1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΠΑΡΤΟΝ παικταρά μου.... ΝΤΟΛΥ ΠΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πως είναι; Ειλικρινά δεν ξέρω!!! Προβατίδου;
ΠΑΡΤΟΝ παικταρά μου.... ΝΤΟΛΥ ΠΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πως είναι; Ειλικρινά δεν ξέρω!!! Προβατίδου;
Ρε συ για να το βρω αυτό έπρεπε να έχω δείκτη iq 180!!!!ΠΑΡΤΟΝ παικταρά μου.... ΝΤΟΛΥ ΠΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με τον σοφο?????
τον ειδαμε και αυτον προπερσυ
γατακι τον εκανε ο τομασεβιτσ
και θαναι ετοιμος ο ντεγιαν για τα πλει οφ
ρε αυτη νομιζαν οτι με ενα χοντρο,3μαυρους και ενα δρακο θα κανανε ομαδα
οσο ειναι οι κοντοι και ο ζελικο στον παο δεν τρωτε
απο αυριο κυκλοφορει και ντεπον σε υποθετο,ειδικι για γαυρους
στα 11 χρονια περνετε δωρο ενα κουτι απτο μαγαζι
βοηθεια σας....
οσο ειναι οι κοντοι και ο ζελικο στον παο δεν τρωτε
με το πουλί μαςτελικά με ποιον παίζετε στην οχτάδα τώρα στη Euroleague;;
Όχι.μοικανε, μονο ενα πες μου
το πιστεψες προς το τελος;
αχαχαχαχαχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχ
καλά τα λες αλλά να μας έρθεις αύριο τώρα δεν πηδάμε πηδήξαμε το απόγευμα τα ξαδελφάκια σου.και μην ξεχνάς πως φέτος είχαμε αλλάξει πάλι όλη τη ομάδα. Και το κύπελλο να παίρναμε πάλι δεν θα ήμασταν έτοιμοι να λέμε μεγάλα λόγια. Τυχαίο θα ήτανε.
και να σου πω ρε περσονα μονο για αυτο μπηκα γιατι ειμαι ετοιμος για υπνοΕρώτηση προς βάζελους.......
Μπορούμε να πείσουμε την ΕΠΟ να παίζει ο Καραγκούνης στα παιχνίδια του βάζελου με τη φανέλλα της εθνικής;
κομπλεξικός με τον γαύρο........και να σου πω ρε περσονα μονο για αυτο μπηκα γιατι ειμαι ετοιμος για υπνο
ρε τι ειναι αυτος ο καραγκουνης?
εσύ πρόσεξε μην στουμπώσεις από το πολύ γαμήσι ρε.....έβγαλε και η μύγα ξύγκι...καλά τα λες αλλά να μας έρθεις αύριο τώρα δεν πηδάμε πηδήξαμε το απόγευμα τα ξαδελφάκια σου.
πραγματικα ειναι να χτυπας το κεφαλι σου βλεποντας τετοιους παιχτες να παιζουν μπαλιτσα στη εθνικη (και καλα κανουν) και στην ομαδα να ξυνουν τα αρχιδια τουςκομπλεξικός με τον γαύρο........
σήμερα ήταν όαλ τα λεφτά. δεν ήταν μόνο τα γκολ... Εγώ έμεινα άναυδος....πραγματικα ειναι να χτυπας το κεφαλι σου βλεποντας τετοιους παιχτες να παιζουν μπαλιτσα στη εθνικη (και καλα κανουν) και στην ομαδα να ξυνουν τα αρχιδια τους
Πρόσεχε μη μπει καμμιά μύγα όμως.σήμερα ήταν όαλ τα λεφτά. δεν ήταν μόνο τα γκολ... Εγώ έμεινα άναυδος....
θα τη ροχαλιάσω στη μούρη σου μωρή.Πρόσεχε μη μπει καμμιά μύγα όμως.