Δεν εχω δει τι εχετε γραψει αλλα φανταζομαι πανω κατω.
Δυο πραγματακια να γραψω και εγω.
Προσωπικα εντυπωσιαστηκα.Δε το περιμενα με τιποτα.(ποιος αλλωστε)Δεν ειναι δυνατον ο Οσφπ 1.48 πριν το τελος με +7 και τη μπαλα δικια του να χασει το ματς αυτο.
Κομπλεξ,αφελεια?δε ξερω.Ας τα βρουν οι του Οσφπ.
Πριν περασω στα δικα μας.(με coach μπαρτζυ δε πας πουθενα),εχω βαρεθει να το γραφω.Δε το θεωρω κακο ,απλα ενα μετριο προπονητη πολυ κατω απο τα στανταρ του οσφπ.
Εμεις
Μπατιστα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.Ειναι αυτος που μας κρατησε στο παιχνιδι στην αρχη,αμυντικα,επιθετικα μαζι με Γιανκοβιτς.
Δε μπορειτε να φανταστειτε με αυτα τα δεδομενα, εαν για καποιο λογο ο Οσφπ επερνε διαφορα στην αρχη το παιχνιδι θα τελειωνε εκει.
Με αυτη τη καλη αρχη τα πιτσιρικια και οι νεοι πηραν αβανταζ ψυχολογικο.
Για Παππα ,Γιανκοβιτς.Εγραφα πως επρεπε να τους παρουμε οταν ηταν ακομη στο Πανιωνιο
Οποιος αμφισβητει τη μπασκετικη τους αξια ,πολυ απλα δε ξερει απο μπασκετ.Το τι πορεια θα εχουν ειναι αλλο.
Ο Μπατιστα εγραψα ποιο πανω.+ενα ακομη καλο 5αρι ειμαστε οκ.(ασχετο ο Μπατιστα εχει σωμα,φατσα τελειως αθλητη MMA
)
Μπλουμς------Δε ξερω,θελω να το δω ακομη.
Τα πιτσιρικια ειναι πολυ ακομη νωρις.Φαινεται παντως να το θελουν πολυ.Χρειαζονται δουλεια και καλο μεντορα.Ιβανοβιτς?Δε ξερω.
Σε ολο το προτζεκτ,που οπως εγραψα προχθες κανω υπομονη,εαν ειχαμε και τη προσθηκη του next big thing Βεζενκωφ θα ημουν απολυτα
ικανοποιημενος.
Σλοτερ---Θα δωσει βοηθειες στον ασσο και μου αρεσε πως σε δυο φασεις στο τελος,οταν η μπαλα ηταν βαρια δε κολωσε.
Εδω θα πυροβοληθω.Ο Διαμαντιδης ειναι μια κινηση πιο αργος απο ολους.Τον σωζει το ποσο τεραστιος παιχτης ειναι γενικα και η οξυδερκεια του.
Υπολογιζω μια χρονια σχεδον χωρις Διαμαντιδη.Μακαρι να πεσω εξω.
Φωτσης γενικα μετριος,Οπως και να εχει ρησπεκτ γενικα.
Ελπιζω αυτη η νικη να μη κρυψει τις αδυναμιες μας και να μην επαναπαυθουν οτι το ροστερ ειναι οκ.Θα ειναι το μεγιστο λαθος.
Κατι ξεχναω νομιζω.
Εξωαγωνιστικα.(δε πολυ ασχολουμαι,αλλα δε μπορω αυτη τη φορα
)
Οι τσιρλιντερς ηταν για φαπες.
Αυτες οι σειρηνες στο ΟΑΚΑ ειναι τραγικο φαινομενο.
Ο Δ.Γιαννακοπουλος καυλωνει το 80 τοις εκατο των Παναθηναικων.Εμενα οχι.Το θεωρω ντροπιαστικο παραγοντα για αυτη την ομαδα.
Οι Αγγελοπουλοι ολη την εβδομαδα ολη τους η εννοια ηταν ο πολεμος δηλωσεων κλπ.Δε πανε πουθενα ετσι.Ο ΓΙαννακοπουλςο κανει οτι γουσταρει.
Μου θυμιζουν τον Αλαφουζο.
Τελος, η καταντια της νοοτροπια του αθλητισμου της χωρας μας.Κεκλεισμενων των θυρων και ειχε ματ.
Δυσωδια-ξευτιλα-τραμπουκοι.Μελλον μηδεν.
Μιζερια.