Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
http://[URL unfurl="true"]www.prasini.gr/media/com_newsstand/images/cache/date_20141010/paper_1/full.jpg[/img[/URL]]

τρομερο πρωτοσελιδο! τους ξεφτυλίζει τελείως όμως... :dancing: :headbang3:
[/quote]Μακαρι να βλεπαμε τετοια τσοντα...!!! Η μαυρουλα πρεπει να εχει απιστευτο κολο...!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Την πήρε την πούτσα,μέχρι μέσα στο κωλάντερο...ο γαυράκος!
Περίμενα να χάσουμε με 20 πόντους διαφορά... :)

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Βλέπετε ολοι σας γιατι όταν αναφέρομαι στον σουπερ καραγκιοζη και μαλακα χρηστιδη με αυτά τα επιθετα παντα. Ο ανθρωπος είναι γελοιος και καταμαλακας βεβαια είναι απόγονος του στολου τι περιμενετε να πει...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν εχω δει τι εχετε γραψει αλλα φανταζομαι πανω κατω.
Δυο πραγματακια να γραψω και εγω.
Προσωπικα εντυπωσιαστηκα.Δε το περιμενα με τιποτα.(ποιος αλλωστε)Δεν ειναι δυνατον ο Οσφπ 1.48 πριν το τελος με +7 και τη μπαλα δικια του να χασει το ματς αυτο.
Κομπλεξ,αφελεια?δε ξερω.Ας τα βρουν οι του Οσφπ.
Πριν περασω στα δικα μας.(με coach μπαρτζυ δε πας πουθενα),εχω βαρεθει να το γραφω.Δε το θεωρω κακο ,απλα ενα μετριο προπονητη πολυ κατω απο τα στανταρ του οσφπ.

Εμεις :grin:
Μπατιστα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.Ειναι αυτος που μας κρατησε στο παιχνιδι στην αρχη,αμυντικα,επιθετικα μαζι με Γιανκοβιτς.
Δε μπορειτε να φανταστειτε με αυτα τα δεδομενα, εαν για καποιο λογο ο Οσφπ επερνε διαφορα στην αρχη το παιχνιδι θα τελειωνε εκει.
Με αυτη τη καλη αρχη τα πιτσιρικια και οι νεοι πηραν αβανταζ ψυχολογικο.

Για Παππα ,Γιανκοβιτς.Εγραφα πως επρεπε να τους παρουμε οταν ηταν ακομη στο Πανιωνιο
Οποιος αμφισβητει τη μπασκετικη τους αξια ,πολυ απλα δε ξερει απο μπασκετ.Το τι πορεια θα εχουν ειναι αλλο.

Ο Μπατιστα εγραψα ποιο πανω.+ενα ακομη καλο 5αρι ειμαστε οκ.(ασχετο ο Μπατιστα εχει σωμα,φατσα τελειως αθλητη MMA :grin:)

Μπλουμς------Δε ξερω,θελω να το δω ακομη.
Τα πιτσιρικια ειναι πολυ ακομη νωρις.Φαινεται παντως να το θελουν πολυ.Χρειαζονται δουλεια και καλο μεντορα.Ιβανοβιτς?Δε ξερω.

Σε ολο το προτζεκτ,που οπως εγραψα προχθες κανω υπομονη,εαν ειχαμε και τη προσθηκη του next big thing Βεζενκωφ θα ημουν απολυτα
ικανοποιημενος.

Σλοτερ---Θα δωσει βοηθειες στον ασσο και μου αρεσε πως σε δυο φασεις στο τελος,οταν η μπαλα ηταν βαρια δε κολωσε.

Εδω θα πυροβοληθω.Ο Διαμαντιδης ειναι μια κινηση πιο αργος απο ολους.Τον σωζει το ποσο τεραστιος παιχτης ειναι γενικα και η οξυδερκεια του.
Υπολογιζω μια χρονια σχεδον χωρις Διαμαντιδη.Μακαρι να πεσω εξω.

Φωτσης γενικα μετριος,Οπως και να εχει ρησπεκτ γενικα. :rockon:

Ελπιζω αυτη η νικη να μη κρυψει τις αδυναμιες μας και να μην επαναπαυθουν οτι το ροστερ ειναι οκ.Θα ειναι το μεγιστο λαθος.

Κατι ξεχναω νομιζω. :tickedoff:

Εξωαγωνιστικα.(δε πολυ ασχολουμαι,αλλα δε μπορω αυτη τη φορα :grin:)

Οι τσιρλιντερς ηταν για φαπες.
Αυτες οι σειρηνες στο ΟΑΚΑ ειναι τραγικο φαινομενο.
Ο Δ.Γιαννακοπουλος καυλωνει το 80 τοις εκατο των Παναθηναικων.Εμενα οχι.Το θεωρω ντροπιαστικο παραγοντα για αυτη την ομαδα.

Οι Αγγελοπουλοι ολη την εβδομαδα ολη τους η εννοια ηταν ο πολεμος δηλωσεων κλπ.Δε πανε πουθενα ετσι.Ο ΓΙαννακοπουλςο κανει οτι γουσταρει.
Μου θυμιζουν τον Αλαφουζο.

Τελος, η καταντια της νοοτροπια του αθλητισμου της χωρας μας.Κεκλεισμενων των θυρων και ειχε ματ. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Δυσωδια-ξευτιλα-τραμπουκοι.Μελλον μηδεν.
Μιζερια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εξωαγωνιστικα.(δε πολυ ασχολουμαι,αλλα δε μπορω αυτη τη φορα :grin:)

Οι τσιρλιντερς ηταν για φαπες.
Αυτες οι σειρηνες στο ΟΑΚΑ ειναι τραγικο φαινομενο.
Ο Δ.Γιαννακοπουλος καυλωνει το 80 τοις εκατο των Παναθηναικων.Εμενα οχι.Το θεωρω ντροπιαστικο παραγοντα για αυτη την ομαδα.

Οι Αγγελοπουλοι ολη την εβδομαδα ολη τους η εννοια ηταν ο πολεμος δηλωσεων κλπ.Δε πανε πουθενα ετσι.Ο ΓΙαννακοπουλςο κανει οτι γουσταρει.
Μου θυμιζουν τον Αλαφουζο.

Τελος, η καταντια της νοοτροπια του αθλητισμου της χωρας μας.Κεκλεισμενων των θυρων και ειχε ματ. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Δυσωδια-ξευτιλα-τραμπουκοι.Μελλον μηδεν.
Μιζερια.
πολυ ωραιος ο Κιρωνας...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ο Διαμαντάκος πήγε πρώτα με γαύρο και μετά με γυναίκα!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
χαχαχαχχαχαχα....τι μαλακες ειστε....πανηγγυριζετε σα μαλακες και στο τελος θα περασω εγω....θα μηδενιστειτε και θα παρω κουπα...και θα μεινετε με το καβλι στο χερι -στομα οπως η αεκ το 2008...
το πιο καβλα πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο...
αντε τωρα να γινει και το κυπελλο μπασκετ 14[15 το πιο καβλα κυπελλο  :rockon:
[move][size=5pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ[/size][/move]

Πως γινεται ρε διορισμενη γαυριελα με τη μαπα φρεσκοχυμενη απο το σπερμα του Διαμαντιδη και Παππα και ενω δεν εχεις προλαβει καλα καλα να σκουπισεις τα χυσια  να γραφεις τετοιες μαλακιες ?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
<<θα δείτε τι θα πάθετε ρε πούστηδες, θα έρθω το βράδυ στο σπίτι σας>>

δεν χρειαζεται να εισαι αινσταιν για να καταλαβεις πως ηρθε η ανατροπη...
εισαι τελειως  :offtopic:

Μπορεις να επικαλεστεις πολλα μα παρα πολλα ματς για διαιτησια.

Αλλα ρε φιλε εαν θελεις το καλο της ομαδος σου μετα το χτεσινο,εστιασε αλλου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κιρονα καλησπερα...τι εχω πει και γραψει μπορεις να τα δεις στο προφιλ μου...
σε αυτο ομως που πιστευω θα συμφωνησεις ειναι το εξης...
ο χτεσινος αγωνας εχει δυο αναγνωσεις...
πρωτον οτι μπραβο στον μπασκετικο παο που για τον ενα η τον αλλο λογο ''εκλεψε '' την νικη απο τον ανωτερο και ΦΑΒΟΡΙ αντιπαλο του ολυμπιακο...
δευτερον οτι ο δημητρακης σας ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ να πανηγυριζετε μια αναιμικη ,τυχαια και ''αυτοκτονικη '' (απο πλευρας γαυρου) νικη σα να κατακτησατε ευρωπαικο τιτλο...
πιστευω επειδη εισαι σοβαρος θα συμφωνησεις και περαν της προσκαιρης χαρας για τον ''θριαμβο'' θα αναρωτηθεις με σκεπτισμο για το μελλον του μπασκετικου παο...
θες δεν θες τα κοζα αλλαξαν...
οταν πλεον ειμαι γκραν φαβορι μεσα στην εδρα σου (ασχετως τελικου αποτελεσματος) τοτς μαλλον ''ο βασιλιας πεθανε ζητω ο νεος βασιλιας''
σωστα;  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πρωτον οτι μπραβο στον μπασκετικο παο που για τον ενα η τον αλλο λογο ''εκλεψε '' την νικη απο τον ανωτερο και ΦΑΒΟΡΙ αντιπαλο του ολυμπιακο...
δευτερον οτι ο δημητρακης σας ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ να πανηγυριζετε μια αναιμικη ,τυχαια και ''αυτοκτονικη '' (απο πλευρας γαυρου) νικη σα να κατακτησατε ευρωπαικο τιτλο...
πιστευω επειδη εισαι σοβαρος θα συμφωνησεις και περαν της προσκαιρης χαρας για τον ''θριαμβο'' θα αναρωτηθεις με σκεπτισμο για το μελλον του μπασκετικου παο...
οταν πλεον ειμαι γκραν φαβορι μεσα στην εδρα σου (ασχετως τελικου αποτελεσματος) τοτς μαλλον ''ο βασιλιας πεθανε ζητω ο νεος βασιλιας''
σωστα;  :think:

τι λες βρε μαλακα παλι τι λες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι λες βρε μαλακα παλι τι λες
καλως την αρχιπουταναρα μου...
ελατε κοριτσια...η πουτσαρα μου φτανει για ολες σας...
σας γαμαω και κατουραω ολες...
ελατε στον χρηστιδαρο να χυθειτε ομορφα...
δεν γαμαω...ζωγραφιζω  :rockon:  :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σωστα;  :think:
φιλε καλησπερα.εγραψα και στη προηγουμενη σελιδα και προχτες πως τα ηνια πλεον τα εχει αναλαβει ο Ολυμπιακος στο μπασκετ.
Προσωπικα δε ξεγιελιεμαι απο τη χθεσινη νικη για τη δυναμικοτητα των ομαδων.

Κοιτα αυτα τα πραγματικα παιδακια,εχουν το δικαιωμα να πανηγυριζουν μια νικη τιτλο, κοντρα στον οντως πολυ καλυτερο Ολυμπιακο .

Το παραλληρημα των Παναθηναικων  οπαδων ειναι εφημερο.
Θα με δικαιωση (δυστυχως για εμας) η πορεια.

Ισως ακουγομαι απαισιοδοξος στους ομοιιδεατες μου αλλα βλεπω τη πραγματικοτητα.

Αυτο ομως δε με σταματαει να χαρω μια τεραστια νικη ,γιατι οπως λες εαν αναλογιστεις και τις αποδοσεις ειμασταν γραντε αουτσαιντερ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλως την αρχιπουταναρα μου...
ελατε κοριτσια...η πουτσαρα μου φτανει για ολες σας...
σας γαμαω και κατουραω ολες...
ελατε στον χρηστιδαρο να χυθειτε ομορφα...
δεν γαμαω...ζωγραφιζω  :rockon:  :rockon:

με ποιο τροπο τα κανεις ολα αυτα ρε σαχλαμαρα? με τον κωλο σου και το σπερμα που τρως? αααααααχαχαχα ρε ενα μαλακα ζει το ματριξ του

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
με ποιο τροπο τα κανεις ολα αυτα ρε σαχλαμαρα? με τον κωλο σου και το σπερμα που τρως? αααααααχαχαχα ρε ενα μαλακα ζει το ματριξ του
οσο περισσοτερο τρελλαινεστε οι συγκεκριμενες πουτανες με αυτα που λεω τοσο περισσοτερο εγω θα νοιωθω οτι λεω αληθειες...
ΥΓ.εσενα προσωπικα σε γαμαω με την πουτσαρα μου...το ξερεις και ασε τις μαλακιουλες πουτανακι   ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φιλε καλησπερα.εγραψα και στη προηγουμενη σελιδα και προχτες πως τα ηνια πλεον τα εχει αναλαβει ο Ολυμπιακος στο μπασκετ.
Προσωπικα δε ξεγιελιεμαι απο τη χθεσινη νικη για τη δυναμικοτητα των ομαδων.

Κοιτα αυτα τα πραγματικα παιδακια,εχουν το δικαιωμα να πανηγυριζουν μια νικη τιτλο, κοντρα στον οντως πολυ καλυτερο Ολυμπιακο .

Το παραλληρημα των Παναθηναικων  οπαδων ειναι εφημερο.
Θα με δικαιωση (δυστυχως για εμας) η πορεια.

Ισως ακουγομαι απαισιοδοξος στους ομοιιδεατες μου αλλα βλεπω τη πραγματικοτητα.

Αυτο ομως δε με σταματαει να χαρω μια τεραστια νικη ,γιατι οπως λες εαν αναλογιστεις και τις αποδοσεις ειμασταν γραντε αουτσαιντερ.

αουτσαιντερ ή μη, κυπελα ή μη, βασιλιαδες ή μη, το πιο σημαντικο ειναι να γαμαμε τον γαβρο να κλαιει ο χυστιδης. αυτο εχει σημασια για τον οπαδο. τα υπολοιπα ειναι για τις διοικησεις και τα ταμεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom