Διαβαστε 2 ειδησεις που αποδεικνυουν για αλλη μια φορα την αρρωστεια του ποδοσφαιρικου τμηματος του ΠΑΟ και την ακλονητη υγεια του μπασκετικου τμηματος...το ενα αναφερεται στις μπουνιες Εκι-Γκονζαλεζ και το αλλο σε συνεντευξη του Δημητρη Παπανικολαου που τωρα παιζει στην ΑΕΚ...
1) Νέο επεισόδιο δημιουγήθηκε στον Παναθηναϊκό με πρωταγωνιστές τον Εκι Γκονζάλες και Μάριο Γκαλίνοβιτς. Οι δυο παίκτες έπαιξαν μπουνιές μπροστά στα μάτια των συμπαικτών τους και του τεχνικού επιτελείου με αφορμή μια φάση στο προπονητικό διπλό!
Ολα έγιναν στην προπόνηση της Παιανίας, λίγο πριν την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής για το Ηράκλειο. Η ομάδα του Γκαλίνοβιτς είχε δεχτεί τέσσερα γκολ και ο τερματοφύλακας των «πράσινων» ήταν εκνευρισμένος. Οταν σε μια αμφισβητούμενη φάση, ο Γκονζάλες που αγωνιζόταν στην αντίπαλη ομάδα επέμεινε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και είχε μπει το πέμπτο γκολ, ο Γκαλίνοβιτς αντέδρασε χρησιμοποιώντας άσχημη γλώσσα με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να χιμήξει πάνω στον Κροάτη και να του ρίξει γροθιά. Ο Γκαλίνοβιτς αντέδρασε πιάνοντας τον Γκονζάλες από τον λαιμό με «κεφαλοκλείδωμα» και τον έριξε στο έδαφος, όπου για κάποια δευτερόλεπτα οι δύο παίκτες κυλιόντουσαν στο χορτάρι.
2) ..Ο δημοσιογραφος ρωταει τον Δημητρη Παπανικολαου.....
Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος;
«Μπορεί να είμαι παίχτης της ΑΕΚ πλέον, αλλά δεν είμαι και αγνώμων. Δεν ξεχνάω ότι αυτοί οι άνθρωποι με στήριξαν και με είχαν σαν δικό τους παιδί, όταν δεν με ήθελε κάποια μερίδα οπαδών. Συνήθως οι διοικήσεις αποκεφαλίζουν κάποιους παίχτες που δεν τους θέλει ο κόσμος».
Η αντιμετώπιση του κόσμου του Παναθηναϊκού;
«Δεν ήταν ευχάριστη στην αρχή. Ομως, ο κόσμος έχει κριτήριο και βλέπει ποιος νοιάζεται για το καλό της ομάδας. Δεν έχω ανάμνηση από το πρώτο ματς που με γιουχάρανε, αλλά από το τελευταίο που με χειροκροτήσανε».
Για τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό;
«Εκείνο το καλοκαίρι είχαν γίνει διάφορα πράγματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι αυτά. Ο Παναθηναϊκός όντας "αιώνιος" αντίπαλός μου, με αγκάλιασε σαν παιδί του, ενώ δεν θέλω καν να πω πώς μου συμπεριφέρθηκε ο Ολυμπιακός, αν και είχα προσφέρει ό,τι μπορούσα».
Ομπράντοβιτς;
Είναι τρομερός στην ψυχολογία των παιχτών. Ξέρει πότε να είναι σκληρός και πότε μαλακός. Εχει απίστευτες γνώσεις στο άθλημα και πάνω απ όλα σέβεται στους αθλητές. Ο Παναθηναϊκός, κι αυτό πρέπει να διδαχθούν πολλές ομάδες, κλειδώνει όλα τα προβλήματα μέσα στην πόρτα των αποδυτηρίων. Λειτουργεί σαν οικογένεια και αυτό είναι το μεγαλύτερο προτέρημα».