realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να εχεις πεσει 3 εθνικη και να ειρωνευεσαι την παναθα?στο μπασκετ...γιατι στο ποδοσφαιρο μεχρι και ο Αστερας Τριπολης
Για αυτο θα βαλουνε τον Μπεργκ με πατεριτσες να παιξει
να εχεις πεσει 3 εθνικη και να ειρωνευεσαι την παναθα?στο μπασκετ...γιατι στο ποδοσφαιρο μεχρι και ο Αστερας Τριπολης
Για αυτο θα βαλουνε τον Μπεργκ με πατεριτσες να παιξει
να εχεις πεσει 3 εθνικη και να ειρωνευεσαι την παναθα?
Ειρωνευομαι γιατι εκει που ειναι ημουνα και εκει που ειμαι θα ρθουνε
Εκει που ειμαι οντως ησουν,Εκει που ημουν καποτε δεν ησουν ποτε και πολυ δυσκολα θα φτασεις,και εκει που εισαι τωρα δεν θα φτασω ποτε τυπε.Αυτη η "τιμη" θα ειναι παντοτινα δικη σου και του Αρη(τον Ηρακλη δεν τον βαζω μεσα γιατι τον εριξαν)Καλη τυχη στο πρωταθλημα της Football LeagueΕιρωνευομαι γιατι εκει που ειναι ημουνα και εκει που ειμαι θα ρθουνε
Δεν πεσαν απο την Α στη Γ ,απο τη Β στην Γ πεσανε για οικονομικους λογους,Την καθοδο απο την Α στην Β την κερδισαν με το "σπαθι" τους και την ανεπαρκεια τουςποτε δεν θα ερθω εκει που εισαι. προτιμω να βολοδερνω στην α εθνικη παρα να στιγματιστω αθλητικα πεφτωντας στην γαμα
Εκει που ειμαι οντως ησουν,Εκει που ημουν καποτε δεν ησουν ποτε και πολυ δυσκολα θα φτασεις,και εκει που εισαι τωρα δεν θα φτασω ποτε τυπε.Αυτη η "τιμη" θα ειναι παντοτινα δικη σου και του Αρη(τον Ηρακλη δεν τον βαζω μεσα γιατι τον εριξαν)Καλη τυχη στο πρωταθλημα της Football League
ποτε δεν θα ερθω εκει που εισαι. προτιμω να βολοδερνω στην α εθνικη παρα να στιγματιστω αθλητικα πεφτωντας στην γαμα
Δεν πεσαν απο την Α στη Γ ,απο τη Β στην Γ πεσανε για οικονομικους λογους,Την καθοδο απο την Α στην Β την κερδισαν με το "σπαθι" τους και την ανεπαρκεια τους
Ο Πλατανιας και ο Εργοτελης αυτη τη στιγμη ειναι σε καλυτερη μοιρα απο σενα,για τον απλο λογο οτι παιζουν σε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ κατηγορια απο σενα..οποτε λιγο σεβασμος στους ανωτερους σου δεν βλαπτει..Προσπαθεις για την ΑΝΟΔΟ σου σε αυτη την κατηγορια την φετινη χρονια αν το θυμασαι γιατι αγωνιζεσαι στη ΔΕΥΤΕΡΗ την ταξη κατηγορια του ελληνικου ποδοσφαιρου για τον απλο λογο οτι αγωνιστικα κριθικες ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ να αγωνιζεσαι στη πρωτη,μια ξεφτιλα που καποιοι αλλοι δεν δοκιμασαν ΠΟΤΕ.Ασχολησου λοιπον με το πως θα κερδισεις τις ομαδες της ΔΕΥΤΕΡΗΣ εθνικης ωστε να μπορεσεις και εσυ να κοντραριστεις με τον Εργοτελη και τον Πλατανια του χρονουΔεν με νοιαζει να φτασω....Εσυ κοιμησου και ονειρεψου τα περασμενα μεγαλεια του Γουεμπλευ και μετα ξυπνα γιατι πρεπει να κερδισεις με την ψυχη στον κωλο πλατανιαδες και εργοτεληδες σε καθε αγωνιστικη δεν πειραζει
μου αρκει να βγω εστω 15ος ωστε να μη ζησω την δικια σου ξεφτιλακαι εσυ με το σπαθι σου 8ος θα βγεις σαν τον Ολυμπιακο του Παναγουλια/Γρηγοριαδη/Λίμπρεχτς
που το βάζεις και αυτό.γιατί τον αλλο τον Μπεκενμπάουερ τον Κουτρουμπή κουλουμπη πως τον λένε.μεχρι και τον Μπουρμπο μας πηρανε τυπε ;)
Ο Πλατανιας και ο Εργοτελης αυτη τη στιγμη ειναι σε καλυτερη μοιρα απο σενα,για τον απλο λογο οτι παιζουν σε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ κατηγορια απο σενα..οποτε λιγο σεβασμος στους ανωτερους σου δεν βλαπτει..Προσπαθεις για την ΑΝΟΔΟ σου σε αυτη την κατηγορια την φετινη χρονια αν το θυμασαι γιατι αγωνιζεσαι στη ΔΕΥΤΕΡΗ την ταξη κατηγορια του ελληνικου ποδοσφαιρου για τον απλο λογο οτι αγωνιστικα κριθικες ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ να αγωνιζεσαι στη πρωτη,μια ξεφτιλα που καποιοι αλλοι δεν δοκιμασαν ΠΟΤΕ.Ασχολησου λοιπον με το πως θα κερδισεις τις ομαδες της ΔΕΥΤΕΡΗΣ εθνικης ωστε να μπορεσεις και εσυ να κοντραριστεις με τον Εργοτελη και τον Πλατανια του χρονου
Υ.Γ το Γουεμπλευ δεν το εζησα οποτε δεν ειναι δυνατον να το ονειρευτω εχω ζησει ομως αλλες ευρωπαικες στιγμες ,αγνωστες σε σενα που μπορω να τις αναπολησω εαν θελω.Δεν θα σε ρωτησω αν εχεις εντιστοιχες αναμνησεις γιατι ξερω οτι δεν εχεις,απλα θα σε ρωτησω αν ησουν σε ηλικια που μπορουσες να παρακολουθησεις και να καταλαβεις ποδοσφαιρο το μακρινο 1994 ετσι ωστε να εχεις και εσυ καποια επιτυχια να αναπολησεις
μου αρκει να βγω εστω 15ος ωστε να μη ζησω την δικια σου ξεφτιλα
που το βάζεις και αυτό.γιατί τον αλλο τον Μπεκενμπάουερ τον Κουτρουμπή κουλουμπη πως τον λένε.
Ετσι ειναι ολη η Ελλαδα ασχολειται με την Α Εθνικη και σαφως θα γελασει οταν καποια μεγαλη ομαδα δεν αποδιδει τα αναμενομενα.Με σας σαφως δεν γελαει κανεις.Βλεπεις κανεις δεν ασχολειται με την Φουτμπολ Λιγκ...Ασε που δεν μπορεις να εχεις μεγαλες απαιτησεις απο μια μικρη πλεον ομαδα..περα απο το να παλεψει για την ανοδο...Ε και αν δεν τα καταφερει δεν πειραζει εχετε μαθει στην υπομονη τοσα χρονια..καποιοι απο σας μονο την υπομονη εχουν γνωρισει...βγες οτι θες ολη η Ελλαδα γελαει με εσας πλεον
ΜΜ ας μιλησουμε για το Παρον τοτε...Σε ποια ευρωπαικη διοργανωση παιζεις?σε ποια κατηγορια αγωνιζεσαι??Τα επιχειρηματα περι ευρωπαικων πορειων πριν 10 20 και 30 και 40 χρονια μονο στο Ελλαντα υπαρχουνε παρεπιπτοντως
Ετσι ειναι ολη η Ελλαδα ασχολειται με την Α Εθνικη και σαφως θα γελασει οταν καποια μεγαλη ομαδα δεν αποδιδει τα αναμενομενα.Με σας σαφως δεν γελαει κανεις.Βλεπεις κανεις δεν ασχολειται με την Φουτμπολ Λιγκ...Ασε που δεν μπορεις να εχεις μεγαλες απαιτησεις απο μια μικρη πλεον ομαδα..περα απο το να παλεψει για την ανοδο...Ε και αν δεν τα καταφερει δεν πειραζει εχετε μαθει στην υπομονη τοσα χρονια..καποιοι απο σας μονο την υπομονη εχουν γνωρισει...