Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ΜΜ ας μιλησουμε για το Παρον τοτε...Σε ποια ευρωπαικη διοργανωση παιζεις?σε ποια κατηγορια αγωνιζεσαι??

Και εκει που αγωνιζομαι θαυμα ειναι με δεδομενο τα μονιμα οικονομικα προβληματα που εχω σαν συλλογος για περισσοτερες απο τρεις δεκαετιες....Εσυ που ειχες τα φραγκα των Βαρδινοκλανηδων την πλατη του θειου και του χοντρου βλεπεις καθε χρονο, και φετος μπορει και του ΜπουγατσοΙβαν  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τους διπλους απο σενα και ο τελευταιος πριν 4 χρονια.Εσυ πριν 20 και δεν ξερω αν τον εζησες.Αλλο?

20 τιτλους σε τοσα χρονια με ενα απο τα πιο χοντρα πορτοφολια της Ελλαδος ειναι αποτυχια...Αλλο?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
Και εκει που αγωνιζομαι θαυμα ειναι με δεδομενο τα μονιμα οικονομικα προβληματα που εχω σαν συλλογος για περισσοτερες απο τρεις δεκαετιες....Εσυ που ειχες τα φραγκα των Βαρδινοκλανηδων την πλατη του θειου και του χοντρου βλεπεις καθε χρονο, και φετος μπορει και του ΜπουγατσοΙβαν  :2funny:
Το ψυχοδραμα αστο ,με τα οικονομικα προβληματα κτλ.Εισαι μεγαλη ομαδα η η Μαρθα Βουρτση? Τον θειο και τον Χοντρο τι τους ανακατευεις?Εισαι ΓΑΥΡΟΣ? Αυτοι να μου την πουνε οσο θελουν.Εσυ τι πεταγεσαι απο το υπογειο της Β?Τι θα ζητησεις να γαμησεις και με ΔΑΝΕΙΚΕΣ πουτσες τωρα?τοση ξεφτιλα?Αλλο?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
20 τιτλους σε τοσα χρονια με ενα απο τα πιο χοντρα πορτοφολια της Ελλαδος ειναι αποτυχια...Αλλο?
Αυτες ειναι ερμηνειες αποτυχημενων εισαι αποτυχημενος?Τις χρονιες δηλαδη που δεν εχει φραγκα η ομαδα σου τι κανεις δεν την υποστηριζεις?Δηλαδη μεχρι να γυρισει ο Τιγρης δεν ησουν ΑΕΚ? Οτι και να λες το 20 ειναι σχεδον το διπλο του 11.Σαν να παω εγω να πουλησω μαγκια στη Ρεαλ οτι για τα φραγκα που εχει χαλασει ενα Τσου-λου μετα απο 12 χρονια ειναι τιποτα και να τους πω αποτυχημενους

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το ψυχοδραμα αστο ,με τα οικονομικα προβληματα κτλ.Εισαι μεγαλη ομαδα η η Μαρθα Βουρτση? Τον θειο και τον Χοντρο τι τους ανακατευεις?Εισαι ΓΑΥΡΟΣ? Αυτοι να μου την πουνε οσο θελουν.Εσυ τι πεταγεσαι απο το υπογειο της Β?Τι θα ζητησεις να γαμησεις και με ΔΑΝΕΙΚΕΣ πουτσες τωρα?τοση ξεφτιλα?Αλλο?

Τα λεφτα στην μπαλα(γιατι μιλαμε για εταιρειες αν το ξεχασες) παιζουνε ρολο και δεν ειναι μαρθα βουρτση βλακα....Η Τσελσι με τα ρωσικα φραγκα απο την ανυπαρξια πηρε πρωταθληματα και τσαμπιονς λιγκ....Τον χοντρο και τον θειο τον ανεφερα επειδη ητανε οι λεφταδες της Α Εθνικης τα σεξουαλικα σας δεν με ενδιαφερουν σε γαμαω και μονος μου....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.550
Πόντοι
5.006
Τα λεφτα στην μπαλα(γιατι μιλαμε για εταιρειες αν το ξεχασες) παιζουνε ρολο και δεν ειναι μαρθα βουρτση βλακα....Η Τσελσι με τα ρωσικα φραγκα απο την ανυπαρξια πηρε πρωταθληματα και τσαμπιονς λιγκ....Τον χοντρο και τον θειο τον ανεφερα επειδη ητανε οι λεφταδες της Α Εθνικης τα σεξουαλικα σας δεν με ενδιαφερουν σε γαμαω και μονος μου....
:o :o :P ηρεμία και ψυχραιμία.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτες ειναι ερμηνειες αποτυχημενων εισαι αποτυχημενος?Τις χρονιες δηλαδη που δεν εχει φραγκα η ομαδα σου τι κανεις δεν την υποστηριζεις?Δηλαδη μεχρι να γυρισει ο Τιγρης δεν ησουν ΑΕΚ? Οτι και να λες το 20 ειναι σχεδον το διπλο του 11.Σαν να παω εγω να πουλησω μαγκια στη Ρεαλ οτι για τα φραγκα που εχει χαλασει ενα Τσου-λου μετα απο 12 χρονια ειναι τιποτα και να τους πω αποτυχημενους

Την ομαδα ειτε στη Δ ειτε πρωταθλητρια την υποστηριζω.....Την καταντια την δικια σας δεν εχω παντως που ενω ειστε αφραγκοι και ετοιμοθανατοι βγαζετε πυρινα εξωφυλλα και προεδρος σας ειναι ο εφοπλιστης της λορδας  :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
Το ειδα ποσο με γαμας οταν μου βαζεις μεσα αυτους που σου στερησαν τη μοναδικη σου ευκαιρια για μια χαρα στη ζωη σου πριν 6 χρονια.Τα λεφτα σαφως και παιζουν ρολο.Δεν αρμοζει ομως σε καποιον που λεει οτι υποστηριζει ΜΕΓΑΛΗ ομαδα,να χρησιμοποιει δικαιολογια οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατι δεν εχει λεφτα η εχουν οι αλλοι περισσοτερα.Τοτε δεν εισαι στην ηδια κατηγορια με μενα και δεν δυνασαι να μου πουλας πνευμα και να με γαμας κιολας,γιατι ο ιδιος βγαζεις τον εαυτο σου ανικανο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:o :o :P ηρεμία και ψυχραιμία.

Οχι να μας το παιζουν ανωτεριλα επειδη πηγανε πριν 500 χρονια στους τεσσερεις....Τοτε η Νοτιγχαμ Φορεστ της ουτε και εγω δεν ξερω ποιας εθνικης πρεπει να κανει πλακα στους οπαδους της Τοτεναμ επειδη πηρε δυο σερι τσουλου πριν 30 χρονια  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το ειδα ποσο με γαμας οταν μου βαζεις μεσα αυτους που σου στερησαν τη μοναδικη σου ευκαιρια για μια χαρα στη ζωη σου πριν 6 χρονια.Τα λεφτα σαφως και παιζουν ρολο.Δεν αρμοζει ομως σε καποιον που λεει οτι υποστηριζει ΜΕΓΑΛΗ ομαδα,να χρησιμοποιει δικαιολογια οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατι δεν εχει λεφτα η εχουν οι αλλοι περισσοτερα.Τοτε δεν εισαι στην ηδια κατηγορια με μενα και δεν δυνασαι να μου πουλας πνευμα και να με γαμας κιολας,γιατι ο ιδιος βγαζεις τον εαυτο σου ανικανο.

Η  δικαιολογια της σημερινης σου διοικησης(και φιλικα προσκειμενων δημοσιογραφων) λιγο πολυ αυτη ειναι παντως...Αρα σας εχουνε καταντησει πανιωνιο και αντι να τους παρετε με τα γιαουρτια ασχολειστε με την Μαλμε  :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
Την ομαδα ειτε στη Δ ειτε πρωταθλητρια την υποστηριζω.....Την καταντια την δικια σας δεν εχω παντως που ενω ειστε αφραγκοι και ετοιμοθανατοι βγαζετε πυρινα εξωφυλλα και προεδρος σας ειναι ο εφοπλιστης της λορδας  :2funny:
Πυρινα εξωφυλα τα βγαζει η Πρασινη εφημεριδα συμφεροντων της Πρασινης ιδιοκτησιας.Και οπως ολες αυτες οι φυλλαδες αυτη ειναι η δουλεια της να βγαζει πυρινα εξωφυλα και να λεει ΠΑΠΑΡΙΕΣ καμαρωτες,ο κοσμος του Παναθηναικου ξερει την κατασταση που ειναι ο συλλογος.Ο προεδρος ας ειναι και ο Εφοπλιστης της δεκαρας ποσως με νοιαζει,εκανε 5 πραγματα καλα για την ομαδα σε μια δυσκολη στιγμη και για αυτο τον ευχαριστουμε αλλα δεν τον αποθεωνουμε κιολας,ουτε αν κανει και αλλα καλυτερα.
Τωρα ΕΣΥ γιατι πετας ΠΥΡΙΝΕΣ μαλακιες στο διαδικτυο??και μαλιστα εναντιων καποιων που καλως η κακως ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα απο σενα?Και τι περιμενεις?Να μην γελασουμε και να μην σχολιασουμε το μεγεθος της χαζομαρας σου,που ενω εχεις βουλιαξει μεχρι το λαιμο στα σκατα ειρωνευεσαι αυτους που απλα τα μυριζουν?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τεσπα το ληγουμε εδω γιατι δεν ειμαι κανα παιδακι να τσακωνομαι....Περα απο την πλακα ειναι ντροπη ενα απο τα μεγαλυτερα και ιστορικα σωματεια της χωρας να ειναι σε αυτη την καταντια....Τωρα αν εσας σας αρεσει εμενα μου περισευει....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
Η  δικαιολογια της σημερινης σου διοικησης(και φιλικα προσκειμενων δημοσιογραφων) λιγο πολυ αυτη ειναι παντως...Αρα σας εχουνε καταντησει πανιωνιο και αντι να τους παρετε με τα γιαουρτια ασχολειστε με την Μαλμε  :2funny:
Δεν μιλας με τον Αλαφουζο ουτε με την πρασινη ουτε με τον Τρακη εδω μεσα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
Τεσπα το ληγουμε εδω γιατι δεν ειμαι κανα παιδακι να τσακωνομαι....Περα απο την πλακα ειναι ντροπη ενα απο τα μεγαλυτερα και ιστορικα σωματεια της χωρας να ειναι σε αυτη την καταντια....Τωρα αν εσας σας αρεσει εμενα μου περισευει....
Στο ειπα και πριν,Δεν ειναι το θεμα η κατασταση του καθενος,ουτε η δικια σου ειναι τοσο ξεφτιλα οσο σου λεω για να σε πικαρω,και αλλες μεγαλες ομαδες εχουν πεσει κατηγορια.Αυτο που με κατηγορεις εσυ ομως οτι κανω,το κανεις εσυ εις την 10η οταν απο εκει που εισαι,αντι να δεις τα χαλια τα δικα σου,κραζεις τα χαλια αλλων που ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα απο σενα

Οσο για το τσακωμο,μπροστα στα ποταμια αιματος που εχουν κυλισει εδω μεσα το δικο μας ουτε καν ως λογομαχια δεν πιανεται  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
Αυτες ειναι οι επισημες φωνες του συλλογου οχι καποια αβαταρ στο μπου...
Ναι αλλα δεν θα απολογηθω εγω για τον Αλαφουζ ρε τυπε ουτε εσυ για τον Τιγρη,Διαολε υπαλληλοι τους δεν ειμαστε.Μαζι μιλαμε οποτε ως 2 απλοι οπαδοι θα μιλησουμε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στο ειπα και πριν,Δεν ειναι το θεμα η κατασταση του καθενος,ουτε η δικια σου ειναι τοσο ξεφτιλα οσο σου λεω για να σε πικαρω,και αλλες μεγαλες ομαδες εχουν πεσει κατηγορια.Αυτο που με κατηγορεις εσυ ομως οτι κανω,το κανεις εσυ εις την 10η οταν απο εκει που εισαι,αντι να δεις τα χαλια τα δικα σου,κραζεις τα χαλια αλλων που ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα απο σενα

Οσο για το τσακωμο,μπροστα στα ποταμια αιματος που εχουν κυλισει εδω μεσα το δικο μας ουτε καν ως λογομαχια δεν πιανεται  :grin:

Πλακα κανω ξερεις δεν μου πηδηξε ο Βαζεχα την γιαγια και εχω προηγουμενα μαζι σας  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ναι αλλα δεν θα απολογηθω εγω για τον Αλαφουζ ρε τυπε ουτε εσυ για τον Τιγρη,Διαολε υπαλληλοι τους δεν ειμαστε.Μαζι μιλαμε οποτε ως 2 απλοι οπαδοι θα μιλησουμε

Ναι ωραια ως φιλαθλος εμενα με θλιβει η εικονα 400 ατομα ενος απο τους μεγαλυτερους συλλογους να διαδηλωνουν για τον Πολντο και ενας αλλος μεγαλος συλλογος να μην εχει λεφτα ουτε να γυρισει απο την Ισπανια....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
Ναι ωραια ως φιλαθλος εμενα με θλιβει η εικονα 400 ατομα ενος απο τους μεγαλυτερους συλλογους να διαδηλωνουν για τον Πολντο και ενας αλλος μεγαλος συλλογος να μην εχει λεφτα ουτε να γυρισει απο την Ισπανια....
Το πρωτο σε θλιβει και ως απλο ανθρωπο,δεν χρειαζεται η ιδιοτητα του φιλαθλου.Τωρα το αλλο ε τι να κανουμε, Ντεν εχει αυτοκινητο καρντια μου(που λεγε και μια αρχαια διαφημιση)  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom