μια χανεις μια κερδιζεις!Με σας ποτε παιζ... :< :< :< ωχ σορρυ μαν ξεχαστηκα
μπορει να κληρωθουμε στο κυπελλο ;)
Ενταξει ετσι ειναι η μπαλα μια χανεις μια κερδιζεις!Με σας ποτε παιζ... :< :< :< ωχ σορρυ μαν ξεχαστηκα
κάποιοι μαλακες έλεγαν πριν ότι θα φάμε 6 τωρα μιλάνε και λένε μαλακιες ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ας είχαμε τον Μπεργκ στο μπουρδελλο και θα τα λέγαμε οσο για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα το πάρει γιατί έτσι πρέπει...
Δηλαδη αν στον δευτερο γυρο, ο ΠΑΟΚ θελει τη νικη για να παρει το πρωταθλημα από τον ολυμπιακο, εσεις θα τρωτε σιδερα για την ιστορια του παναθηναικου. Ναι?κάποιοι μαλακες έλεγαν πριν ότι θα φάμε 6 τωρα μιλάνε και λένε μαλακιες ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ας είχαμε τον Μπεργκ στο μπουρδελλο και θα τα λέγαμε οσο για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα το πάρει γιατί έτσι πρέπει...
Πλακα πλακα μακαρι,να γινει λιγο τζερτζελο.Ε δεν ειναι πρωταθλημα αυτο το πραγμα πια,ουτε Αεκ ουτε Αρης ουτε Ηρακληςμπορει να κληρωθουμε στο κυπελλο ;)
Πλακα πλακα μακαρι,να γινει λιγο τζερτζελο.Ε δεν ειναι πρωταθλημα αυτο το πραγμα πια,ουτε Αεκ ουτε Αρης ουτε Ηρακλης
Ε καλα κατσε να γινει πρωτα και μετα καταδικασε.Μπορει να μπει ο Αλαφουζ στα αποδυτηρια και να πει αν θελετε να δειτε λεφτα τελος του μηνος δεστε τα κορδονια σας στη σεντρα.Αλλα αν το κανουν θα ειναι πουτανες πως να το κανουμε,και εγω πρωτος θα βγω να το πω.Και τωρα ετσι λεγανε ,θα παει αβαβα το ματς και εσκασε το διπλακι μια χαραΔηλαδη αν στον δευτερο γυρο, ο ΠΑΟΚ θελει τη νικη για να παρει το πρωταθλημα από τον ολυμπιακο, εσεις θα τρωτε σιδερα για την ιστορια του παναθηναικου. Ναι?
Ε καλα κατσε να γινει πρωτα και μετα καταδικασε.Μπορει να μπει ο Αλαφουζ στα αποδυτηρια και να πει αν θελετε να δειτε λεφτα τελος του μηνος δεστε τα κορδονια σας στη σεντρα.Αλλα αν το κανουν θα ειναι πουτανες πως να το κανουμε,και εγω πρωτος θα βγω να το πω.Και τωρα ετσι λεγανε ,θα παει αβαβα το ματς και εσκασε το διπλακι μια χαρα
κάποιοι μαλακες έλεγαν πριν ότι θα φάμε 6 τωρα μιλάνε και λένε μαλακιες ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ας είχαμε τον Μπεργκ στο μπουρδελλο και θα τα λέγαμε οσο για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα το πάρει γιατί έτσι πρέπει...
βαριέμαι να διαβάζω μαλακίες. Εγώ αν θέλω να δω ποιο είναι το φαβορί οπουδήποτε, κοιτάζω τις αποδόσεις των μπουκμέικερς. Αυτοί παίζουν τα λεφτά τους και δεν είναι μαλάκες να τα μοιράζουν στον κόσμο. Πριν 4-5 μέρες, η στοιχημαν έδινε στο 1.25 τον ΟΣΦΠ. Τώρα που το κοίταξα, δεν το δίνουν καν. Βγάλε τα συμπεράσματά σου
βαριέμαι να διαβάζω μαλακίες. Εγώ αν θέλω να δω ποιο είναι το φαβορί οπουδήποτε, κοιτάζω τις αποδόσεις των μπουκμέικερς. Αυτοί παίζουν τα λεφτά τους και δεν είναι μαλάκες να τα μοιράζουν στον κόσμο. Πριν 4-5 μέρες, η στοιχημαν έδινε στο 1.25 τον ΟΣΦΠ. Τώρα που το κοίταξα, δεν το δίνουν καν. Βγάλε τα συμπεράσματά σου
λογικο σε περιπτωση που νικουσε...Ναι αλλα πριν το σημερινο παιχνιδι ειχαν ριξει τον ΠΑΟΚ απο το 10.00 στο 4.00...
θα σε γλεντησουν ολοι του χρονουΑμα δεν βαλουν οι προεδροι λεφτα τυπε τουρισμο θα κανουμε και του χρονου στο πρωταθλημα
O Παναθηναϊκός έχει στις τάξεις του έναν "ποδοσφαιριστή" που ξέρει τόση μπάλα όση και Καραμανλής (ο νεότερος). Μάλιστα στα ίδια κιλά τους κόβω. Ο τύπος λοιπόν αυτός έχει αναγάγει το "κατέβασμα" του αντίπαλου μέσα στην περιοχή σε επιστήμη. Όταν λέω επιστήμη εννοώ επιστήμη. Διότι.... Το δύσκολο δεν είναι να "κατεβάσεις" έναν αντίπαλο μέσα στη περιοχή.... Πανεύκολο είναι.... Το δύσκολο είναι πως θα γλυτώσεις το πέναλτι και (ίσως) και την αποβολή. Αυτό λοιπόν μάλλον το έχει σπουδάσει ο τύπος... Τον έβλεπα στο μάτσ με τον Ολυμπιακό πως "αγκάλιαζε" τον Μήτρογλου, και παραξενευόμουν που δεν έπαιρνε ούτε παρατήρηση.... Ο μάγκας λοιπόν τοχει σπουδάσει το πράγμα και παίρνει τέτοια θέση που δεν τον παίρνει χαμπάρι ούτε ο επόπτη ούτε ο διαιτητής. Περί του Σίλντενφελντ πρόκειται όπως θάχετε καταλάβει.... Κοιτάξτε εδώ πως μέσα στην περιοχή στο 72:30 κυριολεκτικά βιδώνει στο χορτάρι τον Βίτορ και δεν τον αφήνει να σηκωθεί (τραβώντας τον από την φανέλα) με αποτέλεσμα να μη πιάσει την κεφαλιά όπως ήθελε, ενώ ήταν σε καλή θέση για γκολ. Η πλάκα είναι ότι το κάνει τόσο έντεχνα που ούτε οι παίκτες του Μπαοκ δεν κάνουν κιχ, ενώ ήτανε πεναλτάρα. Τράβηγμα φανέλας μέσα στην περιοχή την ώρα που σηκώνεται για κεφαλιά. Ο ορισμός του πέναλτι.... Μπράβο του. Αν τοχε κάνει παίχτης του Ολυμπιακού θα έβγαινε πάλι ο καράφλας και τα τουιτιζε...... Βασικά στα παπάρια μου.... Νίκη του βάζελου θέλαμε εμείς για να πάμε την διαφορά στους 2 και όχι μόνο για αυτό. Κάτι τέτοιες νίκες (και σαν και αυτή πέρυσι στο Καραϊσκάκη) απλώνουν βαζελίνη στα μάτια των βάζελων και νομίζουν ότι έχουν κάνει ομαδάρα.... Μετα θαρθουν οι σφαλιάρες από κάτι Λειβαδιακους και Πανθρακικους, ΟΦΗδες, και θα σκούζουν ότι τους αδικούν και ότι η ομάδα βγάζει υγεία......
θα σε γλεντησουν ολοι του χρονου
Εσύ μπούλη ρούφα τ αυγό σου, και... ξέρεις μετά τι να κάνεις....Φιλε εσυ πρεπει να εισαι βοηθος του Σπαθα,δεν εξηγειται αλλιως...
Εσύ μπούλη ρούφα τ αυγό σου, και... ξέρεις μετά τι να κάνεις....
ρε καραγκιοζη γαμω το ιντερνετ μου μεσα....Σιγα μεγαλε κατι σου επεσε..