Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
παιδια δεν ειμαι παναθηναικος αλλα σημερα ισως ειναι το καλυτερο που ηρθε ετσι το ματς και χαθηκε το πρωταθλημα,φανταστητε να το παιρνατε!!θα εβγαινε ο σωφερ και θα ελεγε τι φωναζετε αφου το πηρα,ενω τωρα υπαρχει ελπιδα να γινει κατι,αν ειμουνα  ολυμπιακος θα παρακαλαγα να το παιρνατε αλλα....

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
Φουκαρά, απόγονε, να πεις αυτόν που έφερε στον κόσμο ένα μαλάκα σαν και σένα. Αν τον ξέρεις, φυσικά.

Και αν είσαι άντρας (που δεν είσαι), αυτά από κοντά.  ;)

Τέλος. Κουβέντες με αποβράσματα και σκουπίδια δεν έχω ;)

Στο thread  αυτό επικοινωνώ με τους αδελφούς και τους φίλους. Όχι με μαϊμούδες.

Γράψε ό,τι θες (και μπορέις  :2funny: ). Δεν πρόκειται να ασχοληθώ.  :sunglasses:
στα @@ μου ε'ιτε ασχοληθεις ειτε όχι ... ο πόνος σου δεν είναι βουβός .... σαν δαρμένος σκύλος κάνεις .... με το δίκιο σου βέβαια ... ολη τη βδομάδα με σφαλιάρα και καρπαζια την έβγαλες ... τωρα το δάκρυ έφτασε στο μάγουλο ....πονά και σου βγαίνει .... αντρας ... από κοντα .... αρχιδιές μαρίτσα μου ..... σιγα να μην ασχοληθώ από κοντά με σκουλήκια και σκατά ....
τα πραγματα ειναι απλα ....εγω ειμαι και φέτος καβάλα ....κι εσυ για τον πούτσο καβάλα ....αντε άντρακλα να πλακωθείς με τους ομοίους σου και με τον Τζιγκερ που σε κάνει να κλαις σαν κοριτσακι.....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
"Πολλά λες
Πούτσο θες"

Παλαιά ελληνική παροιμία για αλβανούς και απόγονους.

Δε γαμάμε πούστηδες. Απευθύνσου αλλού.

:2funny: :2funny: :2funny:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
"Πολλά λες
Πούτσο θες"

Φυσικό είναι εσεις οι Αλβανοί και απόγονοι της Λεωφόρου και της Ριζούπολης να ξέρετε πολλές παροιμίες .... αντε τώρα που περιμένετε και αδερφάκι από το Καραϊσκάκη να μάθετε κι άλλες .....
Βλέπω όμως πως σου αρέσει να ξύνεσαι στην γλίτσα μου απόψε .... βέβαια πως να κοιμηθείς όταν σκέφτεσαι την πλακίτσα που θα σου κάνουν αύριο .... για μια ακόμη φορά .... με διασκεδάζεις βάζελε ....όχι μόνο απόψε ....χρόνια τώρα ... γι αυτό αξίζεις την πλακίτσα ... επειδή ακόμα και μετά το χερότερο γαμήσι συνεχίζεις να μιλάς ... σου έγινε συνήθεια πια η πλάκα και η καζούρα .... γι αυτό σε γουστάρω ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ της καρπαζιάς .... βάλτε το κι αυτό στα αθλήματα σας μαζί με το χερογλύκανο και τις τσιμπουκοδρομίες ..... Παύλο Θεε ... ελέησον !!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το μοναδικο θετικο που εχει ο παο φετος ειναι ο σπυροπουλος
και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Διαφωνώ καθέτως. Το μοναδικό καλό που έχει φέτος ο ΠΑΟ είναι ο Γκούμας, έγινε στα γεράματα all around παίκτης. Και είναι τόσο κρίμα, γιατί είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν μπορεί να πουλήσει ο ΠΑΟ. Άσε που κάνει το ακατόρθωτο και την πρωτοτυπία. Όλοι οι παίκτες μεγαλώνοντας οπισθοχωρούν για να έχουν λιγότερα τρεξίματα. Αυτός γίνεται επιθετικός...περίεργη φύση...εκτός αν παίρνει πολλά συντηρητικά...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
"Πολλά λες
Πούτσο θες"

Είστε όμως φοβεροί κωλοτούμπες ρε αδερφέ. Στα κάτω σας θυμάστε τον Βγενό, στα πάνω σας ξεχνάτε. Μετά σας φταίει ο σπαζογκάζης που δεν έχετε ομάδα. Αφού είστε τραγιά...ό,τι και να σας λένε μασουλάτε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το βασικότερο είναι πως δεν βλέπετε τα ματς, κρίνετε πάντα εκ του αποτελέσματος και έχετε στο νου σας μόνο να βρίζετε τις άλλες ομάδες και τον Κόκκαλη.
Τόσο καιρό δεν βλέπατε πως είχατε μόνο ένα επιθετικό που έβαζε γκολ;
Τη Ρέιντζερς την περάσατε στο ντούκου και όποτε σας μιλάει κανείς γιαυτό μένει αναπάντητο. Αλλά κανείς δεν βλέπει πως ακόμα και σε αυτό το ματς...γκολ έβαλε αμυντικός.
Αν χθες έμπαινε κάποιο από τα σουτ, θα ήσαστε όλοι καβάλα και θα λέγατε τι ωραία τι καλά. Η ουσία είναι πως και πάλι ο κόρακας έσπρωχνε (ένα φάουλ φυσιολογικό ΔΕΝ έδωσε, φάουλ στα όρια της περιοχής που ΔΕΝ ήταν, ακυρωθέν γκολ κλπ) χθες, αλλά και πάλι δεν μπορέσατε να νικήσετε μια ομάδα που εχθές ήθελε να εξασφαλίσει την παραμονή.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και τέλος...οι ενστάσεις και οι λοιπές παπαριές που τις πιπιλάτε, αλλά κατά τα άλλα θέλετε δίκαιο πρωτάθλημα, νομοθετημένο και άλλες μαλακίες, ακόμα κι έτσι να είναι όπως τα λέτε, ισχύουν σαν δικαιολογία όταν το πρωτάθλημα λήγει με διαφορά μικρότερη ή ίση των 3 πόντων...τα υπόλοιπα είναι απλά για να έχετε να λέτε. Όσο γκασμάδες στο μυαλό και να είστε, λίγα αντικειμενικά σχόλια μπορείτε να τα διαβασετε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Α, και επειδή εχθές πέτυχα μια εκπομπή που έχει στην τηλεόραση με φιλάθλους του ΠΑΟ κατά τύχη και έκατσα να τη δω (φυσικά τα μηνύματα δεν τα δείχνανε...μόνο όποιος έβγαινε στον αέρα), κάποια στιγμή κάποιος είπε για ενστάσεις και για Κόκκαλη κλπ...και την πήρε πληρωμένη την απάντηση:
"Για την Ξάνθη ο Κόκκαλης σου έφταιγε; Για τον Ηρακλή ο Κόκκαλης σου έφταιγε; Πώς παίζουμε δεν το βλέπεις;"

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κάνε καμιά ένσταση ακόμα και ξαναέλα μας..........
Καλα εσύ είπαμε κοιμάσαι και δικαιώνεσαι....τρίτε καρπαζοεισπράκτορα...
Για να σου περάσει...θα σου έλεγα να πας να κάνεις λίγο τζόκινγκ στο ιδιόκτητο προπονητήριο της ΑΕΚ. Ή στο ιδιόκτητο γήπεδο...Ωχ, σόρρυ....δεν έχετε;; Ζητιάνοι;

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ο σιχαμένος πράκτορας Σωκράτης εθύνεται για το χθεσινό 1-1. Κολπάκι για το Χ στο στοίχημα... εκεί ήθελε να κάτσει το ματσάκι. Αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε το γκολάκι του Ηρακλή.

Απόγονος

ΥΓ. Ο Στόλος είχε κάτι αράπηδες με ένα πέος να...... :bigdick: και όπως καταλαβαίνετε το γονίδιο δε χάθηκε γιαυτό χαλαρώστε κι όσο από βαζελίνη ξέρετε εσείς.

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όσο για τους τρίτους ένα έχω να πω Riboooooooooooooooooo!!!!!!!!!!

Με στη Ribo χωματερή
θα φτάσουμε στην κορυφή

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παιδιά ο σιχαμένος πράκτορας Σωκράτης εθύνεται για το χθεσινό 1-1. Κολπάκι για το Χ στο στοίχημα... εκεί ήθελε να κάτσει το ματσάκι. Αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε το γκολάκι του Ηρακλή.

Απόγονος

ΥΓ. Ο Στόλος είχε κάτι αράπηδες με ένα πέος να...... :bigdick: και όπως καταλαβαίνετε το γονίδιο δε χάθηκε γιαυτό χαλαρώστε κι όσο από βαζελίνη ξέρετε εσείς.
Ο Καρακγκούνης....σηκώθηκε τελικά; Γιατί εχθές όλο έπεφτε. Ο Σαλπιγγίδης μήπως χτύπησε το παιδί; Κι αυτός όλο κάτω ήτανε...είχε πολύ αέρα εχθές....

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κουράγιο παιδιά τη φάγαμε και φέτος την  :bigdick: και παραδώσαμε το τίτλο στον Πειραιά.
Για να δούμε πως θα του φανεί του  :jerking: του σωφέρ που θα παραδώσει τη κούπα στο Καραισκάκη.
Ελπίζω να βάλει μυαλό επιτέλους και να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές με 1η την απομάκρυνση του
άχρηστου και ανίδεου Βέλιτς :P . Καλά για Πεσέιρο δε το συζητάω ήδη πρέπει να έχει βγάλει εισητήριο
άνευ επιστροφής  :grin:. Ελπίζω να έρθει ο πρίγκηπας του Νερέτβα μήπως και φτιάξουμε επιτέλους ομάδα.
Θα δούμε γιατί με τα μυαλά που κουβαλάνε κάποιοι στη παιανία δε βλέπω προκοπή  :headbang: :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε σεις, είστε υπερβολικοί όπως πάντα.
Γιατί θεωρείτε τα πάντα δεδομένα; Θεωρούσατε πως ήταν δεδομένο πως τον Ηρακλή θα τον παίρνατε εντός. Τώρα θεωρείτε απολύτως σίγουρο πως ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει γκέλες. ¨ημαρτον...το πρωτάθλημα έχει δρόνο ακόμα, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες.
Σκεφτείτε μόνο πως αν ο Ολυμπιακός χάσει σήμερα εσείς θα έχετε φέρει τη διαφορά στον έναν πόντο. Το πρωτάθλημα ΔΕΝ χάθηκε ΟΥΤΕ κερδήθηκε από κανέναν ακόμα.
Αυτό που πρέπει να σταματήσετε είναι η πιπίλα της διαιτησίας και να δείτε πως απλά ο ΠΑΟ δεν έχει ομάδα. Απλά πράγματα. Να απαιτήσετε επένδυση το καλοκαίρι κι όχι τσάμπα παίκτες από τα πανέρια....
Αρρωσταίνς πια με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις για χαμένα και κερδισμένα πρωταθλήματα από τη μέση του πρωταθκλήματος...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και τέλος...οι ενστάσεις και οι λοιπές παπαριές που τις πιπιλάτε, αλλά κατά τα άλλα θέλετε δίκαιο πρωτάθλημα, νομοθετημένο και άλλες μαλακίες, ακόμα κι έτσι να είναι όπως τα λέτε, ισχύουν σαν δικαιολογία όταν το πρωτάθλημα λήγει με διαφορά μικρότερη ή ίση των 3 πόντων...τα υπόλοιπα είναι απλά για να έχετε να λέτε. Όσο γκασμάδες στο μυαλό και να είστε, λίγα αντικειμενικά σχόλια μπορείτε να τα διαβασετε.

που την ξερεις εσυ και οι υπολοιποι ομοθρησκοι μου την αντικειμενικοτητα ρε?αν βγεις και μου πεις ποσους ποντους εχει παρει ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ μπαμπεσικα και με σφαγη θα σε πω αντικειμενικο...εγω ξερω,τσιμπλες στα ματακια μου δεν ειχα ποτε,εσυ?για να σε δω...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τώρα θεωρείτε απολύτως σίγουρο πως ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει γκέλες. ¨ημαρτον...το πρωτάθλημα έχει δρόνο ακόμα, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες.
Σκεφτείτε μόνο πως αν ο Ολυμπιακός χάσει σήμερα εσείς θα έχετε φέρει τη διαφορά στον έναν πόντο. Το πρωτάθλημα ΔΕΝ χάθηκε ΟΥΤΕ κερδήθηκε από κανέναν ακόμα.

καλα ειδικα σημερα το ματς δεν το χανει που να χτυπιουνται ολοι μαζι ο σωκρατες.....4 ποντακια ξεφευγει και μετα στα παπαρια του...ΑΕΚ,ΞΑΝΘΗ είναι ηδη τελειωμενες ιστοριες....τουλαχιστον 4 ποντακια σε αυτα τα 2 ματς.....με την λαρισα και τον ηρακλη ομως δεν ξερω κατα ποσο ευκολα θα παρουμε τους ποντους παρα την ευνοια...τοσο χαλι μαυρο ειμαστε φετος...δεν μπορουμε να κερδισουμε ματς ουτε με την ευνοια....τρομερο,ε?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλημέρα...γουρλή :rockon: :rockon: :rockon:

που την ξερεις εσυ και οι υπολοιποι ομοθρησκοι μου την αντικειμενικοτητα ρε?αν βγεις και μου πεις ποσους ποντους εχει παρει ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ μπαμπεσικα και με σφαγη θα σε πω αντικειμενικο...εγω ξερω,τσιμπλες στα ματακια μου δεν ειχα ποτε,εσυ?για να σε δω...

το θέμα είναι να βάλουμε ΟΛΟΥΣ τους βαθμούς που πήραν μπαμπέσικα και οι τρείς του πρώην ΠΟΚ.....εκεί να δείς τί βγάζει το αποτέλεσμα :think: :think: :think:.....
ΥΓ--->ρε κουφάλα...όταν γράφεις ΟΛΑ μου πάνε καλά..... :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καταρχάς δεν θεωρώ τον εαυτό μου ομόθρησκό σου...εσύ δεν είσαι Ολυμπιακός.
Δεύτερον, δεν είπα πως δεν πήρε ο Ολυμπιακός πόντους από διαιτησία, αλλά κανείς δεν μπορεί να με πέισει πως δεν πήραν και οι άλλοι. Και αυτό είναι αντικειμενικότητα ....
Και όσο βλέπεις τη διαιτησία και όχι τι κάνει μια ομάδα...ποδόσφαιρο δεν παίζεις. Αναλύσεις έχω κάνει πολλές. Είναι τόσα τα λάθη που έχουν κάνει σαν σχεδιασμός ΑΕΚ και ΠΑΟ που η διαιτησία είναι πραγματικά τίποτα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το θέμα είναι να βάλουμε ΟΛΟΥΣ τους βαθμούς που πήραν μπαμπέσικα και οι τρείς του πρώην ΠΟΚ.....εκεί να δείς τί βγάζει το αποτέλεσμα :think: :think: :think:.....

ασε ποδολαγνε γιατι η αθροιση των δικων μας πετσινων φτανει τον πλανητη κρονο...του βαζελου την σεληνη και της αεκ μεχρι την αλασκα το πολυ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom