You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Τα έχω ακούσει στο ραδιόφωνο 1500 φορές...![]()
Ειναι all time classic οπως το αλλο που λενε που παιξατε με τους ναζι στην κατοχη και ηρθατε 3-3...
Μην χαίρεστε Βαζελάκια,θα το πάρουμε στα χαρτιά το παιχνίδι
α καλα τοτε μιλαμε για πολυ ξεφτιλα
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 342
- Πόντοι
- 186
καλο το αστειο αλλα δεν ψαρωνουμε...Μην χαίρεστε Βαζελάκια,θα το πάρουμε στα χαρτιά το παιχνίδι
Ειναι all time classic οπως το αλλο που λενε που παιξατε με τους ναζι στην κατοχη και ηρθατε 3-3...
Και για την Δέσποινα Παπαδοπούλου...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
H ταλαιπωρημενη ΠΑΡΕΑ του Διαμαντιδη καλειται να παλεψει με την δουλεμενη ΣΤΡΑΤΙΑ του Σπανουλη...
Τι να περιμενεις ομως απο ανθρωπινα κατακαθια που καποτε βγαλανε περιουσιες αποθεωνωντας(να το το πειρατικο) αυτους που ως τοτε απαξιωναν(που πας με γκουμομπασιναδες,φανταζομαι αντιστοιχα θα λεγαν και για Αεκτζηδες κτλ)
Τι να περιμενεις ομως απο ανθρωπινα κατακαθια που καποτε βγαλανε περιουσιες αποθεωνωντας(να το το πειρατικο) αυτους που ως τοτε απαξιωναν(που πας με γκουμομπασιναδες,φανταζομαι αντιστοιχα θα λεγαν και για Αεκτζηδες κτλ)
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
Ακυρη η μαρτυρια τυπε,υπαρχει δολος,ειναι ΑΕΚτζου το λεει φορα παρτιδα στην αρχη
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
στο ποδοσφαιρο μωρη πουτανα πες τι του εχεις κλασει....Μαθημένοι είστε να πέρνεται τίτλους στα χαρτιά ,όσο για την χαρά τις πρώτες φορές χαίρεται κανείς όταν
τον γαύρο τα τελευταία χρόνια τον έχω γαμήσει με όλους τους τρόπους και δεν του έχω αφήσει τπτ αγάμητο
μόνο οίκτο προκαλεί.
αντε να δω εχεις αρχιδια;
πουταναρααααααααα
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ζω για να γινει δεκτη και να σε γαμησω....αυτο....θα χυσω δεκα κουταλια σουπας...και κανονικα πρεπει να γινει δεκτη....αυτα που ξερατε πουτανες θα τα ξεχασετε...ρε παρτε οτι θελετε. οταν σε εχω γαμησει και χυσει σε ολες τις στασεις σε ολους τους χωρους και τοπους με νοιαζει νομιζεις αν θα παρει το ονομα μου το εξωγαμο?
θελω σχολιο απο την πουτανα τον χρηστιδη για την ενσταση![]()
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
"Καίει" τον Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Basketball/article3073344.ece/ALTERNATES/w460/giannakopoulos.jpg[/img[/URL]]
Επιβαρυντικό είναι για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα.
Οι διαιτητές, μεταξύ άλλων, έγραψαν ότι ο επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο στις άσπρες πολυθρόνες που βρίσκονται δίπλα στο παρκέ και εξέβριζε τους ρέφερι.
Νωρίτερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει αναφορικά με το ματς: "Συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο και σε όλους τους αθλητές μας. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που θα στερηθούν οι φίλαθλοί μας τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν από κοντά, τις μαγικές αυτές στιγμές".
[URL unfurl="true"]http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/GreekBasketCup/panathinaikos/kaiei-ton-giannakopoylo-to-fullo-agwna.3073318.html[/URL]
Έχει να πέσει κλάμα :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Basketball/article3073344.ece/ALTERNATES/w460/giannakopoulos.jpg[/img[/URL]]
Οι διαιτητές, μεταξύ άλλων, έγραψαν ότι ο επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο στις άσπρες πολυθρόνες που βρίσκονται δίπλα στο παρκέ και εξέβριζε τους ρέφερι.
Νωρίτερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει αναφορικά με το ματς: "Συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο και σε όλους τους αθλητές μας. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που θα στερηθούν οι φίλαθλοί μας τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν από κοντά, τις μαγικές αυτές στιγμές".
[URL unfurl="true"]http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/GreekBasketCup/panathinaikos/kaiei-ton-giannakopoylo-to-fullo-agwna.3073318.html[/URL]
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
χαχαχαχχαχαχα....τι μαλακες ειστε....πανηγγυριζετε σα μαλακες και στο τελος θα περασω εγω....θα μηδενιστειτε και θα παρω κουπα...και θα μεινετε με το καβλι στο χερι -στομα οπως η αεκ το 2008...
το πιο καβλα πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο...
αντε τωρα να γινει και το κυπελλο μπασκετ 14[15 το πιο καβλα κυπελλο![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
[move][size=90pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ[/size][/move]
αντε τωρα να γινει και το κυπελλο μπασκετ 14[15 το πιο καβλα κυπελλο
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
χαχαχαχχαχαχα....τι μαλακες ειστε....πανηγγυριζετε σα μαλακες και στο τελος θα περασω εγω....θα μηδενιστειτε και θα παρω κουπα...και θα μεινετε με το καβλι στο χερι -στομα οπως η αεκ το 2008...
αντε τωρα να γινει και το κυπελλο μπασκετ 14[15 το πιο καβλα κυπελλο
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
[/quote]
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
[/quote]ΤΥΠΕ ...ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥ.ΚΟΜ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ...
ΠΑΡΑΚΑΛΑ μονο να μου γινει η χαρη :pipa3: :pipa3: :pipa3:
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Άμα ήταν ο Μαρινάκης πρόεδρος θα γινόταν δεκτή,τώρα με τους Αγγελοπουλέους δύσκολο τύπε :SΤΥΠΕ ...ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥ.ΚΟΜ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ...
ΠΑΡΑΚΑΛΑ μονο να μου γινει η χαρη![]()
![]()
![]()
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
Άμα ήταν ο Μαρινάκης πρόεδρος θα γινόταν δεκτή,τώρα με τους Αγγελοπουλέους δύσκολο τύπε :S
οχι τυπε ...κανανε μαλακια χοντρη....κανανε κατι ψευτοντου και στους παιχτες στο τελος...αρχιδια κεκλεισμενων ητανε...εχει να πεσει χυσαδα σε κατι πουστρακια απο δω μεσα που ξεθαρεψαν....δεν θα τα ξεπλενει ουτε ο δουναβης....θα τους γαμησω τα αγαμητα τυπε
Καλά ρε μαλάκες γαύροι, σας κερδίσαμε με τον Μπλούμς, τον Μποχωρίδη και τον Ντανιέλ Μπατίστα;
Πριν από λίγο που μπήκα στο ίντερνετ έμαθα ότι κερδίσαμε, γιατί είχα βγει με ένα μουνί για ποτό (μουνόδολος γαρ).
Και λέω μια και θα χάσουμε σήμερα δεν πάω μπας και ρίξω κάνα πούτσο;
Και μου έκατσαν και τα δύο μια χαρά!
Πάντα τέτοια μάγκες...![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Πριν από λίγο που μπήκα στο ίντερνετ έμαθα ότι κερδίσαμε, γιατί είχα βγει με ένα μουνί για ποτό (μουνόδολος γαρ).
Και λέω μια και θα χάσουμε σήμερα δεν πάω μπας και ρίξω κάνα πούτσο;
Και μου έκατσαν και τα δύο μια χαρά!
Πάντα τέτοια μάγκες...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95