Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Καταρχάς δεν θεωρώ τον εαυτό μου ομόθρησκό σου...εσύ δεν είσαι Ολυμπιακός.
Δεύτερον, δεν είπα πως δεν πήρε ο Ολυμπιακός πόντους από διαιτησία, αλλά κανείς δεν μπορεί να με πέισει πως δεν πήραν και οι άλλοι. Και αυτό είναι αντικειμενικότητα ....
Και όσο βλέπεις τη διαιτησία και όχι τι κάνει μια ομάδα...ποδόσφαιρο δεν παίζεις. Αναλύσεις έχω κάνει πολλές. Είναι τόσα τα λάθη που έχουν κάνει σαν σχεδιασμός ΑΕΚ και ΠΑΟ που η διαιτησία είναι πραγματικά τίποτα.

Σωστόοοοοοοος

+1 σε όλα...

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ασε ποδολαγνε γιατι η αθροιση των δικων μας πετσινων φτανει τον πλανητη κρονο...του βαζελου την σεληνη και της αεκ μεχρι την αλασκα το πολυ!

Πως είσαι τόσο σίγουρος για τον ΠΟΑ δεν καταλαβαίνω... έχεις δει φέτος αγώνες τους;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ζουζη,
δεν βλλεπει αγώνες λέμε...μόνο τα κοράκια κοιτάε...μπορεί να του αρέσουν οι men in black

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καταρχάς δεν θεωρώ τον εαυτό μου ομόθρησκό σου...εσύ δεν είσαι Ολυμπιακός.
Δεύτερον, δεν είπα πως δεν πήρε ο Ολυμπιακός πόντους από διαιτησία, αλλά κανείς δεν μπορεί να με πέισει πως δεν πήραν και οι άλλοι. Και αυτό είναι αντικειμενικότητα ....
Και όσο βλέπεις τη διαιτησία και όχι τι κάνει μια ομάδα...ποδόσφαιρο δεν παίζεις. Αναλύσεις έχω κάνει πολλές. Είναι τόσα τα λάθη που έχουν κάνει σαν σχεδιασμός ΑΕΚ και ΠΑΟ που η διαιτησία είναι πραγματικά τίποτα.

ενω ο ολυμπιακος παιρνει το πρωταθλημα επειδη εχει καλο σχεδιασμο ομαδας,καλη φυσικη κατασταση κλπ....ρε σταματα να εχεις τον δαφνωστεφανωμενο στην κορη των ματιων σου..βγαλτον απο μπροστα..δεν βλεπεις τον ηλιο ετσι...και ο ηλιος ως γνωστον παρεχει βιταμινη D που μας δημιουργει συνθηκες υγειας για τον οργανισμο μας...ασε λιγο τον ηλιο να πεσει στα ματακια σου..κανε μου την χαρη....και για το αν ειμαι ολυμπιακος ή οχι αυτο το ξερω εγω καλυτερα απο ολους σας....απλα παλια ημουν γαυρος και εβγαζα "βολτα" τον αργυρη(ξερετε ποιον αργυρη...)...μετα ομως συνειδητοποιησα τί εστι ολυμπιακος και εμεινα απλος φιλαθλος του ολυμπιακου.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ενω ο ολυμπιακος παιρνει το πρωταθλημα επειδη εχει καλο σχεδιασμο ομαδας,καλη φυσικη κατασταση κλπ....ρε σταματα να εχεις τον δαφνωστεφανωμενο στην κορη των ματιων σου..βγαλτον απο μπροστα..δεν βλεπεις τον ηλιο ετσι...και ο ηλιος ως γνωστον παρεχει βιταμινη D που σε δημιουργει συνθηκες υγιεις για τον οργανισμο μας...ασε λιγο τον ηλιο να πεσει στα ματακια σου..κανε μου την χαρη....και για το αν ειμαι ολυμπιακος ή οχι αυτο το ξερω εγω καλυτερα απο ολους σας....απλα παλια ημουν γαυρος και εβγαζα "βολτα" τον αργυρη(ξερετε ποιον αργυρη...)...μετα ομως συνειδητοποιησα τί εστι ολυμπιακος και εμεινα απλος φιλαθλος του ολυμπιακου.

Εγώ το λέω αλλά δεν με ακούνε....είσαι το ''κάτι'' διαφορετικό στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού!!!!!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Συγνωμη κιολας που παρεμβαινω στην κουβεντα αλλα..... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο  ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΟΙ 3????? :think: :think:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κουράγιο παιδιά τη φάγαμε και φέτος την  :bigdick: και παραδώσαμε το τίτλο στον Πειραιά.
Για να δούμε πως θα του φανεί του  :jerking: του σωφέρ που θα παραδώσει τη κούπα στο Καραισκάκη.
Ελπίζω να βάλει μυαλό επιτέλους και να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές με 1η την απομάκρυνση του
άχρηστου και ανίδεου Βέλιτς :P . Καλά για Πεσέιρο δε το συζητάω ήδη πρέπει να έχει βγάλει εισητήριο
άνευ επιστροφής  :grin:. Ελπίζω να έρθει [glow=red,2,300]ο πρίγκηπας του Νερέτβα [/glow] μήπως και φτιάξουμε επιτέλους ομάδα.
Θα δούμε γιατί με τα μυαλά που κουβαλάνε κάποιοι στη παιανία δε βλέπω προκοπή  :headbang: :headbang:

Δυσκολα φιλε, ΠΟΛΥ δυσκολα, καλα ειναι ΕΔΩ που ειναι και αν ολα πανε καλα φετος, δυσκολα να φυγει, ειναι πολυ ευχαριστημενος εδω πανω.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...το προβλημα του ΠΑΟ ειναι ταυτοχρονα προβλημα ολου του ελληνικου ποδοσφαιρου.....ολοι ειναι δυσαρεστημενοι με το θεαμα εκτος απο ορισμενα ζωα-γαβρους που πανηγυριζουν(διευκρινιζω η συντριπτικη πλειοψηφεια δεν γουσταρει πρακτικες Κοκκαλη , μιλαω για ορισμενους κλωνους του Τσουκαλα)....ο Τζιγγερ δεν πουλαει απο την μια , ενω απο την αλλη δεν επενδυει....ο Κοκκαλης θυμηθηκε φετος πρακτικες παρελθοντος αφου βλεπει οτι η ομαδα δεν τραβαει εντος αγωνιστικου χωρου....οποτε η κατασταση διαιωνιζεται και μεγαλος χαμενος ειναι ο απλος φιλαθλος που θελει να δει λιγο θεαμα....Κοκκαλης και Βαρδηνογιαννης ειναι οι καρκινοι του ελληνικου ποδοσφαιρου που ο ενας δεν κανει χωρις τον αλλον και δυστυχως για ολους μας θα τους τρωμε στην μαπα για τα επομενα 50 χρονια... 
    Eιναι καταντια για το ελληνικο ποδοσφαιρο μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες του σε ενα ε τι κρισιμο ματς  οπου κρινεται το πρωταθλημα να κοβει 10.000 εισιτηρια....εαν αυτο δεν υποδεικνυει μια αρρωστημενη κατασταση με την οποια ο κοσμος εχει βαρεθει , τοτε τι αλλο δειχνει ?
    Και φυσικα θα βρεθουν καποια ζωα-φιλαθλοι του ΠΑΟ να χαψουν το παραμυθι που θα πλασαρει η οικογενεια Βαρδηνιγιαννη απο τις εφημεριδες και τα καναλια που ελεγχει οτι φταιει ο προπονητης...10 χρονια χωρις μια επιτυχια , δεν ειναι δυνατον να φταινε οι προπονητες που αλλαζουν σαν τα πουκαμισα.....ας το παρουμε χαμπαρι επιτελους....ο ΠΑΟ εχει μετριους παικτες...δεν μπορεις να εχεις φιλοδοξιες οταν εχεις για 10αρι εναν καραγκιοζη κωλοτουμπα που πεφτει και σφαδαζει σαν αδερφη με το που τον ακουμπαει ο αντιπαλος αμυντικος...πως να εχεις αναπτυξη παιχνιδιου με ενα τετοιο τροχοπεδι ?  Απο που κι ως  που βαφτιζεις ετσιθελικα ηγετη και ισοδυναμο με 2 Ριβαλντο  εναν μετριοτατο Αργεντινο ?
Δεν γινονται ετσι οι δουλειες...Με δανεικους τυπου Μανουτσο και Ποστιγκα δεν παει πουθενα ο ΠΑΟ....ο ΠΑΟ εχει τεραστιο διοικητικο προβλημα γιατι  διοικειται απο μια χουντα....δεν υπαρχει αλλη εταιρεια στον κοσμο , σε οποιοδηποτε κλαδο-industry και να ψαξετε , που να δοικειται με αυτο το μοντελο management.....
Μπορει να μας ποναει , αλλα αυτη ειναι η αληθεια : o Παναθηναικος δεν ειναι πια η μεγαλη ομαδα του παρελθοντος.Δεν αξιζει οι φιλαθλοι του ΠΑΟ να στενοχωριομαστε καθε Κυριακη , εχουμε οικογενειες και δουλειες ,εχουμε κι αλλα προβληματα....παντα πιστευα οτι η ελευση του Βγενοπουλου θα ταραζε τα λιμναζοντα υδατα και θα βλεπαμε κατι διαφορετικο που θα ειχε επιπτωσεις και στα 2 στρατοπεδα...δυστυχως οπως εχουμε 5-6 οικογενειες κατεστημενο εδω και 30 χρονια να κανουν business με το δημοσιο και να ελεγχουν τα ΜΜΕ κουρελιαζοντας την ανυπαρκτη ελληνικη κυβερνηση , αυτο συμβαινει και στο ελληνικο ποδοσφαιρο που αλλωστε ειναι καθρεφτης της κοινωνιας μας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ενω ο ολυμπιακος παιρνει το πρωταθλημα επειδη εχει καλο σχεδιασμο ομαδας,καλη φυσικη κατασταση κλπ....ρε σταματα να εχεις τον δαφνωστεφανωμενο στην κορη των ματιων σου..βγαλτον απο μπροστα..δεν βλεπεις τον ηλιο ετσι...και ο ηλιος ως γνωστον παρεχει βιταμινη D που μας δημιουργει συνθηκες υγειας για τον οργανισμο μας...ασε λιγο τον ηλιο να πεσει στα ματακια σου..κανε μου την χαρη....και για το αν ειμαι ολυμπιακος ή οχι αυτο το ξερω εγω καλυτερα απο ολους σας....απλα παλια ημουν γαυρος και εβγαζα "βολτα" τον αργυρη(ξερετε ποιον αργυρη...)...μετα ομως συνειδητοποιησα τί εστι ολυμπιακος και εμεινα απλος φιλαθλος του ολυμπιακου.
Άσε τον ήλιο ήσυχο. Εσύ κατακρίνεις τον Ολυμπιακό και λες πως άμα φτιάξει ο Ολυμπιακός θα φτιάξει το ποδοσφαιρο της ελλάδας. Λες και παίζει μόνος του.
Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει. Διάβασε πρώτα όλα τα ποσταρίσματά μου και μετά να μιλάς προσωπικά για μένα.
Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει πάρει το πρωτάθλημα φέτος ακόμα. Φέτος ναι, έχει καλύτερο σχεδιασμό από τους άλλους, έκανε ξεσκαρτάρισμα και πήρε νέους παίκτες για τα επόμενα 3 χρόνια να κάνει ένα νέο κορμό. Δεν ήταν ομάδα για φέτος, αλλά από τη στιγμή που οι άλλοι δεν περπατάνε το χτυπάει...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Άσε τον ήλιο ήσυχο. Εσύ κατακρίνεις τον Ολυμπιακό και λες πως άμα φτιάξει ο Ολυμπιακός θα φτιάξει το ποδοσφαιρο της ελλάδας. Λες και παίζει μόνος του.
Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει. Διάβασε πρώτα όλα τα ποσταρίσματά μου και μετά να μιλάς προσωπικά για μένα.
Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει πάρει το πρωτάθλημα φέτος ακόμα. Φέτος ναι, έχει καλύτερο σχεδιασμό από τους άλλους, έκανε ξεσκαρτάρισμα και πήρε νέους παίκτες για τα επόμενα 3 χρόνια να κάνει ένα νέο κορμό. Δεν ήταν ομάδα για φέτος, αλλά από τη στιγμή που οι άλλοι δεν περπατάνε το χτυπάει...

καλα..κοιμησου αγγελουδι μου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
...το προβλημα του ΠΑΟ ειναι ταυτοχρονα προβλημα ολου του ελληνικου ποδοσφαιρου.....ολοι ειναι δυσαρεστημενοι με το θεαμα εκτος απο ορισμενα ζωα-γαβρους που πανηγυριζουν(διευκρινιζω η συντριπτικη πλειοψηφεια δεν γουσταρει πρακτικες Κοκκαλη , μιλαω για ορισμενους κλωνους του Τσουκαλα)....ο Τζιγγερ δεν πουλαει απο την μια , ενω απο την αλλη δεν επενδυει....ο Κοκκαλης θυμηθηκε φετος πρακτικες παρελθοντος αφου βλεπει οτι η ομαδα δεν τραβαει εντος αγωνιστικου χωρου....οποτε η κατασταση διαιωνιζεται και μεγαλος χαμενος ειναι ο απλος φιλαθλος που θελει να δει λιγο θεαμα....Κοκκαλης και Βαρδηνογιαννης ειναι οι καρκινοι του ελληνικου ποδοσφαιρου που ο ενας δεν κανει χωρις τον αλλον και δυστυχως για ολους μας θα τους τρωμε στην μαπα για τα επομενα 50 χρονια... 
ναι μεν αλλά....
φέτος έχουνε ανέβει και οι άλλες ομάδες. Δεν καταλαβαίνω τη λογική που λέει πως στο πρωτάθλημα παίζουν μόνο 3 ομάδες που πρέπει να κάνουν σερί νίκες όλο το πρωτάθλημα.
Για την ακρίβεια μακάρι να ανέβουνε τόσο οι άλλες ομάδες που να κόβουν βαθμούς κάθε χρόνο όπως έκοψαν φέτος και μακάρι να μπει σφήνα κι άλλη ομάδα στην τριάδα. Οι παλιές πρακτικές δηλαδή του Κόκκαλη που λες ποιες είναι; Πως άρχισε να φωνάζει; Γιατί μη μου πεις πως ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ στους τελευταίους αγώνες αδικήθηκαν λόγω Κοκκαλη, ...θα με στείλεις αδιάβαστο...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εντάξει βάσο, εσύ τα ξέρεις όλα, με κάλυψες...μυαλό 12χρονου, να μιλήσεις δεν ξέρεις

ασε δεν μιλαω με τυφλους...προτιμω τους κωφαλαλους...αυτοι τουλαχιστον βλεπουν!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασε δεν μιλαω με τυφλους...προτιμω τους κωφαλαλους...αυτοι τουλαχιστον βλεπουν!
ποιος είναι ο τυφλός ρε βασούλη; το να αποκαλείς κάποιον κάτι χωρίς λόγο δείχνει πως δεν μπορείς να μιλήσεις φυσιολογικά. Είμαστε στο θρεντ του Παναθηναϊκού. Για διάβασε τα προηγούμενα όλα τα ποσταρίσματά μου και πες μου πού είμαι τυφλός.
Παπαρολόγος είσαι...τίποτε άλλο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το μοναδικο θετικο που εχει ο παο φετος ειναι ο σπυροπουλος
και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Νίκο, το μοναδικό θετικό που έχει ο ΠΑΟ φέτος είναι ... η επέτειος των 100 χρόνων.... Βέβαια με την κατάσταση που επικρατεί δεν του δίνω ούτε 10 χρόνια ακόμα πριν αρχίσει να βολοδέρνει Β' Εθνική..... 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γεια σου βρε persona...τα σεβη μου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άκουγα εχθές αυτή την εκπομπή των φιλάθλων σας. Και παίρνει ένας τηλ. και λέει:
Εμείς έχουμε καλύτερες μονάδες από τον Ολυμπιακό. Ο Βύντρα είναι καλύτερος του Μπράβο (!!!)
Ο Γκαλέτι...ποιος Γκαλέτι; Συγκρίνεται λέει) με τον Ίβανσιτς, τον Εντόυ κοκ;;

Έχουμε ξεφύγει....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γεια σου βρε persona...τα σεβη μου
Λοιπόν φίλε άκου να δεις τι έχει πάθει ο γαύρος.... Είναι σαν τον έφηβο που κυνηγάει γκόμενες.... Στην αρχή του αρέσει, τις παίρνει στο κυνήγι, τις γαμάει, τις παρατάει, τις σκίζει. Κάποια στιγμή διαπιστώνει ότι οι γκόμενες ακόμα και εάν δεν τις κυνηγήσει τον παρακαλάνε από μόνες τους... Ετσι κι αυτός τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει αράξει στον καναπέ, έχει βγάλει το καρνέ και παίρνει τηλέφωνο....
"Δε περνάς μωρή από δω να μου πάρεις μια πίπα;" ......
Βέβαια αυτό έχει και τα καλά του έχει και τα κακά του.....Από τη μια είσαι άρχοντας και περνάς βασιλικά..... Απ την άλλη όμως αρχίζεις και βαριέσαι μέχρι θανάτου οπότε και αυτοκτονείς... Είναι ο λόγος που άλλωστε καταρρέει ψυχολογικά και η πλειοψηφία των μεγάλων στάρ και διασημοτήτων.....Η άνοια

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Νίκο, το μοναδικό θετικό που έχει ο ΠΑΟ φέτος είναι ... η επέτειος των 100 χρόνων.... Βέβαια με την κατάσταση που επικρατεί δεν του δίνω ούτε 10 χρόνια ακόμα πριν αρχίσει να βολοδέρνει Β' Εθνική..... 
διαφωνεις περσονα για τον σπυροπουλο?
εγω φιλε βλεπω οτι το παιδι ξερει και παιζει μπαλιτσα
και μου αρσεσει πολυ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
διαφωνεις περσονα για τον σπυροπουλο?
εγω φιλε βλεπω οτι το παιδι ξερει και παιζει μπαλιτσα
και μου αρσεσει πολυ
Ξέρεις φίλε Νίκο πόσα καλά παικτρόνια κάναν το λάθος και πήγαν σ αυτόν τον καρκίνο; Οταν μπαίνεις φίλε σε ψυχιατρείο, όσο καλός και να είσαι αρρωσταίνεις. Οσο πιο γρήγορα φύγεις, τόσο καλύτερα για σενα....
Αρχίζω τα παραδείγματα.......
Νίνης, Εκι, Μάτζιος, Γκέκας, Τσίγκας, Μόρρις, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου, Γκούμας, Λυμπερόπουλος......

Και αρχίζω... Δες βίντεο των Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλου πριν ΠΑΟ και μετά.. Δες σε βίντεο τον Γκούμα όταν ήταν πιτσιρικάς........ Το ίδιο με Εκι
Δες βίντεο του Γκέκα σε ΠΑΟ και μετά....
Ασε η αρρώστεια είναι τόσο μεγάλη που έχει γίνει κολλητική..... Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι γεμάτη μικρόβια........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom